Haydi Yine Yeniden...

Heryer jilet gibi olacak hastada olsa yaparım kimseye laf söyletmem bu kadar hassas olmasam daha iyi tabi

Menün gayet güzel olmuş afiyet olsun arkadaşım

Off enişte baltayı taşa vurmuş valla neyse yarın daha sakin olursun kıyas güzel bişey değil haklısın canım

Heryer jilet gibi olacak hastada olsa yaparım kimseye laf söyletmem bu kadar hassas olmasam daha iyi tabi
Yengecsin sen dimi benim ufaklıkta eşimde yengeç mukemmelliyetcilik var hiç üşenmez yengeçler ve çok fedakarlar sende öylesin yıpratma kendini canım ...bu eve tasindigimizda ev sıfırdı haliyle pinapenlerde bantlar falan vardı büyük gelin saat tutmuş mutfak camına tam iki saat ugrasmis halen der enişte çok titizsin diye tırnaklarıyla ugrasmis yaptığı işi tam yapar ama bende ondan beterim biz karı koca böyle uğraşıp dururuz ev için çocuk için

Hadi bakaliiimmm, Pazartesi is arefesi iyi hasta oldum. Bildiğin soğuk algınlığı burunakıntısı öksürük ve halsizlik .. peçete dayanmıyor o derece.. koyde usudum veyoruldum ondan oldu galiba
Hemen nane kekik kaynat içine limon sık ve iç biraz terlemeden sabah daha dinç kalkarsın çok geçmiş olsun canım...

İyi akşamlar canlarım bugün annemlerdeydik. Yeni geldik sayılır çocuğu yedir içir yatır hatta daha uyumadı bile size yazayım dedim. Babamın doğum günüydü dün gidemedik bugün gittik kutladık. Cıslar yedim malesef. menüm şöyle:

Kahvaltı (10:30)
1 yumurta, kk peynir, 2 zeytin, 1 dilim tb, 1-2 çilek reçeli tanesi, ş.siz çay

Öğlen (14:30)
Izgara balık (1 palamut, 4-5 hamsi)
Bol salata

Ara (17:00)
Ş.siz Nescafe, 1-2 tane cips, çok az çekirdek

Akşam (19:00)
3 kaşık ıspanak, 2 kaşık makarna

Ara
küçük bir dilim pasta (bitiremedim çeyreği kaldı)

2,5 lt su

Of ya hiç kaçamaksız gidiyordum bugün bozdum
Pasta da mecburen akşama kaldı. Eşim ve kız kardeşim akşama gelebildi.

Hadi bakaliiimmm, Pazartesi is arefesi iyi hasta oldum. Bildiğin soğuk algınlığı burunakıntısı öksürük ve halsizlik .. peçete dayanmıyor o derece.. koyde usudum veyoruldum ondan oldu galiba

Çok güzel yaa bir de o kadar yorgunluğun ikramiyesi oldu valla çok geçmiş olsun kuzucum. Eşim de fena grip oldu ve o halde bugün akşama kadar odun kesti annesine. Elleri şişmiş zaten çok yoğun çalışıyor bir de hasta

Ben de yengecim bende de var o titizlik ve düzen hastalığı malesef. Biraz gamsız olabilsem keşke.. Ev her daim misafir gelecek gibidir. Evi toparlamadan mutfak tezgahını toparlamadan hayatta yatmam mesela. Gözüme uyku girmez yoksa yatak batar bana. Koltukların kırlentlerine kadar kabartıp düzeltirim. Sabahta bütün evi düzeltip öyle kahvaltı hazırlarım. Bir de bende simetri hastalığı var halı azcık kaysa yerinden sinirlerim oynar hasta yatıyor olsam düzeltirim ya da düzelttiririm

Sen de bendensin gerçi bizimki otomatik ama biraz ufak uygun bir araba olsa üzülmem çarptığımda ama yok olsun kullan diyor çarp ne olacak bırak git orda ben aldırırım diyor hehe ama ben de üzüntümden kahrolurum heralde

Bu arada kv yarın gelecekmiş hasta hasta tüm evi temizledim ütü bitti bende bittim eşimlede ufak yollu tartıştım oyyy canım sıkkın

Bugün eşlerin odunluk etme gunleri galiba çünkü bende eşimle küsüm

Geçmiş olsun canim

Menumu yazayım canım sıkkın uyuyacam

Sabah 11.00

Bir tane tavada yumurta
Iki dilim ekmek
Bir kaç tane kozlenmis yeşil biber
Bir bardak şekersiz çay

Öğle yemek yok

Saat 15.30 da iki kaşık kısır
Bir küçük dilim kek

Aksam 19.30

Iki dilim haşlanmış tavuk
Bir kaşık taze fasulye
Bir kase cacık
Nir porsiyon pilav

Su iki litre

Aslına bakarsan çokta fazla bi kaçamak yok trilece dediğin bildiğin süt galiba baklava gibi falan değil o nedenle takılma bence canım regl etkisidir o pazartesi salı sıkı tutarsın geçer gider
Hazır kutulardan aldım canım evde kendim yaptım.Evet bol sütlü bi tatlı.üstüne karamel sos koymadım zaten kendi yediğime

Aynen bende hiç gelemem öyle kıyaslanmalara iyi yapmışsın tepki vermekle o zaman.hatasını anladıysa sorun yok canım

Çok geçmiş olsun canım yaa bu koşturmacada beklenen bişeydi hasta olman.çabuk atlatırsın inşallah canım

Çok güzel menü canım.şu pazar günü iradenden ben de istiyorummmm

Benimki gibi ufak kaçamaklı bi gün olmuş.ama ödül olsun bize napalım öyle avunuyoruz zaten hep.Babanın da doğum günü kutlu olsun.Hayırlı huzurlu yaşları olsun sizlerle birlikte

Güzel olmuş canım menün.Su da iyi.Sıkma canını düzelir herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…