Haydi Yine Yeniden...

Simdiden mutlu pazarlar hepinize.bu saat oldu yatmadim cunku oglani uyuturken uyuyaklamisim esim kaldirdi hadi kokorec yemeye gidelim dedi yok dedim.hem disarisi cok soguk hemde gec oldu
Biraz bozuldu gibi ama yapacak bisey yok.gonlunu alirim ben onun :) yarin gec uyanirim heralde.hayirli geceler sizlerede...

Helal sana canım iradene sabrina

Valla tebrik ederim canım hayır demek çok güzel anlaşıldı senin gece uzun sürecek

Bende poğaça hamuru yaptım poğaça yapacam beslenme listesi vermişler ömrümde ilk kez beslenme hazırlıy cam büyük eve geliyordu servisle ona hiç hazirlamadım ufaklıkta okulun yemekhanesinde yiyordu alısacagiz artık napalim ....

Napcan kuzum enişte için mecbur katlancan
Aynen öyle canım eşimin hatırı için.
Köy iyidir canım bak bize dört duvar arasında oturup duruyoruz kıymetini bil keyif almaya çalış kısa doğru gitmezsiniz ....
Ben köy yaşamını çok severim canım. Benim kV ile bazı problemlerim var o yüzden gitmek istemiyorum. Yoksa bizim burası o yönden çok iyi yaylalar var annemlerin orada koy gibi çiftlik hayatı. Çocuklar için süper oluyor. AVM lerden se çocuk köye gitsin daha iyi

Boşver zorlama eksik götürdüğün de öğretmeni uyarır bir daha inatlaşmaz seninle bizde kesik çizgi çalıştık el kaldırmadan ödevler az az başladı bakalım şimdilik gayet iyi gidiyor ....
İnatlaşması daha kötü oluyor düzelecek tabi baştan nasıl alışırsa öyle gidiyor diye üsteliyorum şimdi ağlıyor anne beni sevmiyosun diye bende öğrencilere çizgi birleştirme boyama karışık verdik senin kuzu nasipli sen gibi anası var bakalım bizim veliler nasıl beslenmeyi evde hazırlanması daha iyi oluyo çocuk verilen emeği görüyo hazıra değil uğraş verilmesi gerektiğini kavrıyo para verip alınan poğaça ile anne eliyle yapılan poğaça arasında dağlar kadar fark var

Aynen canım napalım kv gelin arası biliyosun çoğunlukla sıkıntılıdır o yüzden kafanı takma bikaç saatliğine idare et çocuklar temiz hava alsın kocan mutlu olsun

Selam kizlar.gec uyandim dedigim gibi.kahvalti oglen bir arada oldu.tamizligimi dun aksamdan yapmistim.bugun dinlenicem insallah.camasirim da yok ohh benden iyisi yok.esim pazar gunleri elektrik supurgesi sesi duymaktan cok hoslanmiyor.bende dunden kasla goz arasinda supurup toz aliverdim.camasirlari da hallettim aksamdan.
Hava guzel tam da gezmelik ama evde oturasim var...

Menüm
Kahvaltı öğle: 1 yumurtadan omlet
2 dilim ekmek 3 zeytin kk peynir, salatalık
Biberli melemen 2 kaşık

Ara: 1 kaşık kuru üzüm 2 dilim bitter şek Nescafe
Ara: 1 avuç çekirdek yeşil çay

Aksam 18.30: 1 kase tarhana çorbası
Közde biber patlıcan
Ara: Türk Kahvesi bitki çayı
2.5 litre su

Seni çok iyi anlıyorum canım arada problem olunca yer mekanın hiç bir önemi kalmıyor zamanla sorunlar asılır inş...çocukların çok şanslı..

Aynen çok fena senin kız duygu sömürüsü yapıyor he he he :) aynı bizim gibi ilerliyoruz bizde çizgi birleştirme vede boyama yaptık bu hafta ..anasinifinin ahcisi benim yakın arkadaşımdı ve herşey ev yapımı şeklindeydi o nedenle içim rahattı büyüğüne zaten öğlen yemeği hazırlıyordum sim akşama kadar okulda ...ben hazır poğaça pek yedirmem ev yapımı daha iyi hem yemez benim ufaklık çok sekilcidir öğretmenimiz hazır istemiyor çok kızarım dedi koydu tavrını iyide oldu en güzeli ev yapımı mis gibi ....

angelina35 ben de beslenme hazırlıyorum. Geçen sene okulda yiyordu. Severek yapıyoru . CÇok güzel birsey. Tabiki benimki 11.30 da gidiyor senin ki sabah di dimi
Biz sabahciyiz canım ikisine birden hazırlıyorum oğlum kantinden yemiyor bağırsak problemi yaşıyorum diyor evde koştur koştur hazırlıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…