- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #31.581
Benim kilo vermem biraz zor kolay kilo veremiyorum kendi adıma evet çok yol kat edemedim haklısın canım ama bu konuda daha ne yapabilirim bilmiyorum yürüyüş yapıyorum yediklerim ortada dahada azaltirsam bu yoğun tempoda hasta olurum hafta sonu detox mu yapsamki
Eki Görüntüle 1893686
HAFTANIN BİRİNCİSİ : D Deligonul783 : -0,7 kg
HAFTANIN İKİNCİLERİ :tevafuk55 & @tomurcukkk : -0,2 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ :sara_28 & ekim2009 : -0,1 kg
HAFTANIN UYARILANI : M Melrin : +1 kg
Düzenin değişti ve ufak kacamaklara bagliyorum canım. Ama haftaya gidecektir eminimGünaydın arkadaşlar ben klasik artıdayım 65 ten 66 ya çıktım
Olsun kuzum vermissin TebriklerGünaydın kızlar
Bildirimimi yapayım
Gecen hafta : 109
Bu hafta : 108.900
Fark : - 100 gr
Topu topu 100 gr gitmis kendimi kiniyorum
Sen de bendensin Tebrikler canımGünaydın
Geçen hafta 73
bu hafta 72,8
fark -200
Bu hafta sabit haftaya eksi bence içime öyle doğduTomurcuğuummm ben sabiteyim bunada şükür çünkü eltimde biraz yemiştim biliyorsunuz
68 900
Tebrikler canımgeçen hafta galiba 99.8 dim
bu hafta 99. 7
fark -100 gr
Haftaya 66 lar hayırlı olsun diyeyim şimdiden Tebrikler canımGeçen hafta: 68,2
Güncel: 67,5
Fark: -700 gr.
Eline sağlık kuzum.Eki Görüntüle 1893686
Kızlar şu egzersiz hareketlerinden bahseder misiniz bana biraz.Nettende araştırdım gerçi ama squat,plank falan yazıyosunuz ya adetleri ne kadar olması lazım?
Çok teşekkür ederim fıstığımm :)
plankta 1. gün 20 saniye duracak mıyım o şekilde ilginçmiş çok yorucu görünmüyor
Hahaha durunca anlarsınplankta 1. gün 20 saniye duracak mıyım o şekilde ilginçmiş çok yorucu görünmüyor
Ellerine sağlık tatlım kilo veren herkesi tebrik ediyorum Melrin sıkma canını misafirin var bu hafta olur öyle haftaya dikkat edersen güzel kilolar verirsin inanıyorum sanaEki Görüntüle 1893686
Davulun sesi uzaktan hoş geldi bebeğim :) Akşam görcez bakalım ık mık yapmaya başlayınca anlarım heraldeHahaha durunca anlarsın
Birde kuzum spuati 3 lu set olarak yap. Mesela birinci gün 50 ya 3 set 17 ser tane yap. Set araları 20 sn kadar çok uzun olmayacak.
Ben tanelerini kaşıkla alıp çiğneyip yiyordum tadı kötü değil aslında ama sen zaten hastalıktan yeni çıktın çayını iç o zaman oda odem attırıyor diyorlar bostan yere yorma migdeni canım..angelina35 canım ben bu maydonoz suyunu içemicem yaa çok kötü bir bardağı zor içtim. Taneleri kalıyor ya içinde midemi çok bulandırdı. Ben en iyisi çayını yapıp içeyim.
Yap bakalım kuzum spuatin ertesi gunu bacakların çok ağrıyabilir canım.Davulun sesi uzaktan hoş geldi bebeğim :) Akşam görcez bakalım ık mık yapmaya başlayınca anlarım heralde
Bu akşam başlıyorum bu programa tekrar teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?