Haydi Yine Yeniden...

Dilediğin zaman yaz canım rahatlamana bak.insan bazen ailesine en yakınına bile söyleyemediği şeyi burada paylaşabiliyor.
Rabbim yardımcın olsun.çok zor gerçekten.Evladın olduğunda inşallah bu günler geride kalacak.Kokusu herşeyi unutturacak sana

Kuzum çok normal hissettiklerin kolay değil zor zamanlardan geçiyorsun Rabbim yardımcın olsun biraz zaman geçsin şu fazla kilolardan biraz daha kurtul vücudun yenilensin yine olur bebisin ben inanıyorum sende inan canım benim kendini ferah tut canım ....ayrıca ne zaman kötü hissetsen yaz mutlaka her zaman seninleyiz canım benim ..

Canım o zaman sen bol su içtikçe ciddi kilolar verirsin. İnanıyorum buna.. Kız kendi evlerinin suyu mu çıkmış ne diye gelip kalıyorlar ne kadar ayıp neden yüz veriyorsun o kadar.. Şahsen annem bile gelip kalamaz hastalık vs harici ztn annem kadar ince düşünceli insan çok azdır. Bu kv ler neden böyle.. Bayramda börek ve tatlı yaptım götürdüm bir teşekkür bile yok. Arkadaşım diyor ki maşşallah ne hamarat gelinsin ben daha bir kek bile yapıp götürmedim dedi. Heee bu arada bir tepsi tatlı yaptım dedim börek de yap dedi yüzsüzlüğün bu kadarı yüz vermiceksin kıymet bilmeyene. Ben bunu bilir bunu derim ama henüz kendim başaramadım

Kız 3.bebiş mi istiyosun? Seninkiler kaç yaşında? Ben de Allah nasip ederse 3 ay sonraya hamile kalmak istiyorum ama erken mi diye de düşünüyorum. 3 ay içinde de biraz daha kilo veririm diyorum. Ama yaptığın detokslar bütün depolarını bitirir haberin olsun ondan sonra da Allah korusun hamile kalmaya uğraşırsın niye olmuyo diye doktorlara koşarsın. Çünkü malum herşey hamile kalmayı etkiliyor. Hem sağlıksız bu yaptığın hem de sonradan normal düzenine döndüğünde fazla fazla alırsın o kiloları. Ben hayatımda sadece bir kez detoks yaptım 3 günde 3 kilo vermiştim sonrasında da 10 kilo aldım. Bir daha da böyle bir hata asla yapmam. Yaşadığım için biliyorum uyarmak istedim. Hep sağlıklı beslenmek en iyisi. Eninde sonunda ideal kilomuza ulaşırız bu şekilde. Hamilelikte de bu şekilde sağlıklı beslenmeye devam edicem inşallah.

Canım herbirimiz ayrı ayrı uyardık sende yokken ama nafile.Sağlıksız olduğunu ve verdiğini fazlasıyla alacağını da belirttik ama bu şekilde daha mutlu hissediyorumuş.o yüzden detoks türü menüleri olduğunda ben yorum yapamayacağım kendi adıma bunu belirtmek durumundayım maalesef T tatlitambak

Ay seninkide bi alem.insan bi teşekkür eder.sipariş veriyo daha
Benim kv nin canı bir şey çektiğinde kızım bir şey rica etsem yaparmısın diyo.bende yapabileceğim birşeyse olur tabi diyorum.işte canım poğaça istedi yada elmalı kurabiye vs işte her neyse yaparmısın müsait olunca diyo.yapıyorum bende elimden geldiğince çok mu gözünü korkutmuşum ne ricayla yaptırıyorum baksana

Nasıl yaptiysan iyi yapmışsın canım
Benimki ne rica eder ne siparis verir. Oğullarının yanında laf sokar sadece
Yani amaç kendini mağdur bizi kötü göstermek
.

Bence senin gibi bir gelini kaybetmemek için olması gerektiği gibi davranıyor....benimki yazık herseyimizi yapar börek tatlı baklava poğaça öyle şunu yapın yiyim demez şu işimize yapı erin demez kendi kendine yapar herşeyi bende ufak hediyeler hazırlarım iğne oyası tulbentler buluzlar alırım hoşuna gider örtmeye kıyamaz galiba şanslı gelinlerdenim birde kaç yıllık gelinim büyük olmanın avantajına var galiba ....

Nasıl yaptiysan iyi yapmışsın canım
Benimki ne rica eder ne siparis verir. Oğullarının yanında laf sokar sadece
Yani amaç kendini mağdur bizi kötü göstermek
.
Off seninki tehlikeliyim bacım laf sokmak oğlunu fisfislemek hiç hoş değil.....allah yardım etsin ondan gitmek istemiyorsun köye şimdi daha iyi anladım....

Off seninki tehlikeliyim bacım laf sokmak oğlunu fisfislemek hiç hoş değil.....allah yardım etsin ondan gitmek istemiyorsun köye şimdi daha iyi anladım....
Aynen öyle canım. Birde benim oğlum her şeyi yemiyor tarhana çorbasıni çok sevmisti. Onda gördüm azdı ama istedim torunun çok seviyor diye. Vermedi bende de o kadar var dedi. 65 yaşından sonra sanki büyüyecek. O kadar kızdım ki kendime kırk yılda bir şey istedim diye. Ona kızdıhım için hayatımda ilk defa tarhana yaptım hem de beşlik yağ bidonunu dolduracak kadar.

Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın canım.öyle böyle idare ediyoruz napalım.üç günlük dünya sanki hatır gönül kırınca elimize ne geçecek

Aaaaaa ne ayıp ya bi yaşıma daha girdim.kocan farketmiyor mu bu durumu.torun bu yaa insan canını verir bu iki kaşık tarhanasına kıyamıyor

Aaaaaa ne ayıp ya bi yaşıma daha girdim.kocan farketmiyor mu bu durumu.torun bu yaa insan canını verir bu iki kaşık tarhanasına kıyamıyor
Bende çok kırıldım canım Allah görsün ne diyeyim. Seminer döneminde 35 km her gün git gel 70 km oglumla gittim hiç ben bakayım çocuğu yollarda yorma demedi. Ne kadar zorlandigimi ben biliyorum okulda bana bu çocuğun babaannesi falan yok mu dediler.

Ne güzel canım kendisi kazanır doğru olan da bu zaten.

Allah vicdan versin ne diyim seninki cidden kötü kalpli kendi torunundan sakınan bence kötüdür yani ve tabiki cahil.. Allah iyi etsin.

eltin falan varmı peki.onlara karşı nasıl bu vicdansız teyzemiz

Kızım 5.5 yaşında oğlum da 2 yaş 2 aylık şimdi düşünmüyorum ama 10 ay sonra falan istiyorum. Yani oğlum 3 yaşını bitirince.. 2. Gebelikte de şeker çıktı ben de . Özellikle 2. De ne yaşadığımı bir Allah bilir bir de ben. Ailem den uzakta tek başıma kızıma bile bakamadım zamanlar oldu. Ve her gün dua ediyordum doğan diye 1 ay erken doğdu. Artık nasıl kötü gecurmissem hamileliği. 3. Gebelikte şeker istemiyorum.dogum çocuk bakmak beni korkutmuyor gebelik korkutuyor. Ve benim kilo vermem lazim. Şekeri büyük bir oranda yok etmek için. Tahlillerimi düzenli olarak yaptırıyorum çok şükür hiç bir sorun yok. 3. Bebeği de Allah nasip ederse olacak benim istememle değil O nun vermesi ile...

Canim zaten çokta yoruma açık menüler değil o yüzden yorum yapmazsan da sorun olmaz.

Ne güzel vallahi. Ben bir hediye götürdüm karnı yarık tenceresi. Gorumcem de annem benim tenceresi kullanmıştı ceyizinde kni yani. Bunu da ben alırım dedi. Kayin validenindirek bböyle b.k püsürun ceyizinde ne isi var dedi. Ben de öyle mi bir daha sana hediye asla getirme dedim. 6 senedir de almam... Gorumceme her götürdüğüm hediye de bana yok mu demeye başladı. Ben de o hakkını kaybettin der geçerim ..
Allah vicdan versin hepsine. Ben de tek gelinim ama aile cahil olunca yapacak bbişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…