Haydi Yine Yeniden...

Günaydın özlettin kendini gel artık tam kadro olalım D Deligonul783 de yok kaç zamandır,umarım iyidir

Selam canımm geldim artık iyiyim artılarımı saymazsak tatildeydim yeni döndük dün gece. 70-71 leri gördüğüm oldu ama şükür şimdi gidiyor gibi.. İlaçlar dengemi bozdu. Çarşambadan itibaren ben de kilo bildirmeye başlarım. İnşallah yine çabucak 65'i görürüm sizler nasılsınız bakalım?

Guzel menu olmus. 321 i bende yaparim arada hafif oluyor

Menu de sporda gayet iyi olmus

Hosgeldin ozlettin kendini canim.bizler iyiyiz.ben bi arti bi eksi ilerliyorum.ama bu siralar motive ve kararlilik tavan.6 gorene kadar kacamak yok.cok oyalandim 7 lerde.
sende iyilesmissindir biraz umarim.hersey yolunda mi

Hoşgeldin canım iyi olmana çok sevindim. Sağlığın düzeldi ya kilolar da gider

Hoş geldin canım. Bizde iyiyiz sen nasılsın kilolar gider merak etme burada bunun için birlikteyiz

Hosgeldin ozlettin kendini canim.bizler iyiyiz.ben bi arti bi eksi ilerliyorum.ama bu siralar motive ve kararlilik tavan.6 gorene kadar kacamak yok.cok oyalandim 7 lerde.
sende iyilesmissindir biraz umarim.hersey yolunda mi

İyiyim canım hamd olsun. Ama hala bi sindirim sistemi problemi var. En yakın zamanda kontrollerimi yaptrcam inş. Bence de canım kararlılık tam olsun sen istersen yaparsın. Ben de bir artı bir eksi sıkıldım artık. 60 olmak istiyorum inşallah. Ve inanıyorum olacak.

Hoşgeldin şükür kavuşturana artılar gider bunu sende biliyosun hep beraber hallederiz yeter ki sağlığımız yerinde olsun

Menünün çok sade olmuş canım sabahki kahvaltının etkisi galiba yumurta tok tutmuş seni afiyet olsun ..

Menünün süper canım gayet yerli yerinde afiyet olsun ..

Hafta sonu menüsüne göre gayet iyi afiyet olsun canım..

Galiba yeni bir menü deniyorsun gerçi sporun çok iyi ne yesen yakarsın afiyet olsun ..

Galiba yeni bir menü deniyorsun gerçi sporun çok iyi ne yesen yakarsın afiyet olsun ..

Hoş geldin canım boşver kiloyu verirsin elbet önemli olan sağlık sağlığın yerinde olsun önce...iyi olmana sevindim hadi bakalım eski günlere dönelim yine ..

Hoş geldin canım boşver kiloyu verirsin elbet önemli olan sağlık sağlığın yerinde olsun önce...iyi olmana sevindim hadi bakalım eski günlere dönelim yine ..

Off yine sona kaldım bugün çok iş yaptım bi yığın utum var yarın yapmam artık neyse menüyü vereyim
Sabah 10 00
İki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Dört küp kaşar
Domates salatalık
Beş tane yeşil biber
Şekersiz çay
Aksam 16 30
Bir kepçe tarhana çorbası
Uc kaşık bulgur pilavı
İki kaşık et kavurma
Bir bardak ayran
Salata
Ara 17 00
Dilek kahvesi
Şu iki litre
Bugün midem hep bulandı usuttum galiba göğsüm ağrıyor aman benimde hiç hastalığım bitmiyor

İnşallah gider ya sağlık olsun napayım elimden geleni yaptım aldım diye de salmadım kendimi. Yine birazı gitti. Sen nasılsın?

Iyiyim canım sagol. Çocuklarla uğraşıyorum evde

Öyle belli bir liste falan yok kafama göre takılıyorum. Eşim gececi olunca onun kahvaltısı benim öğlen im oluyor. O yüzden sabahi hafif olarak yapıyorum. . Bu hafta aksamlari da hafif tutmaya çalışacağım..

gecmis olsun. Menunu begendim ben keske bem de iki ogun yapabilsem belki zamanla alisirim

Hoşgeldin şükür kavuşturana artılar gider bunu sende biliyosun hep beraber hallederiz yeter ki sağlığımız yerinde olsun

Hoşbulduk kızlar aynen devam inşallah hadi bismillah diyeyim.. :)

Gecmis olsun canim.menun hafta geneline gore daha iyi.corba ve protein var duzenin oturacak merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…