Haydi Yine Yeniden...

Hoş geldin,özlettin kendini,bir düzene gir de gel artık canım.Yılbaşına 2 basamaklı kiloyla gir bu sene
hoşbuldum tomurcuğum zaten 2 basamaklıyım ucundan da olsa geçen hafta malum dönemden artı çıkmışım
benimkiler acıkmış gelirim sonra

Kahvaltı 07:20
1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, kibrit kutusu peynir, domates salatalık yeşillik, yarım dilim ekmek üzerine yağ bal, yeşil çay
Ara 10:15
Elma
Öğle 12:20
3 yemek kaşığı makarna, 4 yemek kaşığı tavuklu bezelye, 1 su bardağı şerbet
Ara 16:30
1 elmalı kurabiye, 6 çiğ badem
Aksam 18.30
1 yemek kaşığı makarna, 4-5
Yemek kaşığı tavuklu bezelye yemegi, salata, yoğurt
Ara
Türk kahvesi, avuçiçi fındık badem karışık

Menumu vereyim cıssli bir gündü
Sabah 06.45: 1 has yum 3 kup kaşar
5 zeytin
Ara: şek Nescafe 2 dilim bitter
Öğle 13.00: 1 tabak bamya 4 kaşık yoğurt
Salatalık 1 dilim ekmek
Ara: 1 bardak süt 3 kuru kayısı

Aksam 17.00(arkadasin doğumgününde)
Yarım dilim yaş pasta
7 yaprak sarma
Bu arada kizimla okul alışverşine çıktık eksikleri ni aldık.11.000 adım atmsim
Eve geldim etiketleri yapıştır çantasını hazırla yedek kıyafet hurcunu hazırladım pili bitti Türk Kahvesi içmeden kendime gelemeyecem

Ara 21.00: küçük salkım üzüm
Türk.Kahvesi soda
2.5 litre su

Menumu vereyim cıssli bir gündü
Sabah 06.45: 1 has yum 3 kup kaşar
5 zeytin
Ara: şek Nescafe 2 dilim bitter
Öğle 13.00: 1 tabak bamya 4 kaşık yoğurt
Salatalık 1 dilim ekmek
Ara: 1 bardak süt 3 kuru kayısı

Aksam 17.00(arkadasin doğumgününde)
Yarım dilim yaş pasta
7 yaprak sarma
Bu arada kizimla okul alışverşine çıktık eksikleri ni aldık.11.000 adım atmsim
Eve geldim etiketleri yapıştır çantasını hazırla yedek kıyafet hurcunu hazırladım pili bitti Türk Kahvesi içmeden kendime gelemeyecem

Ara 21.00: küçük salkım üzüm
Türk.Kahvesi soda
2.5 litre su

Az az her şeyden yemeyi basariyorsun Tebrikler arkadaşım afiyet olsun

Miktarlar az az canım afiyet olsun... elmalı kurabiye çok severim canım.

cokta cisli bir menu degil canim hersey olculu. Pasta bile.. aksam keske seker orani yuksek bir meyve yerine baska bir meyve tercih etsen iyi olurdu.

Menümü de yazayım. Yeni uzanıyorum yani 15 dk sonrada spora başlayacağım

Sabah 11 de
yumurtalı menemen
5 zeytin
lor peyniri
yarım dilim ekmek
1 tatlı kaşığı kaymak - reçel karışımı

Öğlen 15.
2 servis kaşığı patates salatası
Bol çay

Aksam 19.30
Bol yeşillikli salata
2 yemek kaşık kiyma
Eşime tantuni yaptım. Ama sağolsun kocamin
yedirme huyu var. 3 ısırık tantuni yedim.
1 bardak ayran

Su 2.5 lt
spor
1000 ip atlama
100 ayakta mekik
40 sumo squat
40 duvarda şınav
30 dağa tırmanış -bunu yaparken yere yapisiyorum- karın için muhteşem bir hareket
100 yanlara eğilime 5 kg dambillarla

Miktarlar az az canım afiyet olsun... elmalı kurabiye çok severim canım.

cokta cisli bir menu degil canim hersey olculu. Pasta bile.. aksam keske seker orani yuksek bir meyve yerine baska bir meyve tercih etsen iyi olurdu.
Aslında dolapta vardı ama ben soğuk yiyemiyorum o yüzden dışardaki meyveyi yiyeyim dedim

Hanımlar bu arada öğlen arkadasa oturmaya gittim kurabiye poğaça sütlü tatlı vardı. Yemedim. Sadece patates salatasi yedim.Mayısta beri gorusmedigim bir arkadaş vardı beni görünce çok şaşırdı. Çok zayiflamissin diye. Çok mutlu oldum. Çarşambaya 75 leri göreyim artık yaa.
Bugün 76.3 idim

Her Güne göre karbon miktarın fazla ama bence çok değil afiyet olsun spor harika zaten

Çok mutlu oluyor insan bu tepkilerle ve tabi daha da motive 75 ler yakın hadi bakalım gelsin eksiler

Her Güne göre karbon miktarın fazla ama bence çok değil afiyet olsun spor harika zaten

Sporu oturmaya çalışıyorum bugün 4. Gündü ama Aynadaki görüntü tartı dan daha güzel şeyler söylüyor . Sporu ihmal etmemek lazım onu anladım. Bırakmam artik

Dün gece sonrası enişteden incelikler ohhh mis her türlü tadını çıkar canım arkadaşım
Aynen oyle canim.hersey karsilikli hahahaha
hoşbuldum tomurcuğum zaten 2 basamaklıyım ucundan da olsa geçen hafta malum dönemden artı çıkmışım
benimkiler acıkmış gelirim sonra
Oo super o zaman bi daha 3 hanelilere cikmak yok tamam mi.cok sevindim.eskisi gibi istahin gittiyse super.gelsin 90lar 80 ler

Gayet yerinde olmus canim yediklerin.elmali kurabiye bende cok severim.umarim hazirlarindan degildir.afiyet olsun

Cis dedigin yarim dilim pasta mi.askolsun canim yaa o kadar yurumussun esamesi kalmaz valla.kendini sartlandirma gayet iyi menun.

Sporda menude gayet iyi.masallahin var canim

Aynen oyle canim.hersey karsilikli hahahaha

Oo super o zaman bi daha 3 hanelilere cikmak yok tamam mi.cok sevindim.eskisi gibi istahin gittiyse super.gelsin 90lar 80 ler
Kız dün gece ne olduydu ki yav ne ara kaçırdım ben yine +18 i

Selam kizlar yeni geldik.sinema ve yemek donusu esimin kuzenine caya gittik.daha dogrusu kv cocugu alip oraya gitmis bizde gectik mecburen menumu yazayim

Sabah 8
2 haslanmis yumurta
2 yk tuzsuz lor peyniri
5 adt kirma yesil zeytin

Ara 11
3 adt hurma

Ara 12
10 adt findik 1 cay kasigi bal

Oglen 14.30
3 yk yogurt 2 yk yulaf ezmesi

Ara 17 (sinemada)
2 kare bitter cikolata
2-3 adet patmalis misir

Aksam 19
2 adt lahmacun
1 bardak ayran

Su 2 litre

Esim kunefe ye diye israr etti yemedim.sukur onu atlattim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…