Haydi Yine Yeniden...

Yerinde bir menü olmuş canım akşamı da hafif tutup erken yemişsin. Yarına gelsin eksiler :)

Afiyet olsun canım menün de sporun da çok güzel. Ne turşusu kuracaksın? Ben de yapcam da :) tarif istiyorum. Ben kornişon acur falan yapcam inş.

Menun ve yuruyusun guzel.fantayi icmeseymissin keske.asitli icecekleri tamamen cikar canim hayatindan

Guzel sade seni yarin tartida uzmeyecek bi menu canm

Başısağolsun teyzenizin Allah sabır versin ona

Ben ozetlemesem bir sene icinde hem sevinç hem korku hem endişe hemde çok büyük üzüntü yaşadım kilo konusunda hamileliğimde cok az bes kilo kadar aldım spor yapmıyorum suyu artırmaya gayret gösteriyorum o kadar ama spor konusunda haklısınız başlasak iyi olacak

Canim umarim kirmamistir seni bu sorum.cok ince dusunemedim kusura bakma canim benim.aslinda mesaji yazdiktan sonra farkettim ama artik cok gecti duzenleyemedim son 1 yil kismini
Onumuzdeki surecte cok guzel kilo verip yeniden umuduna kavusacaksin insallah.hakkini helal et eger seni uzecek seyleri hatirlattiysam

Menum
Sabah 8
1 haslanmis yumurta
Yarim domates
1 salatalik
5 adt zeytin
3.adt kil biber
1.yk tuzsuz lor

Ara 11.30
1 adt bitter madlen
1 ceviz
1 fincan nescafe

Oglen 13.30
Yarin porsiyon ciger sote
Coban salata

Ara 17
3 adt ceviz
Yarim kepekli galeta

Aksam 19
1 corba kasesi kadar etli patates yemegi
1 buyuk kase yogurt

Su 3 litre

Çok düzenli güzel kararında bir menü olmuş canım afiyet olsun.

Canım sen maydonoz kürünü nasıl yapmıştın? Annem önceden yapardı kaynatıp suyunu içerdi sabahları. İdrar yollarına iyi gelmesi için. Bende de idrar yolları enfeksiyonu var. İlaç içtim ama geçmedi. Gitsem antibiyotik verecek. O da zarar şiştim iyice ilaçtan. İyi gelir mi acaba.. Bir de ödem attırır diye biliyorum bol su içiyorum ama yine de şu ilaçların etkisi geçmedi gibime geliyor da.

Kuzum bana da az geldi sanırım erken kapattığın için ama süt de içince güzel olur afiyet olsun bol 3ksiler gelsin inş
Canim maalesef akşamki fanta ve 1 dilim ekmek fazla geldi bana. Balık ve salata çok doyurucu oluyor zaten. Yürüyüşünun masallahi var afiyet olsun canım..
Yine ekmeksiz üstelik yuruyuslu harika bir gün afiyet olsun canım

Kızlar sütle beraber 2 hurma yedim az önce bilginize.. Ya ben niye hiçbişeyi boş içemiyorum acabaaa
Bende icemiykrum ya :) çay hariç. Çayı yanında bir şeylerle içmeyi sevmem çünkü o zaman Çaydan bir şey anlamıyorum :))

Bende icemiykrum ya :) çay hariç. Çayı yanında bir şeylerle içmeyi sevmem çünkü o zaman Çaydan bir şey anlamıyorum :))
Bende eskiden yani diyette degilken cayin yanini hic bos birakmazdim.ne yanlis yapmisim gercekten dedigin gibi cayin asil tadini alamamisim.simdi miss gibi sadece cay iciyorum

menü verip gidip kafayı vurup yatıcam sonra gelip menüleri okurum canparelerim
öğle 12:20
1 haşlama yumurta
dereotu marul maydanoz yeşil soğanla salata 3 yemek kaşığı kadar
1 kk peynir
domates salatalık
1 dilim ekmek

öğleden sonra 4 gibi (komşuda )
sade kahve yanına
2 kuş lokumu
2 badem draje

akşam 19:10
5 dolma köfte (içli köfte) yumurta büyüklüğünde vardı
1 büyük bardak ayran
salata
bir kaç dilim turşu
su az oldu bu gün birde turşu yedim inşallah çok su tutmam:)
spor yok
cam silme ve dışarıda yarım saat keyfine yürüyüş hareketten sayılırsa tabii
komşumun kombisi bu gün değişiyordu tüm gün doğal gaz kapalı diye dolma köfteyi çok yapıyım da ona yollıyım dedim normal ev işleri cam silme derken kendimi biraz yordum galiba daha ayakta duracak halim yok :))
ben yatar kızlar görüşürüz

Bende eskiden yani diyette degilken cayin yanini hic bos birakmazdim.ne yanlis yapmisim gercekten dedigin gibi cayin asil tadini alamamisim.simdi miss gibi sadece cay iciyorum
Tomurcugum bugün günah çıkarma gibi oldu birazdan benimkiler de gelir

Afiyet olsun canım menün de sporun da çok güzel. Ne turşusu kuracaksın? Ben de yapcam da :) tarif istiyorum. Ben kornişon acur falan yapcam inş.
Kornison turşusu yapıyorum canım geçen sene şirkesini az koymuşum biraz yumuşak oldu bu yıl biraz daha fazla koydum inş iyi olur bir yılım bir yılımı tutmuyor benim ya acı biber turşusu güzel yaparım Çin biber aldım büyük oğlum acı biber hastası onun için yapıcam eşimde tutturdu lahanası alıp yapalım diye iyi dedim ondanda yaparız beş kilo kornişon bir kilo Çin biber bide lahana yaptık mı kış boyu yeriz artık ben beş kiloluk bidona üç bardak sirke iki yemek kaşığı tuz beş altı bardak su koyup karıştırdım tadına bakıp bidondanun üzerinden döktüm tursünün içine defne yaprağı nohut ve üzerine dereotu koydum ikide limon dilimledim maydanoz turşusu salyalandirirmis ondan koymadım böyle işte

Menun ve yuruyusun guzel.fantayi icmeseymissin keske.asitli icecekleri tamamen cikar canim hayatindan

Guzel sade seni yarin tartida uzmeyecek bi menu canm
Amann almış benimki işte şalgam da almış onu içtim olmasaydı iyiydi zaten çok fazla içemem malum midem problem uzun zaman olmuştu içmeyeli olunca içiliyor galiba en iyisi eve hiç almamak

Canım on onbes dal taze küçük yapraklı maydanozu elimle rondonun içine parçalayıp koydum üzerine bir bardak içme suyu( klorsuz olcak ) koydum rondodan çektim içine yarım limon sıktım aç karna her sabah içtim on beş gün yapıp beş gun dinlendim sonra tekrar yaptım bu kuru yaparken akıntın çok olabilir tüm idrar yollarını temizliyor çünkü istersen dene ödeme biber bir ve cildin çok güzelleşiyor

Menun guzel canim az oz olmus.yormussun yine kendini hasta olma dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…