- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #31.341
Olursun canım hava değişimi stres verdiğimiz kilolar bile çok ama çok etkiliyor olmazsa Dr git düzen için bişeyler verir kürleri var dene sen daha iyi biliyosun bu tarz kürleri onlardan dene olmazmı ...iştahını olmaması güzel bişey kaçamak mi en fazla bir kaşık nutella yersin senGünaydın mutlu haftasonları kızlar,
Reglim her ayın 26 sında olurdu.geçen ay 1 ine kadar olmadı. 1 inde oldu ve 10 gün sürdü nerdeyse.
Bugün ayın 1 i ama yine tık yok.çok düzensizleşti yaa.Şişim davul gibi.Allah tan iştahım açık değil yoksa kaçamakların dibine vururdum heralde :)
Geçmiş olsun canım dinlen bugün olmazsa bitki çayları yap battaniyeni de al ohhh misss ....Günaydın kızlar
Hava güzel ama ben iyi degilim galiba bademciklerim şişmiş heryerim agriyor
Hoş geldin bitir artık şu işleri de bir düzene gir sende ...seversin tabiii sonbahar çocuğu seni Ekim senin doğduğun ay ondandır fıstıkbenim yeni takılan kombi arızalı çıktı bu günle beraber 3 gündür sıcak suyumuz yok her gün adamlar gelip gider oldu benim ev yol geçen hanı mübarek :)) bu gün gerekli parçayı getirip değişecekler güya bakalım:)
bu mevsim dönümleri bana da hiç yaramıyor bedenen çok yorgun halsiz ama sürekli koşturmacanın içindeyim AMAA seviyorum yaa sonbaharı sebepsiz mutlu oluyorum hele de aylardan ekim se
Aynen ekim hoş geldin canım :) özledik seni.inşallah düzenin oturur artık da hep burda olursun...
yaparsın sen valla hep spor niyetine olur kalori yakarsınGünaydınn bir hafta sonra bugün geç kalktım ay ne iyi geldi ama evde çok iş var hemde çok yapıcam ama bitiririm dayanamaz bana öyle ev işi falanEv işine neymiş hihhh takarım motoru beşe
oyy oyy oyyy atom karıncam benimmGünaydınn bir hafta sonra bugün geç kalktım ay ne iyi geldi ama evde çok iş var hemde çok yapıcam ama bitiririm dayanamaz bana öyle ev işi falanEv işine neymiş hihhh takarım motoru beşe
düzen bi otursa ohh diycem şimdide boya yapmaya karar verdik kombici erken gelse gitse boya almaya almaya gidecek benimkiler :))Aynen ekim hoş geldin canım :) özledik seni.inşallah düzenin oturur artık da hep burda olursun...
Sağol bebeğim inş yakarım gece yediklerimi ...yaparsın sen valla hep spor niyetine olur kalori yakarsınkolay gelsin şimdiden
Sanada kolay gelsin canım :)oyy oyy oyyy atom karıncam benimm
ben de başladım ama motor 5 e hiç gitmiyor tın tın ilerliyorum kaplumbağa misali heheheh
oğlanın odasıyla çamaşır odası var daha bismillah diyip önce oğlanın odasına dalıcam az sonra
Badanayi kendinizi yapacaksınız Badanacı mi tutacaksınız tekerleme gibi oldu ya ha ha hadüzen bi otursa ohh diycem şimdide boya yapmaya karar verdik kombici erken gelse gitse boya almaya almaya gidecek benimkiler :))
bende sizi özledim tomurcuğuummm aklım hep burda ama leptobu bile açamıyorum çoğu zaman toplayıp kaldırıyorum
Geçmiş olsun canım ıhlamur ve adaçayı iyi gelir bol.bol tüket istersen
Geçmiş olsun canım.yat dinlen o zaman iş güç varsa yapma
dikkat et gülüm kendine daha da ağırlaşmadan kızların dediği gibi dinlen bu gün azcıkta bitki takviyesi balla yarına inşallah bir şeyciğin kalmaz allah şifa versin
Geçmiş olsun canım dinlen bugün olmazsa bitki çayları yap battaniyeni de al ohhh misss ....
Sağolun kızlar dinlenmeye çalışıyorum
Geçmiş olsun canım ya bu ara salgın galiba benim oğlan hala baya hasta çok tıkanıyo dikkat et kendine. Bol bol sıvı tüket.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?