Haydi Yine Yeniden...

Akşam hurma olmasa çok az gelmişti sen işini bilen güzel kadın eksiler seninle olacak afiyet olsun arkadaşım
Akşam ekmek fanta olmasa iyiymis olanla ölene çare yok pişmanlık yok balık inşallah telafı eder afiyet olsun arkadaşım
Inşallah meyve yemişsindir toparlanman için bu şart eksi getirecek bir menü afiyet olsun arkadaşım
Gayet güzel yürüyüşte var daha ne olsun afiyet olsun arkadaşım
Çok yoruldun bu ara tabi dikkat et kendine bu arada akşam yemeğine bayılırım eşim pek sevmez bizde çok nadir yapılır afiyet olsun arkadaşım

Gelelim benim yanlislarima oğluma 71 kilo ile hamile kaldım 85 e kadar çıktım. Sonrasında 76 ya düştüm 75 e düştüm derken tekrar 77 yi gördüm ve bu bende milat oldu. Benim en büyük hatam canım sıkıldıkça veya acikdikca sadece ekmek yiyordum öyle az da değil yarım ekmek yiyordum kuru kuru. Inanilmaz bir göbeğim vardı. Ve arayislardayken kk nu buldum, şok diyetleri araştırırken bu sayfayı buldum seninle ve bu güzel insanlarla karşılaştım tomurcukkk
77 kilo ile başladığım yolculuğumda şu an 66 kilo ile devam ediyorum. Şu an tam olarak 8 ay oldu. Son 3 4 ayda zaten veremedim ama yine tam gaz devam zincir kırıldı gibi pes etmek yok.
Zayıf noktam ise gözleme bazlama patile tarzı anne ekmekleri ve diğer her türlü ekmek şu an 5 yıldır gormedigim kilolardayim.

Buda benim menu
Kahvaltı
Kibrit kutusu peynir, domates salatalık, bi dilim ekmek üzerine kaymak bal
Ara
Mandalina
Öğle
2 krep,peynir, 1 çay kaşığı nutella, azcık tereyağı
Ara
Mandalina, salatalık, 1 minik kurabiye
Aksam
Yarım kase mercimek çorbası, 8 tekirdağ köfte ( ızgarada pişmiş), salata, ayran
Ara
1 kavala kurabiye, avuç içi badem fındık karışık

Yine minicik kacamaklar okudum ama cok minikler pek rahatsiz edici degiller canim

Ben 1 yıldır 2 ileri 1 geri desem yeridir 64-67 arası mekik dokuyorum o büyük kiloyu verdiğimde düzenli spor yapıyordum Çevremdekilere hayır diyodum şimdi sporu düzenli bir şekilde hayatıma sokmalıyım yine hayır demeliyim bu şımarıklığımı bırakmalıyım okulda çok yorulsamda misafirim gider gitmez hergün spor yapmaya dönmeliyim başka çaresi benim için yok

Ufaklığı uyutayım mutfağıda toparlarsam şahane olacak bugün nöbetçiydim bayağı ayakta kaldım bugüne şükürler olsun

Samimi bi ozelestri olmus canim.bircogumuzun eksigi spor zaten

Super yol katettin canim.devaminin gelecegine de hic suphem yok

Uzun zamandir bu uzun yolda birlikteyiz canim.bana kalirsa bu surecte cok verimli olamadik.coktan ideal kilomuza inip korumaya gecmis olmamiz gerekirdi bizim.kac yildir gunlukteyiz ama kilolarimizda cok degisim olmadi ne dersin canim

Hımm peki midene dokunmadı mı canım? Dokunur gibi sanki.. Peki çayını yapıp içsem yine de aynı etkiyi gösterir mi acaba?? Valla cildim için de çok iyi olur. Çünkü bu enfeksiyonlardan sonra yüzümde inatla çıkıp tekrarlayan sivilceler var malesef

Uzun zamandir bu uzun yolda birlikteyiz canim.bana kalirsa bu surecte cok verimli olamadik.coktan ideal kilomuza inip korumaya gecmis olmamiz gerekirdi bizim.kac yildir gunlukteyiz ama kilolarimizda cok degisim olmadi ne dersin canim
Benim kilo vermem biraz zor kolay kilo veremiyorum kendi adıma evet çok yol kat edemedim haklısın canım ama bu konuda daha ne yapabilirim bilmiyorum yürüyüş yapıyorum yediklerim ortada dahada azaltirsam bu yoğun tempoda hasta olurum hafta sonu detox mu yapsamki

Hayırdır canım hiç dokunmadı hatta annemin midesinde üç adet yara var oda yaptı hiç sıkıntı yaşamadı...bu kür ilk haftada cildinde bütün sivilceleri ortaya çıkarır sonrasındaki haftalarda cildin bebek gibi olur korkma migrene dokunacak diye bana ve anneme dokunmadığın kimseye dokunmaz canım

Tamam canım denemekten zarar gelmez. Dokunursa bırakırım yoksa devam ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…