- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #31.381
Eksi getirecek harika bi menü olmuş afiyet olsun arkadaşımMenumu vereyim
Sabah 9.00: 1 has yumurta 3 zeytin
Kk peynir 1 dilim ekmek
5 çatal Ispanak k, 1 çay k tereyağı bal, domates salatalık
Ara: Türk.Kahvesi 2 ceviz 1 k kayısı
Ara: 1 bardak süt
Öğle 14.00: 1 tabak ıspanak yemeği
ton balıklı salata
Ara: 1 porsiyon olacak kadar elma armut
Aksam 18.00 : 1 kase çorba 5 kaşık yoğurt
Ara yaparım ama belli değil
Bitki çayları 2.5 litre su
Keşke eşim banada ısrar etse koltuğa geç diye aylardır direksiyon vermedi vitesli zormuş napayım zorsa bizim araba vitesli değişemeyeceğimize göre sudan sebepler uyduruyor çok sinir ediyor beniCok yoruldum bugun kizlar.reglim sokuluyo sukur ama karnim agriyo.esim araba bakalim sana diye tutturdu.arabayi ortak kullaniyoruz ya ayri olsun diyo bende istemiyorum aslinda iki araba bosuna masraf ama kirmadim iste gittik araba pazarina gonlu olsun diye.gunesin altinda belki 2 saat yurumusuzdur.carpti valla.suan basim agriyo dayak yemis gibiyim.sonuc olarak gonlumuze yatan bisey bulamadik.geldik eve.hayirlisi artik
Kv den sebep mi tartistiniz canim hayirdir.cok durma uzerinde duzelir elbetBu arada kv yarın gelecekmiş hasta hasta tüm evi temizledim ütü bitti bende bittim eşimlede ufak yollu tartıştım oyyy canım sıkkın
Bizde kredi cekip alcaz ikinciyi canim ne gerek var simdi durup dururken borca gircem.gereksiz yani suan.ama benimki biraz inat kafaya koydugunu yapan cinslerden...Keşke eşim banada ısrar etse koltuğa geç diye aylardır direksiyon vermedi vitesli zormuş napayım zorsa bizim araba vitesli değişemeyeceğimize göre sudan sebepler uyduruyor çok sinir ediyor beni
Cok guzel canim hersey.ben maalesef pazar gunleri irademi kaybediyorumMenumu vereyim
Kk peynir 1 dilim ekmek
ton balıklı salata
Cok guzel menun canim.haftasonu olmasina ragmen gayet dengeliKahvaltı
1 dilim peynirli yumurtalı ekmek ( fırında pişmiş kanepe yani), 2 dilim sucukla yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, domates salatalık, ıhlamur çayı, yarım dilim ekmek üzerine kaymak bal
Ara
Türk kahvesi, 7 badem, 8-9 siyah kuru üzüm, yarım mandalina
Aksam
1 yemek tabagi yeşil mercimek yemeği, 2-3 yemek kaşığı fırında közlenmiş kırmızı biberli yoğurt karışımı, salata, ekmeksiz
Ara
Zencefilli ballı tarçınlı süt olacak
Harika bir menü olmuş canım. Afiyet olsunKahvaltı
1 dilim peynirli yumurtalı ekmek ( fırında pişmiş kanepe yani), 2 dilim sucukla yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, domates salatalık, ıhlamur çayı, yarım dilim ekmek üzerine kaymak bal
Ara
Aksam
1 yemek tabagi yeşil mercimek yemeği, 2-3 yemek kaşığı fırında közlenmiş kırmızı biberli yoğurt karışımı, salata, ekmeksiz
Ara
Olsun kuzum haftaiçi daha düzenli oluyoruz toparlarsin senSabah oglen bir arada
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
5 adt zeytin
2 catal patates kizartmasi
1 kucuk tam bugdayli pogaca
Domates salatalik
Ara
Ceviz ve 200 ml muzlu sut
Ara
3.adt hurma
Aksam
3 yk kavurma
Ogluma muzlu biskuvili findikli toplar yaptim 1 tane ondan
1 kk dan biraz buyuk trilece
Maalesef haftasonum kacamakli gecti
Menünün yine çok güzel afiyet olsun canım..Menumu vereyim
Kk peynir 1 dilim ekmek
ton balıklı salata
Çok besleyici bir gün olmuş afiyet olsun canım...Kahvaltı
Ara
Aksam
Ara
Bizim arabada vitesli benimki hiç bişey demez ama ben çıkarmıyorum biraz pahalı bi araba bi kaza yapsam dünya masraf kaskosu var ama ben kahrımdan olurum çarptım diye az önce konuştuk eşimle bu konuyu keşke eski arabanızı satmasaydi oda vitesliydi ama olsun ben çok seviyordum onuKeşke eşim banada ısrar etse koltuğa geç diye aylardır direksiyon vermedi vitesli zormuş napayım zorsa bizim araba vitesli değişemeyeceğimize göre sudan sebepler uyduruyor çok sinir ediyor beni
Hayırdır neden tartışınız canım o kadarda hazırlık yaptın dimi anlıyorum seni herşey mükemmel olmalı bende senin gibiyim misafirim gelince evi temiz görsün isterim neyse problem çözersiniz inş canım....Bu arada kv yarın gelecekmiş hasta hasta tüm evi temizledim ütü bitti bende bittim eşimlede ufak yollu tartıştım oyyy canım sıkkın
Aslına bakarsan çokta fazla bi kaçamak yok trilece dediğin bildiğin süt galiba baklava gibi falan değil o nedenle takılma bence canım regl etkisidir o pazartesi salı sıkı tutarsın geçer giderSabah oglen bir arada
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
5 adt zeytin
Domates salatalik
Ara
Ara
3.adt hurma
Aksam
3 yk kavurma
Kibrit kutusu kaçamak olmaz bu kadar da yiyelim ama sen hafta içi halledersin takılmaSabah oglen bir arada
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
5 adt zeytin
Domates salatalik
Ara
Ara
3.adt hurma
Aksam
3 yk kavurma
Tipik balık bende hiç sevmem böyle borç işlerini gereksiz görürüm ama esin inat sa işin zor neyse ikna edersin sen onu bir şekildeBizde kredi cekip alcaz ikinciyi canim ne gerek var simdi durup dururken borca gircem.gereksiz yani suan.ama benimki biraz inat kafaya koydugunu yapan cinslerden...
Ewt duz vites biraz zor ama calisarak ogrenilmeyecek birsey degil.esinde zamanla ogretmek isteyecektir canim olmadi ozel ders alirsin bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?