Haydi Yine Yeniden...

angelina35 canım sultani bezelye yaprak bezelye diye geçer bu cins.Bildiğimiz iç bezelye yada araka değil yani.bu şekilde hasat edilir.Bende yemedim hiç ama tohumunu satıyorum.Kayınvalide yapmıştı bi kere yemeğini tatlımsı acımsı değişik bir şey pek uymadı bana ama kızartmasını çok övdüler sara_28 in yaptığını onu deneyeceğim inşallah

AA bu farklıymış bizim bildiğimiz bezelye değil yani değişik Rabbim neler yaratmış vardır bir faydası mutlaka hiç yemedim teşekkür ederim canım foto için.....

İbrahim saracoglunu izliyorum ardıç yağı tüm eklem ağrılarına iyi geliyormuş öğrenmiş oldum ...
Bende onu izliyorum canım.Aynı zamanda günde 2 bardak kuşburnu çayı içilecekmiş.Eklem ağrıları ve dizdeki sıvı kaybı için...

Selam kızlar ufaklıgi okuldan almaya gidiyordum karşı bina.da yaşlı bi teyzeyle amca vardı konuşurduk öyle balkondan balkona teyzeyi gördüm köyden döndünüz teyze temelli dedim amcanı gömdukte geldik dedi şok oldum içime yumruk gibi bişey oturdu çok ağladı teyze ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi bilemedim öyle kötü oldum ki anlatamam yanlız kaldım dedi evlatları var ama eş gibi olmuyo dedi evde ona bir nefes ti Off Off hayat çok acı dün mutluydum bugün acı içindeyim çok üzüldüm çok seni pek severdi dedi teyze güler yüzlü gelin ne iyi dermiş oğlumu falan dedem diye severdi camdan onu güldürurdu .......sevdiklerinizin özellikle eslerinizin kıymetini bilin eş gidince evlatlar onun yerini doldurmuyor herkesin yeri ayrı oluyo karma karışık oldum bugün

Allah mekanını cennet etsin inşallah beni bugün de ağlattın angelim yaaa Zaten sulu gözlünün tekiyim.. Tabi ya tutar mı yerini hiç.. İlerde bir gün evlatlar yuvadan uçacak kendi yuvalarını kuracak aynı evde de yaşasan eşin yerini tutar mı hiç.. Bazen öküzlükleri de olsa bir gün olmasın şehir dışına gitsin mumla arıyorum. Allah eksikliklerini göstermesin inşallah.

Allah rahmet eylesin canm yaa üzüldüm bende gerçekten.Rabbim acılarını göstermesin eşlerimizin evlatlarımızın ana baba kardeşlerimizin.Yaşarken bazen kıymatlerini bilmiyoruz eşlerimizin sinirleniyoruz kırıyoruz onlar da bizi ama şöyle bir yokluğunu düşününce gerçekten kötü oluyorum...

Canim mekanı cennet olsun ne güzel, güler yuzunle Hayır duasını almissin. Rabbim kimseyi kimsesiz yalnız bırakmasın

Kızlar herkes son 1 senesini özetler mi? Diyeti nasıl geçti,kilo durumu,incelmesi,spor yaptı mı? Veremediyse nerede yanlış yaptı? Verdiyse doğruları nelerdi?
Kendimizle bi yüzleşelim diyorum...Zamanı geldi artık... Herkes kendini anlatsın müsait olduğunda...

Ben nerde hata yaptim biliyor musunuz haftanin tamami neredeyse cok az yiyip hafta sonlari kacamak yaparak...
Hic sporla desteklemeyerek...
1 senedir hep yerimde saymisim gibi birsey oldu.2 ileri 1 geri bile olsa daha az bi kiloda olurdum heralde.tam verdim 6 lara daha yakinim artik derken hooop yillik izin tatilde tekrar 75 lere...
75den kurtulmaya calistim tam dustum 72 ye hooop bayram geldi cik 74 e...
Bu kisir dongu oldugu surece cok yol katedecegimi sanmiyorum...
Bazen dusunuyorum cok az yedigim icin mi veremiyorum acaba.daha azaltacak birseyim kalmadi cunku...
Degisiklik yapma zamani geldi artik.belki bi listeye uymak belki sporu eklemek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…