Haydi Yine Yeniden...

Menüm belli yazayım:

Kahvaltı (11:00)
1 haşl yumurta, 1 salatalık, kk peynir, yarım d cheddar, 2 zeytin, yeşilçay

Ara (14:00)
2 mandalina

Öğle (15:45)
1 kepçe tarhana, 1 tabaktan az etli kuru fasülye, 1 tabak balıklı salata

Ara (17:00)
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter

Ara
1 bardak süt ve
bitki çayı olabilir.

3 lt su

Canım ben de tam bunlara benzer şeyler düşünüyordum kendim için. Artık bir değişiklik lazım gerçekten de. Ben de içtiğim onca ilaçtan sonra bi direnç oluştu ve spor şart. Belki de doymadan kalkmam lazım. Birbirimize önerilerde bulunalım. Evet sen cidden az yiyorsun. Yiyince de yiyorsun dimi yani kaçamağı da az tutmak lazım ama sen de artık uzun zamandır bu yoldasın insan sıkılıyor hak veriyorum arada bir yemek istiyo insan. Yemekten değil bence spor şart hayatımızın her bölümünde.. Ben de başlicam inşallah..

Amin gülüm ah canım sizinde üzdüm kendimi öyle kötü hissettim ki buraya yazdım hemen halen boğazımda yumruk gibi bişey oturdu kaldı dediğin gibi eş kimsenin yerini tutmaz .....

Akşam neden yok canım? Çok az yediklerin

Bende sporla yenileneceğimi düşünüyorm ve bu aşkamdan itibaren başlıyorum canım

Kuzum teyzenin halini bir görsen gözlerinde o büyük boşluğu yanlızligi resmen hissettim ne yapacak tek başına 71 yaşında teyze ama dinç kadın bugün o dinç ligide gitmiş Off Off başım falan çok kötü balkona baktıkça amca gözümün önüne geliyor ben böyle hissediyorsam teyze nasıldır kımbilir

Ben ocaktan bu yana baya bi değiştim :) 16 kilo vermiştim. Alerjiden sonra ilaçlar vs kendim de biraz dikkat ettim biraz edemedim belki 2-3 kilosunu geri almış durumdayım şu an. Diyete başladığımda bana en büyük artısı olan şey spordu. Bu su götürmez bir gerçek. İnsülin direncim de kırıldı, stres hormonum da düştü bu sayede. Yediklerime de dikkat edince güzel kilo verdim. Ne zaman sporu bıraktım ya da baya azalttım bir de hastalık vs diğer etmenler işte o zaman durdu kilo vermem. Gerçekten de spor şart. İnsanı sağlığına kavuşturuyor. Yemekten azaltmakta bir yere kadar. Aç zaten yaşanmaz. Ben spora başlayalım diyorum cınımmm

Canim mekanı cennet olsun ne güzel, güler yuzunle Hayır duasını almissin. Rabbim kimseyi kimsesiz yalnız bırakmasın
Amin canım bende mutlu oldum amcanın sözlerine yaşlıların duasını almak güzel bişey ama teyze yanlız kaldı herkes evine çekilince o koca evde yapayalnız kalacak allahım sabır versin ona ...

Akşam neden yok canım? Çok az yediklerin

Aslında çok az değil çok doyurucu şeyler yedim acıkmadan yiyince de bana artı olarak geri dönüyor. Yarın da bildirim günü. Son hastalığımdan sonra o kadar ilaç içtim ki aç kalsam da vücudum direniyor canım. O yüzden arada böyle yapmam lazım. Zaten kendimi hiç aç bırakmıyorum. Çok acıkırsam mutlaka bişeyler atarım ağzıma.

Tamam canim baslayalim.bende 45 kiloyu duraklardan erken inerek yarim saat yuruyerek verdim.bunu yapamadigim gunler leslie yaptim mutlaka.hicbirsey yapamasak ev egzersizleri yapalim.bunun sorumlulugu da olsun ve gunluk yaptigimiz sporu bildirelim.ya dakika olarak yada yapilan hareketleri yazarak

Ok o zaman canim.herkes kendi bunyesini iyi biliyor.neyin yarayip yaramadigini.dedigin gibi spor yaptigimizda daha iyi verecegiz

Allah sabir versin canim.bu yastan sonra yalnizlik zor.gider gelirsin destek olursun teyzemize canim

Bende menumu vereyim turşu yapmam lagzim
Sabah 9 30
İki dilim ekmekle kaşarlı tost yaptım
Uc zeytin
Domates salatalık
Şekersiz çay
14 00
Bir mandalina
Aksam 17 30
İki dilim ekmek
Oniki tane istavrit
Bol salata
Yarım bardak fanta
Şu iki olcak az kaldı
Spor 10969 adım olmuş
Çok yürüdüm bugün yine ..

Menumu vereyim tomurcukkk son bir yilimi çocuklar uyuyunca anlatayım
Sabah 07.00: 1 has yumurta 4 zeytin
Küçük salatalık
Ara: 1 galeta 1 tane ikram.bisküvi
Nane limon çayı, ıhlamur çayı

Öğle 13.00: 1 tabak pırasa yemeği, çeyrek pıtıl ekmek, 1 Baget domates salatalık maydanoz, yoğurt

Ara: Türk Kahvesi 1 k incir, 2 k kayısı
Aksam 17.00: 1 kase çorba 1 kase yoğurt
Ara olarak meyve yerim
Bitki çayları 2.5 litre su

Aynen öyle. Hiç değilse gün aşırı mutlaka yapmak lazım. Çok yoğun olduğumuz günler ztn yapamayız ama diğer günler mutlaka yapmak lazım.

Ben ilk diyete başladığımda kur ile başladım maydanoz kurunun çok faydasını gördüm bir yıl kadar sabit kaldı kilom bol bol yürüyüş yaptım arabaya binmeyi bıraktım heryere yürüdüm saatlerce yürüyebilirim hiç yoruluyorum yürürken bana çok iyi geliyor yürümek sıkılmıyorum aslında güzel yol katettim artık yediklerin değilim çok şükür ben sabit kalmayi çok iyi başarıyorum buda aşırı kilo alımını engelliyor yürüyüşünde faydası çok tabi ben hergün yazarım yaptığım sporu bugün kafam çok karışık şu turşusu kuruyumda gelirim yine kızlar....

Hadi inşallah yaaa vallahi 3 aydır yerimde sayıyorum hatta kilo aldım çok sıkıldım bu durumdan.
Benimde bugun kafama dank etti biseyler.patronla oturuyoruz dedim ki aylardur yerimde sayiyorum birseyler yapmam lazim artik.oyle ordan burdan konustuk ve sizede sorarak bu soruyu yeni baslangiclar yapalim diye dusundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…