- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #31.101
Güzel bir menü valla çokta sağlıklı işte bu dedirten cinstenKızlar bu benim buhun ki menum Eki Görüntüle 1890259
Öncelikle çok geçmiş olsun canım küçücük çocuklar nasılda grup kurmuşlar ama inanırım lisede staj yaparken anasinifinin bir çocuk böyle grup kurmuştu ay deli ediyorlardı beni laf dinlemiyorlar di bende onlar yokmuş gibi davrandım sonunda kazanan ben oldum ilgi istiyorlar kendilerince seni çok iyi anlıyorum şuan bir boşluktalar farkında değiller okulun sorumluluk desen yok ki aileden gelir böyle şeyler aileleri ile konuş belki faydası olur yada wattsapp grubu kur ve tüm sıkıntını yaz bizim grup var orda öğretmenimiz günlük isteklerini yazıyor tek tek uğraşmıyor veli ile allah yardımcın olsun canım benim çok ama çok zor bir yıl.....Kızlar çok yorgunum bi o kadar rahatsız bugün nöbetçiydim üşüdüm sanırım, elimde mendil burnum hiç durmuyo boğazım acıyor meslek hayatımda ki en zor grup karşımda laftan sözden anlamıyolar çok şımarıklar okulda sakız çiğnemeyin diyorum grup yapmışlar ağızlarında sakız bana göstermeye geliyorlar ders konusunda aşırı isteksizler 1 sayfa yazıyı bitirmemek için uğraşıyolar ilk günlerin etkisi diye düşünüp kendimi rahatlatayım diyorum tabi mümkün değil yediğim içtiğimin çok farkında değilim zevkte almıyorum buraya yazarken günü düşünüp öyle yazıyorum çok mutsuzum sanırım, Allahtan çocuklarım mutlu yoksa işim daha zor ayyy ne çok yazmışım kusura bakmayın lütfen
Menünün tam anlamıyla mükemmel yarın gelsin eksiler ......Bende yazayim menumu
Sabah 8
1 yumurta 1 yk tuzsuz lor ile omlet
3 kil biber
1 salatalik
1 cay kasigi bal
Ara 11.30
3 adt hurma
Oglen 15
3 yk yogurt 2 yk yulaf ezmesi
10 adt badem
Ara 17
Turk kahvesi
2 adt bitter madlen
Aksam 18.45
5 yk etli patlican yemegi
2 yk ispanak
2 yk yogurt
Su 2.5 lt ara yapmam cok doydum
Öğlen sağlam akşam hafif olmuş yarın senden güzel bir bildirim gelecek inanıyorum afiyet olsun ...Menum u vereyim
Sabah 1 has yumurta 5 zeytin 1 küp kaşar
Salatalık
Ara: 1 galeta 2 dlm bitter sek kahve
Öğle 13.00: 1 kase bamya 2 kaşık keşkek
Yoğurt
Ara: avuç içi çekirdek 3 kuru kayısı
Aksam 18.15: 3 kepçe yeşil mercimek çorbası
Yoğurt
Ara: Türk Kahvesi bitki çayı maden suyu
2.5 litre su
Birazdan misafirim gelecek arada gelebilirsem gelirim
Herkese bol eksiler
Geçmiş olsun canım mevsimden galiba aslında çokta değil yediklerin basın ağrıdığında üç kere derin nefes al hafifler biraz doğru nefes alamıyoruz o nedenle böyle sorunlar yaşıyoruz...afiyet olsun eksiklerin bol olsun canım..Bugünkü menumu yazayım
Sabah 10.00
Tavada bir tane yumurta
Uc tane kozlenmis yesil biber
Iki dilim ekmek
Bir bardak çay
Öğle 14.00
Bir tane biber dolması
Uc tane sarma
Ara 16.00
Iki bardak sekersiz cay
Uc tane cubuk kraker
Aksam 19.00
Bir kase çorba
Uc tane biber dolması
Dört tane sarma
Canım sıkıldığında cok yemek yiyorum bugunde canım sıkkındı fazla yedim cok üşüyorum kızlar halsizimde başımda agriyor hastamı olacam acaba
Az geldi bana yediklerin canim.temponda yogun hasta dusme sonraYine sona kaldım ama ben
Sabah 09 00
İki dilim tam b ekmeğine lor peynirle tost yaptım yedim
Domates salatalık biber
Bir parça helva
Ara 15 00
Yarım havuç
Bir mandalina
Aksam 17 00
Bir kepçe çorba
Biraz tel peynir
Dört çatal sucuk
Bir dilim t.b ekmek
Şu iki litre
Bugün menü bir birine girdi küçük kahvaltı diye tutturdu büyük ben yemek yerim doymam öyle dedi yemekle kahvaltı bir arada oldu .. bugün çok ama çok yürüdüm bacaklarımı hissetmiyorum o derece yani ...
Tartı öncesi güzel bir menü olmuş afiyet olsun arkadaşımBende yazayim menumu
Sabah 8
3 kil biber
1 salatalik
1 cay kasigi bal
Ara 11.30
3 adt hurma
Oglen 15
10 adt badem
Ara 17
Turk kahvesi
2 adt bitter madlen
Aksam 18.45
2 yk ispanak
2 yk yogurt
Kesin eksiler seninle olacak afiyet olsun arkadaşımMenum u vereyim
Sabah 1 has yumurta 5 zeytin 1 küp kaşar
Salatalık
Ara: 1 galeta 2 dlm bitter sek kahve
Öğle 13.00: 1 kase bamya 2 kaşık keşkek
Yoğurt
Ara: avuç içi çekirdek 3 kuru kayısı
Aksam 18.15: 3 kepçe yeşil mercimek çorbası
Yoğurt
Ara: Türk Kahvesi bitki çayı maden suyu
2.5 litre su
Birazdan misafirim gelecek arada gelebilirsem gelirim
Herkese bol eksiler
Abartmadan güzel bir menü olmuş ara öğününde meyve olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum afiyet olsun arkadaşımBugünkü menumu yazayım
Sabah 10.00
Tavada bir tane yumurta
Iki dilim ekmek
Bir bardak çay
Öğle 14.00
Bir tane biber dolması
Uc tane sarma
Ara 16.00
Iki bardak sekersiz cay
Uc tane cubuk kraker
Aksam 19.00
Bir kase çorba
Uc tane biber dolması
Dört tane sarma
Canım sıkıldığında cok yemek yiyorum bugunde canım sıkkındı fazla yedim cok üşüyorum kızlar halsizimde başımda agriyor hastamı olacam acaba
Her yere yetişiyosun süpersin valla akşam erken olmuş yarın güzel bir sayı göreceksin afiyet olsun arkadaşımYine sona kaldım ama ben
Sabah 09 00
Domates salatalık biber
Bir parça helva
Ara 15 00
Yarım havuç
Bir mandalina
Aksam 17 00
Bir kepçe çorba
Biraz tel peynir
Dört çatal sucuk
Bir dilim t.b ekmek
Şu iki litre
Bugün menü bir birine girdi küçük kahvaltı diye tutturdu büyük ben yemek yerim doymam öyle dedi yemekle kahvaltı bir arada oldu .. bugün çok ama çok yürüdüm bacaklarımı hissetmiyorum o derece yani ...
Geçmiş olsun canım mevsimden galiba aslında çokta değil yediklerin basın ağrıdığında üç kere derin nefes al hafifler biraz doğru nefes alamıyoruz o nedenle böyle sorunlar yaşıyoruz...afiyet olsun eksiklerin bol olsun canım..
Canım arkadaşlarım desteğiniz için sağolun inşallah herşey yoluna girer güzel insanlar olarak onları yetiştiririz Rabbim yardımcımız olsun
Aman dikkagt et kendine tam hastalik havasi.menune gelince ben begendim gayet iyi.ekmegin tam bugday falandir heralde.su nasildi bugun ?
Badem cevizi yemesen kizacaktim aksam niye yok diye.zaten tempolusun azcik seylerle durma aksama kadar.neyse affettirdinKahvaltı 07:25
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 2 zeytin, 1 dilim ekmek üzerine yağ bal, yeşil çay
Ara 10:25
Elma
Öğle 12:30
1 kase mercimek çorbası, 3 sirkeli biber
Ara 15:30
1 tabak kısır, 1 dilim kek,çay
Akşam yok
Ara
Ihlamur çayı,Zencefilli süt içildi badem ceviz karışımı enerji versin diye yedim ama ağzımın tadı yok
Beyaz ekmek hic tercih etme.tam bugday tam tahil cavdar vs degisimli yersin.hem daha tok tutar gec acikirsinEkmeğim tam buğday değildi malesef suyuda birbuçuk litre icebildim
Maşallah kuzum gelsin eksilerBende yazayim menumu
Sabah 8
3 kil biber
1 salatalik
1 cay kasigi bal
Ara 11.30
3 adt hurma
Oglen 15
10 adt badem
Ara 17
Turk kahvesi
2 adt bitter madlen
Aksam 18.45
2 yk ispanak
2 yk yogurt
Aksam ki dolmalar fazla geldi bir tane yiyip çorba içsmeydin iyi de gelirdi. Geçmiş olsun canım.Bugünkü menumu yazayım
Sabah 10.00
Tavada bir tane yumurta
Iki dilim ekmek
Bir bardak çay
Öğle 14.00
Bir tane biber dolması
Uc tane sarma
Ara 16.00
Iki bardak sekersiz cay
Uc tane cubuk kraker
Aksam 19.00
Bir kase çorba
Uc tane biber dolması
Dört tane sarma
Sade ve güzel bir menü afiyet olsun canım.Yine sona kaldım ama ben
Sabah 09 00
Domates salatalık biber
Bir parça helva
Ara 15 00
Yarım havuç
Bir mandalina
Aksam 17 00
Bir kepçe çorba
Biraz tel peynir
Dört çatal sucuk
Bir dilim t.b ekmek
Şu iki litre
Ogleden sonra yedin diye sanırım akşam yememissin. Güzel dengelemissin canım afiyet olsun.Kahvaltı 07:25
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 2 zeytin, 1 dilim ekmek üzerine yağ bal, yeşil çay
Ara 10:25
Elma
Öğle 12:30
1 kase mercimek çorbası, 3 sirkeli biber
Ara 15:30
1 tabak kısır, 1 dilim kek,çay
Akşam yok
Ara
Ihlamur çayı,Zencefilli süt içildi badem ceviz karışımı enerji versin diye yedim ama ağzımın tadı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?