Haydi Yine Yeniden...

Agzimin içinde yaralar çıktı dünden beri stres uykusuzluk bana yaramadı
geçmiş olsun gülüm bulabilirsen böğürtlen yada reçelinden ye çilek nar böğürtlen ağız içi yaralarına çok etkilidir yoksa da bal ye biraz hemen su içme ağzının içini iyice kaplasın bal

adamlar içerde mutfak tezgahına ayakkıbılarla çıktılar araları mutfağı muşamba brandayla kaplamıştım ama tezgah aklıma gelmemişti 2-3 kez çamaşır suları ciflerle ovarım artık ne yapayım akşama kadar sürecekmiş adamların işleri bitirsinler de hayırlısıyla temzlerim ne olacekk:))
ahh bir de şu matkap sesi olmasa

bol bol oku kız kendine sakın nazara gelme
inşallah 60 lı rakamları görürsün de aa evlimisin sen 2 çocuğun mu var diyenin çok olur

Çok geçmiş olsun senin oğlan uyumuyor dimi ilgi istiyor canım daha fazla ilgi o nedenle uyumuyor valla hem okul hem ev çocuklar çok zor işiniz allah kolaylık versin ..
Uyumuyor canım hele bir haftadır köpek dişleri toplu olarak 3 tanesi şişmiş zaten sabahciyim bugün 4.5 ta bir uyandık daha uyumadan okula geldim. O kadar düşkün ki zaten bütün ilgimi o alıyor. Kızıma haksızlık ettiğimi düşünüyorum çoğu zaman

Kolay gelsin canım

hem de çok güzel bişeyyyy -1 kg tebrikler cancağızım

Teşekkür ederim canım

Geçen hafta 77.1
bu hafta 76.7
fark -400
reglin etkisi diyorum haftaya güzel bir sonuç olacak inşaallah

Tebrikler canım

Günaydın,
Geçen hafta : 74
Bu hafta : 73
Fark : -1 kg

Tebrikler canım

Bisey mi bu süper bişey tatlım her hafta 1 kilo gitse bir ayda 4kilo yapar ve bu mükemmel bişey tebrik ederim canım...

Ayyy inşallah canım ağzın bal yesin

Günaydın bildirim yapayım işler çok okula gitcem daha
Geçen hafta 69
Bu hafta 68.900
Fark -100gr
Gr olsun benim olsun

Tebrikler canım

Selam kızlar giremedim iki gündür oğlan da ben de çok hastayız. Oğlum çok fena yaa sürekli kusuyo çok balgamı var gözü akıyo ağzı akıyo burnu akıyo şarıl şarıl Allahım nasıl bir üşütmek bu yaa galiba 2.azıları da patlayacak artık iyice şişmiş. Sabaha kadar nöbetteyim tıkanıyo nefes alamıyo bricanyl vermeye başladım daha önce de kullanmıştım. Peditusla calpolle olacak iş değil. Zaditen de verdim. Boğuluyo çocuk geniz akıntısından. Kaç zamandır ilk kez iştahlı kahvaltı yapmıştı sonra hepsini kustu boğuluyo sandım çok korktum bricanyl ve zaditen de iyi gelmezse tekrar götürcem dr ye. Bu arada kilomu yaz canım tomurcukkk 68,2 inşallah haftaya da eksi bildirim yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…