- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #31.141
Ah canım benim kıyamam ikinize de yaa.çok çok geçmiş olsun bir an önce iyileşin inşallah.girip girmemen problem değil yeterki sizi iyi olun.toparlandığınızda gelirsin.Selam kızlar giremedim iki gündür oğlan da ben de çok hastayız. Oğlum çok fena yaasürekli kusuyo çok balgamı var gözü akıyo ağzı akıyo burnu akıyo şarıl şarıl Allahım nasıl bir üşütmek bu yaa galiba 2.azıları da patlayacak artık iyice şişmiş. Sabaha kadar nöbetteyim tıkanıyo nefes alamıyo bricanyl vermeye başladım daha önce de kullanmıştım. Peditusla calpolle olacak iş değil. Zaditen de verdim. Boğuluyo çocuk geniz akıntısından. Kaç zamandır ilk kez iştahlı kahvaltı yapmıştı sonra hepsini kustu boğuluyo sandım çok korktum bricanyl ve zaditen de iyi gelmezse tekrar götürcem dr ye. Bu arada kilomu yaz canım tomurcukkk 68,2 inşallah haftaya da eksi bildirim yaparım.
Canim nacizane tavsiyem fırından al bence. Ikısı arasında çok fark var. Markettekiler kuru ve bayatlar. Ama fırındaki çok lezzetliKızlar gittim kendime tam tahılli ekmek aldım bimden bubdan sonra onu yiyecem
Ah canım benim kıyamam ikinize de yaa.çok çok geçmiş olsun bir an önce iyileşin inşallah.girip girmemen problem değil yeterki sizi iyi olun.toparlandığınızda gelirsin.
Kuzum ya Kıyamam ikinizede. Geniz akıntısıni geçen kıs oglumda çok yaşadım kesinlikle doktora gidin kuzum. Burun spreyi de kullanması gerekiyor çünkü. Kusma akintidan dolayi oluyor. Çok geçmiş olsun canım hem sana hem pasayaSelam kızlar giremedim iki gündür oğlan da ben de çok hastayız. Oğlum çok fena yaasürekli kusuyo çok balgamı var gözü akıyo ağzı akıyo burnu akıyo şarıl şarıl Allahım nasıl bir üşütmek bu yaa galiba 2.azıları da patlayacak artık iyice şişmiş. Sabaha kadar nöbetteyim tıkanıyo nefes alamıyo bricanyl vermeye başladım daha önce de kullanmıştım. Peditusla calpolle olacak iş değil. Zaditen de verdim. Boğuluyo çocuk geniz akıntısından. Kaç zamandır ilk kez iştahlı kahvaltı yapmıştı sonra hepsini kustu boğuluyo sandım çok korktum bricanyl ve zaditen de iyi gelmezse tekrar götürcem dr ye. Bu arada kilomu yaz canım tomurcukkk 68,2 inşallah haftaya da eksi bildirim yaparım.
Kuzum ya Kıyamam ikinizede. Geniz akıntısıni geçen kıs oglumda çok yaşadım kesinlikle doktora gidin kuzum. Burun spreyi de kullanması gerekiyor çünkü. Kusma akintidan dolayi oluyor. Çok geçmiş olsun canım hem sana hem pasaya
Ah seni o.kadar iyi anlıyorum ki oğlum avuç avuç balgam kusuyordu çok uzuluyirdum bende. Rabbim şifa versin..Sağol canım çok yoğun akıntısı ya sprey var pediatrik. Fizyolojik kullan dedi. Malum dr lar kolay kolay ilaç vermiyo ama ben sprey de kullanıyorum çünkü boğuluyo çocuk. Burnu şarıl şarıl boğazı tıkanıyo sürekli öksürüyo
Sağol canım çok yoğun akıntısı ya sprey var pediatrik. Fizyolojik kullan dedi. Malum dr lar kolay kolay ilaç vermiyo ama ben sprey de kullanıyorum çünkü boğuluyo çocuk. Burnu şarıl şarıl boğazı tıkanıyo sürekli öksürüyo
Selam kızlar giremedim iki gündür oğlan da ben de çok hastayız. Oğlum çok fena yaasürekli kusuyo çok balgamı var gözü akıyo ağzı akıyo burnu akıyo şarıl şarıl Allahım nasıl bir üşütmek bu yaa galiba 2.azıları da patlayacak artık iyice şişmiş. Sabaha kadar nöbetteyim tıkanıyo nefes alamıyo bricanyl vermeye başladım daha önce de kullanmıştım. Peditusla calpolle olacak iş değil. Zaditen de verdim. Boğuluyo çocuk geniz akıntısından. Kaç zamandır ilk kez iştahlı kahvaltı yapmıştı sonra hepsini kustu boğuluyo sandım çok korktum bricanyl ve zaditen de iyi gelmezse tekrar götürcem dr ye. Bu arada kilomu yaz canım tomurcukkk 68,2 inşallah haftaya da eksi bildirim yaparım.
Ooo çok zor çıkıyor köpek dişleri kuru soğanın suyunu sür ağrısını sizin alır açık ağzı kokacak ama olsun sende rahat edersin canım...vay hınzır ablaya hiç müsade yok olan hep abilere ablalara oluyoUyumuyor canım hele bir haftadırköpek dişleri toplu olarak 3 tanesi şişmiş zaten sabahciyim bugün 4.5 ta bir uyandık daha uyumadan okula geldim. O kadar düşkün ki zaten bütün ilgimi o alıyor. Kızıma haksızlık ettiğimi düşünüyorum çoğu zaman
Çok geçmiş olsun canım geniz akıntısı sulandırılmış ilaçlar var ondan kullan asist tarzı sizi biraz rahatlatır kusmasın nefes alamadığı için tıkalı olduğu için oluyo buhar makina varsa şu hastanede kullanılan ona içme suyunu koyup buhar verebilirsin hiç zararı yok korkma malum büyük oğlum astım... geçirdiğin süreci çok iyi anlıyorum canım...Selam kızlar giremedim iki gündür oğlan da ben de çok hastayız. Oğlum çok fena yaasürekli kusuyo çok balgamı var gözü akıyo ağzı akıyo burnu akıyo şarıl şarıl Allahım nasıl bir üşütmek bu yaa galiba 2.azıları da patlayacak artık iyice şişmiş. Sabaha kadar nöbetteyim tıkanıyo nefes alamıyo bricanyl vermeye başladım daha önce de kullanmıştım. Peditusla calpolle olacak iş değil. Zaditen de verdim. Boğuluyo çocuk geniz akıntısından. Kaç zamandır ilk kez iştahlı kahvaltı yapmıştı sonra hepsini kustu boğuluyo sandım çok korktum bricanyl ve zaditen de iyi gelmezse tekrar götürcem dr ye. Bu arada kilomu yaz canım tomurcukkk 68,2 inşallah haftaya da eksi bildirim yaparım.
Soğan deneyeyim canım hemen. Gerçekten öyle olan abalalra abiler e oluyor. Küçücük boyuyla kiskaniyir birde onu. Valla canım bazen bağışıklığım cokecek diye korkuyorum okulda da performans gerekiyor çünküOoo çok zor çıkıyor köpek dişleri kuru soğanın suyunu sür ağrısını sizin alır açık ağzı kokacak ama olsun sende rahat edersin canım...vay hınzır ablaya hiç müsade yok olan hep abilere ablalara oluyosanada yazık allah yardımcın olsun canım...
Sen şu ufaklığa bak benim ufaklık kendi bebekligini kıskanıyor komik ama kıskanıyor işteSoğan deneyeyim canım hemen. Gerçekten öyle olan abalalra abiler e oluyor. Küçücük boyuyla kiskaniyir birde onu. Valla canım bazen bağışıklığım cokecek diye korkuyorum okulda da performans gerekiyor çünkü
Çok geçmiş olsun canım geniz akıntısı sulandırılmış ilaçlar var ondan kullan asist tarzı sizi biraz rahatlatır kusmasın nefes alamadığı için tıkalı olduğu için oluyo buhar makina varsa şu hastanede kullanılan ona içme suyunu koyup buhar verebilirsin hiç zararı yok korkma malum büyük oğlum astım... geçirdiğin süreci çok iyi anlıyorum canım...
Evet canım bir arayı meyve yapacam artık, ıhlamur vakti de geldi artıkSen şu ufaklığa bak benim ufaklık kendi bebekligini kıskanıyor komik ama kıskanıyor iştesana güç verecek bişeyler içsen yada meyve gibi ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?