- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #31.421
Bugün bi ariycam canım öğrenince mutlaka yazıcam size bende merak ediyorum ...
Sende bizdensin demek kiBen de yengecimbende de var o titizlik ve düzen hastalığı malesef. Biraz gamsız olabilsem keşke.. Ev her daim misafir gelecek gibidir. Evi toparlamadan mutfak tezgahını toparlamadan hayatta yatmam mesela. Gözüme uyku girmez yoksa yatak batar bana. Koltukların kırlentlerine kadar kabartıp düzeltirim. Sabahta bütün evi düzeltip öyle kahvaltı hazırlarım. Bir de bende simetri hastalığı var halı azcık kaysa yerinden sinirlerim oynar hasta yatıyor olsam düzeltirim ya da düzelttiririm
Canım benimki irade değil dün büyük oğlumun kitaplarını kapladim daha ufaginkiler gelmedi dünya kadar kitap ekstra kitapta alıyoruz hepsini kapliyoruz onları kaplarken kalkıp bişey yiyemedim ondandır iş yapmak unutturuyor yemeği banaÇok güzel menü canım.şu pazar günü iradenden ben de istiyorummmm
Benimki gibi ufak kaçamaklı bi gün olmuş.ama ödül olsun bize napalım öyle avunuyoruz zaten hep.Babanın da doğum günü kutlu olsun.Hayırlı huzurlu yaşları olsun sizlerle birlikte
Güzel olmuş canım menün.Su da iyi.Sıkma canını düzelir herşey
Ohh şükürler olsun Rabbime.Güzel haberleri geldi.Gözünüz aydın canım.Tekrar geçmiş olsunKizlarrrrrrrr müjde oğlumuz gözlerini açmış çok iyiymiş iyileşme varmış akciğerleri de çok şükür Dr gelip goreçekmiş birazdan kuzenimin sesi çok iyi geliyordu oyyy çok mutluyum vuran o gece teslim olmuş akrabaları gelmiş görmeye ama kuzenim bilmiyormuş teslim olduğunu bizim çocuğumuz yola atlamış neyse bunlar sonra çözülür çocuğumuz iyi olsun da tek allahım bugününe şükürler olsun hepinizin duaları sayesinde oldu sizleri çok seviyorum canlarım benim .....bu kalplerin hepsi size içim içime sığmıyor
Kizlarrrrrrrr müjde oğlumuz gözlerini açmış çok iyiymiş iyileşme varmış akciğerleri de çok şükür Dr gelip goreçekmiş birazdan kuzenimin sesi çok iyi geliyordu oyyy çok mutluyum vuran o gece teslim olmuş akrabaları gelmiş görmeye ama kuzenim bilmiyormuş teslim olduğunu bizim çocuğumuz yola atlamış neyse bunlar sonra çözülür çocuğumuz iyi olsun da tek allahım bugününe şükürler olsun hepinizin duaları sayesinde oldu sizleri çok seviyorum canlarım benim .....bu kalplerin hepsi size içim içime sığmıyor
Çok güzel menü canım.şu pazar günü iradenden ben de istiyorummmm
Benimki gibi ufak kaçamaklı bi gün olmuş.ama ödül olsun bize napalım öyle avunuyoruz zaten hep.Babanın da doğum günü kutlu olsun.Hayırlı huzurlu yaşları olsun sizlerle birlikte
Güzel olmuş canım menün.Su da iyi.Sıkma canını düzelir herşey
Kizlarrrrrrrr müjde oğlumuz gözlerini açmış çok iyiymiş iyileşme varmış akciğerleri de çok şükür Dr gelip goreçekmiş birazdan kuzenimin sesi çok iyi geliyordu oyyy çok mutluyum vuran o gece teslim olmuş akrabaları gelmiş görmeye ama kuzenim bilmiyormuş teslim olduğunu bizim çocuğumuz yola atlamış neyse bunlar sonra çözülür çocuğumuz iyi olsun da tek allahım bugününe şükürler olsun hepinizin duaları sayesinde oldu sizleri çok seviyorum canlarım benim .....bu kalplerin hepsi size içim içime sığmıyor
Canim cok sevindim gerçekten inşallah daha iyi haberlerini de alırız. Her şey çözülmüş baksana adam da teslim olmuş. Sağol canım haber verdiğin için biz de seni seviyoruzKizlarrrrrrrr müjde oğlumuz gözlerini açmış çok iyiymiş iyileşme varmış akciğerleri de çok şükür Dr gelip goreçekmiş birazdan kuzenimin sesi çok iyi geliyordu oyyy çok mutluyum vuran o gece teslim olmuş akrabaları gelmiş görmeye ama kuzenim bilmiyormuş teslim olduğunu bizim çocuğumuz yola atlamış neyse bunlar sonra çözülür çocuğumuz iyi olsun da tek allahım bugününe şükürler olsun hepinizin duaları sayesinde oldu sizleri çok seviyorum canlarım benim .....bu kalplerin hepsi size içim içime sığmıyor
Teşekkür ederim canım çok şükürr...Ohh şükürler olsun Rabbime.Güzel haberleri geldi.Gözünüz aydın canım.Tekrar geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım dualarınız sayesinde inş iyi oldu ayağa kalktı diyede müjdelerim....Gözünüz aydın canım Allah size bağışlasın yavrunuzu
Amin canım valla bende çok mutluyum inş dahada iyi olacak Rabbim annesine bağışladı çok şükür.....Ay çooookk sevindim yaaaa harika bir haber şükürler olsunn gözünüz aydın canım Rabbim daha da iyi etsin inşallahhhh
Evet çok şükür canım kuzenimin neşe içindeki sesi çok mutlu etti beni günlerdir mahvoldu kızcağız Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin çok zor gerçekten.....Canim cok sevindim gerçekten inşallah daha iyi haberlerini de alırız. Her şey çözülmüş baksana adam da teslim olmuş. Sağol canım haber verdiğin için biz de seni seviyoruz
Off bizim öğretmenimiz de hasta oldu cuma hapsuruyodu kadıncağız sesi de gitmiş bugün ayakta zor duruyor dü dünya kadar çalışma yaptırmış bide ne zor öğretmen olmak helede hasta isen daha zor galiba allah yardımcın olsun tatlım ilaç iç olmadı yat çocuklarla biraz vitamin al meyve falan ...çok geçmiş olsun canım.....Kızlar teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. Ben maalesef çok hastayım gözümü açamıyorum başımı tasiyamiykrum. Isten yeni geldim ama gün bitmedi bugün bana
Sen dinlen o zaman canım.hatta müsait olmazsan menü falan da vermek yorumlamak için uğraşma.yatıp iyileşmene bak canımKızlar teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. Ben maalesef çok hastayım gözümü açamıyorum başımı tasiyamiykrum. Isten yeni geldim ama gün bitmedi bugün bana
Evet çok şükür canım kuzenimin neşe içindeki sesi çok mutlu etti beni günlerdir mahvoldu kızcağız Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin çok zor gerçekten.....
Basınca mı batıyor yoksa durduğu yerde mi canım? Topuk dikeni olma ihtimali var.Devam ederse bi röntgen çektir bence.Ayakta fazla kalmış olabilirsin ve çok batar benim iki topuğumda da var biliyorum.Ve kilo en büyük nedenlerinden biri maalesef herşeyin olduğu gibi bunun da altında kilolu olmak yatıyor canımKızlar topugum çok ağrıyor dün gece hic uyutmadı beni neden olurki bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?