- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #31.261
Ooo onu varya boyu kısa diye oğlu sevdiği halde olmasın diye ne kadar ugrasmis. Hala o kini var eltimle. Biraraya geldiklerinde artık yüz göz olmuşlar sürekli kavga edip tartisiyirlar. Ben en azından o yüzü ona vermedim benim yüzüme bir şey diyemiyor. Arkamdan konuşuyor kulagima geliyor.eltin falan varmı peki.onlara karşı nasıl bu vicdansız teyzemiz
Ooo onu varya boyu kısa diye oğlu sevdiği halde olmasın diye ne kadar ugrasmis. Hala o kini var eltimle. Biraraya geldiklerinde artık yüz göz olmuşlar sürekli kavga edip tartisiyirlar. Ben en azından o yüzü ona vermedim benim yüzüme bir şey diyemiyor. Arkamdan konuşuyor kulagima geliyor.
Canım o zaman sen bol su içtikçe ciddi kilolar verirsin. İnanıyorum buna.. Kız kendi evlerinin suyu mu çıkmış ne diye gelip kalıyorlar ne kadar ayıp neden yüz veriyorsun o kadar.. Şahsen annem bile gelip kalamaz hastalık vs harici ztn annem kadar ince düşünceli insan çok azdır. Bu kv ler neden böyle.. Bayramda börek ve tatlı yaptım götürdüm bir teşekkür bile yok. Arkadaşım diyor ki maşşallah ne hamarat gelinsin ben daha bir kek bile yapıp götürmedim dedi. Heee bu arada bir tepsi tatlı yaptım dedim börek de yap dedi yüzsüzlüğün bu kadarıyüz vermiceksin kıymet bilmeyene. Ben bunu bilir bunu derim ama henüz kendim başaramadım
Ay seninkide bi alem.insan bi teşekkür eder.sipariş veriyo daha
Benim kv nin canı bir şey çektiğinde kızım bir şey rica etsem yaparmısın diyo.bende yapabileceğim birşeyse olur tabi diyorum.işte canım poğaça istedi yada elmalı kurabiye vs işte her neyse yaparmısın müsait olunca diyo.yapıyorum bende elimden geldiğince çok mu gözünü korkutmuşum ne ricayla yaptırıyorum baksana
Nasıl yaptiysan iyi yapmışsın canım
Benimki ne rica eder ne siparis verir. Oğullarının yanında laf sokar sadece
Yani amaç kendini mağdur bizi kötü göstermek
.
Bence senin gibi bir gelini kaybetmemek için olması gerektiği gibi davranıyor....benimki yazık herseyimizi yapar börek tatlı baklava poğaça öyle şunu yapın yiyim demez şu işimize yapı erin demez kendi kendine yapar herşeyi bende ufak hediyeler hazırlarım iğne oyası tulbentler buluzlar alırım hoşuna gider örtmeye kıyamaz galiba şanslı gelinlerdenim birde kaç yıllık gelinim büyük olmanın avantajına var galiba ....
Aynen öyle canım. Birde benim oğlum her şeyi yemiyor tarhana çorbasıni çok sevmisti. Onda gördüm azdı ama istedim torunun çok seviyor diye. Vermedi bende de o kadar var dedi. 65 yaşından sonra sanki büyüyecek. O kadar kızdım ki kendime kırk yılda bir şey istedim diye. Ona kızdıhım için hayatımda ilk defa tarhana yaptım hem de beşlik yağ bidonunu dolduracak kadar.
Kızım 5.5 yaşında oğlum da 2 yaş 2 aylık şimdi düşünmüyorum ama 10 ay sonra falan istiyorum. Yani oğlum 3 yaşını bitirince.. 2. Gebelikte de şeker çıktı ben de . Özellikle 2. De ne yaşadığımı bir Allah bilir bir de ben. Ailem den uzakta tek başıma kızıma bile bakamadım zamanlar oldu. Ve her gün dua ediyordum doğan diye 1 ay erken doğdu. Artık nasıl kötü gecurmissem hamileliği. 3. Gebelikte şeker istemiyorum.dogum çocuk bakmak beni korkutmuyor gebelik korkutuyor. Ve benim kilo vermem lazim. Şekeri büyük bir oranda yok etmek için. Tahlillerimi düzenli olarak yaptırıyorum çok şükür hiç bir sorun yok. 3. Bebeği de Allah nasip ederse olacak benim istememle değil O nun vermesi ile...
Canim zaten çokta yoruma açık menüler değil o yüzden yorum yapmazsan da sorun olmaz.
Canım tabi senin kararın ama çocukların daha ufak. Allah bağışlasın zaten 2 tane var. 3.için ne bu acele? Onlar okul çağına gelsin yaparsın hem de sağlığına kavuşursun. Ailen yanında olsa tamam destek olurlar ama iki yavrun var onları düşünmelisin ve beslenmene daha da dikkat etmelisin. Bu tarz detokslar zamanla insülin direncini yükseltir bilgin olsun. Zaten riskli bir bünyen varmış..
Evet canım maalesef yorum yapılamıyor menülerine ve detoks olduğu için haksız rekabet olmasın diye derecelendirmeyede alamayacağım.şimdiden haberin olaKızım 5.5 yaşında oğlum da 2 yaş 2 aylık şimdi düşünmüyorum ama 10 ay sonra falan istiyorum. Yani oğlum 3 yaşını bitirince.. 2. Gebelikte de şeker çıktı ben de . Özellikle 2. De ne yaşadığımı bir Allah bilir bir de ben. Ailem den uzakta tek başıma kızıma bile bakamadım zamanlar oldu. Ve her gün dua ediyordum doğan diye 1 ay erken doğdu. Artık nasıl kötü gecurmissem hamileliği. 3. Gebelikte şeker istemiyorum.dogum çocuk bakmak beni korkutmuyor gebelik korkutuyor. Ve benim kilo vermem lazim. Şekeri büyük bir oranda yok etmek için. Tahlillerimi düzenli olarak yaptırıyorum çok şükür hiç bir sorun yok. 3. Bebeği de Allah nasip ederse olacak benim istememle değil O nun vermesi ile...
Canim zaten çokta yoruma açık menüler değil o yüzden yorum yapmazsan da sorun olmaz.
Canım tabi senin kararın ama çocukların daha ufak. Allah bağışlasın zaten 2 tane var. 3.için ne bu acele? Onlar okul çağına gelsin yaparsın hem de sağlığına kavuşursun. Ailen yanında olsa tamam destek olurlar ama iki yavrun var onları düşünmelisin ve beslenmene daha da dikkat etmelisin. Bu tarz detokslar zamanla insülin direncini yükseltir bilgin olsun. Zaten riskli bir bünyen varmış..
Canım valla aslında taa en başta pek taviz vermedim ben.İstemede de nişanda da evlendiğimde de mesafeliydim.Şimdi aramız iyi çok şükür ama o mesafeyi hep korumak lazım.iki taraflı da böyle yoksa şımarırlar yada şımarırızYuh yani kaynana yani insan nezaketende olsa bir teşekkür eder
Nasıl yaptın banada anlatsana
Ne güzel vallahi. Ben bir hediye götürdüm karnı yarık tenceresi. Gorumcem de annem benim tenceresi kullanmıştı ceyizinde kni yani. Bunu da ben alırım dedi. Kayin validenindirek bböyle b.k püsürun ceyizinde ne isi var dedi. Ben de öyle mi bir daha sana hediye asla getirme dedim. 6 senedir de almam... Gorumceme her götürdüğüm hediye de bana yok mu demeye başladı. Ben de o hakkını kaybettin der geçerim ..
Allah vicdan versin hepsine. Ben de tek gelinim ama aile cahil olunca yapacak bbişey yok
Evet canım maalesef yorum yapılamıyor menülerine ve detoks olduğu için haksız rekabet olmasın diye derecelendirmeyede alamayacağım.şimdiden haberin ola
Ayy canım benim kıyamam ne olcak verse yani allah allah benimkiler ne istese yapar kv annemde öyle gelirimiz kesme makarna istemiş bebeğimiz çok seviyormuş annem evdekini öylece koymuş biz yemesek olur diyo ne olacaktı yani çok ayıp etmiş....boşver bak mis gibi yapmışsın tarhanani çok kızdım şimdi seninkineAynen öyle canım. Birde benim oğlum her şeyi yemiyor tarhana çorbasıni çok sevmisti. Onda gördüm azdı ama istedim torunun çok seviyor diye. Vermedi bende de o kadar var dedi. 65 yaşından sonra sanki büyüyecek. O kadar kızdım ki kendime kırk yılda bir şey istedim diye. Ona kızdıhım için hayatımda ilk defa tarhana yaptım hem de beşlik yağ bidonunu dolduracak kadar.
Ay valla sesli güldümeltin falan varmı peki.onlara karşı nasıl bu vicdansız teyzemiz
Ben de tek gelinim ve en iyi kaynana bile tek oğlu olunca acayip kıskanıyorlar. Benimki sürekli hasta gibi konuşur oğluyla, hep nazlanır. Seninki de öyle mi? Soğuttu artık kendinden. Nedir bu tavırlar anlamıyorum. Arada surat asar sebebini bilmem. Sürekli dert yanar. Laf söylenmez. İyi bir şey söylesen de yanlış anlar alınır tavır yapar. Ama seninkiler gibi odada tek bırakmazlar oğlumu şimdi yalan diyemem. Yeme içme esirgemezler. Beni sinir eden hal tavırlar..
Bana göre de haksızlık oluyor,herkes ne düşünüyor bilemiyorum ama benim düşüncem bu şekilde.Sorun yok canım almayabilirsin. Ama burada bir derecelendirme yapılıyorsa rekabet var bir yaris var demektir.. Bu rekabette birinci olmak için bireyler çabalar bunu da kendi bbildiği istediği yolla yapar.. bunu yaptığın için seni listeye alamam demek biraz abes geldi bana. Sürekli bu şekilde beslenen biri de değilim. Ama ben liste için burada değilim arkadaslarimi sevdiğim için buradayim.. beni listeden çıkar canım. Ben liste dışı devam ederim...
Abooo teyzeme bak sen fenaa çok fenaa Rabbim iyilik versin içine ne diyim bacım...Ooo onu varya boyu kısa diye oğlu sevdiği halde olmasın diye ne kadar ugrasmis. Hala o kini var eltimle. Biraraya geldiklerinde artık yüz göz olmuşlar sürekli kavga edip tartisiyirlar. Ben en azından o yüzü ona vermedim benim yüzüme bir şey diyemiyor. Arkamdan konuşuyor kulagima geliyor.
Bana göre de haksızlık oluyor,herkes ne düşünüyor bilemiyorum ama benim düşüncem bu şekilde.
Sen bilirsin menü ve kilo bildir listede olman sorun olmuyorsa.
Pes diyorum ya Allah iyilik versin kalplerineO yüzü vermemekle en iyisini yapmışsın canim. Benimki de seninkini benziyor.sozde torunları için ölür. Ama bu sene öyle birşey yaptı ki hala zorunda gidiyor.
Bu yaz Gorumcem evlendi ben de oğlan eşim de eve de diye önce eşime sonra kaynanama emanet ettim. Esim asagida araba yıkarken bunlar yukarda çocuğa bakıyorlar guya uyumaya calismislar uyumamis . Oturma odasına koyup kapıyı üstüne kapatmislar. Kendileri de yan odada oturuyor. Eşim yukarı bir çıktım çocuk kapıyı açmaya çalışıyor öyle bir ağlıyor ki içim gitti dedi. Neden böyle yaptınız diye kızdım dedi. Sebebte belki kendi kendine uyur diye koymuşlar. Aklıma geldikçe ağlayasim geliyor.ama yeminim var asla bırakmam artık cocuklarimi ilk ve son oldu zaten.
Evet canım sağolasın başta işte yanlış anlaşılıyor gitmeme isteğim ama olaylar bilinince herkes hak veriyor. Bu olaylar beni soguttu. Torunları özledim falan demesi samimi gelmiyor ne yalan söyleyeyim. Bencillik ve cimrilik evet benim kV in tam olarak karşıladığı kelimeAyy canım benim kıyamam ne olcak verse yani allah allah benimkiler ne istese yapar kv annemde öyle gelirimiz kesme makarna istemiş bebeğimiz çok seviyormuş annem evdekini öylece koymuş biz yemesek olur diyo ne olacaktı yani çok ayıp etmiş....boşver bak mis gibi yapmışsın tarhanani çok kızdım şimdi seninkineinsan torunu için herşeyi yapar bencillik ten başka bişey değil yaptığı ayrıca gitmek istemeyenler haklıymışsın canım..
Canim burası haftalik yarış yeri değil veya cuma yarışları gibi. Yanlış yorumluyorsun bence. Burada liste yapılması daha çok motive etmek için. Diyet bile demiyoruz yaptigimiza sağlıklı beslenmek diyoruz. Detokslar ani kilo kaybidir ve burada atıyorum 1. Olup da motive olacak birinin hakkına girmemek için tomurcuk bunu demek istedi diye düşünüyorum. Kaldı ki senin bu çok rahat canım 1.5 ayda beşinci. Ve sağlıklı beslensen daha çok ve kalıcı kilo vereceğinden de emindim canım. Atıyorum 10 kilo verirsin sonra dikkat ettiğin halde bir türlü gitmez kilo o zamn yapsan herkes hak verir. Iyıliğın içün söylenen şeyler yanlış anlama lütfenSorun yok canım almayabilirsin. Ama burada bir derecelendirme yapılıyorsa rekabet var bir yaris var demektir.. Bu rekabette birinci olmak için bireyler çabalar bunu da kendi bbildiği istediği yolla yapar.. bunu yaptığın için seni listeye alamam demek biraz abes geldi bana. Sürekli bu şekilde beslenen biri de değilim. Ama ben liste için burada değilim arkadaslarimi sevdiğim için buradayim.. beni listeden çıkar canım. Ben liste dışı devam ederim...
Amin canım...Abooo teyzeme bak sen fenaa çok fenaa Rabbim iyilik versin içine ne diyim bacım...
ok o zaman canım geçenlerde sen artık sağlıklı beslenicem düzene sokucam yediklerimi diyordun şimdi yine detoks yapıyorsun.birçoğumuz uyardığı halde pek dikkate almadın sanki.senin kötülüğünü düşündüğümüz için demediğimizi de çok iyi biliyorsun.Liste de olmak benim için hiç sorun değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?