- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #31.521
Ben nerde hata yaptim biliyor musunuz haftanin tamami neredeyse cok az yiyip hafta sonlari kacamak yaparak...
Hic sporla desteklemeyerek...
1 senedir hep yerimde saymisim gibi birsey oldu.2 ileri 1 geri bile olsa daha az bi kiloda olurdum heralde.tam verdim 6 lara daha yakinim artik derken hooop yillik izin tatilde tekrar 75 lere...
75den kurtulmaya calistim tam dustum 72 ye hooop bayram geldi cik 74 e...
Bu kisir dongu oldugu surece cok yol katedecegimi sanmiyorum...
Bazen dusunuyorum cok az yedigim icin mi veremiyorum acaba.daha azaltacak birseyim kalmadi cunku...
Degisiklik yapma zamani geldi artik.belki bi listeye uymak belki sporu eklemek...
Amin gülüm ah canım sizinde üzdüm kendimi öyle kötü hissettim ki buraya yazdım hemen halen boğazımda yumruk gibi bişey oturdu kaldı dediğin gibi eş kimsenin yerini tutmaz .....Allah mekanını cennet etsin inşallahbeni bugün de ağlattın angelim yaaa Zaten sulu gözlünün tekiyim.. Tabi ya tutar mı yerini hiç.. İlerde bir gün evlatlar yuvadan uçacak kendi yuvalarını kuracak aynı evde de yaşasan eşin yerini tutar mı hiç.. Bazen öküzlükleri de olsa bir gün olmasın şehir dışına gitsin mumla arıyorum. Allah eksikliklerini göstermesin inşallah.
Akşam neden yok canım? Çok az yediklerinMenüm belli yazayım:
Kahvaltı (11:00)
1 haşl yumurta, 1 salatalık, kk peynir, yarım d cheddar, 2 zeytin, yeşilçay
Ara (14:00)
2 mandalina
Öğle (15:45)
1 kepçe tarhana, 1 tabaktan az etli kuru fasülye, 1 tabak balıklı salata
Ara (17:00)
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter
Ara
1 bardak süt ve
bitki çayı olabilir.
3 lt su
Bende sporla yenileneceğimi düşünüyorm ve bu aşkamdan itibaren başlıyorum canımCanım ben de tam bunlara benzer şeyler düşünüyordum kendim için. Artık bir değişiklik lazım gerçekten de. Ben de içtiğim onca ilaçtan sonra bi direnç oluştu ve spor şart. Belki de doymadan kalkmam lazım. Birbirimize önerilerde bulunalım. Evet sen cidden az yiyorsun. Yiyince de yiyorsun dimi yani kaçamağı da az tutmak lazım ama sen de artık uzun zamandır bu yoldasın insan sıkılıyor hak veriyorum arada bir yemek istiyo insan. Yemekten değil bence spor şart hayatımızın her bölümünde.. Ben de başlicam inşallah..
Kuzum teyzenin halini bir görsen gözlerinde o büyük boşluğu yanlızligi resmen hissettim ne yapacak tek başına 71 yaşında teyze ama dinç kadın bugün o dinç ligide gitmiş Off Off başım falan çok kötü balkona baktıkça amca gözümün önüne geliyor ben böyle hissediyorsam teyze nasıldır kımbilirAllah rahmet eylesin canm yaa üzüldüm bende gerçekten.Rabbim acılarını göstermesin eşlerimizin evlatlarımızın ana baba kardeşlerimizin.Yaşarken bazen kıymatlerini bilmiyoruz eşlerimizin sinirleniyoruz kırıyoruz onlar da bizi ama şöyle bir yokluğunu düşününce gerçekten kötü oluyorum...
Kızlar herkes son 1 senesini özetler mi? Diyeti nasıl geçti,kilo durumu,incelmesi,spor yaptı mı? Veremediyse nerede yanlış yaptı? Verdiyse doğruları nelerdi?
Kendimizle bi yüzleşelim diyorum...Zamanı geldi artık... Herkes kendini anlatsın müsait olduğunda...
Amin canım bende mutlu oldum amcanın sözlerine yaşlıların duasını almak güzel bişey ama teyze yanlız kaldı herkes evine çekilince o koca evde yapayalnız kalacak allahım sabır versin ona ...Canim mekanı cennet olsun ne güzel, güler yuzunle Hayır duasını almissin. Rabbim kimseyi kimsesiz yalnız bırakmasın
Akşam neden yok canım? Çok az yediklerin
Bende sporla yenileneceğimi düşünüyorm ve bu aşkamdan itibaren başlıyorum canım
Tamam canim baslayalim.bende 45 kiloyu duraklardan erken inerek yarim saat yuruyerek verdim.bunu yapamadigim gunler leslie yaptim mutlaka.hicbirsey yapamasak ev egzersizleri yapalim.bunun sorumlulugu da olsun ve gunluk yaptigimiz sporu bildirelim.ya dakika olarak yada yapilan hareketleri yazarakBen ocaktan bu yana baya bi değiştim :) 16 kilo vermiştim. Alerjiden sonra ilaçlar vs kendim de biraz dikkat ettim biraz edemedim belki 2-3 kilosunu geri almış durumdayım şu an. Diyete başladığımda bana en büyük artısı olan şey spordu. Bu su götürmez bir gerçek. İnsülin direncim de kırıldı, stres hormonum da düştü bu sayede. Yediklerime de dikkat edince güzel kilo verdim. Ne zaman sporu bıraktım ya da baya azalttım bir de hastalık vs diğer etmenler işte o zaman durdu kilo vermem. Gerçekten de spor şart. İnsanı sağlığına kavuşturuyor. Yemekten azaltmakta bir yere kadar. Aç zaten yaşanmaz. Ben spora başlayalım diyorum cınımmm
Ok o zaman canim.herkes kendi bunyesini iyi biliyor.neyin yarayip yaramadigini.dedigin gibi spor yaptigimizda daha iyi verecegizAslında çok az değil çok doyurucu şeyler yedim acıkmadan yiyince de bana artı olarak geri dönüyor. Yarın da bildirim günü. Son hastalığımdan sonra o kadar ilaç içtim ki aç kalsam da vücudum direniyor canım. O yüzden arada böyle yapmam lazım. Zaten kendimi hiç aç bırakmıyorum. Çok acıkırsam mutlaka bişeyler atarım ağzıma.
Allah sabir versin canim.bu yastan sonra yalnizlik zor.gider gelirsin destek olursun teyzemize canimKuzum teyzenin halini bir görsen gözlerinde o büyük boşluğu yanlızligi resmen hissettim ne yapacak tek başına 71 yaşında teyze ama dinç kadın bugün o dinç ligide gitmiş Off Off başım falan çok kötü balkona baktıkça amca gözümün önüne geliyor ben böyle hissediyorsam teyze nasıldır kımbilir
Ok o zaman canim.herkes kendi bunyesini iyi biliyor.neyin yarayip yaramadigini.dedigin gibi spor yaptigimizda daha iyi verecegiz
Tamam canim baslayalim.bende 45 kiloyu duraklardan erken inerek yarim saat yuruyerek verdim.bunu yapamadigim gunler leslie yaptim mutlaka.hicbirsey yapamasak ev egzersizleri yapalim.bunun sorumlulugu da olsun ve gunluk yaptigimiz sporu bildirelim.ya dakika olarak yada yapilan hareketleri yazarak
Mümkün olduğunca yanlız bırakmam inş balkondan da sohbet ederdik sık sık gördüğüm an çıkarım balkona iyi gelir onada ....Allah sabir versin canim.bu yastan sonra yalnizlik zor.gider gelirsin destek olursun teyzemize canim
Benimde bugun kafama dank etti biseyler.patronla oturuyoruz dedim ki aylardur yerimde sayiyorum birseyler yapmam lazim artik.oyle ordan burdan konustuk ve sizede sorarak bu soruyu yeni baslangiclar yapalim diye dusundum.Hadi inşallah yaaa vallahi 3 aydır yerimde sayıyorum hatta kilo aldım çok sıkıldım bu durumdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?