Haydi Yine Yeniden...

Canım öğlenleri yoğurt yulaf yediğimden akşam hic canım istemiyor inan ki.bazen akşam yemeğinin yanında bile yoğurt yemek istemiyorum.Ama bu aksam yerim heralde kv etli patlıcan yemeği yapmış çünkü

Başarabildigim en güzel şey galiba sabit kalmak ...bende bişeyler deneyim diyorum ama hiç vakit yok öyle bir tempo varki evimde anlatamam sürekli dışarıdayım malum detox demek wc demek
Şu fazla kilolarindan kurtul canim ideal kilona bi in bak nasil ise yarayacak o sabit kalmayi basarabiliyor olman.kilo korumada icimizde en cok sen rahat edeceksin

Motivasyonum super gidiyo cok sukur.reglime de az kaldi aslinda ama tuhaf bi sekilde istahsizim.
Esim ekmek kadayifi yiyo gec saatlerde nelerle siniyo beni ama sukur hayir diyebiliyorum...
Guzel bi ekibiz biz ...size menu yazma sorumlulugum olmasa belki kacamaklar alip basini gidecek...
Iyiki varsiniz benim gunlugumun guzelleri...

Kızlar çok yorgunum bi o kadar rahatsız bugün nöbetçiydim üşüdüm sanırım, elimde mendil burnum hiç durmuyo boğazım acıyor meslek hayatımda ki en zor grup karşımda laftan sözden anlamıyolar çok şımarıklar okulda sakız çiğnemeyin diyorum grup yapmışlar ağızlarında sakız bana göstermeye geliyorlar ders konusunda aşırı isteksizler 1 sayfa yazıyı bitirmemek için uğraşıyolar ilk günlerin etkisi diye düşünüp kendimi rahatlatayım diyorum tabi mümkün değil yediğim içtiğimin çok farkında değilim zevkte almıyorum buraya yazarken günü düşünüp öyle yazıyorum çok mutsuzum sanırım, Allahtan çocuklarım mutlu yoksa işim daha zor ayyy ne çok yazmışım kusura bakmayın lütfen

Bende yazayim menumu

Sabah 8
1 yumurta 1 yk tuzsuz lor ile omlet
3 kil biber
1 salatalik
1 cay kasigi bal

Ara 11.30
3 adt hurma

Oglen 15
3 yk yogurt 2 yk yulaf ezmesi
10 adt badem

Ara 17
Turk kahvesi
2 adt bitter madlen

Aksam 18.45
5 yk etli patlican yemegi
2 yk ispanak
2 yk yogurt

Su 2.5 lt ara yapmam cok doydum

Menum u vereyim
Sabah 1 has yumurta 5 zeytin 1 küp kaşar
Salatalık
Ara: 1 galeta 2 dlm bitter sek kahve

Öğle 13.00: 1 kase bamya 2 kaşık keşkek
Yoğurt
Ara: avuç içi çekirdek 3 kuru kayısı

Aksam 18.15: 3 kepçe yeşil mercimek çorbası
Yoğurt

Ara: Türk Kahvesi bitki çayı maden suyu
2.5 litre su
Birazdan misafirim gelecek arada gelebilirsem gelirim
Herkese bol eksiler

Oncelikle gecmis olsun canim.dikkat et olmazsa biraz daha saglam beslenmeye bak.
Sen sabirlisindir bu sikintinin ustesinden gelecegine inaniyorum.hepsi cok basarili olacak ve uslanacaklar sayende.buna hic suphem yok.biraz zamana ihtiyaciniz var sanirim o kadar.
Uzun uzun yazacaksin tabiiki icini dokeceksin.biz burda ne diye variz

Menun cok cok guzel.bamya baya bagirsak calistirir.yarin gelsin eksiler

Bugünkü menumu yazayım

Sabah 10.00

Tavada bir tane yumurta
Uc tane kozlenmis yesil biber
Iki dilim ekmek
Bir bardak çay

Öğle 14.00

Bir tane biber dolması
Uc tane sarma

Ara 16.00

Iki bardak sekersiz cay
Uc tane cubuk kraker

Aksam 19.00

Bir kase çorba
Uc tane biber dolması
Dört tane sarma

Canım sıkıldığında cok yemek yiyorum bugunde canım sıkkındı fazla yedim cok üşüyorum kızlar halsizimde başımda agriyor hastamı olacam acaba

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bendede var bi kırgınlık

Iyiki burayı açmışsın canım iyiki sizi tanımısım hepinizi cok seviyorum

Aman dikkagt et kendine tam hastalik havasi.menune gelince ben begendim gayet iyi.ekmegin tam bugday falandir heralde.su nasildi bugun ?

Kusursuz olan bu olsa gerek maşallah çok iyi gidiyosun

Evet canım ama dün regl oldum bakalım yarın ne gösterecek.. patlamış mısır yedim 19 civarında.

Allah yardımcin olsun zamanla düzelir inşaallah...
çok çok geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine

Valla bu kocalar yokmu hepsi çok fena hem fit hatun istiyorlar hemde böyle adamı siniyorlar azıcık kaçırınca kilo almakmi istiyorsun diyorlar ...galiba bizi deniyorlar... sende iyiki varsın kuzum benim can dostum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…