Haydi Yine Yeniden...

Sende bizdensin demek ki kendimizi yıpratıyoruz işte azıcık gamsız olmak lagzim

Canım benimki irade değil dün büyük oğlumun kitaplarını kapladim daha ufaginkiler gelmedi dünya kadar kitap ekstra kitapta alıyoruz hepsini kapliyoruz onları kaplarken kalkıp bişey yiyemedim ondandır iş yapmak unutturuyor yemeği bana yoksa canım nasıl pasta istiyordu yaşasın yoğun iş

Kizlarrrrrrrr müjde oğlumuz gözlerini açmış çok iyiymiş iyileşme varmış akciğerleri de çok şükür Dr gelip goreçekmiş birazdan kuzenimin sesi çok iyi geliyordu oyyy çok mutluyum vuran o gece teslim olmuş akrabaları gelmiş görmeye ama kuzenim bilmiyormuş teslim olduğunu bizim çocuğumuz yola atlamış neyse bunlar sonra çözülür çocuğumuz iyi olsun da tek allahım bugününe şükürler olsun hepinizin duaları sayesinde oldu sizleri çok seviyorum canlarım benim ..... bu kalplerin hepsi size içim içime sığmıyor

Ohh şükürler olsun Rabbime.Güzel haberleri geldi.Gözünüz aydın canım.Tekrar geçmiş olsun

Gözünüz aydın canım Allah size bağışlasın yavrunuzu

Aminnn kuzum teşekkürler

Ay çooookk sevindim yaaaa harika bir haber şükürler olsunn gözünüz aydın canım Rabbim daha da iyi etsin inşallahhhh

Canim cok sevindim gerçekten inşallah daha iyi haberlerini de alırız. Her şey çözülmüş baksana adam da teslim olmuş. Sağol canım haber verdiğin için biz de seni seviyoruz

Kızlar teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. Ben maalesef çok hastayım gözümü açamıyorum başımı tasiyamiykrum. Isten yeni geldim ama gün bitmedi bugün bana

Canim cok sevindim gerçekten inşallah daha iyi haberlerini de alırız. Her şey çözülmüş baksana adam da teslim olmuş. Sağol canım haber verdiğin için biz de seni seviyoruz
Evet çok şükür canım kuzenimin neşe içindeki sesi çok mutlu etti beni günlerdir mahvoldu kızcağız Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin çok zor gerçekten.....

Kızlar teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. Ben maalesef çok hastayım gözümü açamıyorum başımı tasiyamiykrum. Isten yeni geldim ama gün bitmedi bugün bana
Off bizim öğretmenimiz de hasta oldu cuma hapsuruyodu kadıncağız sesi de gitmiş bugün ayakta zor duruyor dü dünya kadar çalışma yaptırmış bide ne zor öğretmen olmak helede hasta isen daha zor galiba allah yardımcın olsun tatlım ilaç iç olmadı yat çocuklarla biraz vitamin al meyve falan ...çok geçmiş olsun canım.....

Sen dinlen o zaman canım.hatta müsait olmazsan menü falan da vermek yorumlamak için uğraşma.yatıp iyileşmene bak canım

Kızlar topugum çok ağrıyor dün gece hic uyutmadı beni neden olurki bu
Basınca mı batıyor yoksa durduğu yerde mi canım? Topuk dikeni olma ihtimali var.Devam ederse bi röntgen çektir bence.Ayakta fazla kalmış olabilirsin ve çok batar benim iki topuğumda da var biliyorum.Ve kilo en büyük nedenlerinden biri maalesef herşeyin olduğu gibi bunun da altında kilolu olmak yatıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…