Haydi Yine Yeniden...

Sen dinlen o zaman canım.hatta müsait olmazsan menü falan da vermek yorumlamak için uğraşma.yatıp iyileşmene bak canım
Sağol kuzum benim çok teşekür ederim çok incesin . O zaman yorumlarda bulunamayabilirim. Kusura bakmayın arkadaşlar. Menü vermeye çalışırım

Aynen canım bugün hiç durmadim bende. Yine çalışma kağıtları her derste yeni konulara geçtik. Üzerine birde çocukların genel halleri gürültü şikayet... bir de istekleri öğretmenim ders programı verecektiniz kiyamadim son anda onu da hazirladım dagittim.. öyle yani canım bu meslek vicdan ve gönül işi....

Sağol kuzum benim çok teşekür ederim çok incesin . O zaman yorumlarda bulunamayabilirim. Kusura bakmayın arkadaşlar. Menü vermeye çalışırım
Aşk olsun bunun kusuru mu var aramızda teklifi bile olmaz canım.İyileşmene bak sen bize sağlam lazımsın

Menüm belli yazayım:

Kahvaltı ve öğle birlikte

Omlet (2 yumurta +soğan +peynir
+maydonoz)
kk peynir, 1 d cheddar, 2 zeytin, avuçiçi köy ekmeği, 1 çilek reçeli tanesi

Akşam (17:00)
1 kepçe yoğurt çorbası,1 tabaktan az etli kuru fasülye, 1 tabak balıklı salata

Ara
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter

Ara
meyve
bitki çayı

Su 2,5-3 lt olur.

2 arayı da henüz yapmadım. tahmini bunlar olacak. değişiklik olursa yazarım.

Sağlıklı yerli yerinde bir menü canım.Bende dünü toparlamaya çalışıyorum bugün...

Simdi yedim yemegimi menumu yazayim

Sabah 8
Yarim domates
1 salatalik
2.yk tuzsuz lor peyniri
5 adt.zeytin
3 adet kil biber

Ara 12
1 adet bitter madlen
1 fincan nescafe

Oglen 14.30
3 yk yogurt 2 yk yulaf ezmesi

Ara 17
3 adet ceviz

Aksam 19
3 yk kapuska
4 yk kiymali ispanak

Su 2.5 litre

Menum
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 ev poğaçası
Öğle : 1 kase tarhana çorba.
1 tabak kemik haşlama az patatesli
Yoğurt 1 dilim ekmek

Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Aksam 18.00: 1 kase çorba ve yoğurt
Şimdi bolca bitki çayı içerim belki bir elma yerim
2.5 litre su

Yediklerin az ama saglikli yiyecekler olmus.corbalar iyi gelmistir biraz da olsa diye dusunuyorum.son bi ara daha yap istersen meyve ve sutle canim

Yediklerin az ama saglikli yiyecekler olmus.corbalar iyi gelmistir biraz da olsa diye dusunuyorum.son bi ara daha yap istersen meyve ve sutle canim
Aaa çok sağol kuzum, süt aklıma gelmemisti çok iyi olur valla içim isinir hem :) çorbalar iyi geldi gerçekten. Bugün okula kuru nane limon falan götürdüm önceki günlerde de sade kahve ve bitter götürmüştüm. Bir hoca diyor ki sende kendine bakıyorsun hee diyor sağlıklı beslendigimden haberi yok tabi. Kendileri her gün poğaça simit yiyorlar

Maşallah canım dünkü küçük kaçamak telafi edilmiş ve gün erken kapanmış daha ne olsun
Süper süper Süper hele de akşam yemeği

Basınca daha çok batiyor ama iki gündür otururkende hem yanıyor hem agriyor

Menümu yazayım

Sabah 09.00

Bir haşlanmış yumurta
Bir domates ve salatalık
Iki dilim tam tahıl ekmeği
Bir bardak sekersiz cay

Öğle 12.00

Bir kaşık taze fasulye
Bir porsiyon tavuklu pilav
Bir kase yoğurt

Akşam 19.30

Bir kase corba
Bir kase yogurt
Bezelye kızartması
Bir dilim ekmek

Su iki litre içtim

bir düzene girme zamanım geldi ufaktan menü vereyim artık:))
sabah yok
1 bardak su ve ilacım

öğle
1 yumurtalı melemen
2 dilim t.b. ekmeği
yarım kk peynir
3 zeytin

öğleden sonra komşularım geldi
1 avuç çekirdek:)
1 ısırık ıspanaklı börek

akşam 19 :00
4 çatal zeytin yağlı fasülye
5-6 tane üzüm
yarım ev yapımı poğaça
1 kase cacık
akşam çok saçma salak oldu canım yemeği istemedi sırf karnım doysun da nasıl olursa diye karman çorman ettim :)))
spor yok
her zaman ki günlük kasları güçlendirme hareketleri 20 şer 30 ar yaptım
cam silme yarım ev temizliği(komşular geldi kaldı )
vee cesaretimi toplarsam bir dolu ütü yapılacak
su 1.5 litre anca oldu yatasıya 1 litre daha kesin içerim

Doktora gidince ilk is kilo ver diyecek bu cümleyi duymaktan bıktım bu yuzden gitmek istemiyorum
geçmiş olsun gülüm inşallah topuk dikeni değildir
ayağını rahat tutan terlik giy, boş soda şişesini ayağının altına al oturduğun yerde ayağının altında ileri geri hareket ettir bakalım iyi gelecek mi

Valla super canim diyecek birsey yok.menulerin baya duzene girdi.suyu biraz daha icersin zaten yatana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…