- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #31.181
Süpersin canım bunu hergün içebilirsin elmalı Tarçınlı yapabilirsin yeşil çaylı olanı var değişik değişik istediğini yapabilirsin akşamdan hazırla gün boyu iç oh mis gitsin kilolar ....Limonlu salatalıklı naneli su yaptim iki litre onu bitirecem bugun sna bu sanirim detoks suyu bunu hergün icebilirmiyimki
Günaydın kızlar iki gecedir midem ağrıyor ben karnım sanıyordum ama değilmiş uyku arasında kıvrandir di resmen halinde geçmedi sabah bir lokma bal yedim inşallah şifa olur hep şişer yanardı ama ağrı hiç olmazdı stresten oldu bilemedimbirde disim hani şu yanlışlıkla kırdığım dışım sızlıyor galiba çekilecek ama ben çok korkuyorum dişçiden asıl dişimi çekemeyip benim bayılma ma neden olur diye aklım çıkıyor daha önce sağlam dişimi çektirmek zorunda kaldım öyle köklü ki çekemedi Dr uyuşturmak icin verdi iğneyi verdi iğneyi sonunda ben Pert çok korkuyorum hemde çok
Süpersin canım bunu hergün içebilirsin elmalı Tarçınlı yapabilirsin yeşil çaylı olanı var değişik değişik istediğini yapabilirsin akşamdan hazırla gün boyu iç oh mis gitsin kilolar ....
Aslında ağrı yok bişey issirrirsam o tarafla sanki hepsi sızlıyor birde şu içemiyorum çok ama çok sizi hissediyorum onada bir yöntem buldum sakızla kırık dışı kapatıyorum sonrada suyumu içiyorumGeçmiş olsun canım diş ağrısı zorfur bilirim benimde kanal tedavisi yaptirdigim disim agriyor galiba çekilecek ana korkudan gitmiyorum ne kadar dayanacaksam
Tarçınlı su şeker isteğini azaltıyor canım aslında içebilirsen türk kahvesini Tarçınlı içebilirsin özellikle 12 den önce sabah çok ama çok faydasını göreceksin bir dene derimBu su odemde attiriyor elmalı tarcinlida yaparım boylelikle belki su icmeyi severim
Tarçınlı su şeker isteğini azaltıyor canım aslında içebilirsen türk kahvesini Tarçınlı içebilirsin özellikle 12 den önce sabah çok ama çok faydasını göreceksin bir dene derim
İyiyim iyiyim kuzum sağol.aslında bi günaydınlık vaktim vardı tabi ama unuttum açıkçası sonrada daldım işlere yeni aklıma gelditomurcukkk tatlım neredesin hep erken gelir günaydın derdin işler yoğun galiba inşallah hasta falan değilsin merak ettim seni ......
Ellerine sağlık canım kilo veren herkesi tebrik ediyorum inş her hafta bol bol eksi bildirim yaparız....Eki Görüntüle 1891170
HAFTANIN BİRİNCİSİ =ekim2009 : -1,1 kg
HAFTANIN İKİNCİLERİ =tomurcukkk & sara_28 : -1 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ = T tatlitambak : -0,4 kg
Bu hafta full bildirim geldi hepinize teşekkür ederim.İzinli kimse yokArtı bildirim yapanda yok ayrıca tebrik ederim...
Maşallah herkese maşallahEki Görüntüle 1891170
HAFTANIN BİRİNCİSİ =ekim2009 : -1,1 kg
HAFTANIN İKİNCİLERİ =tomurcukkk & sara_28 : -1 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ = T tatlitambak : -0,4 kg
Bu hafta full bildirim geldi hepinize teşekkür ederim.İzinli kimse yokArtı bildirim yapanda yok ayrıca tebrik ederim...
O kararlılık hepimizde var.yoksa dağılırdık bugünlerde olmazdık.sizlerde iyiki varsınız demirbaşlarım benimMaşallah herkese maşallah
canım benim senin sayende sen bu kadar kararlı devam etmesen burasida dağılır iyi ki varsın
Eline emeğine sağlık
Menünden sağlıklı yiyecek akıyor canım maşallah.Menum belli yazayım
Sabah 1 has yumurta 3 ceviz içi
2 kuru kayısı çeyrek simit
Ara sek kahve
Öğle : 2 kepçe etli kuru fasulye
2.5 y kaşığı yumurtalı kıyma
1 kase yoğurt 2 dilim ç ekmeği
Ara: Türk Kahvesi 1 çay k bal(midem yaniyordu kıyma ağır geldi)
Aksam 17.30: 1 kase çorba salatalık
2 kaşık yogurt
Ara 20.30 bir bardak süt yarım muz
Bitki çayları 2.5 litre su maden suyu
HahahaO kararlılık hepimizde var.yoksa dağılırdık bugünlerde olmazdık.sizlerde iyiki varsınız demirbaşlarım benim
Tarçınlı su şeker isteğini azaltıyor canım aslında içebilirsen türk kahvesini Tarçınlı içebilirsin özellikle 12 den önce sabah çok ama çok faydasını göreceksin bir dene derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?