Haydi Yine Yeniden...

Sağlam öğlen ve hafif akşam gayet sağlıklı olmuş canım ekmek olmasa öğlen süper menü. Gerçi sabah ekmek yememişsn dimi ona sayalım

Vallahi bravo sana hiç ekmek yok dimi ben mi göremedim??

Sağlam öğlen ve hafif akşam gayet sağlıklı olmuş canım ekmek olmasa öğlen süper menü. Gerçi sabah ekmek yememişsn dimi ona sayalım

Vallahi bravo sana hiç ekmek yok dimi ben mi göremedim??
Yok canim ekmek.ben son baslangicimdan sonra agzima ekmek makarna pilav hic surmedim.bayramdan oncesinde baslamistim.bayramdada ekmek yemedim.ceyrek koy yufkasiyla falan gecistirmistim

Kusursuz kusursuz kusursuz
Sağlık fışkıran bi menü olmuş
Her zamanki gibi güzel menü meyvende var şahanesin

Kızlar bugün regl oldum doktorada gittim bi poşet ilaç verdi antibiyotik gerek görmedi hafta sonu iyice sesimi dinlendireyim pazartesiye toparlarım inşallah gelelim menuye
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 1 dilim ekmek üzerine yağ bal, ıhlamur çayı
Ara
Elma
Öğle
6 minik nugget ( tost makinesinde pişmiş), söğüş salata, ayran, 1 dilim irmik muhallebisi
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Sarımsaklı yoğurt üzerine 1.5 yumurta pişirip koydum pul biber serptim ekmeksiz, domates salatalık
Ara
Türk kahvesi, 1 incir, birkaç siyah kuru üzüm, avuçiçi fındık badem karışık

Maşallah kuzum mükemmel
Afiyet olsun canım hem sebze hem protein afiyet olsun tekrar
Regle rağmen çok güzel menu canım afiyet olsun. Çok da geçmiş olsun canim yediğin yemişler afiyet şifa olsun

tevafuk55 Torununa tarhana vermemek nedir yahu ama ne düşünceli kv geline balık vermiyo balık tutsun diye sebep oluşturuyor oğlana fitnelemek kız kaçıncı yüzyıl kvsi bu ya tövbe tövbe yavrum hergün o kadar yolda perişan olacak el bile soracak babanneyi sonra da torun özlemiş olacak Allahım vicdan merhamet versin

Maşallah kuzum mükemmel

Afiyet olsun canım hem sebze hem protein afiyet olsun tekrar

Regle rağmen çok güzel menu canım afiyet olsun. Çok da geçmiş olsun canim yediğin yemişler afiyet şifa olsun
Amin canım hasta olmak helede okulda hasta olmak çok kötü çocukların sesi içinde sağlam giren hasta çıkıyor aaaaa buldum beni bu haylazlar hasta etti ilacım zaman ve sabır

Bugün hiç spor yapmadan 13.360 adım atmışım bide spor yapsam nolcak bilmiyorum hafta içi hergün 10.000 i geçiyorum acilen spora başlamalıyım az toparlanayım tekrar düzene gircem bu hafta geçen haftaya göre daha iyi geçti inşallah küçük haylazlarım daha da iyi olacak

Cok guzel canim.aksaminda hafif iyi olmus

Dengeli duzenli guzel menu canim

Menun cok guzel canim gecmis olsun sifa olsun hepsi.
Aksam yedigin yemegi annem babama cok yapardi hala da yapar.ben uzun yillardir yemiyordum iyi hatirlattin yapayim bende

Annelerimizin ne güzel yemekleri varda bizim zamanımız yok ki akşam yemek yapamadım kızlar nugget yedi eşimle bende en kolay haliyle menüyü tamamlayalım istedik

Otururken dondurucu icin yaklasik 5 kg fasulye daha pisirdim.soguyolar simdi.bir kismi sari fasulye cok lezzetli oluyor tavsiye ederim kizlar
Benim dondurucu dolu herşeyi yaptım sanırım eşimin köyünde sarı fasulye yapıyorlar çokta hoş tadı var sana ve güzel ailene afiyet olsun

Amin canım amin. Bende inanmıyorum o yüzden samimiyetine...

Ufaklık yatmak için beni bekliyor eşim halı saha maçına gitti kuzumun yanında uyuya kalmamak mümkün değil gibi herkese hayırlı geceler uyumazsam sohbete dönerim

Amin canım hasta olmak helede okulda hasta olmak çok kötü çocukların sesi içinde sağlam giren hasta çıkıyor aaaaa buldum beni bu haylazlar hasta etti ilacım zaman ve sabır
Aynen kuzum benim de boğazın ağrıyor inşallah ilerlemez. Ara sınıf almak da çok zor kuralsız nasıl davranacagini bilmeyen bir sınıfa düştüm. Uyarıyorum iki dakika sonra aynı Rabbim bize güç versin seninki ler bir aya alisirlar kuzum sana ve sınıf kurallarina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…