- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #31.121
geçmiş olsun gülüm bulabilirsen böğürtlen yada reçelinden ye çilek nar böğürtlen ağız içi yaralarına çok etkilidir yoksa da bal ye biraz hemen su içme ağzının içini iyice kaplasın balAgzimin içinde yaralar çıktı dünden beri stres uykusuzluk bana yaramadı
Günaydın kızlar dün arkadaslara gitmiştim bayagi dir gorusmedim imiz. Duyduğum cümleleri yazacam.
seni böyle görünce yeni gelin olduğunda ki halin aklıma geldi.----- Valiz de duran Etekleri artık cikarttim giyiyorum 6 yıl önceki evlendigim kilom a döndüm de--
manken gibi olmuşsun
yasin daha da küçük göstermeye başladı kilo verince.
çok zayiflamissin
herkes bişeler söyledi yani. Ben de sistim diyebilirim. 62 olana kadar devam kızlar. Bozulma bile pes etmeden ayaga kalkıp kaldığımız yerden devam ediyoruz. Arkamıza bile bakmadan hemde...
istediğim bir cümle var onu duyan kadar devam.
aaa 2 çocuğun mu var inamam. masaallah
bunu duyan kadar devam
sizleri seviyorum. Sağlıklı beslen ve spor yap.der yoluna devam ederim
hem de çok güzel bişeyyyy -1 kg tebrikler cancağızımGünaydın kızlar günün ilk bildirimi benden gelsin
Gecen hafta 110
Bu hafta 109
Fark -1 kg
Buda birşeydir dimi
Bisey mi bu süper bişey tatlım her hafta 1 kilo gitse bir ayda 4kilo yapar ve bu mükemmel bişey tebrik ederim canım...Günaydın kızlar günün ilk bildirimi benden gelsin
Gecen hafta 110
Bu hafta 109
Fark -1 kg
Buda birşeydir dimi
Çok geçmiş olsun senin oğlan uyumuyor dimi ilgi istiyor canım daha fazla ilgi o nedenle uyumuyor valla hem okul hem ev çocuklar çok zor işiniz allah kolaylık versin ..Agzimin içinde yaralar çıktı dünden beri stres uykusuzluk bana yaramadı
Vayyy eksi bir kilo hadi inşallah haftaya 72 lerde olursun süpersin dostum ..Günaydın,
Geçen hafta : 74
Bu hafta : 73
Fark : -1 kg
Uyumuyor canım hele bir haftadırÇok geçmiş olsun senin oğlan uyumuyor dimi ilgi istiyor canım daha fazla ilgi o nedenle uyumuyor valla hem okul hem ev çocuklar çok zor işiniz allah kolaylık versin ..
Agzimin içinde yaralar çıktı dünden beri stres uykusuzluk bana yaramadı
adamlar içerde mutfak tezgahına ayakkıbılarla çıktılar araları mutfağı muşamba brandayla kaplamıştım ama tezgah aklıma gelmemişti 2-3 kez çamaşır suları ciflerle ovarım artık ne yapayım akşama kadar sürecekmiş adamların işleri bitirsinler de hayırlısıyla temzlerim ne olacekk:))
ahh bir de şu matkap sesi olmasa
hem de çok güzel bişeyyyy -1 kg tebrikler cancağızım
Geçen hafta 77.1
bu hafta 76.7
fark -400
reglin etkisi diyorum haftaya güzel bir sonuç olacak inşaallah
Günaydın,
Geçen hafta : 74
Bu hafta : 73
Fark : -1 kg
Bisey mi bu süper bişey tatlım her hafta 1 kilo gitse bir ayda 4kilo yapar ve bu mükemmel bişey tebrik ederim canım...
Günaydın bildirim yapayım işler çok okula gitcem daha
Geçen hafta 69
Bu hafta 68.900
Fark -100gr
Gr olsun benim olsun
Kızlar gittim kendime tam tahılli ekmek aldım bimden bubdan sonra onu yiyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?