Haydi Yine Yeniden...

Olursun canım hava değişimi stres verdiğimiz kilolar bile çok ama çok etkiliyor olmazsa Dr git düzen için bişeyler verir kürleri var dene sen daha iyi biliyosun bu tarz kürleri onlardan dene olmazmı ...iştahını olmaması güzel bişey kaçamak mi en fazla bir kaşık nutella yersin sen ....

Hoş geldin bitir artık şu işleri de bir düzene gir sende ...seversin tabiii sonbahar çocuğu seni Ekim senin doğduğun ay ondandır fıstık

Günaydınn bir hafta sonra bugün geç kalktım ay ne iyi geldi ama evde çok iş var hemde çok yapıcam ama bitiririm dayanamaz bana öyle ev işi falan Ev işine neymiş hihhh takarım motoru beşe
yaparsın sen valla hep spor niyetine olur kalori yakarsın kolay gelsin şimdiden

Günaydınn bir hafta sonra bugün geç kalktım ay ne iyi geldi ama evde çok iş var hemde çok yapıcam ama bitiririm dayanamaz bana öyle ev işi falan Ev işine neymiş hihhh takarım motoru beşe
oyy oyy oyyy atom karıncam benimm
ben de başladım ama motor 5 e hiç gitmiyor tın tın ilerliyorum kaplumbağa misali heheheh
oğlanın odasıyla çamaşır odası var daha bismillah diyip önce oğlanın odasına dalıcam az sonra

Aynen ekim hoş geldin canım :) özledik seni.inşallah düzenin oturur artık da hep burda olursun...
düzen bi otursa ohh diycem şimdide boya yapmaya karar verdik kombici erken gelse gitse boya almaya almaya gidecek benimkiler :))
bende sizi özledim tomurcuğuummm aklım hep burda ama leptobu bile açamıyorum çoğu zaman toplayıp kaldırıyorum

Sanada kolay gelsin canım :)

Badanayi kendinizi yapacaksınız Badanacı mi tutacaksınız tekerleme gibi oldu ya ha ha ha

Slm kizlar bugune şükürler olsun bugun evi temizlemeliyim yarin kvler gelecek benim motorda kaplumbaga hizinda ama yapmam lazım camasir makinesi calisip duruyo ilki serdim kurudu ikinciyi sercem gidip balkonu yikamaliyim ilaçlar iyi geldi sukur regl desen yogun bakalim isleri bitirince nasil olcam bilmem

tevafuk55 ben buraya ilk tasininca oyle sorunlu bi sinif almistim zil calsada umurlari degildi bahceden koridordan topluyordum ders islemek offff cok zordu anneleri pencerede kapida sürekli evlerine gitmiyolardi anlayacağın hem icerde hem disarda ugrastim şükürler olsun toparlandilar isimiz bu insanlari topluma kurallara uyan iyi insanlar yetistirmek inşallah ikimizde 1 ay sonra daha rahat olcaz

Geçmiş olsun canım ıhlamur ve adaçayı iyi gelir bol.bol tüket istersen

Geçmiş olsun canım.yat dinlen o zaman iş güç varsa yapma

dikkat et gülüm kendine daha da ağırlaşmadan kızların dediği gibi dinlen bu gün azcıkta bitki takviyesi balla yarına inşallah bir şeyciğin kalmaz allah şifa versin

Geçmiş olsun canım dinlen bugün olmazsa bitki çayları yap battaniyeni de al ohhh misss ....

Sağolun kızlar dinlenmeye çalışıyorum

Kahvaltı
1 yumurta, kk peynir, domates, 2 zeytin, 1,5 dilim tb (yarım dilimi tereyağ ve ballı), ş.siz nescafe

Öğle
1,5 kepçe yoğurt çorbası, 1 servis kaşığı patlıcan sote, 2 köfte

Akşam
1 kase süt ve nesfit karışımı

Ara (daha yapmadım)
ş.siz nescafe
3 hurma
bitki çayı

Değişiklik olursa yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…