Haydi Yine Yeniden...

Cok yoruldum bugun kizlar.reglim sokuluyo sukur ama karnim agriyo.esim araba bakalim sana diye tutturdu.arabayi ortak kullaniyoruz ya ayri olsun diyo bende istemiyorum aslinda iki araba bosuna masraf ama kirmadim iste gittik araba pazarina gonlu olsun diye.gunesin altinda belki 2 saat yurumusuzdur.carpti valla.suan basim agriyo dayak yemis gibiyim.sonuc olarak gonlumuze yatan bisey bulamadik.geldik eve.hayirlisi artik

Menumu vereyim
Sabah 9.00: 1 has yumurta 3 zeytin
Kk peynir 1 dilim ekmek
5 çatal Ispanak k, 1 çay k tereyağı bal, domates salatalık
Ara: Türk.Kahvesi 2 ceviz 1 k kayısı
Ara: 1 bardak süt
Öğle 14.00: 1 tabak ıspanak yemeği
ton balıklı salata
Ara: 1 porsiyon olacak kadar elma armut

Aksam 18.00 : 1 kase çorba 5 kaşık yoğurt
Ara yaparım ama belli değil
Bitki çayları 2.5 litre su

Eksi getirecek harika bi menü olmuş afiyet olsun arkadaşım

Kahvaltı
1 dilim peynirli yumurtalı ekmek ( fırında pişmiş kanepe yani), 2 dilim sucukla yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, domates salatalık, ıhlamur çayı, yarım dilim ekmek üzerine kaymak bal
Ara
Türk kahvesi, 7 badem, 8-9 siyah kuru üzüm, yarım mandalina
Aksam
1 yemek tabagi yeşil mercimek yemeği, 2-3 yemek kaşığı fırında közlenmiş kırmızı biberli yoğurt karışımı, salata, ekmeksiz
Ara
Zencefilli ballı tarçınlı süt olacak

Keşke eşim banada ısrar etse koltuğa geç diye aylardır direksiyon vermedi vitesli zormuş napayım zorsa bizim araba vitesli değişemeyeceğimize göre sudan sebepler uyduruyor çok sinir ediyor beni

Sabah oglen bir arada
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
5 adt zeytin
2 catal patates kizartmasi
1 kucuk tam bugdayli pogaca
Domates salatalik

Ara
Ceviz ve 200 ml muzlu sut

Ara
3.adt hurma

Aksam
3 yk kavurma

Ogluma muzlu biskuvili findikli toplar yaptim 1 tane ondan
1 kk dan biraz buyuk trilece

Maalesef haftasonum kacamakli gecti

Keşke eşim banada ısrar etse koltuğa geç diye aylardır direksiyon vermedi vitesli zormuş napayım zorsa bizim araba vitesli değişemeyeceğimize göre sudan sebepler uyduruyor çok sinir ediyor beni
Bizde kredi cekip alcaz ikinciyi canim ne gerek var simdi durup dururken borca gircem.gereksiz yani suan.ama benimki biraz inat kafaya koydugunu yapan cinslerden...
Ewt duz vites biraz zor ama calisarak ogrenilmeyecek birsey degil.esinde zamanla ogretmek isteyecektir canim olmadi ozel ders alirsin bosver

Cok guzel canim hersey.ben maalesef pazar gunleri irademi kaybediyorum

Cok guzel menun canim.haftasonu olmasina ragmen gayet dengeli

Harika bir menü olmuş canım. Afiyet olsun
Olsun kuzum haftaiçi daha düzenli oluyoruz toparlarsin sen regl etkisi bunlar afiyet olsun canım.

Menünün yine çok güzel afiyet olsun canım..

Çok besleyici bir gün olmuş afiyet olsun canım...

Bizim arabada vitesli benimki hiç bişey demez ama ben çıkarmıyorum biraz pahalı bi araba bi kaza yapsam dünya masraf kaskosu var ama ben kahrımdan olurum çarptım diye az önce konuştuk eşimle bu konuyu keşke eski arabanızı satmasaydi oda vitesliydi ama olsun ben çok seviyordum onu

Bu arada kv yarın gelecekmiş hasta hasta tüm evi temizledim ütü bitti bende bittim eşimlede ufak yollu tartıştım oyyy canım sıkkın
Hayırdır neden tartışınız canım o kadarda hazırlık yaptın dimi anlıyorum seni herşey mükemmel olmalı bende senin gibiyim misafirim gelince evi temiz görsün isterim neyse problem çözersiniz inş canım....

Aslına bakarsan çokta fazla bi kaçamak yok trilece dediğin bildiğin süt galiba baklava gibi falan değil o nedenle takılma bence canım regl etkisidir o pazartesi salı sıkı tutarsın geçer gider

Kibrit kutusu kaçamak olmaz bu kadar da yiyelim ama sen hafta içi halledersin takılma

Tipik balık bende hiç sevmem böyle borç işlerini gereksiz görürüm ama esin inat sa işin zor neyse ikna edersin sen onu bir şekilde

Kv yüzünden değil ben bu olaylara takılmayı çok arkada bıraktım sevmediğim bi insana benzetti mumla arasan samanlıkta iğne gibi arasan benzemem o kişiye şükürler olsun sinir etti beni evde de iş yapıyomuş gibi gereksiz cümleler pişman oldu ama hiç sevmem başkalarıyla kıyaslanmayı

Buda benim menü
Sabah 10 30
İki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc küp kaşar
Domates salatalık
Bir çatal helva
Beş zeytin
Şekersiz çay
Ara
Bir mandalina
Bir elma
Aksam
Uc kaşık yeşil fasulye
İki kaşık pilav
Beş parça tavuk kanat
Bir kaşık yoğurt
Şu iki litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…