Haydi Yine Yeniden...

Biz sabahciyiz canım ikisine birden hazırlıyorum oğlum kantinden yemiyor bağırsak problemi yaşıyorum diyor evde koştur koştur hazırlıyorum...
Hazır çok zararlı zaten canım bak biz hazır yememizin faturasını oduyiruz. Biraz da bu yüzden derin dondurucu aldım. 1 çekmecesi bu amaca hizmet edecek seneye kızım 1. Sınıf olacak doğal ev yapımı yapıp dolaba atacam bakalım yeter ki kantin kuyruğunda beklemesin

Bugün biraz az olmuş canım iki gündür akşam sadece çorba var gerçi salatann var ama yinede az afiyet olsun canım..

Bize de lazım derin dondurucu valla dolap tıklım tıklım azıcık bir yer göreyim bişey yapıp tikistiriyorum

Bugün biraz az olmuş canım iki gündür akşam sadece çorba var gerçi salatann var ama yinede az afiyet olsun canım..
Canim artık vermek istiyorum ya. ama biberim patlicanim coktu sayı vermedim kalorisi az diye. 3 biber 2 patlıcan kozde yedim

Biz sabahciyiz canım ikisine birden hazırlıyorum oğlum kantinden yemiyor bağırsak problemi yaşıyorum diyor evde koştur koştur hazırlıyorum...

En iyisini yapıyorsun. Insan koşturunca zaman nasıl geçiyor bilmiyor hiç... ben hareketli gün geçirin ruhen daha enerjik oluyorum

Bize de lazım derin dondurucu valla dolap tıklım tıklım azıcık bir yer göreyim bişey yapıp tikistiriyorum
Sorma bende rfylı olan modellerin en büyük boyunu aldım bakalım inşallah pişman olmam. Eşimle baya mücadele ettim o karşı çıktı sonra gitti en büyük boyunu aldı :)))

Bu hafta iyi bildirim gelecek senden desene canım çok güzel menülerin.

Bende menumu vereyim oğlusu yatıracağım
Sabah 10 00
İki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Dört küp kaşar
Domates salatalık
Yeşil biber
Bir lokma yağda yumurta tadına baktım
Şekersiz çay
Öğlen 15 00
Bir küçük poğaça
Aksam 17 00
Bir kepçe çorba
İki kaşık kavurma
İki kaşık pilav
İki bardak ayran
Şu iki litre oldu
İki iki gitmişim bugün

Merhaba kızlar kaç gündür misafirim vardı hep kosturmaca olunca canımda sıkkın olunca gelemedim buraya ama artık burdayım hafta sonu misafirlerim gidince eşimle gezdik stres attık alışveriş yaptim çanta ve kozmetik ürünleri slfim kendimi mutlu ettim diyete tam gaz devam ediyorum arada kaçırdıklarım oluyo ama pes etmek yok şimdi bugünkü menumu yazayım

Sorma bende rfylı olan modellerin en büyük boyunu aldım bakalım inşallah pişman olmam. Eşimle baya mücadele ettim o karşı çıktı sonra gitti en büyük boyunu aldı :)))
Benim hem annemin hem kayinvalide nin var rafli onlarında çok memnun kalırsın onların çok oldu İkisi beraber aldılar dolduruyorlar içini bankada iyi oluyo ordan alıp alıp getiriyorum ihtiyacım olunca

Hoş geldin canım oh ne güzel olmuş gezilmiş alışveriş yapılmış güle güle kullan canım.. aynen pes etmek yok tam gaz devam biz güçlü kadınlarız hiç birşey bizi yıldıramaz.....

Sabah 10.00

Bir haşlanmış yumurta
Biraz peynir
Bitaz domates
Iki dilim ekmek
Bir bardak sekersiz çay

Öğle 14.00

Bir fincan latte
Uc küçük kurabiye

Aksam 18.00

Bir tabak pstlican yemegi
Bir kase yoğurt
Iki dilim ekmek

Şimdide bir f8ncan dibek kahvesi ictim

Su cok az ictim ama yarindan sonra en az 2.5 litre içecem söz veriyorum

Hoş geldin canım oh ne güzel olmuş gezilmiş alışveriş yapılmış güle güle kullan canım.. aynen pes etmek yok tam gaz devam biz güçlü kadınlarız hiç birşey bizi yıldıramaz.....

Hosbulduk canım özledim sizleri

Bu arada derin dondurucu muhabbeti olmuş benimde rafli olan deton dondurucum var hem çok kullanışlı hem cok buyuk kolaylik kışlık hazırlıklarımi yapar atarim borek sarar starim aklima geleni yapar atarim dondurucuya cok rahat ediyisun sonra cikar cikar kullan malzemelerini

İyi akşamlar hatunlar :)
Benim oğlan geceden beri ateşli çocuk acile götürdük akşamüstü. Üst solunum yolu enfeksiyonu. Ben de aynı şekilde. Sabah sadece biraz kahvaltı yaptırabildim onun dışında ağzına lokma koyamadım ağzını kilitliyor dün akşam da yemedi. Ne yapsam yaa ilaçları da içiremiyorum of of

Menümü vereyim:

Kahvaltı ve öğle birlikte:

2 kk peynir, 1,5 yumurta tavada, 1 dilim tb, iki lokma ekmeğe tereyağ bal, domates, çay

Ara
Ş.siz nescafe, 3 tane hurma

Akşam
1,5 kepçe tarhana
2 kaşık p pilavı
3-4 kaşık et sote
Bolca salata

Su 2,5 lt oldu sanırım.

Kizlar menumu yazayim yengeye caya geldim sizin menulere sonra bakarim ancak

Sabah+oglen
Ceyrek koy yufkasi
1 kk koy peyniri
1 kk beyaz peynir
5 yesil 5 siyah zeytin
1 catal patates 2 catal biber kizartmasi

Aralarin saatini hatirlamiyorum farkli zamanlarda
1 hurma
1 avuc findik
1 yesil elma+1 mandalina
3 hurma

Aksam 20
1 kepce kremali mantar corbasi
5 adt kuru kofte
3 yk ispanak 2 yk yogurt

Ara yapmam artik cok gec yedim ve cok tokum

Su 2.5 lt

Guzel menu haftasonu icin canim.

Ayran sisirmezse iyi canim.menun guzel olmus haftasonuna gore.

Menun gayet iyi canim.ohh ne guzel gezip alisverisler yapmissin. Iyi gunlerde kullan.aksam yemegin tam istedigim gibi ekmeksiz pilavsiz.afiyet olsun

Menun gayet iyi canim afiyet olsun.kacamak yok

Ooo gecmis olsun canim yaa.yemesi icin pek zorlama hasta oldugu icin yemiyor reddediyor.sut falan icir icerse.

Canim cok geçmiş olsun. Çocuklar çabuk solup çabuk atlatiyorlar inş çabuk toparlar. Sende dikkat et canım.

Cok gecmis olsum canim benim de kiz bugun usutmus daha ates yok ama burnu akiyor ateside cikmaz insaallah.

menu gayet guzel canim ama 1 kepce corba 1 dilim ekmege denk. Fazla gibi geldi bana.. karbonhidrati fazla olmus aksam sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…