Haydi Yine Yeniden...

Balim bende oglen obur gibi yiyorum Ekimimmm yorum yapmalara menu vermelere gelmiş ne de iyi etmiş hoş geldin güzel hatun

Hahaha bende izledim onu canim yulafi arpayi atlar yer diyor. ben cok takilmiyorum onun dediklerine yulaf faydali bi karbonhidrat bence lif de iceriyor.vucudumuzun karbona da ihtiyaci var ben onu ekmekten degil de yulaftan karsiliyorum.yaninda yogurt da yemis oluyorum.eskiden bi kuru tostla gecistirirdim.simdi daha mutlu ve tokum

Baya erken kapamissin gunu.yuruyus de var ohh miss

Slm kızlar kvler geldi bi gelin olarak koşturmaca çok menümü vereyim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık
Ara
Elma
Öğle
1 kase yeşil mercimek yemeği, yoğurt
Ara
Nescafe, 2 bimin tuzlu bisküvisi
Akşam
Yarım kase mercimek çorbası, fırında palamut, salata
Ara
Türk kahvesi, 1 dilim kadayıf tatlısı, 1 dilim bitter

Slm kızlar kvler geldi bi gelin olarak koşturmaca çok menümü vereyim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık
Ara
Elma
Öğle
1 kase yeşil mercimek yemeği, yoğurt
Ara
Nescafe, 2 bimin tuzlu bisküvisi
Akşam
Yarım kase mercimek çorbası, fırında palamut, salata
Ara
Türk kahvesi, 1 dilim kadayıf tatlısı, 1 dilim bitter

Baya hafif geldi menun bana bugun.kosturmacadan kahvaltini bile her gunku gibi yapamamissin canim.Allah kolaylik versin

Soda şişesini deneyecem sağol canım

Valla super canim diyecek birsey yok.menulerin baya duzene girdi.suyu biraz daha icersin zaten yatana kadar

Uyumadan önce bile iciyorum suyu sevmeye başladım

menün gayet güzel olmuş afiyet şifa olsun
bezelye kızartmasını merak ettim daha önce görmedim yemedim bilmiyorum ben onu

Sultani bezelye varya canım onu haşlayıp icine tuz ve yimurra kiriyorsun tavada arkali onlu kizartiyosun dilimleyip servis yapıyorsun çok lezzetli oluyor

Sende haklisin canim her ortamda yuzumuze vuruluyor tokat gibi...
Evde voltaren jel falan varsa sur ov biraz topuklarini.dik ayaklarini havaya dinlendir o zaman.kas gevsetici gibi birsey de alabilirsin.

Kremde var sureyim canım sagol

Menünün çok iyi canım bezelye kızartması nasıl oluyor hiç denemedim merak ettim valla

Çok lezzetli canım yukarıya yazdım tarifini

Canım biliyorum dünü telafi etmek istiyorsun ama bu da az olmuş sanki. Öğlen zaten az akşam da çorba salata falan olmalı bence. Metabolizmayı da hızlandırır malum. Afiyet olsun.

Dengeli ve güzel bir menü olmuş canım bol bol sıvı tüket çorba iç çay iç çok iyi yapmışsın afiyet şifa olsun.

Öğle öğününde bir porsiyon pilav yerine taze fasülyeyi fazla yeseydin daha iyi olurdu canım. Akşam da ekmek tüketmezsen daha kolay kilo verirsin. Eğer acıkıyorsan sağlıklı bir ara öğünü yap canım.

Ooo ekimim gelmiş hoşgelmişşş özledim ki ben seniiii :)
Neden kahvaltın yok aç acına ilaç mı içilir kızarım ama.. Bir ısırık börekle nasıl kaldın valla süpersin. Ben kesin bitirirdim akşamın da az gibi geldi gözüme. Ütü yığılmışsa kötü ben de evvelsi gün yığınla yaptım ondan beri sırtım ağrıyor boynuma kadar

Sağlam kahvaltı sonrakiler çok hafif kalmış. Ara yapmamışsın acıkmadın mı canım erken de yemişsin..

Güzel menü olmuş canım afiyet olsunn.. Tek kusur tatlın geçe kalmış yapacak bişi yok misafirin var mecbur yiyorsun.

Balim bende oglen obur gibi yiyorum Ekimimmm yorum yapmalara menu vermelere gelmiş ne de iyi etmiş hoş geldin güzel hatun
öğlen böyle sağlıklı olduktan sonra ye gülüm faydası var zararı hiiiç yok
hoşbuldummmmm gönlü de aklı da içtenliği de herşeyi güzel hatun

bence de bol lifli doyurucu biz kendimize bakalım eşimin dediği gibi gelipte yediğimimi görüp laf edicek sanki canan tiyzeee hihihi

menünün genel güzel olunca kadayıf gözüme batmadı hiç afiyet şifa olsun çıtırığım :)
şimdi kv gelmiş gözün aydın mı desemmm allah kazasız belasız evine tez zaman da dönmeyi nasip etsin mi desemmm bilemedim
inşallah güzel zaman geçirirsin çok yorulmadan

oooooo bu süper görünüyor yeşil soğanlı pırasalı patatesli biber çeşitleriyle kabak fasulye v.s ile yumurta yapıyorum da bezelyeyi ilk sende gördüm denemem lazım sağol gülüm nefis olduğu her halinden belli

hoşbuldumm gülümmm bende seni de hepinizi de özledimm sevgi yumağı oldum bu akşam egom tavan yapacak sevildiğimi bilmek çook mutlu etti beni sırıtarak yazıyorum bunları valla
benim ilaç aç karna içiliyor zaten 1 saat sonrası yemek yiyebiliyorsun bu sabah canım istemedi daha doğrusu gece tkınmıştım açıkmamışım sabaha :))
ütüyü hakladım sayılır benim örtülerle bir kaç pantolonum kaldı üstüne 1 kilodan fazla kuru soğan doğradım kavurdum kıymalı iç hazırladım yarına hazır olsun diye şimdide soğumasını bekliyorum gecenin 2 sini geçmiş yarına büyük ihtimal benim de sürekli olan ağrının şiddeti artabilir ama hiçç umrumda değil üstümden büyük yük kalktı ütüler azalınca

Canim çok haklısın pilav konusunda daha dikkatli olacam

Ütü deneyin bana dünden beri iki sepet ütü yaptım bugunede bir sepet var zaten topugum ağrıyor ne yapacam bilmiyorum

Karadenizde çok yapiliyor canım bende burda öğrendim gercekten çok lezzetli oluyor hele miden agrimiyorsa azicikda mısır unu serp öyle kızart daha güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…