- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #31.021
Ay inşallah olmaz ya benimki bu sefer fena burnu akıyo gözü akıyo öksürük hapşırık hepsi mevcut. Şırınga ile de kusmasın canım
Suyun içine limon salatalık ve nane yaprakları atıyorum hem cok lezzetlu hemde cok güzel ödem attırıyor canım
Sporun iyi ama aksam yedigin az geldi sadece.kahvaltinda saglam degil canim.daha dikkatli beslenmelisinSabah 9 da
1 dilim kavun
10 fındık
1 haşlanmış yumurta
öğlen 13.30
balık
domates - soğan söğüş
1 dilim ekmek
ara 16.00
yesilcay
2 kuru kayısı
Aksam 19.00
1 kase pulbiberli yogurt
Sabah öğlen akşam yemeklerden önce 1 bardak domates kuru yapıp içtim. 4 gun devam edeceğim.
şu 2.5 lt oldu
Spor
1000 ip atlama
100 ayakta mekik
40 sumo squat
40 duvarda şınav
30 dağa tırmanış
50 yan karin egzersizi
30 dk mi aldı hepsi. Ama felaket ter attim yandım geberdim
Aynen canim benimkide icmedigi zaman enjektorle veriyoruz.hastanede de oyle yapmislardi bikac kez.hic korkma @butterfly143 gonul rahatligi ile verebilirsin canim angelinanin tarif ettigi gibiYok siringanin ucu ile ağzına hafifçe sık o hemen yutar sonra tekrar sık korkma çabucak yutar az az olduğu için ....surubuda dozunda içmiş olur ..
Geçmiş olsun canım,durumu anlatmakla iyi etmişssin,aklında bulunur öğretmeninin de...Günaydın canlarım oğlusu okula bıraktım sabah kustu galiba boğazı şişmiş öğretmenine ateslendigini anlattım daha önce ateşsiz havale geçirdiğini anlattım oğlumun tek çocuk olduğunu düşünmüş öğretmenimiz 16 yaşında abisi var deyince çok şaşırdı okulda bekleyip helak olmayın evinize gidin ben en küçük ateş durumunda ararım sizi dedi ...arkama baka baka geldim evime önce allaha sonra öğretmenimiz e emanet ....
allah yardımcın olsun inşallah bu sene önceki seneye göre daha iyi geçer çok hastalanmadan atlatırsınızGünaydın canlarım oğlusu okula bıraktım sabah kustu galiba boğazı şişmiş öğretmenine ateslendigini anlattım daha önce ateşsiz havale geçirdiğini anlattım oğlumun tek çocuk olduğunu düşünmüş öğretmenimiz 16 yaşında abisi var deyince çok şaşırdı okulda bekleyip helak olmayın evinize gidin ben en küçük ateş durumunda ararım sizi dedi ...arkama baka baka geldim evime önce allaha sonra öğretmenimiz e emanet ....
Günaydın canlarım oğlusu okula bıraktım sabah kustu galiba boğazı şişmiş öğretmenine ateslendigini anlattım daha önce ateşsiz havale geçirdiğini anlattım oğlumun tek çocuk olduğunu düşünmüş öğretmenimiz 16 yaşında abisi var deyince çok şaşırdı okulda bekleyip helak olmayın evinize gidin ben en küçük ateş durumunda ararım sizi dedi ...arkama baka baka geldim evime önce allaha sonra öğretmenimiz e emanet ....
yeni haftamız hayırlı olsun
eşim geçen hafta evde olunca ben de işlere dadanınınca gelemedim yorgunluktan oturamadım bile direk devrilip yattım akşamları erkenden arasa gelen giden de oldu allah hayırlı misafiri eksik etmesin :)
Hoş geldin,özlettin kendini,bir düzene gir de gel artık canım.Yılbaşına 2 basamaklı kiloyla gir bu seneyeni haftamız hayırlı olsun
eşim geçen hafta evde olunca ben de işlere dadanınınca gelemedim yorgunluktan oturamadım bile direk devrilip yattım akşamları erkenden arasa gelen giden de oldu allah hayırlı misafiri eksik etmesin :)
Kızlar bu sabah tartildim yarım kilo vermişim iyice motive oldum böyle böyle gidecek bu kilolar
Dün gece sonrası enişteden incelikler ohhh mis her türlü tadını çıkar canım arkadaşımİş çıkışı eşim almaya gelicek beni,sinemaya gidicez,dıaşrda mı yemek yeriz bilmiyorum ama menüm gecikebilir haberiniz olsun kızlar ...
sağol gülümmm hoşbuldumHoşgeldin evini güle güle kirlet canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?