- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #30.981
Hazır çok zararlı zaten canım bak biz hazır yememizin faturasını oduyiruz. Biraz da bu yüzden derin dondurucu aldım. 1 çekmecesi bu amaca hizmet edecekBiz sabahciyiz canım ikisine birden hazırlıyorum oğlum kantinden yemiyor bağırsak problemi yaşıyorum diyor evde koştur koştur hazırlıyorum...
Bugün biraz az olmuş canım iki gündür akşam sadece çorba var gerçi salatann var ama yinede az afiyet olsun canım..Menüm
Kahvaltı öğle: 1 yumurtadan omlet
2 dilim ekmek 3 zeytin kk peynir, salatalık
Biberli melemen 2 kaşık
Ara: 1 kaşık kuru üzüm 2 dilim bitter şek Nescafe
Ara: 1 avuç çekirdek yeşil çay
Aksam 18.30: 1 kase tarhana çorbası
Közde biber patlıcan
Ara: Türk Kahvesi bitki çayı
2.5 litre su
Bize de lazım derin dondurucu valla dolap tıklım tıklım azıcık bir yer göreyim bişey yapıp tikistiriyorumHazır çok zararlı zaten canım bak biz hazır yememizin faturasını oduyiruz. Biraz da bu yüzden derin dondurucu aldım. 1 çekmecesi bu amaca hizmet edecekseneye kızım 1. Sınıf olacak doğal ev yapımı yapıp dolaba atacam bakalım yeter ki kantin kuyruğunda beklemesin
Canim artık vermek istiyorum ya. ama biberim patlicanim coktu sayı vermedim kalorisi az diye. 3 biber 2 patlıcan kozde yedimBugün biraz az olmuş canım iki gündür akşam sadece çorba var gerçi salatann var ama yinede az afiyet olsun canım..
Biz sabahciyiz canım ikisine birden hazırlıyorum oğlum kantinden yemiyor bağırsak problemi yaşıyorum diyor evde koştur koştur hazırlıyorum...
Sorma bende rfylı olan modellerin en büyük boyunu aldım bakalım inşallah pişman olmam. Eşimle baya mücadele ettim o karşı çıktı sonra gitti en büyük boyunu aldı :)))Bize de lazım derin dondurucu valla dolap tıklım tıklım azıcık bir yer göreyim bişey yapıp tikistiriyorum
Bu hafta iyi bildirim gelecek senden desene canım çok güzel menülerin.Menüm
Biberli melemen 2 kaşık
Közde biber patlıcan
2.5 litre su
Benim hem annemin hem kayinvalide nin var rafli onlarında çok memnun kalırsın onların çok oldu İkisi beraber aldılar dolduruyorlar içini bankada iyi oluyo ordan alıp alıp getiriyorum ihtiyacım oluncaSorma bende rfylı olan modellerin en büyük boyunu aldım bakalım inşallah pişman olmam. Eşimle baya mücadele ettim o karşı çıktı sonra gitti en büyük boyunu aldı :)))
Hoş geldin canım oh ne güzel olmuş gezilmiş alışveriş yapılmış güle güle kullan canım.. aynen pes etmek yok tam gaz devam biz güçlü kadınlarız hiç birşey bizi yıldıramaz.....Merhaba kızlar kaç gündür misafirim vardı hep kosturmaca olunca canımda sıkkın olunca gelemedim buraya ama artık burdayım hafta sonu misafirlerim gidince eşimle gezdik stres attık alışveriş yaptim çanta ve kozmetik ürünleri slfim kendimi mutlu ettim diyete tam gaz devam ediyorum arada kaçırdıklarım oluyo ama pes etmek yok şimdi bugünkü menumu yazayım
Hoş geldin canım oh ne güzel olmuş gezilmiş alışveriş yapılmış güle güle kullan canım.. aynen pes etmek yok tam gaz devam biz güçlü kadınlarız hiç birşey bizi yıldıramaz.....
Guzel menu haftasonu icin canim.Menüm
Biberli melemen 2 kaşık
Közde biber patlıcan
2.5 litre su
Ayran sisirmezse iyi canim.menun guzel olmus haftasonuna gore.Bende menumu vereyim oğlusu yatıracağım
Sabah 10 00
İki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Dört küp kaşar
Domates salatalık
Yeşil biber
Bir lokma yağda yumurta tadına baktım
Şekersiz çay
Öğlen 15 00
Bir küçük poğaça
Aksam 17 00
Bir kepçe çorba
İki kaşık kavurma
İki kaşık pilav
İki bardak ayran
Şu iki litre oldu
İki iki gitmişim bugün
Menun gayet iyi canim.ohh ne guzel gezip alisverisler yapmissin. Iyi gunlerde kullan.aksam yemegin tam istedigim gibi ekmeksiz pilavsiz.afiyet olsunSabah 10.00
Bir haşlanmış yumurta
Biraz peynir
Bitaz domates
Iki dilim ekmek
Bir bardak sekersiz çay
Öğle 14.00
Bir fincan latte
Uc küçük kurabiye
Aksam 18.00
Bir tabak pstlican yemegi
Bir kase yoğurt
Iki dilim ekmek
Şimdide bir f8ncan dibek kahvesi ictim
Su cok az ictim ama yarindan sonra en az 2.5 litre içecem söz veriyorum
Menun gayet iyi canim afiyet olsun.kacamak yokMenümü vereyim:
Kahvaltı ve öğle birlikte:
2 kk peynir, 1,5 yumurta tavada, 1 dilim tb, iki lokma ekmeğe tereyağ bal, domates, çay
Ara
Ş.siz nescafe, 3 tane hurma
Akşam
1,5 kepçe tarhana
2 kaşık p pilavı
3-4 kaşık et sote
Bolca salata
Su 2,5 lt oldu sanırım.
Ooo gecmis olsun canim yaa.yemesi icin pek zorlama hasta oldugu icin yemiyor reddediyor.sut falan icir icerse.İyi akşamlar hatunlar :)
Benim oğlan geceden beri ateşliçocuk acile götürdük akşamüstü. Üst solunum yolu enfeksiyonu. Ben de aynı şekilde. Sabah sadece biraz kahvaltı yaptırabildim onun dışında ağzına lokma koyamadım ağzını kilitliyor dün akşam da yemedi. Ne yapsam yaa ilaçları da içiremiyorum of of
Canim cok geçmiş olsun. Çocuklar çabuk solup çabuk atlatiyorlar inş çabuk toparlar. Sende dikkat et canım.İyi akşamlar hatunlar :)
Benim oğlan geceden beri ateşliçocuk acile götürdük akşamüstü. Üst solunum yolu enfeksiyonu. Ben de aynı şekilde. Sabah sadece biraz kahvaltı yaptırabildim onun dışında ağzına lokma koyamadım ağzını kilitliyor dün akşam da yemedi. Ne yapsam yaa ilaçları da içiremiyorum of of
İyi akşamlar hatunlar :)
Menümü vereyim:
Kahvaltı ve öğle birlikte:
2 kk peynir, 1,5 yumurta tavada, 1 dilim tb, iki lokma ekmeğe tereyağ bal, domates, çay
Ara
Ş.siz nescafe, 3 tane hurma
Akşam
1,5 kepçe tarhana
2 kaşık p pilavı
3-4 kaşık et sote
Bolca salata
Su 2,5 lt oldu sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?