Haydi Yine Yeniden...

eltin falan varmı peki.onlara karşı nasıl bu vicdansız teyzemiz
Ooo onu varya boyu kısa diye oğlu sevdiği halde olmasın diye ne kadar ugrasmis. Hala o kini var eltimle. Biraraya geldiklerinde artık yüz göz olmuşlar sürekli kavga edip tartisiyirlar. Ben en azından o yüzü ona vermedim benim yüzüme bir şey diyemiyor. Arkamdan konuşuyor kulagima geliyor.

O yüzü vermemekle en iyisini yapmışsın canim. Benimki de seninkini benziyor.sozde torunları için ölür. Ama bu sene öyle birşey yaptı ki hala zorunda gidiyor.

Bu yaz Gorumcem evlendi ben de oğlan eşim de eve de diye önce eşime sonra kaynanama emanet ettim. Esim asagida araba yıkarken bunlar yukarda çocuğa bakıyorlar guya uyumaya calismislar uyumamis . Oturma odasına koyup kapıyı üstüne kapatmislar. Kendileri de yan odada oturuyor. Eşim yukarı bir çıktım çocuk kapıyı açmaya çalışıyor öyle bir ağlıyor ki içim gitti dedi. Neden böyle yaptınız diye kızdım dedi. Sebebte belki kendi kendine uyur diye koymuşlar. Aklıma geldikçe ağlayasim geliyor.ama yeminim var asla bırakmam artık cocuklarimi ilk ve son oldu zaten.

Yuh yani kaynana yani insan nezaketende olsa bir teşekkür eder

Nasıl yaptın banada anlatsana

Nasıl yaptiysan iyi yapmışsın canım
Benimki ne rica eder ne siparis verir. Oğullarının yanında laf sokar sadece
Yani amaç kendini mağdur bizi kötü göstermek
.

Hepsi ayrı bi cins bunların

Maşallah Allah bozmasin canım

Tobeeee insan torununa vermezmi cok fenaymis

Canım tabi senin kararın ama çocukların daha ufak. Allah bağışlasın zaten 2 tane var. 3.için ne bu acele? Onlar okul çağına gelsin yaparsın hem de sağlığına kavuşursun. Ailen yanında olsa tamam destek olurlar ama iki yavrun var onları düşünmelisin ve beslenmene daha da dikkat etmelisin. Bu tarz detokslar zamanla insülin direncini yükseltir bilgin olsun. Zaten riskli bir bünyen varmış..

Erken mi erken değil bence 3. Yaşını bitince düşünüyorum daha tabi ne zaman Allah verir belli olmaz. Hemen olsa bile oğlum neredeyse 4. Yaşını bitirecek. Ben çocukları seviyorum kızım zaten şuanda kursa gidiyor. Seneye de okullu olacak inşaallah

Evet canım maalesef yorum yapılamıyor menülerine ve detoks olduğu için haksız rekabet olmasın diye derecelendirmeyede alamayacağım.şimdiden haberin ola

Sürekli bu tarz beslenmiyorum zaten canim. 1.5 ayda bir 3 gunluk bir de 4 gunluk bir program yaptım... Diğer günler sağlıklı besleniyorum zaten arada bu kadar da sıkıntı çıkartmaz bence.

Yuh yani kaynana yani insan nezaketende olsa bir teşekkür eder

Nasıl yaptın banada anlatsana
Canım valla aslında taa en başta pek taviz vermedim ben.İstemede de nişanda da evlendiğimde de mesafeliydim.Şimdi aramız iyi çok şükür ama o mesafeyi hep korumak lazım.iki taraflı da böyle yoksa şımarırlar yada şımarırız

Ben de tek gelinim ve en iyi kaynana bile tek oğlu olunca acayip kıskanıyorlar. Benimki sürekli hasta gibi konuşur oğluyla, hep nazlanır. Seninki de öyle mi? Soğuttu artık kendinden. Nedir bu tavırlar anlamıyorum. Arada surat asar sebebini bilmem. Sürekli dert yanar. Laf söylenmez. İyi bir şey söylesen de yanlış anlar alınır tavır yapar. Ama seninkiler gibi odada tek bırakmazlar oğlumu şimdi yalan diyemem. Yeme içme esirgemezler. Beni sinir eden hal tavırlar..

Evet canım maalesef yorum yapılamıyor menülerine ve detoks olduğu için haksız rekabet olmasın diye derecelendirmeyede alamayacağım.şimdiden haberin ola

Sorun yok canım almayabilirsin. Ama burada bir derecelendirme yapılıyorsa rekabet var bir yaris var demektir.. Bu rekabette birinci olmak için bireyler çabalar bunu da kendi bbildiği istediği yolla yapar.. bunu yaptığın için seni listeye alamam demek biraz abes geldi bana. Sürekli bu şekilde beslenen biri de değilim. Ama ben liste için burada değilim arkadaslarimi sevdiğim için buradayim.. beni listeden çıkar canım. Ben liste dışı devam ederim...

Ayy canım benim kıyamam ne olcak verse yani allah allah benimkiler ne istese yapar kv annemde öyle gelirimiz kesme makarna istemiş bebeğimiz çok seviyormuş annem evdekini öylece koymuş biz yemesek olur diyo ne olacaktı yani çok ayıp etmiş....boşver bak mis gibi yapmışsın tarhanani çok kızdım şimdi seninkine insan torunu için herşeyi yapar bencillik ten başka bişey değil yaptığı ayrıca gitmek istemeyenler haklıymışsın canım..

Benimki de kıskanıyor oğlunu başka açıklaması yok zaten. Kabullenemedilwr beni nedense... öyle surat asma yok ta abuk subuk cahil konusmalar beni deli ediyor. Ben de cevabını veriyorum yani. Çünki tahammül edilecek gibi değil. Eşim de zaten çok Çirkeflesmeyeden cevabini ver herkese dedi.annesini tanıyor... hiç saygısızlık etmedenccevabını veriyorum. Şimdiye kadar hiç kavgamiz olmamistir

Bana göre de haksızlık oluyor,herkes ne düşünüyor bilemiyorum ama benim düşüncem bu şekilde.
Sen bilirsin menü ve kilo bildir listede olman sorun olmuyorsa.

Abooo teyzeme bak sen fenaa çok fenaa Rabbim iyilik versin içine ne diyim bacım...

Pes diyorum ya Allah iyilik versin kalplerine
Evet canım sağolasın başta işte yanlış anlaşılıyor gitmeme isteğim ama olaylar bilinince herkes hak veriyor. Bu olaylar beni soguttu. Torunları özledim falan demesi samimi gelmiyor ne yalan söyleyeyim. Bencillik ve cimrilik evet benim kV in tam olarak karşıladığı kelime

Canim burası haftalik yarış yeri değil veya cuma yarışları gibi. Yanlış yorumluyorsun bence. Burada liste yapılması daha çok motive etmek için. Diyet bile demiyoruz yaptigimiza sağlıklı beslenmek diyoruz. Detokslar ani kilo kaybidir ve burada atıyorum 1. Olup da motive olacak birinin hakkına girmemek için tomurcuk bunu demek istedi diye düşünüyorum. Kaldı ki senin bu çok rahat canım 1.5 ayda beşinci. Ve sağlıklı beslensen daha çok ve kalıcı kilo vereceğinden de emindim canım. Atıyorum 10 kilo verirsin sonra dikkat ettiğin halde bir türlü gitmez kilo o zamn yapsan herkes hak verir. Iyıliğın içün söylenen şeyler yanlış anlama lütfen

Liste de olmak benim için hiç sorun değil.
ok o zaman canım geçenlerde sen artık sağlıklı beslenicem düzene sokucam yediklerimi diyordun şimdi yine detoks yapıyorsun.birçoğumuz uyardığı halde pek dikkate almadın sanki.senin kötülüğünü düşündüğümüz için demediğimizi de çok iyi biliyorsun.
listede de bana göre sağlıklı beslenerek verilmiş 100 gram,detoksla verilmiş 1 kilodan daha kıymetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…