Haydi Yine Yeniden...

Tomurcukkk hakli bende katılıyorum bizler sağlıklı beslenmek vede bu yolda ideal kilomu za gelmek için uğraşıyoruz bu tür detox lar su ve kas kaybıdır ayrıca düzenli beslenen arkadaşlara haksızlık olur hadi haksızlığın geçtim sağlık için çok tehlikeli çok zararlı burda asla yarış içinde değiliz menü yorumu yapamiycaksak herkes kafasına göre ilerliycwkse burda olmamızın ne anlamı kalırki değilmi ....

imzamı atıyorum

ikinci imza

Canim ben liste dışı da devam etmeyeyim canım... tomurcukkk
Canim alindin belki ama herkes acikca dusuncesini belirtti.bu birakip gitmen icin degildi elbette.kendini bizim yerimize koyarak okursan mesajlari daha anlayisli olacaksin.ama sen bilirsin artik kimseye hicbirsey icin israr etmeyecegim.bu gunlukle ilgili zamaninda bircok sey yasadim ve bu beni yipratti.artik birakip baslayanlara yorumlara alinip takilanlara bende taviz vermeyecegim.gitmeye kararliysan eger sen bilirsin.gitmez devam edeceksen de hicbir sorun yok.kaldigin yerden devam edebilirsin.

Son düzenleme:
Ablcim kurabiyelerin içinde chai tohumu var o beni felaket tok tutuyor...
akşamki detoxum da öyle boş şu değil
kabak
salatalık
elma
maydanoz
limon var..
2 gün aksamlari tükettim sadece

Yarın 6 günlük bir listeye başlıyorum seyda coskunun

Tatlitambak bak canim yeni başladığını saymazsam geçmişte bunları buldum 1 ay içinde üstelik eylül 10 dan sonrasına da bakmadım. Ve her detoksundan sonra midem ağrıyor halsiz hissediyorum yatmak istiyorum uyuyakalmisim gibi şeyler demişsin. Biz seni sağlıklı olmaya kalıcı kilo vermeye davet ediyoruz. Yoksa sen bizi biz seni tanimayiz ve dediğin gibi ortak paylaşımlar var ve birbirimizi seviyoruz. Denilmek istenen açık ama sen kısa sürede kilo vermek istediğin için yanlış anlıyorsun ya da işine gelmiyor. Bence tekrar bir düşün bu kadar insan yanılıyor olamaz canım

Sara28 e surekli su ic diye israr ediyoruz,melrine ufak kacamaklari azalt diye veya bana oglen tost yeme dediniz.kotulugumuz icin mi soyleniyor. o zaman bizde alinalim birakalim elestriye acik olmayalim dimi ama.boyle olumsuz yazismalarin sonu hep o kisinin birakmasiyla sonuclaniyor.ben ona sasip kaliyorum kac sennedir birbirimizi taniyamadik mi acaba

Ben kendi adıma su ic diye diretmenizi faydalı buldum ve motive oldum

Tatlitambak arkadaşımız biraz alinganlik yapto ama yazılanlari yeniden okursa oda anlayacaktir herkesin onun iyiliğini düşündüğünü

Ben sağlık konusunda söylediğiniz hiç bir şeye itiraz etmedim canım alınmadım da... ama yok haksızlık oluyor liste konusunda demeniz tuhafıma gitti sadece.

canim bakmişsin yorulmuşsun ama o saydiklarimdan cogunu yapmadim. Birinin tadini sevmedim. Birini de yapmadim biraktim. O yuzden sadece 2 kez yaptim diyorum..
isime gelmeyen bir durum yok. Sagliksiz dogru ama ben kendime motivasyon amacli yapiyorum bunu... uyari da yapmayin demiyorum. Ama yok listede haksizlik oluyor denmesi basit geldi biraz...

Ben kendi adıma su ic diye diretmenizi faydalı buldum ve motive oldum

Tatlitambak arkadaşımız biraz alinganlik yapto ama yazılanlari yeniden okursa oda anlayacaktir herkesin onun iyiliğini düşündüğünü

Tatlım alınanlar yapmadım. Ilk başta detoksa yorum yapmam sağlıksız sonra listedeki lere haksızlık. Bunlar tuhafıma giden. Yoksa sağlığım için söylenen şeylere alınanlar falan yapmadım şimdiye kadar yapmam da ben de biliyorum çok sağlıklı degil. Ama arada boyle yapmak hoşuma gidiyor motive oluyorum diye yazdım....
bende anlaşıldığımi pek düşünmüyorum.

Canim senin o basit geldi dedigin sey belki bi baskasi icin onemlidir.dedim ya saglikli beslenerek verilen 100 grami detoksla verilen 1 kiloya yeglerim.
Daha onceden de listeye ilk gireni ilk hafta dereceye almadik hicbir zaman.digerlerinin emegine saygisizlik olmasin diye.bi adaletten bahsediyorsak bu detokslar icin de gecerli.
Sen birinci de olabilirsin belki olamazsin ona kimse takilmiyor zaten.sen nasil detokslarla motive oluyorsan listedeki siralamayla da motive olanimiz var.

Ilk yaptığım 3 gunluk o beni çok zorladı kabul ama ondan sonra hiç halsizlik yaşamadım. Hele ki mide ağrısı ne zaman fazla yediysem oldu canım bu kadar az yemege mide agrım azzaten. Halsizlik uykusuzluk var cuçünki geceleri uyumaya uyumaya bir çocuk var ben de aynı senin ki gibi. Zorluyor... gece kaç defa kalkıyor saymiyorum bile

Dediğim gibi listelerde gözüm yok canım...
Neyse uzatmanın manası yok. Yoksa uzadıkça uzayip gidecek

Eger hoşuna gidiyorsa senin moralini duzeltiyorsa yap gitsin canım

Ben en iyisi m3numu vereyim
Sabah: 1 has yumurta 5 zeytin 2 k kayısı

Ara: sek kahve
Öğle: 1 kepçe çorba 1 kase kuru Fas
50 gr ton balığı ile salta 1 dilim ekmek

Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Aksam 19.30: 1.5 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Ara: sütlü kahve bitki çayları
2.5 litre su

Sabah 8
2 yk kavurma icine 1 yumurta kirdim
3 adt ceviz

Ara 12
2 adt bitter madlen
1 fincan nescafe gold

Oglen 14
4 yk yogurt 2 yk yulaf kepegi
1 adt ceviz

Ara 16.30
12 adet findik

Aksam 19.15
1 kase kadar et doner
Coban salata

Ara
Muz + belki sut yada ceviz

Su 2.5 litre

Kahvaltı (10:30)
1,5 yumurta ile omlet, 1 dilim tb, 4-5 zeytin, kk peynir

Öğle (14:00)
2 dilim tb ile sandviç (peynir, salam, domates)

Ara
ş.siz sade nescafe, 2 d bitter

Akşam (19:00)
1 kepçe mercimek, 1 kase yoğurtlu patlıcan sote, 2 köfte

2,5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…