- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.961
Helal sana canım iradene sabrinaSimdiden mutlu pazarlar hepinize.bu saat oldu yatmadim cunku oglani uyuturken uyuyaklamisim esim kaldirdi hadi kokorec yemeye gidelim dedi yok dedim.hem disarisi cok soguk hemde gec oldu
Biraz bozuldu gibi ama yapacak bisey yok.gonlunu alirim ben onun :) yarin gec uyanirim heralde.hayirli geceler sizlerede...
Mutlu pazarlar kızlar. eşimin köyüne gidecez hiç istemiyorum pöfff
Valla tebrik ederim canım hayır demek çok güzel anlaşıldı senin gece uzun sürecekSimdiden mutlu pazarlar hepinize.bu saat oldu yatmadim cunku oglani uyuturken uyuyaklamisim esim kaldirdi hadi kokorec yemeye gidelim dedi yok dedim.hem disarisi cok soguk hemde gec oldu
Biraz bozuldu gibi ama yapacak bisey yok.gonlunu alirim ben onun :) yarin gec uyanirim heralde.hayirli geceler sizlerede...
Köy iyidir canım bak bize dört duvar arasında oturup duruyoruz kıymetini bil keyif almaya çalış kısa doğru gitmezsiniz ....Mutlu pazarlar kızlar. eşimin köyüne gidecez hiç istemiyorum pöfff
Boşver zorlama eksik götürdüğün de öğretmeni uyarır bir daha inatlaşmaz seninle bizde kesik çizgi çalıştık el kaldırmadan ödevler az az başladı bakalım şimdilik gayet iyi gidiyor ....Benim ufaklık hala boyamayı bitirmedi inatlaşıp duruyor
Aynen öyle canım eşimin hatırı için.Napcan kuzum enişte için mecbur katlancan
Ben köy yaşamını çok severim canım. Benim kV ile bazı problemlerim var o yüzden gitmek istemiyorum. Yoksa bizim burası o yönden çok iyi yaylalar var annemlerin orada koy gibi çiftlik hayatı. Çocuklar için süper oluyor. AVM lerden se çocuk köye gitsin daha iyiKöy iyidir canım bak bize dört duvar arasında oturup duruyoruz kıymetini bil keyif almaya çalış kısa doğru gitmezsiniz ....
İnatlaşması daha kötü oluyor düzelecek tabi baştan nasıl alışırsa öyle gidiyor diye üsteliyorum şimdi ağlıyor anne beni sevmiyosun diye bende öğrencilere çizgi birleştirme boyama karışık verdik senin kuzu nasipli sen gibi anası var bakalım bizim veliler nasıl beslenmeyi evde hazırlanması daha iyi oluyo çocuk verilen emeği görüyo hazıra değil uğraş verilmesi gerektiğini kavrıyo para verip alınan poğaça ile anne eliyle yapılan poğaça arasında dağlar kadar fark varBoşver zorlama eksik götürdüğün de öğretmeni uyarır bir daha inatlaşmaz seninle bizde kesik çizgi çalıştık el kaldırmadan ödevler az az başladı bakalım şimdilik gayet iyi gidiyor ....
Aynen canım napalım kv gelin arası biliyosun çoğunlukla sıkıntılıdır o yüzden kafanı takma bikaç saatliğine idare et çocuklar temiz hava alsın kocan mutlu olsunAynen öyle canım eşimin hatırı için.
Ben köy yaşamını çok severim canım. Benim kV ile bazı problemlerim var o yüzden gitmek istemiyorum. Yoksa bizim burası o yönden çok iyi yaylalar var annemlerin orada koy gibi çiftlik hayatı. Çocuklar için süper oluyor. AVM lerden se çocuk köye gitsin daha iyi
Napcan canim idare ediliyio mecbur.dedigin gibi esinin gonlu olsun diye gidersiniz.fazla orali olma biseylerle ilgilen sendeMutlu pazarlar kızlar. eşimin köyüne gidecez hiç istemiyorum pöfff
Seni çok iyi anlıyorum canım arada problem olunca yer mekanın hiç bir önemi kalmıyor zamanla sorunlar asılır inş...çocukların çok şanslı..Aynen öyle canım eşimin hatırı için.
Ben köy yaşamını çok severim canım. Benim kV ile bazı problemlerim var o yüzden gitmek istemiyorum. Yoksa bizim burası o yönden çok iyi yaylalar var annemlerin orada koy gibi çiftlik hayatı. Çocuklar için süper oluyor. AVM lerden se çocuk köye gitsin daha iyi
Aynen çok fena senin kız duygu sömürüsü yapıyor he he he :) aynı bizim gibi ilerliyoruz bizde çizgi birleştirme vede boyama yaptık bu hafta ..anasinifinin ahcisi benim yakın arkadaşımdı ve herşey ev yapımı şeklindeydi o nedenle içim rahattı büyüğüne zaten öğlen yemeği hazırlıyordum sim akşama kadar okulda ...ben hazır poğaça pek yedirmem ev yapımı daha iyi hem yemez benim ufaklık çok sekilcidir öğretmenimiz hazır istemiyor çok kızarım dedi koydu tavrını iyide oldu en güzeli ev yapımı mis gibi ....İnatlaşması daha kötü oluyor düzelecek tabi baştan nasıl alışırsa öyle gidiyor diye üsteliyorum şimdi ağlıyor anne beni sevmiyosun diye bende öğrencilere çizgi birleştirme boyama karışık verdik senin kuzu nasipli sen gibi anası var bakalım bizim veliler nasıl beslenmeyi evde hazırlanması daha iyi oluyo çocuk verilen emeği görüyo hazıra değil uğraş verilmesi gerektiğini kavrıyo para verip alınan poğaça ile anne eliyle yapılan poğaça arasında dağlar kadar fark var
Biz sabahciyiz canım ikisine birden hazırlıyorum oğlum kantinden yemiyor bağırsak problemi yaşıyorum diyor evde koştur koştur hazırlıyorum...angelina35 ben de beslenme hazırlıyorum. Geçen sene okulda yiyordu. Severek yapıyoru . CÇok güzel birsey. Tabiki benimki 11.30 da gidiyor senin ki sabah di dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?