Haydi Yine Yeniden...

İnşallah çabucak iyileşirsin iz keşke makina olsaydı hayat kurtarıcı küçük laranjit oluyo ve tek rahatlatan şey soğuk buhar büyük zaten malum astım o nedenle elimde makina kim hasta makina başında küçüğün aklı çıkıyor buhar makina yapma anne diyor amann gülüyoruz ağlanacak halimize

Menünün çok güzel akşamki cevizi gerek yok boşuna kalori alma sabah ye onu hem gün içinde enerji verir canım Afiyet olsun ....

Allah iyiliğini versin güldürdün beni sek kahve....menünün çok iyi ekmek olmadığı için pilavı görmüyorum bile afiyet olsun canım..

Bende yazıyım ufaklık vizirdiyo uyku vakti
Sabah 10 00
İki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalık Yeşil biber
İki küp kaşar
Şekersiz çay
Ara 14 30
Uc çubuk kraker
Bir mandalina
İki murdum eriği
Aksam 18 30
Bir kepçe çorba
İki kaşık patates yemeği
Ara
Haşlanmış ufak mısır( çok canım istedi )
Şu iki litre
Himmm öz eleştiri yapıyım karbon fazla olmuş

Yok canım az az almissin hem mısıri hem de patates yemeğini afiyet olsun

Gayet saglikli guzel menu.acikirsan son arayi yap acikmazsan hic gerek yok canim balik yeterince tok tutar

Guzel bi menu canim.pilavi da yakmissindir hic sorun degil

Yoo hic karbonlu degil.2 kasik patates yemeginden ne olur canim.misirinda ufak.o yuzden problemsiz bi menu rahat ol

Menümü yazayım

Sabah 09.00

Bir bardak sekerdiz çay
Bir dilim ekmek
Bir biber dolması

Ogle 12.00

Iki filim tam tahıl ekmegi
Bir kutu ton balığı

Ara

Bir avuç çekirdek
Bir fincan yeşil çay

Aksam 19.30

Bir tabak etli nohut yemeği
Iki dilim tam tahıl ekmeği
Salata

Birazdan dibek kahvesi içecem
Bir tanede mandalina yiyebilirim

Bugün ev idi yaptım çok yorgunum yarınada bir sepet ütü yapacam bunlarda spor yerine geçer heralde

Suya gelince hic sklima gelmedi bugün bir bardak anca icmisimdir

Gün içinde karbon miktarını az olduğu için tost bana fazla gelmedi afiyet olsun canım

Mükemmel menu canım afiyet olsun
Kahvaltıda muhakkak protein al canım hem tok tutar hem de yağ yakar. Ama bu kadar güzel menüye su icmeyerek yazık etmissin

Menun guzel canim ama su isi hic olmamis yaa.1 bardak suyla vucut durur mu.bunyen susuz kaldiginda ic organlarindaki suyu kullanicak

Bol proteinli bir gün olmuş çokta güzel olmuş afiyet olsun canım...

Canım şu çok önemli sende biliyosun vücut için gerekli ne kadar su o kadar eksi demek ahh üç litre içsen varya haftada 2.5 3 kilo bile verirsin çok örneklerini gördük burda yarın inş daha çok şu içersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…