- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #31.401
Heryer jilet gibi olacak hastada olsa yaparım kimseye laf söyletmem bu kadar hassas olmasam daha iyi tabiHayırdır neden tartışınız canım o kadarda hazırlık yaptın dimi anlıyorum seni herşey mükemmel olmalı bende senin gibiyim misafirim gelince evi temiz görsün isterim neyse problem çözersiniz inş canım....
Menün gayet güzel olmuş afiyet olsun arkadaşımBuda benim menü
Sabah 10 30
İki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc küp kaşar
Domates salatalık
Bir çatal helva
Beş zeytin
Şekersiz çay
Ara
Bir mandalina
Bir elma
Aksam
Uc kaşık yeşil fasulye
İki kaşık pilav
Beş parça tavuk kanat
Bir kaşık yoğurt
Şu iki litre
Off enişte baltayı taşa vurmuş vallaKv yüzünden değil ben bu olaylara takılmayı çok arkada bıraktım sevmediğim bi insana benzetti mumla arasan samanlıkta iğne gibi arasan benzemem o kişiye şükürler olsun sinir etti beni evde de iş yapıyomuş gibi gereksiz cümleler pişman oldu ama hiç sevmem başkalarıyla kıyaslanmayı
Yengecsin sen dimi benim ufaklıkta eşimde yengeç mukemmelliyetcilik var hiç üşenmez yengeçler ve çok fedakarlar sende öylesin yıpratma kendini canım ...bu eve tasindigimizda ev sıfırdı haliyle pinapenlerde bantlar falan vardı büyük gelin saat tutmuş mutfak camına tam iki saat ugrasmis halen der enişte çok titizsin diye tırnaklarıyla ugrasmis yaptığı işi tam yapar ama bende ondan beterim biz karı koca böyle uğraşıp dururuz ev için çocuk içinHeryer jilet gibi olacak hastada olsa yaparım kimseye laf söyletmem bu kadar hassas olmasam daha iyi tabi
Hemen nane kekik kaynat içine limon sık ve iç biraz terlemeden sabah daha dinç kalkarsın çok geçmiş olsun canım...Hadi bakaliiimmm, Pazartesi is arefesi iyi hasta oldum. Bildiğin soğuk algınlığı burunakıntısı öksürük ve halsizlik.. peçete dayanmıyor o derece.. koyde usudum veyoruldum ondan oldu galiba
Hadi bakaliiimmm, Pazartesi is arefesi iyi hasta oldum. Bildiğin soğuk algınlığı burunakıntısı öksürük ve halsizlik.. peçete dayanmıyor o derece.. koyde usudum veyoruldum ondan oldu galiba
Yengecsin sen dimi benim ufaklıkta eşimde yengeç mukemmelliyetcilik var hiç üşenmez yengeçler ve çok fedakarlar sende öylesin yıpratma kendini canım ...bu eve tasindigimizda ev sıfırdı haliyle pinapenlerde bantlar falan vardı büyük gelin saat tutmuş mutfak camına tam iki saat ugrasmis halen der enişte çok titizsin diye tırnaklarıyla ugrasmis yaptığı işi tam yapar ama bende ondan beterim biz karı koca böyle uğraşıp dururuz ev için çocuk için
Bizim arabada vitesli benimki hiç bişey demez ama ben çıkarmıyorum biraz pahalı bi araba bi kaza yapsam dünya masraf kaskosu var ama ben kahrımdan olurum çarptım diye az önce konuştuk eşimle bu konuyu keşke eski arabanızı satmasaydi oda vitesliydi ama olsun ben çok seviyordum onu
Bu arada kv yarın gelecekmiş hasta hasta tüm evi temizledim ütü bitti bende bittim eşimlede ufak yollu tartıştım oyyy canım sıkkın
Hadi bakaliiimmm, Pazartesi is arefesi iyi hasta oldum. Bildiğin soğuk algınlığı burunakıntısı öksürük ve halsizlik.. peçete dayanmıyor o derece.. koyde usudum veyoruldum ondan oldu galiba
Hazır kutulardan aldım canım evde kendim yaptım.Evet bol sütlü bi tatlı.üstüne karamel sos koymadım zaten kendi yediğimeAslına bakarsan çokta fazla bi kaçamak yok trilece dediğin bildiğin süt galiba baklava gibi falan değil o nedenle takılma bence canım regl etkisidir o pazartesi salı sıkı tutarsın geçer gider
Aynen bende hiç gelemem öyle kıyaslanmalara iyi yapmışsın tepki vermekle o zaman.hatasını anladıysa sorun yok canımKv yüzünden değil ben bu olaylara takılmayı çok arkada bıraktım sevmediğim bi insana benzetti mumla arasan samanlıkta iğne gibi arasan benzemem o kişiye şükürler olsun sinir etti beni evde de iş yapıyomuş gibi gereksiz cümleler pişman oldu ama hiç sevmem başkalarıyla kıyaslanmayı
Çok geçmiş olsun canım yaa bu koşturmacada beklenen bişeydi hasta olman.çabuk atlatırsın inşallah canımHadi bakaliiimmm, Pazartesi is arefesi iyi hasta oldum. Bildiğin soğuk algınlığı burunakıntısı öksürük ve halsizlik.. peçete dayanmıyor o derece.. koyde usudum veyoruldum ondan oldu galiba
Bende kaçamaksız gittim uzun süre canım ama dün balonum patladı maalesef.Benim menümde harika değil yalnız değilsinOy oy hepinizin menüsü harika siz en iyisimi beni atın beni vurun
Çok güzel menü canım.şu pazar günü iradenden ben de istiyorummmmBuda benim menü
Sabah 10 30
İki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc küp kaşar
Domates salatalık
Bir çatal helva
Beş zeytin
Şekersiz çay
Ara
Bir mandalina
Bir elma
Aksam
Uc kaşık yeşil fasulye
İki kaşık pilav
Beş parça tavuk kanat
Bir kaşık yoğurt
Şu iki litre
Benimki gibi ufak kaçamaklı bi gün olmuş.ama ödül olsun bize napalım öyle avunuyoruz zaten hep.Babanın da doğum günü kutlu olsun.Hayırlı huzurlu yaşları olsun sizlerle birlikteİyi akşamlar canlarım bugün annemlerdeydik. Yeni geldik sayılır çocuğu yedir içir yatır hatta daha uyumadı bile size yazayım dedim. Babamın doğum günüydü dün gidemedik bugün gittik kutladık. Cıslar yedim malesef.menüm şöyle:
Kahvaltı (10:30)
1 yumurta, kk peynir, 2 zeytin, 1 dilim tb, 1-2 çilek reçeli tanesi, ş.siz çay
Öğlen (14:30)
Izgara balık (1 palamut, 4-5 hamsi)
Bol salata
Ara (17:00)
Ş.siz Nescafe, 1-2 tane cips, çok az çekirdek
Akşam (19:00)
3 kaşık ıspanak, 2 kaşık makarna
Ara
küçük bir dilim pasta (bitiremedim çeyreği kaldı)
2,5 lt su
Of ya hiç kaçamaksız gidiyordum bugün bozdum
Pasta da mecburen akşama kaldı. Eşim ve kız kardeşim akşama gelebildi.
Güzel olmuş canım menün.Su da iyi.Sıkma canını düzelir herşeyMenumu yazayım canım sıkkın uyuyacam
Sabah 11.00
Bir tane tavada yumurta
Iki dilim ekmek
Bir kaç tane kozlenmis yeşil biber
Bir bardak şekersiz çay
Öğle yemek yok
Saat 15.30 da iki kaşık kısır
Bir küçük dilim kek
Aksam 19.30
Iki dilim haşlanmış tavuk
Bir kaşık taze fasulye
Bir kase cacık
Nir porsiyon pilav
Su iki litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?