- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #31.361
Ins canim benimtevafuk55 ben buraya ilk tasininca oyle sorunlu bi sinif almistim zil calsada umurlari degildi bahceden koridordan topluyordum ders islemek offff cok zordu anneleri pencerede kapida sürekli evlerine gitmiyolardi anlayacağın hem icerde hem disarda ugrastim şükürler olsun toparlandilar isimiz bu insanlari topluma kurallara uyan iyi insanlar yetistirmek inşallah ikimizde 1 ay sonra daha rahat olcaz
Afiyet olsun canım gayet güzel bir menüKahvaltı
1 yumurta, kk peynir, domates, 2 zeytin, 1,5 dilim tb (yarım dilimi tereyağ ve ballı), ş.siz nescafe
Öğle
1,5 kepçe yoğurt çorbası, 1 servis kaşığı patlıcan sote, 2 köfte
Akşam
1 kase süt ve nesfit karışımı
Ara (daha yapmadım)
ş.siz nescafe
3 hurma
bitki çayı
Değişiklik olursa yazarım.
Aksam ekmek olmasaymis keşke canım, ama benim de karbonlu bir gündü yarın toparlaruz inşMenumu yazayim cok icacici degil ama
Sabah 11.00
Bir haşlanmış yumurta
Uc dilim domates
Biraz peynir
Iki dilim tam tahıl ekmegi
Öğle 14.30
Iki üç kaşık patates salatası
Bir dilim tava boregi
Iki bardak şekersiz çay
Aksam 20.30
Patates kızartması
Kofte
Sogan salatası
Iki bardak salgam suyu
Suda bir buçuk litre oldu bugün
Haftanın ödülü olsun canım ama az az yemisin afiyet olsun canımSelam kizlar ablama ciktik aksam yeni geldim eve menu yazayim
Sabah 8.30
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
Yarim domates
1 salatalik
3 kil biber
Ara
3 adet ceviz
Ara
10 adet findik
Aksam 17
3 yk kapuska
2.yk yogurt
Ablamda
Tam bugday unu ile pogaca yapmis 1 kucuk yedim.
Cevizli islak kek yapmis 1 kk yedim
Su 2.5 litre
Her zamanki gibi süpersin afiyet olsun arkadaşımKahvaltı
1 yumurta, kk peynir, domates, 2 zeytin, 1,5 dilim tb (yarım dilimi tereyağ ve ballı), ş.siz nescafe
Öğle
1,5 kepçe yoğurt çorbası, 1 servis kaşığı patlıcan sote, 2 köfte
Akşam
1 kase süt ve nesfit karışımı
Ara (daha yapmadım)
ş.siz nescafe
3 hurma
bitki çayı
Değişiklik olursa yazarım.
Bence akşam ekmek tüketmezsen daha kolay kilo verebilirsin diye düşünüyorum bide ara hiç yapmamışsın benim için ara öğün önemli afiyet olsun arkadaşımMenumu yazayim cok icacici degil ama
Sabah 11.00
Bir haşlanmış yumurta
Uc dilim domates
Biraz peynir
Öğle 14.30
Iki üç kaşık patates salatası
Bir dilim tava boregi
Iki bardak şekersiz çay
Aksam 20.30
Patates kızartması
Kofte
Sogan salatası
Iki bardak salgam suyu
Suda bir buçuk litre oldu bugün
Azcık Yediğin için beni rahatsız etmedi zaten akşam yemeği hafif o halde afiyet olsun arkadaşımSelam kizlar ablama ciktik aksam yeni geldim eve menu yazayim
Sabah 8.30
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
Yarim domates
1 salatalik
3 kil biber
Ara
3 adet ceviz
Ara
10 adet findik
Aksam 17
3 yk kapuska
2.yk yogurt
Ablamda
Tam bugday unu ile pogaca yapmis 1 kucuk yedim.
Cevizli islak kek yapmis 1 kk yedim
Su 2.5 litre
Kendine haksızlık etme 2 krep bi eriste mi rahatsız etti ya gün boyu koşturman onu hesaba katarsan hiçte sorun yok derim ben afiyet olsun arkadaşımKızlar yeni köyden geldik hem çocuk hem koy işleri çok yoruldum
Ceviz silkeledik topladık yarım çuval dan fazla ceviz açtım. 1 çuval elma topladık
Menüm ise bol karbonlu maalesef
Sabah: 1 has yumurta 2 ceviz 2 k kayısı
5 zeytin
Öğle 12.00: 2 krep, 1.5 kk peynir
3 zeytin, 3 çatal yumurta
1 çay kaşığı yağ bal, domates salatalık
Ara: şekersiz Nescafe 2 dilim bitter 1 hurma
Ara: değişik zamanlarda 6 tane kadar taze ceviz yemisimdir , 1 küçük elma
Aksam 20.00: 1 kase erişte 1 kepçe ıspanak yemeği
Bitki çayları Türk Kahvesi soda
Su 2.5 litre
Özeleştiri:Ben menumu hiç beğenmedim
Günaydın kızlar dün menumu yazamadım kusuruma bakmayın ne olur akşam üstü kötü bir haber aldım kuzenimin oğluna araba çarpıp kaçmış çocuk buyuk oğlumla yaşıt şu an yoğun bakımda yatıyor tüm kaburga kemikleri kırılmış kafasında kırıklar var akciğerleri de problem varmış kollarında bacaklarında kırıklar varmış sadece anneyi alıyorlar yanına çok üzüldüm dün haber gelince herşeyi unuttum daha çok genç ve tek çocuk kuzenim eşinden boşanmış hayata tutunmaya çalışan bir kadın çarpan şerefsiz çocuğu öylece bırakmış pislik yanında kuzeni varmış herkese o haber vermiş ya o da olmasaydı orada ölürdü kuzum ne olur dua edin yavrumuz a duaya ihtiyacı var şuan çok ama çok üzgünüm kızlar
Ah yavrum ya, annesi ne haldedir Kıyamam ya. Rabbim şifa versin annesine bagislasin. Rabbim ona bu imtihandan çıkmayı nasip etsin. Çok üzüldüm canım hepimiz evlat sahibiyiz anlamamak elde değil. Rabbim korusun hem onu hem yavrularimizi. Bizi de haberdar et lütfen canım.Günaydın kızlar dün menumu yazamadım kusuruma bakmayın ne olur akşam üstü kötü bir haber aldım kuzenimin oğluna araba çarpıp kaçmış çocuk buyuk oğlumla yaşıt şu an yoğun bakımda yatıyor tüm kaburga kemikleri kırılmış kafasında kırıklar var akciğerleri de problem varmış kollarında bacaklarında kırıklar varmış sadece anneyi alıyorlar yanına çok üzüldüm dün haber gelince herşeyi unuttum daha çok genç ve tek çocuk kuzenim eşinden boşanmış hayata tutunmaya çalışan bir kadın çarpan şerefsiz çocuğu öylece bırakmış pislik yanında kuzeni varmış herkese o haber vermiş ya o da olmasaydı orada ölürdü kuzum ne olur dua edin yavrumuz a duaya ihtiyacı var şuan çok ama çok üzgünüm kızlar
Günaydın kızlar dün menumu yazamadım kusuruma bakmayın ne olur akşam üstü kötü bir haber aldım kuzenimin oğluna araba çarpıp kaçmış çocuk buyuk oğlumla yaşıt şu an yoğun bakımda yatıyor tüm kaburga kemikleri kırılmış kafasında kırıklar var akciğerleri de problem varmış kollarında bacaklarında kırıklar varmış sadece anneyi alıyorlar yanına çok üzüldüm dün haber gelince herşeyi unuttum daha çok genç ve tek çocuk kuzenim eşinden boşanmış hayata tutunmaya çalışan bir kadın çarpan şerefsiz çocuğu öylece bırakmış pislik yanında kuzeni varmış herkese o haber vermiş ya o da olmasaydı orada ölürdü kuzum ne olur dua edin yavrumuz a duaya ihtiyacı var şuan çok ama çok üzgünüm kızlar
Canım şimdilik uyutuluyor sadece annesi giriyor yanına durumu ağır inşallah iyi olacak öyle temenni ediyorum çocuğumuzun vücudundaki tüm kemikler neredeyse kırık kuzeni o yola çıkınca bağırmış ama nafile şerefsiz herif çarptığı gibi kaçmış şimdi o adı pisliğin kim olduğunu araştırıyoruz inşallah bir görüntü falan bulunur ...Ooyyyy kuzum benim nasıl üzüldüm gözlerimden yaşlar geldiDünya kötülerle dolmuş of of durumu çok ağırmış
doktorlar ne diyor? Rabbim inşallah acır anneciğine de şifa verir inşallah. Ah kuzum bnm ne kadar canı acımıştır çok kötü oldum..
Ben dünden beri şoktayım oğlumla aynı doğdu bebektiler daha yan yana oturtmuş gülüyordun yaptıklarına yavrum daha hayatının baharında çok küçük 16 yaşında fidan daha bol bol dua edin canlarım yavrumuz iyileşsin inşallah burdan hepinize güzel haberler veririm inşallah....Ah yavrum ya, annesi ne haldedir Kıyamam ya. Rabbim şifa versin annesine bagislasin. Rabbim ona bu imtihandan çıkmayı nasip etsin. Çok üzüldüm canım hepimiz evlat sahibiyiz anlamamak elde değil. Rabbim korusun hem onu hem yavrularimizi. Bizi de haberdar et lütfen canım.
Ah canım benim sizlerinde üzdüm sabah sabah hepinizden allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin ne olur ....İnşallah çarpan da rahat yüzü görmez pislik çarptın niye çocuğu bırakıp kaçtın adı pislik ya ölseydi çok karışık duygularım kusuruma bakmayın ne olur ...Çok üzüldüm canim Rabbim sifa versin yavrunuza o anneyi cok iyi anliyorum evladı yaşam savaşı verirken anneside ölüp ölüp diriliyodur inşallah tez vakitte iyi haberlerinizi alırsınız dualarım sizinle çarpıp kaçan o arabanın soforude dilerim yakalanip en agir cezaya çarptırılır
Ah yavrum yaaa cok uzuldum insallah Rabbin sifasini verir tez zamanda anacigina bagislar.o serefsiz de en kisa zamanda bulunur ve cezasini ceker hic merak etmeyin heryer kameralarla dolu artik.elbet bi yerden cikar.yanindaki kuzeni tarif etmistir belki araciGünaydın kızlar dün menumu yazamadım kusuruma bakmayın ne olur akşam üstü kötü bir haber aldım kuzenimin oğluna araba çarpıp kaçmış çocuk buyuk oğlumla yaşıt şu an yoğun bakımda yatıyor tüm kaburga kemikleri kırılmış kafasında kırıklar var akciğerleri de problem varmış kollarında bacaklarında kırıklar varmış sadece anneyi alıyorlar yanına çok üzüldüm dün haber gelince herşeyi unuttum daha çok genç ve tek çocuk kuzenim eşinden boşanmış hayata tutunmaya çalışan bir kadın çarpan şerefsiz çocuğu öylece bırakmış pislik yanında kuzeni varmış herkese o haber vermiş ya o da olmasaydı orada ölürdü kuzum ne olur dua edin yavrumuz a duaya ihtiyacı var şuan çok ama çok üzgünüm kızlar
Inan çok üzüldüm maalesef vicdansızlar çoğaldı Rabbim şifa versin anasına bol bol sabır versin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz yapan mutlaka cezasını çekecektir bu dünyada ya da diğer dünyada Rabbimin adaleti büyük dualarımız onunlaGünaydın kızlar dün menumu yazamadım kusuruma bakmayın ne olur akşam üstü kötü bir haber aldım kuzenimin oğluna araba çarpıp kaçmış çocuk buyuk oğlumla yaşıt şu an yoğun bakımda yatıyor tüm kaburga kemikleri kırılmış kafasında kırıklar var akciğerleri de problem varmış kollarında bacaklarında kırıklar varmış sadece anneyi alıyorlar yanına çok üzüldüm dün haber gelince herşeyi unuttum daha çok genç ve tek çocuk kuzenim eşinden boşanmış hayata tutunmaya çalışan bir kadın çarpan şerefsiz çocuğu öylece bırakmış pislik yanında kuzeni varmış herkese o haber vermiş ya o da olmasaydı orada ölürdü kuzum ne olur dua edin yavrumuz a duaya ihtiyacı var şuan çok ama çok üzgünüm kızlar
İnşallah kuzum çocuğumuz iyileşsin de inşallah vicdansız da cezasını çekecektir elbet ....Ah yavrum yaaa cok uzuldum insallah Rabbin sifasini verir tez zamanda anacigina bagislar.o serefsiz de en kisa zamanda bulunur ve cezasini ceker hic merak etmeyin heryer kameralarla dolu artik.elbet bi yerden cikar.yanindaki kuzeni tarif etmistir belki araci
Aynen canım nasıl bir vicdan küçücük çocuğu o halde bırakır anlamış değilim Rabbim verecek cezasını....Inan çok üzüldüm maalesef vicdansızlar çoğaldı Rabbim şifa versin anasına bol bol sabır versin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz yapan mutlaka cezasını çekecektir bu dünyada ya da diğer dünyada Rabbimin adaleti büyük dualarımız onunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?