Haydi Yine Yeniden...

Iyi geceler bayanlar oğlumu u
Suyun içine limon salatalık ve nane yaprakları atıyorum hem cok lezzetlu hemde cok güzel ödem attırıyor canım

Salatalık kokusu beni tuhaf ediyor ama güzel. Ödem attırıyor. Ben de şeftali dogradim tim suya. Değişik meyveler atınca şekersiz limonata gibi soğuk soğuk güzel gidiyordu sıcaklarda

Sporun iyi ama aksam yedigin az geldi sadece.kahvaltinda saglam degil canim.daha dikkatli beslenmelisin

Yok siringanin ucu ile ağzına hafifçe sık o hemen yutar sonra tekrar sık korkma çabucak yutar az az olduğu için ....surubuda dozunda içmiş olur ..
Aynen canim benimkide icmedigi zaman enjektorle veriyoruz.hastanede de oyle yapmislardi bikac kez.hic korkma @butterfly143 gonul rahatligi ile verebilirsin canim angelinanin tarif ettigi gibi

Günaydın canlarım oğlusu okula bıraktım sabah kustu galiba boğazı şişmiş öğretmenine ateslendigini anlattım daha önce ateşsiz havale geçirdiğini anlattım oğlumun tek çocuk olduğunu düşünmüş öğretmenimiz 16 yaşında abisi var deyince çok şaşırdı okulda bekleyip helak olmayın evinize gidin ben en küçük ateş durumunda ararım sizi dedi ...arkama baka baka geldim evime önce allaha sonra öğretmenimiz e emanet ....

Geçmiş olsun canım,durumu anlatmakla iyi etmişssin,aklında bulunur öğretmeninin de...

allah yardımcın olsun inşallah bu sene önceki seneye göre daha iyi geçer çok hastalanmadan atlatırsınız

yeni haftamız hayırlı olsun
eşim geçen hafta evde olunca ben de işlere dadanınınca gelemedim yorgunluktan oturamadım bile direk devrilip yattım akşamları erkenden arasa gelen giden de oldu allah hayırlı misafiri eksik etmesin :)

Çok geçmiş olsun canım çocukların hasta olmasına hiç dayanamıyorum ben inşallah çabucak iyileşir

Hoş geldin,özlettin kendini,bir düzene gir de gel artık canım.Yılbaşına 2 basamaklı kiloyla gir bu sene

Kızlar bu sabah tartildim yarım kilo vermişim iyice motive oldum böyle böyle gidecek bu kilolar
süpersin maşallah.çok sevindim canım.böyle böyle gidecek ben inanıyorum sana.menülerin baya düzene girdi.su konusunda da sözü aldık.e daha ne olsun

İş çıkışı eşim almaya gelicek beni,sinemaya gidicez,dıaşrda mı yemek yeriz bilmiyorum ama menüm gecikebilir haberiniz olsun kızlar ...

Slm kızlar yarım oturdum bi uğrayım dedim ufaklık kreş sonrası gittiği bakıcı teyzesinde uyuya kalmış namaz kılayım gidip uyandırcam arkadaşlarım çok gelemiyorum o kadar yoğunum ki eşim bugün okula geldi kitaplığını sil düzelt diyor sınıfta hiç oturmuyorum o kadar dolu dolu geçiyor eskileri boşalttım yarında kitaplığımı düzeltcem fırsat bulursam tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…