Haydi Yine Yeniden...

Kilo veren herkesi kutlarım.Gram gram da olsa eksi iyidir.
M Melrin canım bu hafta biraz daha dikkat et.Artıda olmak bize göre değil artık.Okul düzenin oturduysa sporu katmanın zamanı geldi diye düşünüyorum.Sen sporla çok iyi veriyorsun çünkü

Günaydın arkadaşlar ben klasik artıdayım 65 ten 66 ya çıktım
Düzenin değişti ve ufak kacamaklara bagliyorum canım. Ama haftaya gidecektir eminim
Günaydın kızlar
Bildirimimi yapayım

Gecen hafta : 109
Bu hafta : 108.900
Fark : - 100 gr

Topu topu 100 gr gitmis kendimi kiniyorum
Olsun kuzum vermissin Tebrikler
Günaydın
Geçen hafta 73
bu hafta 72,8
fark -200
Sen de bendensin Tebrikler canım
Tomurcuğuummm ben sabiteyim bunada şükür çünkü eltimde biraz yemiştim biliyorsunuz
68 900
Bu hafta sabit haftaya eksi bence içime öyle doğdu Tebrikler canım.
geçen hafta galiba 99.8 dim
bu hafta 99. 7
fark -100 gr
Tebrikler canım
Geçen hafta: 68,2
Güncel: 67,5
Fark: -700 gr.
Haftaya 66 lar hayırlı olsun diyeyim şimdiden Tebrikler canım

plankta 1. gün 20 saniye duracak mıyım o şekilde ilginçmiş çok yorucu görünmüyor
Hahaha durunca anlarsın
Birde kuzum spuati 3 lu set olarak yap. Mesela birinci gün 50 ya 3 set 17 ser tane yap. Set araları 20 sn kadar çok uzun olmayacak.

Hahaha durunca anlarsın
Birde kuzum spuati 3 lu set olarak yap. Mesela birinci gün 50 ya 3 set 17 ser tane yap. Set araları 20 sn kadar çok uzun olmayacak.
Davulun sesi uzaktan hoş geldi bebeğim :) Akşam görcez bakalım ık mık yapmaya başlayınca anlarım heralde
Bu akşam başlıyorum bu programa tekrar teşekkürler

angelina35 canım ben bu maydonoz suyunu içemicem yaa çok kötü bir bardağı zor içtim. Taneleri kalıyor ya içinde midemi çok bulandırdı. Ben en iyisi çayını yapıp içeyim.
Ben tanelerini kaşıkla alıp çiğneyip yiyordum tadı kötü değil aslında ama sen zaten hastalıktan yeni çıktın çayını iç o zaman oda odem attırıyor diyorlar bostan yere yorma migdeni canım..

Davulun sesi uzaktan hoş geldi bebeğim :) Akşam görcez bakalım ık mık yapmaya başlayınca anlarım heralde
Bu akşam başlıyorum bu programa tekrar teşekkürler
Yap bakalım kuzum spuatin ertesi gunu bacakların çok ağrıyabilir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…