Haydi Yine Yeniden...

Bende menümü yazayım

Sabah 09.00

Bir domates
Tavada iki yumurta
Bir dilim tam tahıl ekmegi
Bir bardak sekerli çay ( şekerim dustugu icin seker koydum cayima)

Öğle 12.00

Bir kase mercimek çorbası
Iki kaşık kavurma
Iki dilim ekmek

Ara 16.00

Bir dilim ekmek peynir
Çay

Akşam 19.30

Bir kase sutlac

Bugün 2.5 litre su ictim

Genel itibariyle guzel bir menu canim.ekmeklerden aradaki 1 dilim fazla gibi gorundu gozume o kadar.2.5 litre su super 1 bardaktan bu gunlere iyi yol katettin.bak nasil gidecek simdi kilolar

Vaayyy su harika canımmm kilolar korksun senden ekmeği de azalttın mı harika olur. Ya da sabahta öğlen de tam tahıllı ye tabi nadiren canın beyaz ekmek istediğinde kahvaltında tüketirsen yakarsın ztn.

angelina35 kız burda neler neler anlatılıyor Rabbim nazardan korusun senin eşrat harika kendimi nasıl börekler karşısında tutcam diye düşünüyosun inşallah hep böyle aranız iyi olur
Teşekkür ederim canım benim amin ....eltim çok iyi insandır gerçekten eli durmamış yine döktürmüş Rabbim herkese geçim versin kolay değil tek taraflı olmuyo bu işler hep karşılıklı ben biraz şanslıyım o kadar ...

Gecikti menum çok özür dilerim kızlar tam menü yazacaktım kaynım aradı acıktım hadi gelin hatun poğaça börek vermiyor siz gelmeden dedi bizde apar topar giyinip çıktık gelelim menüye
Sabah 09 00
İki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc küp kaşar
Domates salatalık Şekersiz çay
Öğlen 13 00
Uc kaşık ıspanak
Üç kaşık yoğurt
Ara 14 30
Bir küçük dilim kek elimin çağıracağını bileydim yemezdim
Aksam 17 00
Uc kaşık ıspanak
İki kaşık yogurt
Ara 20 00
Uc lokma simit ev yapımı
Uc dört çatal buskivili pasta
Kibrit kutusu kadar su böreği
Bir çatal fasulye kavurması
Şu 2,5 litre
Of of menüye bak anam ferman gibi yazmışım ödül günü olsun bari eltim ikide bir abla diyettemisin o ne öyle azıcık ye canım ama sizin için yaptım dedi kıramadım ....

Günaydın mutlu haftasonları kızlar,
Reglim her ayın 26 sında olurdu.geçen ay 1 ine kadar olmadı. 1 inde oldu ve 10 gün sürdü nerdeyse.
Bugün ayın 1 i ama yine tık yok.çok düzensizleşti yaa.Şişim davul gibi.Allah tan iştahım açık değil yoksa kaçamakların dibine vururdum heralde :)

Dediğin gibi ödül günü olsun canım.ufak tefek kaçamaklar olur öyle arada.kadın o kadar uğraşmış hiç yemeden gelmek olmazdı.bugün dengelersin olur biter

Günaydın canım.
Olursun bence bugün yarın sonrada sokulur rahat edersin canım benim de ayin 10 una bakalım

Günaydın kızlar

Hava güzel ama ben iyi degilim galiba bademciklerim şişmiş heryerim agriyor
dikkat et gülüm kendine daha da ağırlaşmadan kızların dediği gibi dinlen bu gün azcıkta bitki takviyesi balla yarına inşallah bir şeyciğin kalmaz allah şifa versin

benim yeni takılan kombi arızalı çıktı bu günle beraber 3 gündür sıcak suyumuz yok her gün adamlar gelip gider oldu benim ev yol geçen hanı mübarek :)) bu gün gerekli parçayı getirip değişecekler güya bakalım:)
bu mevsim dönümleri bana da hiç yaramıyor bedenen çok yorgun halsiz ama sürekli koşturmacanın içindeyim AMAA seviyorum yaa sonbaharı sebepsiz mutlu oluyorum hele de aylardan ekim se

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…