- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #31.501
Anaa bu benim hayalimdeki gibi değilmiş bezelyeler nerde ki kabuğundan çıkarmadan mi yapılıyor yada özel bi bezelye çeşidi galiba ilginçmiş....
Günaydın bebisimGünaydın,musmutlu bir gün olsunnnn
AA bu farklıymış bizim bildiğimiz bezelye değil yani değişik Rabbim neler yaratmış vardır bir faydası mutlaka hiç yemedim teşekkür ederim canım foto için.....Eki Görüntüle 1893225
angelina35 canım sultani bezelye yaprak bezelye diye geçer bu cins.Bildiğimiz iç bezelye yada araka değil yani.bu şekilde hasat edilir.Bende yemedim hiç ama tohumunu satıyorum.Kayınvalide yapmıştı bi kere yemeğini tatlımsı acımsı değişik bir şey pek uymadı bana ama kızartmasını çok övdüler sara_28 in yaptığını onu deneyeceğim inşallah
Bende onu izliyorum canım.Aynı zamanda günde 2 bardak kuşburnu çayı içilecekmiş.Eklem ağrıları ve dizdeki sıvı kaybı için...İbrahim saracoglunu izliyorum ardıç yağı tüm eklem ağrılarına iyi geliyormuş öğrenmiş oldum ...
Anaa bu benim hayalimdeki gibi değilmiş bezelyeler nerde ki kabuğundan çıkarmadan mi yapılıyor yada özel bi bezelye çeşidi galiba ilginçmiş....
Selam kızlar ufaklıgi okuldan almaya gidiyordum karşı bina.da yaşlı bi teyzeyle amca vardı konuşurduk öyle balkondan balkona teyzeyi gördüm köyden döndünüz teyze temelli dedim amcanı gömdukte geldik dedi şok oldum içime yumruk gibi bişey oturduçok ağladı teyze ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi bilemedim öyle kötü oldum ki anlatamam yanlız kaldım dedi evlatları var ama eş gibi olmuyo dedi evde ona bir nefes ti Off Off hayat çok acı dün mutluydum bugün acı içindeyim çok üzüldüm çok seni pek severdi dedi teyze güler yüzlü gelin ne iyi dermiş oğlumu falan dedem diye severdi camdan onu güldürurdu .......sevdiklerinizin özellikle eslerinizin kıymetini bilin eş gidince evlatlar onun yerini doldurmuyor herkesin yeri ayrı oluyo karma karışık oldum bugün
Allah rahmet eylesin canm yaa üzüldüm bende gerçekten.Rabbim acılarını göstermesin eşlerimizin evlatlarımızın ana baba kardeşlerimizin.Yaşarken bazen kıymatlerini bilmiyoruz eşlerimizin sinirleniyoruz kırıyoruz onlar da bizi ama şöyle bir yokluğunu düşününce gerçekten kötü oluyorum...Selam kızlar ufaklıgi okuldan almaya gidiyordum karşı bina.da yaşlı bi teyzeyle amca vardı konuşurduk öyle balkondan balkona teyzeyi gördüm köyden döndünüz teyze temelli dedim amcanı gömdukte geldik dedi şok oldum içime yumruk gibi bişey oturduçok ağladı teyze ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi bilemedim öyle kötü oldum ki anlatamam yanlız kaldım dedi evlatları var ama eş gibi olmuyo dedi evde ona bir nefes ti Off Off hayat çok acı dün mutluydum bugün acı içindeyim çok üzüldüm çok seni pek severdi dedi teyze güler yüzlü gelin ne iyi dermiş oğlumu falan dedem diye severdi camdan onu güldürurdu .......sevdiklerinizin özellikle eslerinizin kıymetini bilin eş gidince evlatlar onun yerini doldurmuyor herkesin yeri ayrı oluyo karma karışık oldum bugün
Canim mekanı cennet olsun ne güzel, güler yuzunle Hayır duasını almissin. Rabbim kimseyi kimsesiz yalnız bırakmasınSelam kızlar ufaklıgi okuldan almaya gidiyordum karşı bina.da yaşlı bi teyzeyle amca vardı konuşurduk öyle balkondan balkona teyzeyi gördüm köyden döndünüz teyze temelli dedim amcanı gömdukte geldik dedi şok oldum içime yumruk gibi bişey oturduçok ağladı teyze ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi bilemedim öyle kötü oldum ki anlatamam yanlız kaldım dedi evlatları var ama eş gibi olmuyo dedi evde ona bir nefes ti Off Off hayat çok acı dün mutluydum bugün acı içindeyim çok üzüldüm çok seni pek severdi dedi teyze güler yüzlü gelin ne iyi dermiş oğlumu falan dedem diye severdi camdan onu güldürurdu .......sevdiklerinizin özellikle eslerinizin kıymetini bilin eş gidince evlatlar onun yerini doldurmuyor herkesin yeri ayrı oluyo karma karışık oldum bugün
Canim kemik suyu tarhana kuşburnu nane limon derken daha iyiyim elhamdulillah. Bugün kendimi daha iyi hissediyorumtevafuk55 nasıl oldun canım toparlanabildin mi biraz?
şükürler olsun iyiyim canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?