- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #31.301
Ben en iyisi m3numu vereyim
Sabah: 1 has yumurta 5 zeytin 2 k kayısı
Ara: sek kahve
Öğle: 1 kepçe çorba 1 kase kuru Fas
50 gr ton balığı ile salta 1 dilim ekmek
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Aksam 19.30: 1.5 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Ara: sütlü kahve bitki çayları
2.5 litre su
Sabah 8
2 yk kavurma icine 1 yumurta kirdim
3 adt ceviz
Ara 12
2 adt bitter madlen
1 fincan nescafe gold
Oglen 14
4 yk yogurt 2 yk yulaf kepegi
1 adt ceviz
Ara 16.30
12 adet findik
Aksam 19.15
1 kase kadar et doner
Coban salata
Ara
Muz + belki sut yada ceviz
Su 2.5 litre
Yok canim ekmek.ben son baslangicimdan sonra agzima ekmek makarna pilav hic surmedim.bayramdan oncesinde baslamistim.bayramdada ekmek yemedim.ceyrek koy yufkasiyla falan gecistirmistimSağlam öğlen ve hafif akşam gayet sağlıklı olmuş canım ekmek olmasa öğlen süper menü. Gerçi sabah ekmek yememişsn dimi ona sayalım
Vallahi bravo sana hiç ekmek yok dimi ben mi göremedim??
Yok canim ekmek.ben son baslangicimdan sonra agzima ekmek makarna pilav hic surmedim.bayramdan oncesinde baslamistim.bayramdada ekmek yemedim.ceyrek koy yufkasiyla falan gecistirmistim
Kusursuz kusursuz kusursuzBen en iyisi m3numu vereyim
1 kase yoğurt
2.5 litre su
Sağlık fışkıran bi menü olmuşSabah 8
3 adt ceviz
Ara 12
2 adt bitter madlen
1 fincan nescafe gold
Oglen 14
1 adt ceviz
Ara 16.30
12 adet findik
Aksam 19.15
1 kase kadar et doner
Coban salata
Ara
Su 2.5 litre
Her zamanki gibi güzel menü meyvende var şahanesinKahvaltı (10:30)
1,5 yumurta ile omlet, 1 dilim tb, 4-5 zeytin, kk peynir
Öğle (14:00)
2 dilim tb ile sandviç (peynir, salam, domates)
Ara
ş.siz sade nescafe, 2 d bitter
Akşam (19:00)
1 kepçe mercimek, 1 kase yoğurtlu patlıcan sote, 2 köfte
2,5 lt su
Valla artik 6 yi gorene kadar boyle.sonrasinda da dikkat edicem tabi ama 7 ile baslayan bir kiloda olmak artik yetti.Maşallah sana zaten sen işini bilirsin
Her türlü yaparsın kararlısın ve doğru yolu biliyosun bizede öğretiyorsunValla artik 6 yi gorene kadar boyle.sonrasinda da dikkat edicem tabi ama 7 ile baslayan bir kiloda olmak artik yetti.
Maşallah kuzum mükemmelSabah 8
3 adt ceviz
Ara 12
2 adt bitter madlen
1 fincan nescafe gold
Oglen 14
1 adt ceviz
Ara 16.30
12 adet findik
Aksam 19.15
1 kase kadar et doner
Coban salata
Ara
Su 2.5 litre
Afiyet olsun canım hem sebze hem protein afiyet olsun tekrarKahvaltı (10:30)
Ara
2,5 lt su
Regle rağmen çok güzel menu canım afiyet olsun. Çok da geçmiş olsun canim yediğin yemişler afiyet şifa olsunKızlar bugün regl oldum doktorada gittim bi poşet ilaç verdi antibiyotik gerek görmedi hafta sonu iyice sesimi dinlendireyim pazartesiye toparlarım inşallah gelelim menuye
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 1 dilim ekmek üzerine yağ bal, ıhlamur çayı
Ara
Elma
Öğle
6 minik nugget ( tost makinesinde pişmiş), söğüş salata, ayran, 1 dilim irmik muhallebisi
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Sarımsaklı yoğurt üzerine 1.5 yumurta pişirip koydum pul biber serptim ekmeksiz, domates salatalık
Ara
Türk kahvesi, 1 incir, birkaç siyah kuru üzüm, avuçiçi fındık badem karışık
Amin canım hasta olmak helede okulda hasta olmak çok kötü çocukların sesi içinde sağlam giren hasta çıkıyor aaaaa buldum beni bu haylazlar hasta etti ilacım zaman ve sabırMaşallah kuzum mükemmel
Afiyet olsun canım hem sebze hem protein afiyet olsun tekrar
Regle rağmen çok güzel menu canım afiyet olsun. Çok da geçmiş olsun canim yediğin yemişler afiyet şifa olsun
Cok guzel canim.aksaminda hafif iyi olmusBen en iyisi m3numu vereyim
1 kase yoğurt
2.5 litre su
Dengeli duzenli guzel menu canimKahvaltı (10:30)
Ara
2,5 lt su
Menun cok guzel canim gecmis olsun sifa olsun hepsi.Kızlar bugün regl oldum doktorada gittim bi poşet ilaç verdi antibiyotik gerek görmedi hafta sonu iyice sesimi dinlendireyim pazartesiye toparlarım inşallah gelelim menuye
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 1 dilim ekmek üzerine yağ bal, ıhlamur çayı
Ara
Elma
Öğle
6 minik nugget ( tost makinesinde pişmiş), söğüş salata, ayran, 1 dilim irmik muhallebisi
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Sarımsaklı yoğurt üzerine 1.5 yumurta pişirip koydum pul biber serptim ekmeksiz, domates salatalık
Ara
Türk kahvesi, 1 incir, birkaç siyah kuru üzüm, avuçiçi fındık badem karışık
Annelerimizin ne güzel yemekleri varda bizim zamanımız yok ki akşam yemek yapamadım kızlar nugget yedi eşimle bende en kolay haliyle menüyü tamamlayalım istedikCok guzel canim.aksaminda hafif iyi olmus
Dengeli duzenli guzel menu canim
Menun cok guzel canim gecmis olsun sifa olsun hepsi.
Aksam yedigin yemegi annem babama cok yapardi hala da yapar.ben uzun yillardir yemiyordum iyi hatirlattin yapayim bende
Benim dondurucu dolu herşeyi yaptım sanırım eşimin köyünde sarı fasulye yapıyorlar çokta hoş tadı var sana ve güzel ailene afiyet olsunOtururken dondurucu icin yaklasik 5 kg fasulye daha pisirdim.soguyolar simdi.bir kismi sari fasulye cok lezzetli oluyor tavsiye ederim kizlar
Amin canım amin. Bende inanmıyorum o yüzden samimiyetine...tevafuk55 Torununa tarhana vermemek nedir yahu ama ne düşünceli kv geline balık vermiyo balık tutsun diye sebep oluşturuyor oğlana fitnelemek kız kaçıncı yüzyıl kvsi bu ya tövbe tövbe yavrum hergün o kadar yolda perişan olacak el bile soracak babanneyi sonra da torun özlemiş olacak Allahım vicdan merhamet versin
Aynen kuzum benim de boğazın ağrıyor inşallah ilerlemez. Ara sınıf almak da çok zor kuralsız nasıl davranacagini bilmeyen bir sınıfa düştüm. Uyarıyorum iki dakika sonra aynıAmin canım hasta olmak helede okulda hasta olmak çok kötü çocukların sesi içinde sağlam giren hasta çıkıyor aaaaa buldum beni bu haylazlar hasta etti ilacım zaman ve sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?