- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #31.441
Ayakta kalmaktan olur farkına varmadan burkmussundur ondan olabilir ve tomurcuğuummm dediği gibi topuk dikeni olabilir istersen bir Dr git canım geçmiş olsun ...Kızlar topugum çok ağrıyor dün gece hic uyutmadı beni neden olurki bu
Sağol kuzum benim çok teşekür ederim çok incesinSen dinlen o zaman canım.hatta müsait olmazsan menü falan da vermek yorumlamak için uğraşma.yatıp iyileşmene bak canım
Aynen canım bugün hiç durmadim bende. Yine çalışma kağıtları her derste yeni konulara geçtik. Üzerine birde çocukların genel halleri gürültü şikayet... bir de istekleri öğretmenim ders programı verecektiniz kiyamadim son anda onu da hazirladım dagittim.. öyle yani canım bu meslek vicdan ve gönül işi....Off bizim öğretmenimiz de hasta oldu cuma hapsuruyodu kadıncağız sesi de gitmiş bugün ayakta zor duruyor dü dünya kadar çalışma yaptırmış bide ne zor öğretmen olmak helede hasta isen daha zor galiba allah yardımcın olsun tatlım ilaç iç olmadı yat çocuklarla biraz vitamin al meyve falan ...çok geçmiş olsun canım.....
Aşk olsun bunun kusuru mu var aramızda teklifi bile olmaz canım.İyileşmene bak sen bize sağlam lazımsınSağol kuzum benim çok teşekür ederim çok incesin. O zaman yorumlarda bulunamayabilirim. Kusura bakmayın arkadaşlar. Menü vermeye çalışırım
Sağlıklı yerli yerinde bir menü canım.Bende dünü toparlamaya çalışıyorum bugün...Menüm belli yazayım:
Kahvaltı ve öğle birlikte
Omlet (2 yumurta +soğan +peynir
+maydonoz)
kk peynir, 1 d cheddar, 2 zeytin, avuçiçi köy ekmeği, 1 çilek reçeli tanesi
Akşam (17:00)
1 kepçe yoğurt çorbası,1 tabaktan az etli kuru fasülye, 1 tabak balıklı salata
Ara
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter
Ara
meyve
bitki çayı
Su 2,5-3 lt olur.
2 arayı da henüz yapmadım. tahmini bunlar olacak. değişiklik olursa yazarım.
Yediklerin az ama saglikli yiyecekler olmus.corbalar iyi gelmistir biraz da olsa diye dusunuyorum.son bi ara daha yap istersen meyve ve sutle canimMenum
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 ev poğaçası
Öğle : 1 kase tarhana çorba.
1 tabak kemik haşlama az patatesli
Yoğurt 1 dilim ekmek
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Aksam 18.00: 1 kase çorba ve yoğurt
Şimdi bolca bitki çayı içerim belki bir elma yerim
2.5 litre su
Aaa çok sağol kuzum, süt aklıma gelmemisti çok iyi olur valla içim isinir hem :) çorbalar iyi geldi gerçekten. Bugün okula kuru nane limon falan götürdüm önceki günlerde de sade kahve ve bitter götürmüştüm. Bir hoca diyor ki sende kendine bakıyorsun hee diyorYediklerin az ama saglikli yiyecekler olmus.corbalar iyi gelmistir biraz da olsa diye dusunuyorum.son bi ara daha yap istersen meyve ve sutle canim
Maşallah canım dünkü küçük kaçamak telafi edilmiş ve gün erken kapanmış daha ne olsunMenüm belli yazayım:
Kahvaltı ve öğle birlikte
Omlet (2 yumurta +soğan +peynir
+maydonoz)
kk peynir, 1 d cheddar, 2 zeytin, avuçiçi köy ekmeği, 1 çilek reçeli tanesi
Akşam (17:00)
1 kepçe yoğurt çorbası,1 tabaktan az etli kuru fasülye, 1 tabak balıklı salata
Ara
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter
Ara
meyve
bitki çayı
Su 2,5-3 lt olur.
2 arayı da henüz yapmadım. tahmini bunlar olacak. değişiklik olursa yazarım.
Süper süper Süper hele de akşam yemeğiSimdi yedim yemegimi menumu yazayim
Sabah 8
Yarim domates
1 salatalik
2.yk tuzsuz lor peyniri
5 adt.zeytin
3 adet kil biber
Ara 12
1 adet bitter madlen
1 fincan nescafe
Oglen 14.30
3 yk yogurt 2 yk yulaf ezmesi
Ara 17
3 adet ceviz
Aksam 19
3 yk kapuska
4 yk kiymali ispanak
Su 2.5 litre
Basınca mı batıyor yoksa durduğu yerde mi canım? Topuk dikeni olma ihtimali var.Devam ederse bi röntgen çektir bence.Ayakta fazla kalmış olabilirsin ve çok batar benim iki topuğumda da var biliyorum.Ve kilo en büyük nedenlerinden biri maalesef herşeyin olduğu gibi bunun da altında kilolu olmak yatıyor canım
Ayakta kalmaktan olur farkına varmadan burkmussundur ondan olabilir ve tomurcuğuummm dediği gibi topuk dikeni olabilir istersen bir Dr git canım geçmiş olsun ...
Basinca daha cok oluyorsa topuk dikeni olabilir canim.en iyisi bi doktora gorunmekBasınca daha çok batiyor ama iki gündür otururkende hem yanıyor hem agriyor
Gene rahat duramadin dimi yorum yapmaya geldinMaşallah canım dünkü küçük kaçamak telafi edilmiş ve gün erken kapanmış daha ne olsun
Süper süper Süper hele de akşam yemeği
Basinca daha cok oluyorsa topuk dikeni olabilir canim.en iyisi bi doktora gorunmek
geçmiş olsun gülüm inşallah topuk dikeni değildirDoktora gidince ilk is kilo ver diyecek bu cümleyi duymaktan bıktım bu yuzden gitmek istemiyorum
Valla super canim diyecek birsey yok.menulerin baya duzene girdi.suyu biraz daha icersin zaten yatana kadarMenümu yazayım
Sabah 09.00
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates ve salatalık
Iki dilim tam tahıl ekmeği
Bir bardak sekersiz cay
Öğle 12.00
Bir kaşık taze fasulye
Bir porsiyon tavuklu pilav
Bir kase yoğurt
Akşam 19.30
Bir kase corba
Bir kase yogurt
Bezelye kızartması
Bir dilim ekmek
Su iki litre içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?