Haydi Yine Yeniden...

menün gayet güzel olmuş afiyet şifa olsun
bezelye kızartmasını merak ettim daha önce görmedim yemedim bilmiyorum ben onu

Doktora gidince ilk is kilo ver diyecek bu cümleyi duymaktan bıktım bu yuzden gitmek istemiyorum
Sende haklisin canim her ortamda yuzumuze vuruluyor tokat gibi...
Evde voltaren jel falan varsa sur ov biraz topuklarini.dik ayaklarini havaya dinlendir o zaman.kas gevsetici gibi birsey de alabilirsin.

Menu vermeye basladikca yine duzene girersin canim merak etme.menu vermedeki gayemiz de bu degil mi zaten.kendimizle ve kacamaklarkmizla yuzlesip toparlanmak
Ekim senim ayin unutma bu ay guzel kilolar vereceksin canim

Bugün daha değişik bir menü olmuş normalde üç oyunun kesin olurdu böylede güzel olmuş Menünün afiyet olsun canım...

Aksam tam bir sebze detox şu gibi olmuş afiyet olsun canım benim ...

İnşallah şifa olur yediklerin afiyet olsun canım..

Menünün çok iyi canım bezelye kızartması nasıl oluyor hiç denemedim merak ettim valla

Menu vermeye basladikca yine duzene girersin canim merak etme.menu vermedeki gayemiz de bu degil mi zaten.kendimizle ve kacamaklarkmizla yuzlesip toparlanmak
Ekim senim ayin unutma bu ay guzel kilolar vereceksin canim
cidden yaaa bu ay benin ayım radarlarım açıldı bu gün yine gelişmek değişmek( ruhen ve bedenen) isteği yenilenme isteği doğdu hislerim güçlendi değişik bir enerji geldi bunu tamamen olumlu hale getirip zayıflamak için kullanmalıyım değil mi :)
sağol tomurcuğummmmm

Gel artık canım yaa iyi olmuş menü vermen düzene girersin tekrar yine az yemişsin iştahını yok galiba hadi yarınki menü dahada güzel olur inşallah afiyet olsun canım...

hatun menüsünü erkenden yazmış bende geçmiş sayfaya bakmayınca yazacaksın sanıyorum angelina35 menüne yorum yapınca dankkk etti :)))

menü güzel akşamına bayıldım kalsiyum ve hem kuru dan hem balıklı salatadan bol protein olmuş 4 *4 lük menü afiyet olsun canımcım

herşey sağlıklı iyi güzel hoşta miktarlara bakınca bana az gibi geldi gülüm
bir de canan teyze yulaf ezmesi v.s. için insanların yiyeceği bir şey değil hayvan yemi o diyormuş bende çok kullanıyorum dün eşim tv de izlemiş o dedi cidden bize faydalı değil mi acep bir araştırmak lazım

Bende menumu vereyim
Sabah 10 00
İki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Dört küp kaşar
Uc zeytin
Domates salatalık Nane
Dört beş çatal patates kızartması
Ara 13 30
Yarım elma
Aksam 17 00
İki kaşık pilav
Dört kaşık yeşil fasulye
Şu 2 litre oldu
5km yürüdüm bugün.....

Gel artık canım yaa iyi olmuş menü vermen düzene girersin tekrar yine az yemişsin iştahını yok galiba hadi yarınki menü dahada güzel olur inşallah afiyet olsun canım...
geldim bebemmm bi tenemmm
2 haftadır midemde 2 öküz varmış gibi yiyorum gece 1.5 ta bile neler neler yedim bu geçtiğimiz hafta ve hiç rahatsızlık şişlik olmadı kilo da almadım aylardır hatta yıllardır ben 9 dan sonra yemek adına birşey yemezdim bana bir haller oldu şükür bu gün geçti gitti hislerim güçlendiği zaman tüm iştahım kaçıyor bir kaç gün sürüyor sonra normale dönüyorum sıkıntı yok yani gülüm

He benimkide yeme onu atlara veriyorlar ne faydası olcak diyo bende çok seviyorum tadını yoğurtla falan güzel oluyor amann canan teyzede herşeye karşı

o nasıl ara yarım elma bari tümünü yeseydin :)
ara az olunca akşamın azcık daha kuvvetli olsamıydı sanki
yine de güzel az öz olmuş menün afiyet olsun

He benimkide yeme onu atlara veriyorlar ne faydası olcak diyo bende çok seviyorum tadını yoğurtla falan güzel oluyor amann canan teyzede herşeye karşı
demi kızz her şeye karşı canan teyzemiz de bende yoğurt tarçın elma yada muzla karıştırınca baya seviyorum güzel öğün oluyordu

sen de miii bürütüsss
sen de dahil herkesin akşam yemeği kuş kadar olmuş kendimi obur hissedicem yaaaff
sabahın az öğlenin muhtesem akşamın minnak olmuş ben hepsini de beğendim sağlıklı besleyici bence afiyet olsun canooomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…