- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.941
Günaydın özlettin kendini gel artık tam kadro olalımD Deligonul783 de yok kaç zamandır,umarım iyidir
Guzel menu olmus. 321 i bende yaparim arada hafif oluyorKahvaltı 11:30
1 az yağlı tavada yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 1 dilim ekmek üzerine yağ bal, 1 adet 321 poğaça, yeşil çay
Ara 15:30
Türk, avuçiçi çiğ badem, 1 muz
Akşam 19:20
3 yemek kaşığı makarna, 4-5 yemek kaşığı közlenmiş kırmızı biberli yoğurt karışımı,salata
Ara
Türk kahvesi
Menu de sporda gayet iyi olmusSabah 9.30
2 yk yoğurt
1 yk yulaf ezmesi
12 çilek orta boy
Ara 11
çocuklara kahvaltı yaptırırken 1 lokma ekmekle yumurtadan aldım
öğlen 13.00
2 yk lor peyniri- yarım domates -Yarım da kuru soğan ile salt yaptım
2 tavada yumurta
1 dilim ekmek
2 zeytin
Ara 16. 30
1 yk kuru üzüm
yesilcay
Akşam 17.30
Marol ile yapılmış cacik.
şu 2.5 lt oldu
spor
1000 ip atlama
30 sumo squat
30 duvarda şınav
100 ayakta mekik
30 dağa tırmanma tarzı bişey
Hosgeldin ozlettin kendini canim.bizler iyiyiz.ben bi arti bi eksi ilerliyorum.ama bu siralar motive ve kararlilik tavan.6 gorene kadar kacamak yok.cok oyalandim 7 lerde.Selam canımm geldim artık iyiyim artılarımı saymazsaktatildeydim yeni döndük dün gece. 70-71 leri gördüğüm oldu ama şükür şimdi gidiyor gibi.. İlaçlar dengemi bozdu. Çarşambadan itibaren ben de kilo bildirmeye başlarım. İnşallah yine çabucak 65'i görürüm sizler nasılsınız bakalım?
Selam canımm geldim artık iyiyim artılarımı saymazsaktatildeydim yeni döndük dün gece. 70-71 leri gördüğüm oldu ama şükür şimdi gidiyor gibi.. İlaçlar dengemi bozdu. Çarşambadan itibaren ben de kilo bildirmeye başlarım. İnşallah yine çabucak 65'i görürüm sizler nasılsınız bakalım?
Hoş geldin canım. Bizde iyiyiz sen nasılsın kilolar gider merak etme burada bunun için birlikteyizSelam canımm geldim artık iyiyim artılarımı saymazsaktatildeydim yeni döndük dün gece. 70-71 leri gördüğüm oldu ama şükür şimdi gidiyor gibi.. İlaçlar dengemi bozdu. Çarşambadan itibaren ben de kilo bildirmeye başlarım. İnşallah yine çabucak 65'i görürüm sizler nasılsınız bakalım?
Hosgeldin ozlettin kendini canim.bizler iyiyiz.ben bi arti bi eksi ilerliyorum.ama bu siralar motive ve kararlilik tavan.6 gorene kadar kacamak yok.cok oyalandim 7 lerde.
sende iyilesmissindir biraz umarim.hersey yolunda mi
Hoşgeldin canım iyi olmana çok sevindim. Sağlığın düzeldi ya kilolar da gider
Hoş geldin canım. Bizde iyiyiz sen nasılsın kilolar gider merak etme burada bunun için birlikteyiz
Hoşgeldin şükür kavuşturana artılar gider bunu sende biliyosun hep beraber hallederiz yeter ki sağlığımız yerinde olsunSelam canımm geldim artık iyiyim artılarımı saymazsaktatildeydim yeni döndük dün gece. 70-71 leri gördüğüm oldu ama şükür şimdi gidiyor gibi.. İlaçlar dengemi bozdu. Çarşambadan itibaren ben de kilo bildirmeye başlarım. İnşallah yine çabucak 65'i görürüm sizler nasılsınız bakalım?
Menünün çok sade olmuş canım sabahki kahvaltının etkisi galiba yumurta tok tutmuş seni afiyet olsun ..Menum gelsin
Sabah 11.00: 2.5 has yumurta
KK peynir domates salatalık
6 zeytin, çeyrek bazlama ekm
Ara: 10 çiğ fındık 1 avuç çekirdek 2 dilim bitter, Türk Kahvesi
Aksam 18.30: 1 kase çorba salata 1 bardak ayran
2.5 litre su
Bitki çayları Türk Kahvesi, soda
Menünün süper canım gayet yerli yerinde afiyet olsun ..Sabah 8
2 kk koy peyniri
5 adt kirma yesil zeytin
1 bardak sut
Ara 12
3 adt hurma
Oglen 15
3.yk yogurt 2 yk yulaf ezmesi
Ara 17
1 adt mandalina 1 hurma
Aksam 18.30
1 buyuk kepce mercimek corbasi
5 yk ispanak
2 yk yogurt
Ara 21.30 gibi
1 avuc cig findik yerim suan kiriyorum
Su 2.5 lt
Hafta sonu menüsüne göre gayet iyi afiyet olsun canım..Kahvaltı 11:30
1 az yağlı tavada yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 1 dilim ekmek üzerine yağ bal, 1 adet 321 poğaça, yeşil çay
Ara 15:30
Türk, avuçiçi çiğ badem, 1 muz
Akşam 19:20
3 yemek kaşığı makarna, 4-5 yemek kaşığı közlenmiş kırmızı biberli yoğurt karışımı,salata
Ara
Türk kahvesi
Galiba yeni bir menü deniyorsun gerçi sporun çok iyi ne yesen yakarsın afiyet olsun ..Sabah 9.30
2 yk yoğurt
1 yk yulaf ezmesi
12 çilek orta boy
Ara 11
öğlen 13.00
2 tavada yumurta
1 dilim ekmek
2 zeytin
Ara 16. 30
1 yk kuru üzüm
yesilcay
Akşam 17.30
şu 2.5 lt oldu
spor
1000 ip atlama
30 sumo squat
30 duvarda şınav
100 ayakta mekik
Galiba yeni bir menü deniyorsun gerçi sporun çok iyi ne yesen yakarsın afiyet olsun ..Sabah 9.30
2 yk yoğurt
1 yk yulaf ezmesi
12 çilek orta boy
Ara 11
öğlen 13.00
2 tavada yumurta
1 dilim ekmek
2 zeytin
Ara 16. 30
1 yk kuru üzüm
yesilcay
Akşam 17.30
şu 2.5 lt oldu
spor
1000 ip atlama
30 sumo squat
30 duvarda şınav
100 ayakta mekik
Hoş geldin canım boşver kiloyu verirsin elbet önemli olan sağlık sağlığın yerinde olsun önce...iyi olmana sevindim hadi bakalım eski günlere dönelim yine ..Selam canımm geldim artık iyiyim artılarımı saymazsaktatildeydim yeni döndük dün gece. 70-71 leri gördüğüm oldu ama şükür şimdi gidiyor gibi.. İlaçlar dengemi bozdu. Çarşambadan itibaren ben de kilo bildirmeye başlarım. İnşallah yine çabucak 65'i görürüm sizler nasılsınız bakalım?
Hoş geldin canım boşver kiloyu verirsin elbet önemli olan sağlık sağlığın yerinde olsun önce...iyi olmana sevindim hadi bakalım eski günlere dönelim yine ..Selam canımm geldim artık iyiyim artılarımı saymazsaktatildeydim yeni döndük dün gece. 70-71 leri gördüğüm oldu ama şükür şimdi gidiyor gibi.. İlaçlar dengemi bozdu. Çarşambadan itibaren ben de kilo bildirmeye başlarım. İnşallah yine çabucak 65'i görürüm sizler nasılsınız bakalım?
İnşallah gider ya sağlık olsun napayım elimden geleni yaptım aldım diye de salmadım kendimi. Yine birazı gitti. Sen nasılsın?
Galiba yeni bir menü deniyorsun gerçi sporun çok iyi ne yesen yakarsın afiyet olsun ..
Off yine sona kaldım bugün çok iş yaptım bi yığın utum var yarın yapmam artık neyse menüyü vereyim
Sabah 10 00
İki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Dört küp kaşar
Domates salatalık
Beş tane yeşil biber
Şekersiz çay
Aksam 16 30
Bir kepçe tarhana çorbası
Uc kaşık bulgur pilavı
İki kaşık et kavurma
Bir bardak ayran
Salata
Ara 17 00
Dilek kahvesi
Şu iki litre
Bugün midem hep bulandı usuttum galiba göğsüm ağrıyor aman benimde hiç hastalığım bitmiyor
Hoşgeldin şükür kavuşturana artılar gider bunu sende biliyosun hep beraber hallederiz yeter ki sağlığımız yerinde olsun
Hoş geldin canım boşver kiloyu verirsin elbet önemli olan sağlık sağlığın yerinde olsun önce...iyi olmana sevindim hadi bakalım eski günlere dönelim yine ..
Gecmis olsun canim.menun hafta geneline gore daha iyi.corba ve protein varOff yine sona kaldım bugün çok iş yaptım bi yığın utum var yarın yapmam artık neyse menüyü vereyim
Sabah 10 00
İki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Dört küp kaşar
Domates salatalık
Beş tane yeşil biber
Şekersiz çay
Aksam 16 30
Bir kepçe tarhana çorbası
Uc kaşık bulgur pilavı
İki kaşık et kavurma
Bir bardak ayran
Salata
Ara 17 00
Dilek kahvesi
Şu iki litre
Bugün midem hep bulandı usuttum galiba göğsüm ağrıyor aman benimde hiç hastalığım bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?