Haydi Yine Yeniden...

Ah canım benim kıyamam ikinize de yaa.çok çok geçmiş olsun bir an önce iyileşin inşallah.girip girmemen problem değil yeterki sizi iyi olun.toparlandığınızda gelirsin.

Kuzum ya Kıyamam ikinizede. Geniz akıntısıni geçen kıs oglumda çok yaşadım kesinlikle doktora gidin kuzum. Burun spreyi de kullanması gerekiyor çünkü. Kusma akintidan dolayi oluyor. Çok geçmiş olsun canım hem sana hem pasaya

Sağol canım çok yoğun akıntısı ya sprey var pediatrik. Fizyolojik kullan dedi. Malum dr lar kolay kolay ilaç vermiyo ama ben sprey de kullanıyorum çünkü boğuluyo çocuk. Burnu şarıl şarıl boğazı tıkanıyo sürekli öksürüyo

Ah seni o.kadar iyi anlıyorum ki oğlum avuç avuç balgam kusuyordu çok uzuluyirdum bende. Rabbim şifa versin..

Çok geçmiş olsun canım. Toparlanır sinir inşaallah bir an önce.

Çok geçmiş olsun canım

Ooo çok zor çıkıyor köpek dişleri kuru soğanın suyunu sür ağrısını sizin alır açık ağzı kokacak ama olsun sende rahat edersin canım...vay hınzır ablaya hiç müsade yok olan hep abilere ablalara oluyo sanada yazık allah yardımcın olsun canım...

Çok geçmiş olsun canım geniz akıntısı sulandırılmış ilaçlar var ondan kullan asist tarzı sizi biraz rahatlatır kusmasın nefes alamadığı için tıkalı olduğu için oluyo buhar makina varsa şu hastanede kullanılan ona içme suyunu koyup buhar verebilirsin hiç zararı yok korkma malum büyük oğlum astım... geçirdiğin süreci çok iyi anlıyorum canım...

Soğan deneyeyim canım hemen. Gerçekten öyle olan abalalra abiler e oluyor. Küçücük boyuyla kiskaniyir birde onu. Valla canım bazen bağışıklığım cokecek diye korkuyorum okulda da performans gerekiyor çünkü

Sen şu ufaklığa bak benim ufaklık kendi bebekligini kıskanıyor komik ama kıskanıyor işte sana güç verecek bişeyler içsen yada meyve gibi ....

Sağol canım nebürilizatör yok bende canım kullanmadım hiç. Ben biraz daha iyiyim. Fizyolojik sıkınca oğlan rahatlıyo biraz ama bırakmıyo ki gücüm de yetmiyor çok direniyo. İnşallah şu bricanyl işe yarar da biraz sökülür balgamı falan.

Kahvaltı 07:30
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 1 lokma ekmek üzerine yağ bal, ıhlamur çayı
Ara10:15
Elma
Öğle 12:20
4-5 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, yoğurt, bi lokma ekmek, 1 su bardağı şerbet
Ara farklı zamanlarda
Tost,avuçiçi badem, 3 hurma
Aksam saati bilmiyorum
Balık,salata
Ara
Türk kahvesi, ıhlamur çayı hedefliyorum belki yanında ceviz olur

Mwnumu vereyim
Sabah 1 has yumurta 5 zeytin

Ara: sek kahve 1 dilim bitter

Öğle : 1 kase çorba, 5 kaşık Kıymalı patlıcan y, 4 kaşık pilav(çok açikmistim:) )

Ara: , avuç çekirdek
Aksam 18.00: 1 kase Kabaklı Havuçlu sebze çorbası, 4 kaşık yogurt
Ara: Türk Kahvesi bitki çayı soda
2.5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…