- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #31.481
Balim bende oglen obur gibi yiyorumsen de miii bürütüsss
sen de dahil herkesin akşam yemeği kuş kadar olmuş kendimi obur hissedicem yaaaff
sabahın az öğlenin muhtesem akşamın minnak olmuş ben hepsini de beğendim sağlıklı besleyici bence afiyet olsun canooomm
Hahaha bende izledim onu canim yulafi arpayi atlar yer diyor.herşey sağlıklı iyi güzel hoşta miktarlara bakınca bana az gibi geldi gülüm
bir de canan teyze yulaf ezmesi v.s. için insanların yiyeceği bir şey değil hayvan yemi o diyormuş bende çok kullanıyorum dün eşim tv de izlemiş o dedi cidden bize faydalı değil mi acep bir araştırmak lazım
Baya erken kapamissin gunu.yuruyus de var ohh missBende menumu vereyim
Sabah 10 00
İki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Dört küp kaşar
Uc zeytin
Domates salatalık Nane
Dört beş çatal patates kızartması
Ara 13 30
Yarım elma
Aksam 17 00
İki kaşık pilav
Dört kaşık yeşil fasulye
Şu 2 litre oldu
5km yürüdüm bugün.....
Baya hafif geldi menun bana bugun.kosturmacadan kahvaltini bile her gunku gibi yapamamissin canim.Allah kolaylik versinSlm kızlar kvler geldi bi gelin olarak koşturmaca çok menümü vereyim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık
Ara
Elma
Öğle
1 kase yeşil mercimek yemeği, yoğurt
Ara
Nescafe, 2 bimin tuzlu bisküvisi
Akşam
Yarım kase mercimek çorbası, fırında palamut, salata
Ara
Türk kahvesi, 1 dilim kadayıf tatlısı, 1 dilim bitter
geçmiş olsun gülüm inşallah topuk dikeni değildir
ayağını rahat tutan terlik giy, boş soda şişesini ayağının altına al oturduğun yerde ayağının altında ileri geri hareket ettir bakalım iyi gelecek mi
Valla super canim diyecek birsey yok.menulerin baya duzene girdi.suyu biraz daha icersin zaten yatana kadar
menün gayet güzel olmuş afiyet şifa olsun
bezelye kızartmasını merak ettim daha önce görmedim yemedim bilmiyorum ben onu
Sende haklisin canim her ortamda yuzumuze vuruluyor tokat gibi...
Evde voltaren jel falan varsa sur ov biraz topuklarini.dik ayaklarini havaya dinlendir o zaman.kas gevsetici gibi birsey de alabilirsin.
Menünün çok iyi canım bezelye kızartması nasıl oluyor hiç denemedim merak ettim valla
Simdi yedim yemegimi menumu yazayim
Sabah 8
Yarim domates
1 salatalik
2.yk tuzsuz lor peyniri
5 adt.zeytin
3 adet kil biber
Ara 12
1 adet bitter madlen
1 fincan nescafe
Oglen 14.30
3 yk yogurt 2 yk yulaf ezmesi
Ara 17
3 adet ceviz
Aksam 19
3 yk kapuska
4 yk kiymali ispanak
Su 2.5 litre
Menum
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 ev poğaçası
Öğle : 1 kase tarhana çorba.
1 tabak kemik haşlama az patatesli
Yoğurt 1 dilim ekmek
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Aksam 18.00: 1 kase çorba ve yoğurt
Şimdi bolca bitki çayı içerim belki bir elma yerim
2.5 litre su
Menümu yazayım
Sabah 09.00
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates ve salatalık
Iki dilim tam tahıl ekmeği
Bir bardak sekersiz cay
Öğle 12.00
Bir kaşık taze fasulye
Bir porsiyon tavuklu pilav
Bir kase yoğurt
Akşam 19.30
Bir kase corba
Bir kase yogurt
Bezelye kızartması
Bir dilim ekmek
Su iki litre içtim
bir düzene girme zamanım geldi ufaktan menü vereyim artık:))
sabah yok
1 bardak su ve ilacım
öğle
1 yumurtalı melemen
2 dilim t.b. ekmeği
yarım kk peynir
3 zeytin
öğleden sonra komşularım geldi
1 avuç çekirdek:)
1 ısırık ıspanaklı börek
akşam 19 :00
4 çatal zeytin yağlı fasülye
5-6 tane üzüm
yarım ev yapımı poğaça
1 kase cacık
akşam çok saçma salak oldu canım yemeği istemedi sırf karnım doysun da nasıl olursa diye karman çorman ettim :)))
spor yok
her zaman ki günlük kasları güçlendirme hareketleri 20 şer 30 ar yaptım
cam silme yarım ev temizliği(komşular geldi kaldı )
vee cesaretimi toplarsam bir dolu ütü yapılacak
su 1.5 litre anca oldu yatasıya 1 litre daha kesin içerim
Bende menumu vereyim
Sabah 10 00
İki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Dört küp kaşar
Uc zeytin
Domates salatalık Nane
Dört beş çatal patates kızartması
Ara 13 30
Yarım elma
Aksam 17 00
İki kaşık pilav
Dört kaşık yeşil fasulye
Şu 2 litre oldu
5km yürüdüm bugün.....
Slm kızlar kvler geldi bi gelin olarak koşturmaca çok menümü vereyim
Kahvaltı
Ara
Elma
Öğle
Ara
Akşam
Ara
öğlen böyle sağlıklı olduktan sonra ye gülüm faydası var zararı hiiiç yokBalim bende oglen obur gibi yiyorumEkimimmm yorum yapmalara menu vermelere gelmiş ne de iyi etmiş hoş geldin güzel hatun
bence de bol lifli doyurucu biz kendimize bakalım eşimin dediği gibi gelipte yediğimimi görüp laf edicek sanki canan tiyzeee hihihiHahaha bende izledim onu canim yulafi arpayi atlar yer diyor.ben cok takilmiyorum onun dediklerine yulaf faydali bi karbonhidrat bence lif de iceriyor.vucudumuzun karbona da ihtiyaci var ben onu ekmekten degil de yulaftan karsiliyorum.yaninda yogurt da yemis oluyorum.eskiden bi kuru tostla gecistirirdim.simdi daha mutlu ve tokum
menünün genel güzel olunca kadayıf gözüme batmadı hiç afiyet şifa olsun çıtırığım :)Slm kızlar kvler geldi bi gelin olarak koşturmaca çok menümü vereyim
Kahvaltı
Ara
Elma
Öğle
Ara
Akşam
Ara
oooooo bu süper görünüyor yeşil soğanlı pırasalı patatesli biber çeşitleriyle kabak fasulye v.s ile yumurta yapıyorum da bezelyeyi ilk sende gördüm denemem lazım sağol gülüm nefis olduğu her halinden belli
hoşbuldumm gülümmm bende seni de hepinizi de özledimmCanım biliyorum dünü telafi etmek istiyorsun ama bu da az olmuş sanki. Öğlen zaten az akşam da çorba salata falan olmalı bence. Metabolizmayı da hızlandırır malum. Afiyet olsun.
Dengeli ve güzel bir menü olmuş canım bol bol sıvı tüket çorba iç çay iç çok iyi yapmışsın afiyet şifa olsun.
Öğle öğününde bir porsiyon pilav yerine taze fasülyeyi fazla yeseydin daha iyi olurdu canım. Akşam da ekmek tüketmezsen daha kolay kilo verirsin. Eğer acıkıyorsan sağlıklı bir ara öğünü yap canım.
Ooo ekimim gelmiş hoşgelmişşş özledim ki ben seniiii :)
Neden kahvaltın yok aç acına ilaç mı içilir kızarım ama.. Bir ısırık börekle nasıl kaldın valla süpersin. Ben kesin bitirirdimakşamın da az gibi geldi gözüme. Ütü yığılmışsa kötü ben de evvelsi gün yığınla yaptım ondan beri sırtım ağrıyor boynuma kadar
Sağlam kahvaltı sonrakiler çok hafif kalmış. Ara yapmamışsın acıkmadın mı canım erken de yemişsin..
Güzel menü olmuş canım afiyet olsunn.. Tek kusur tatlın geçe kalmış yapacak bişi yok misafirin var mecbur yiyorsun.
Canım biliyorum dünü telafi etmek istiyorsun ama bu da az olmuş sanki. Öğlen zaten az akşam da çorba salata falan olmalı bence. Metabolizmayı da hızlandırır malum. Afiyet olsun.
Dengeli ve güzel bir menü olmuş canım bol bol sıvı tüket çorba iç çay iç çok iyi yapmışsın afiyet şifa olsun.
Öğle öğününde bir porsiyon pilav yerine taze fasülyeyi fazla yeseydin daha iyi olurdu canım. Akşam da ekmek tüketmezsen daha kolay kilo verirsin. Eğer acıkıyorsan sağlıklı bir ara öğünü yap canım.
Ooo ekimim gelmiş hoşgelmişşş özledim ki ben seniiii :)
Neden kahvaltın yok aç acına ilaç mı içilir kızarım ama.. Bir ısırık börekle nasıl kaldın valla süpersin. Ben kesin bitirirdimakşamın da az gibi geldi gözüme. Ütü yığılmışsa kötü ben de evvelsi gün yığınla yaptım ondan beri sırtım ağrıyor boynuma kadar
Sağlam kahvaltı sonrakiler çok hafif kalmış. Ara yapmamışsın acıkmadın mı canım erken de yemişsin..
Güzel menü olmuş canım afiyet olsunn.. Tek kusur tatlın geçe kalmış yapacak bişi yok misafirin var mecbur yiyorsun.
oooooo bu süper görünüyor yeşil soğanlı pırasalı patatesli biber çeşitleriyle kabak fasulye v.s ile yumurta yapıyorum da bezelyeyi ilk sende gördüm denemem lazım sağol gülüm nefis olduğu her halinden belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?