- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #31.221
Bu açıklama sonrası gereksiz menüm
Kahvaltı
3-4 yemek kaşığı menemen, kibrit kutusu peynir, yarım dilim ekmek üzerine yağ bal, yeşillik, ıhlamur çayı
Ara
Minik kurabiye, elma
ÖĞLE
3-4 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, 1 kase çorba, yoğurt
Ara
1 dilim havuclu kek( reddettiklerim ise yumurtalı ekmek kızartması, yoğurtlu makarna) buna şükür diyorum
Akşam
Ekmeği az tarafından yarım porsiyon iskender, salata
Ara
Yarım dilim sütlü irmik muhallebisi,1 su bardağı Zencefilli ballı tarçınlı süt
Evet içmiyodu bu en fazla içtiği oldu hoşgeldin tekrar özlemişim yorumlarını mükemmel menülerini
Olur böyle zamanlar canım pişman olmak yok bugün yeni bir günBu açıklama sonrası gereksiz menüm
Kahvaltı
3-4 yemek kaşığı menemen, kibrit kutusu peynir, yarım dilim ekmek üzerine yağ bal, yeşillik, ıhlamur çayı
Ara
Minik kurabiye, elma
ÖĞLE
Ara
1 dilim havuclu kek( reddettiklerim ise yumurtalı ekmek kızartması, yoğurtlu makarna) buna şükür diyorum
Akşam
Ara
Su hiç mi içmiyorduben de gittim kıza 3 lt ye çıkar diyorum yaaa
Bende çok.özledim kuzum seniBen de sizleri özledim kiii hem de çok
Vay vayy sen bu menülerle çok sürmez 60'lara inersin canım. Afiyet olsun.
Suyu arttırmalısın canım. 3 lt içmeye çalış çok daha hızlı kilo vereceksin güven bana. Ben başlarda 3 lt nin altına inmezdim çok hızlı gitmişti tabi o zamanlar 80 li kilodaydım. Akşam ne kadar balık yedin bilmiyorum ama balık doyurucudur pilava gerek yok bence. Balık salata ertesi güne eksi demektir :) afiyet olsun :)
Mükemmel ötesi afiyet olsun canım
Karbon gündüz olunca gözüme çok bitmiyor canım. Akşamın la dengelemissjn afiyet olsun.
Bir akşam da hem kırmızı et hem tavuk Hem balık maşallah eksiler senin işin
Düne göre su harika olmuş canım. Menünu de çok beğendim ama salgam ve bulgur şişkinlik yapabilir rezene ve yeşil çay icebilirsin. Afiyet olsun
Vay vay vaaay su 2 litreye cikmis supersin.yuruyus de yapilmis.tam tahilli ekmekler.iyice moda girdin canim sen.aynen boyle devamharika gidiyosun
Kızlar hepinizin menüsü birbirinden güzel olmuş sadece alkışlıyorum sizleri ben bu ara kendimi bi türlü toparlayamıyorum saçma beslendiğim oluyor ufaklığın bakıcısı her gittiğimde tatlı kek börek bişeyler yapmış oluyor bigün hayır desem öbür gün diyemiyorum zaten diyet için enerjimde yok bu hastalık beni düşündüğümden fazla sarstı bugün 3 kere minik olsada cıssssslarla doldu eskiden ne güzel hayır diyodum niye şimdi demiyorumm bilmiyorum şuan çok pişmanım çooook
Su hiç mi içmiyorduben de gittim kıza 3 lt ye çıkar diyorum yaaa
Bu arada çok yorgunum boğazım acıyor öksürükte başladı 1-2 güne regl olcam haftasonu kvler gezmeye gelip bikaç gün kalacak Allahtan kv gibi davranmıyor yoksa işim yaştı
Günaydın hayırlı cumalar fistiklar, dualarimiz kabul olsun inşallah
O kadar da abartı değil canım.yeni başlangıçlar yaparsın sen.arada hepimize oluyo öyle pişman olmak yok yola devam etmek var.hastaysan bikaçgün sal kendini pazartesinden itibaren sıfırlanırsın yineBu açıklama sonrası gereksiz menüm
Kahvaltı
Ara
Minik kurabiye, elma
ÖĞLE
Ara
Akşam
Ara
Yine yeniden detoks.Eh tambak Allah iyiliğini versin.Birçok arkadaşım bende dahil defalarca uyardık çok sık yapma bu tür diyetleri diye ama nafile.Tartıda görmek istediğin rakamı görünce mi mutlu olacaksın yoksa kalıcı ve sağlıklı bir şekilde zayıflayınca mı kararını sen ver istersen...Sabah 9. 00
nar- 3 kaşık yoğurt
öğlen 13.30
nar -3 kaşık yoğurt
Ara
salatalık
Akşam 18. 00
nar -3 kaşık yoğurt - zencefil - zerdecal tarçın
ara 19.
salatalık
eşim köfte yerken dayanamadim 1 tane de ben yedim
şu 3lt geçti
spor yok maalesef
Bugün tüm dualarım seninle canım sabır biraz daha sabır .....Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
Hepimizin duaları kabul olsun benimde yeniden tez vakitte sağlıklı hayırlı bir evladım olsun inşallah
Icimdeki evlat özlemi bebeğimi kaybettikten sonra dahada alevlendi
Canım Cuma günleri sela ile ezan arasındaki dualar kabul olurmuş bende denedim kabul olmuştu sana yazayım duayı.Bende her namazımda sana ve tüm evlat sahibi olmak isteyenlere çok dua ediyorum.Bende yaşadım bu sıkıntıları çok iyi anlıyorum seni.Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
Hepimizin duaları kabul olsun benimde yeniden tez vakitte sağlıklı hayırlı bir evladım olsun inşallah
Valla yaptığın çok yanlış canım vücudun güçsüz düştüğünde sağlığına zarar verdiğinde keşke dersin bak ...bir ayın içinde bu üçüncü detox galibaSabah 9. 00
nar- 3 kaşık yoğurt
öğlen 13.30
nar -3 kaşık yoğurt
Ara
salatalık
Akşam 18. 00
nar -3 kaşık yoğurt - zencefil - zerdecal tarçın
ara 19.
salatalık
eşim köfte yerken dayanamadim 1 tane de ben yedim
şu 3lt geçti
spor yok maalesef
Meryem süresini komşuda okuyo oda ikinciyi istiyor olmuyo yer gök dua ile dururmus bellimi olur kimin neye vesile olacağı.....Bir de Meryem suresini sık sık okuman lazım canımsara_28
Ben hamile kalmadan önce yaptığım şeyler bunlar yanlış anlama sakın
Günaydın hayırlı cumalar fistiklar, dualarimiz kabul olsun inşallah
Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
Canim 3 hahaftadır 76 77 arasindaki arada ben böyle yapacağım. Ve bana da çok iyi geliyor...O kadar da abartı değil canım.yeni başlangıçlar yaparsın sen.arada hepimize oluyo öyle pişman olmak yok yola devam etmek var.hastaysan bikaçgün sal kendini pazartesinden itibaren sıfırlanırsın yine
Yine yeniden detoks.Eh tambak Allah iyiliğini versin.Birçok arkadaşım bende dahil defalarca uyardık çok sık yapma bu tür diyetleri diye ama nafile.Tartıda görmek istediğin rakamı görünce mi mutlu olacaksın yoksa kalıcı ve sağlıklı bir şekilde zayıflayınca mı kararını sen ver istersen...
Valla yaptığın çok yanlış canım vücudun güçsüz düştüğünde sağlığına zarar verdiğinde keşke dersin bak ...bir ayın içinde bu üçüncü detox galibakilo verirken sabretmek gerek sen biraz sabırsızlaniyorsun sen böyle mutluysan bişey diyemem ama sonuçta iki çocuğun var onlarıda düşün lütfen........
Bugün tüm dualarım seninle canım sabır biraz daha sabır .....
Canım Cuma günleri sela ile ezan arasındaki dualar kabul olurmuş bende denedim kabul olmuştu sana yazayım duayı.Bende her namazımda sana ve tüm evlat sahibi olmak isteyenlere çok dua ediyorum.Bende yaşadım bu sıkıntıları çok iyi anlıyorum seni.
Sela ile ezan arasında okunacak dua
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Sırrı sübhan piri süleyman nuru can Muhammed..
Erde geçte dağda taşta müşkil işte yetiş ya Allah ya Muhammed..
Salladım selaya yolladım mevlaya sen muradımı kabul eyle gelecek cumaya..
La ilahe illallahMuhammed resulallah.
Selalar sesiyle arş gölgesiyle,
sen muradımı kabul eyle melekler duasıyla kar yağdı sultan yüzü suyu hürmetine amin AMİN
Bir de Meryem suresini sık sık okuman lazım canımsara_28
Ben hamile kalmadan önce yaptığım şeyler bunlar yanlış anlama sakın
Meryem süresini komşuda okuyo oda ikinciyi istiyor olmuyo yer gök dua ile dururmus bellimi olur kimin neye vesile olacağı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?