Haydi Yine Yeniden...

Sabah 9 da
1 dilim kavun
10 fındık
1 haşlanmış yumurta

öğlen 13.30
balık
domates - soğan söğüş
1 dilim ekmek

ara 16.00
yesilcay
2 kuru kayısı

Aksam 19.00
1 kase pulbiberli yogurt

Sabah öğlen akşam yemeklerden önce 1 bardak domates kuru yapıp içtim. 4 gun devam edeceğim.

şu 2.5 lt oldu
Spor
1000 ip atlama
100 ayakta mekik
40 sumo squat
40 duvarda şınav
30 dağa tırmanış
50 yan karin egzersizi

30 dk mi aldı hepsi. Ama felaket ter attim yandım geberdim

Miktar olarak az ama bol çeşitli vitaminli bir gün olmuş afiyet olsun

Afiyet olsun gayet güzel canım.
Canim menun çok güzelmiş ama latte tarzı hazır Kahveler çok zararlı. Onun yerine filtre kahve veya Turk kahvesi daha iyi olur. Su sözünü unutma
Menülerini özlemişim canım gayet güzel afiyet olsun
Güzel kahvaltı peşine dengeli bir gün afiyet olsun canım

Cok gecmis olsum canim benim de kiz bugun usutmus daha ates yok ama burnu akiyor ateside cikmaz insaallah.

menu gayet guzel canim ama 1 kepce corba 1 dilim ekmege denk. Fazla gibi geldi bana.. karbonhidrati fazla olmus aksam sanki

Size de geçmiş olsun beni korkutan ateş zaten. Ben de hastayım canım aslında daha da fazla içebilirdim çorbayı. Çok sulu olmuştu.

Hadi bakalım yarından itibaren şu bol olcak içine limon at istersen detone suyu gibi oluyo odem attırıyor bir dene derim afiyet olsun canım..

Yumurtayı sevmez misin canım. Ben bayılırım da....

Size de geçmiş olsun beni korkutan ateş zaten. Ben de hastayım canım aslında daha da fazla içebilirdim çorbayı. Çok sulu olmuştu.

Sana da geçmiş olsun canım ya. Hem hasta olup ta hem çocuğa bakmak çok zor. Ilac da içiyor sa elin kolun bağlı oluyor. Bol bol duş aldiracan artık. Ateşi çok mu yuksek

Canım çok geçmiş olsun ilacı şırınga ile vermeyi dene daha kolay olur içirmek ..benim ufaklıgin da burnu tıkandı kesin grip olacak soğuk soğuk terlemis .....

Sabah ve Aksam menün çok güzel. Akşam ekmek ve pilavı bir arada yiyordum galiba. Iki sinden birini tercih etmen çok güzel olmuş. Latte şekerli oluyor değil mi. Kahvenin yanına hurma ceviz süper oluyor. Kurabiye de olmuş ama sanki 3 tane fazla tadımlık ta kalabilir canım.

Menünün çok iyi canım Afiyet olsun ..

Vay menüde yok yok gayet güzel dengeli vede besleyici olmuş afiyet olsun canım..

Öğleden sonra neredeyse hiç bişey yok tam hastalık mevsimi bünyen zayıf düşebilir sporun zaten çok iyi afiyet olsun canım..

Canım çok geçmiş olsun ilacı şırınga ile vermeyi dene daha kolay olur içirmek ..benim ufaklıgin da burnu tıkandı kesin grip olacak soğuk soğuk terlemis .....

Ay inşallah olmaz ya benimki bu sefer fena burnu akıyo gözü akıyo öksürük hapşırık hepsi mevcut. Şırınga ile de kusmasın canım

Ay inşallah olmaz ya benimki bu sefer fena burnu akıyo gözü akıyo öksürük hapşırık hepsi mevcut. Şırınga ile de kusmasın canım
Yok siringanin ucu ile ağzına hafifçe sık o hemen yutar sonra tekrar sık korkma çabucak yutar az az olduğu için ....surubuda dozunda içmiş olur ..

Öğleden sonra neredeyse hiç bişey yok tam hastalık mevsimi bünyen zayıf düşebilir sporun zaten çok iyi afiyet olsun canım..

Aslinda akşam niyetim de Lorlu omlet vardı ama eşim ben tokum deyince benim de iştah gitti. Bide öğlen soğanı çok kaçırdım galiba midem çok şişti. Rahatsız etti. Elma gibi kutu kutur yedim yani:)

Geçmiş olsun canım havalar tam hastalık havası aman dikkat edin

Kurabiye kendim yapmıştım canim cok küçüktüler ama yinede yemesem daha iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…