Haydi Yine Yeniden...

Maşallah ne kadar düzenli bir menü olmuş 3 öğün 3 ara öğün. Cidden sağlıklı olmuş kuzum. Öğlenki kurufasülye ya da ekmek 1 olsaydı tam kusursuz bir menü bu hali de kusur değil gerçi afiyet olsun. Akşam da çok güzel dengelemişsin ztn

Menünün çok iyi canım sağlıklı vede besleyici afiyet olsun ..

Valla ben bu menüye diyecek bişey bulamadım o kadar iyi yani afiyet olsun canım çok iyi gidiyorsun....

Menumu vereyim
Sabah 9 30
Bir simit
Bir üçgen peynir
Domates salatalık
Nane
Bir lokma bal midem için
Öğlen 13 00
Bir dilim ekmek
Uc dört çatal sucuk
Biraz tel peynir
Uc küp kaşar
Ufaklık tutturdu sucuk partisi yapalım diye yaptık elimiz mahkum
Aksam 18 30
Bir kepçe ispanak yemeği
İki kaşık yogurt
Bu arada regl oldum midem çok ağrıyor disim sızlıyor sağlam hiç bir yerim yok
Bugün yine çok ama çok yürüdüm okul uzak git gel dört tür ediyo birazda parkta yürüyorum yürümekte sinir tanımıyorum

Super menu canim.gayet dengeli hersey.toparlanabildiniz mi biraz oglusunla.durumlar nedir?

Saglam baslayip aksama dengelemissin canim.yuruyuslerin isine yarayacak zamanla

Sabah 8
2 haslanmis yumurta
5 adt kirma yesil zeytin
1 kk beyaz peynir
2 adt ceviz

Ara 11
3.adt hurma

Oglen 14
4 yk yogurt 2 yk yulaf ezmesi

Ara 16
10 adt findik

Aksam 19
3 yk etli patlican yemegi
2 yk tavuk doner
Kivircik salata
Oglumdan kalan 3 lokma palamut

Su 2.5 litre

Sabah bir simit fazla mı dedim ama akşam süper ötesi olmuş canım bir de reglsin maşallah tutmuşsun kendini.

Super menu canim.gayet dengeli hersey.toparlanabildiniz mi biraz oglusunla.durumlar nedir?

Saglam baslayip aksama dengelemissin canim.yuruyuslerin isine yarayacak zamanla

Ben biraz toparlandım kuzum bugün temizlik bile yaptım. Oğlan aynı ya çok tıkanıyo ama galiba bricanyl etki etti ki kusmuyo maşallah diyim dua ediyorum kusmasın diye. Ama biraz ishal oldu heralde ilaçtan. Zaten 2-3 gün daha kullanırım snra vermem.

Bugünkü menümü yazayım

Sabah 09.00

Bir haşlanmış yumurta
Bir salatalık
Bir domates
Biraz yeşil soğan
Bir bardak şekersiz çay
Bir dilim tam tahıllı ekmek

Öğle 12.00

Iki kepçe etli nohut yemeği
Uc kaşık sebzeli bulgur pilavı
Salata ve bir kase yoğurt

Akşam 19.30

Fırında balık
Üç kaşık bulgur pilavı
Salata
Salgam suyu

Bugün iki litre su içtim ve yarım saat yürüdüm

Vay vayy sen bu menülerle çok sürmez 60'lara inersin canım. Afiyet olsun.

Suyu arttırmalısın canım. 3 lt içmeye çalış çok daha hızlı kilo vereceksin güven bana. Ben başlarda 3 lt nin altına inmezdim çok hızlı gitmişti tabi o zamanlar 80 li kilodaydım. Akşam ne kadar balık yedin bilmiyorum ama balık doyurucudur pilava gerek yok bence. Balık salata ertesi güne eksi demektir :) afiyet olsun :)

Mükemmel ötesi afiyet olsun canım
Karbon gündüz olunca gözüme çok bitmiyor canım. Akşamın la dengelemissjn afiyet olsun.
Bir akşam da hem kırmızı et hem tavuk Hem balık maşallah eksiler senin işin
Düne göre su harika olmuş canım. Menünu de çok beğendim ama salgam ve bulgur şişkinlik yapabilir rezene ve yeşil çay icebilirsin. Afiyet olsun

Vay vay vaaay su 2 litreye cikmis supersin.yuruyus de yapilmis.tam tahilli ekmekler.iyice moda girdin canim sen.aynen boyle devam harika gidiyosun

Kızlar hepinizin menüsü birbirinden güzel olmuş sadece alkışlıyorum sizleri ben bu ara kendimi bi türlü toparlayamıyorum saçma beslendiğim oluyor ufaklığın bakıcısı her gittiğimde tatlı kek börek bişeyler yapmış oluyor bigün hayır desem öbür gün diyemiyorum zaten diyet için enerjimde yok bu hastalık beni düşündüğümden fazla sarstı bugün 3 kere minik olsada cıssssslarla doldu eskiden ne güzel hayır diyodum niye şimdi demiyorumm bilmiyorum şuan çok pişmanım çooook

Bu açıklama sonrası gereksiz menüm
Kahvaltı
3-4 yemek kaşığı menemen, kibrit kutusu peynir, yarım dilim ekmek üzerine yağ bal, yeşillik, ıhlamur çayı
Ara
Minik kurabiye, elma
ÖĞLE
3-4 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, 1 kase çorba, yoğurt
Ara
1 dilim havuclu kek( reddettiklerim ise yumurtalı ekmek kızartması, yoğurtlu makarna) buna şükür diyorum
Akşam
Ekmeği az tarafından yarım porsiyon iskender, salata
Ara
Yarım dilim sütlü irmik muhallebisi,1 su bardağı Zencefilli ballı tarçınlı süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…