Haydi Yine Yeniden...

Çok güzel idare etmişsin kuzum afiyet bal olsun

Günaydın kızlar dünkü menumu yazayim

Sabah 09.00

Tavada peynirli iki tane yumurta
Bir bardak şekersiz çay
Bir tane ev yapımı küçük poğaça

Öğle 12.00

Bir tabak sebze yemegi
Bir kase yoğurt

Ara 15.00
Uc kaşık kara lahana diblesi
Kibrit kutudu büyüklüğünde kek ve poğaça
Üç bardak şekersiz cay

Aksam 20.00

Bir tabak yoğurtlu pirincli ıspanak
Dört kaşık sossuz haşlanmış makarna

Arkadaşım ogleden sonra caya çağırmısti oraya gittim ara öğünde yediklerim bu yüzden ağır oldu

Su bir bucuk litre ictim hergün cogaltiyorum daha fazla icecem

Günaydın Pert olmuş yatıyorum ufaklıgi okula bıraktım koştur koştur buyugün yanına geldim kuzum yazık servis beklerken kapıda yakaladim ben sarılıp öpeyim dedim anahtarı elime tutuştur dü hadi sen git dedi sipaaaa büyümesin bu çocuklar ya çok gıcık oluyo lar akşam ufaklıkta uğraştım ter ter kaç çamaşır oldu saymadım zorlu bir gece oldu anlayacağınız.....

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım bu gece bizde sabahladik ama keyfi, beyefendi uyumadi

Eski menülerine kıyaslarsak çok ilerleme var canım.mesela bayadır pilav görmüyorum.suyu da çoğaltıyorsun.miden küçülecek zaten zamanla bu yediklerin bile fazla gelecek.Sabırlı ol kazanan sen olacaksın

Günaydın güzeller
tartı öncesi son gün aman dikkat
Aynen bugun daha da dikkatli olmalıyım kendi adıma.metabolizmam öyle nankör ki dünkü 2 lahmacun hemen ufazık bi artı yapmış bende.Geçen haftaya göre eksideyim zaten de kardan zarar diyelim
Bugün suyu çoğaltıp ve bitki çayı içmeyi planlıyorum

Aksam yoğurt kuru de yapabilirsin iyi geliyor sana ben ne yaparım bilmiyorum hep Sabitim ya çıkarım ya batarim uzun süre sabit kalınca bazen bünye sasip kilo yapabiliyor regl de çok yakın odem de başlar of of yinede pes etmek yok tabiki

bizim kombiler değişiyor bu gün karşı komşum da adamlar yarın da bende sabah 9 dan akşam 6 ya kadar doğal gaz kapalı adamlar mutfakta olacak ayakkabılarla grip çıkıyorlar alt dolapların hepsini boşalttırıyorlar yine iş çıkacak bana :)
yarın inşallah tartılmayı unutmam sabah erkenden mutfağı boşaltıcam diye :)

Geçmiş olsun canım.

Günaydın güzeller
tartı öncesi son gün aman dikkat

Ay evet cok dikkatli olmak lazim bugun. 75 lazim bana yaaa

ay o lahmacun gecen gun burnuma nasil koktu anlatamam. Ama kendime soz verdim. 74 olana kadar yapturmayacagim diye

vallahi sabit kalmak bile sahane birsey bence... koruyabilmek daha zor zaten. Ama soyle 1 gunluk vucudu sasirtmak adina detoks yapip normal diyetine devam etsen belki eksiler tekrar gelir

Ayy ben bile korktum bu aralar çok tembelim de

Oh ne güzel kuzum ekside olmak şahane bugün şu ve bitki çayı ile o eksi katmerlenir

Başarabildigim en güzel şey galiba sabit kalmak ...bende bişeyler deneyim diyorum ama hiç vakit yok öyle bir tempo varki evimde anlatamam sürekli dışarıdayım malum detox demek wc demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…