- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #31.621
bitter güzelimmSabah 8
1 salatalik
5 zeytin
1 yk tuzsuz lor
2 adt biber
Ara 12
5 adt findik
1 adt bitter madlen
1 fincan nescafe
Oglen 13.30
1 kase.ezogelin corbasi
4 yk coban salata
Ara 16.30
2.adt ceviz
Aksam 19
1 kepce mercimek corbasi
3.yk kiymali ispanak
Kivircik salata
Su 2.5 litre
Yarim saat yuruyus
yaa gülüm bu günün değişik olmuş bana azcık simitle kek yemen sorun gelmedi yetersiz beslenmişsin o azcık azcık tel peynirde olmasa menün bomboş olacakmış yarına telaffi edersin artık protein yeeee yımırta candır cann sabaha mutlaka olmalıİyi akşamlar kızlar menumu vereyim
Sabah 10 00
İki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalık
Nane
Şekersiz çay
Öğlen 14 00
Dört kaşık makarna
Ara
Bir ceviz
Aksam
Ceyrek simit
Bir çatal kek
Biraz tel peynir
Uc dal nane
Şekersiz çay
Şu iki litre oldu
Spor 11679 adım oldu 300 kalorifer fazla yazmışım sadece sporda evdeki işi saymadım..
Bugün simit yaptım çocuklara kocaman postane usulü yarın simit günümüz evde yapayım dedim bir de kek yaptım ev ahalisi tutturdu yiyelim diye akşam malesef böyle kahvaltı oldu bugün hiç güzel olmadı ..
Bu sabah uyaninca canim birsey istemedi canim bunlari zorla yedim.aslina bakarsan cok tatli cekmiyor canim yani bitteri tatli cektiginden degil de ara ogunumu degistirmek icin yiyorum.gecen haftalarda hem hurma yedim canim.ara sira sasirtmak lazimbitter güzelimmsabahın azcık olmuş öğle de zaten hafif aralardan birine ya da akşama yoğurt yada süt eklesen şahane olurmuş afiyet şifa olsun
aklıma gelmişken sabah sabah canın şekerli çekince bitter yerine alternatif bala azcık fındık ezip katıştırıp ondan yesen çok güzel enerji verir
bana gayet normal geldi ara da sıra da erkenden yenilen minnak miktar da gofretten kurabiyeden zarar gelmez zihin altına diyette değilsin bak herşeyden yiyorum demiş olursun :)Kızlar bugün annemle babam misafirimdi azcık kaçamaklar oldu :)
Kahvaltı
1 yumurtalı menemen, kk peynir, 2 dilim cheddar, 3 zeytin, 1 dilim tb
Öğle
1 kepçe mercimek çorbası, 1 kase etli kuru fasülye, yarım kase yoğurt, 1 dilim köy ekmeği
Ara
ş.siz nescafe, 2 hoşbeş, 2 minik tuzlu kurabiye, az çekirdek
Akşam
1 tabak çökertme kebabı, salata
Ara
Ş.siz çay
2,5 lt su
bedenin alıştı sağlıklı şeylere hazır gıdayı kabul etmiyor pastada ki krema dokunuyor sana bacımKacamakli menüm
Sabah: 1 has yumurta 3 zeytin
1 dilim ekmek üstüne kaymak bal
Öğle: 1 tabak pırasa yemeği
1 kase corba, yoğurt
Ara:Türk.Kahvesi 2 k kayısı 1 k incir
Akşam 18.15: 5 kaşık taze fasulye
Ortadaki Yoğurtlu biber kozlemeden 2 kaşık
Ara: Şekersiz nescafe ve bir dilim yaspasta
2.5 litre su
Birde kendimde şunu farkettim ne zaman böyle bir şey yesem gecende de olmuştu hatta. Tuvalette kendimi buluyorum direk wc, vücut kabul etmiyor sanırım midemi bozuyor
hahaha yeni başladın tabi zor gelirKizlar 20 sn plank 50 squat yapildi.15 adet sumo squat yapildi
Nefes nefeseyim suan.
Plank gercekten zormus
sen düzenli hatunsun ara öğünlerine bile önceden karar veriyorsun maşallahhhBu sabah uyaninca canim birsey istemedi canim bunlari zorla yedim.aslina bakarsan cok tatli cekmiyor canim yani bitteri tatli cektiginden degil de ara ogunumu degistirmek icin yiyorum.gecen haftalarda hem hurma yedim canim.ara sira sasirtmak lazim
Bu ara bitter nescafe findik ceviz yakinda hurma sute gecicem insallah :)
Baska turlu olmuyor canim.ara yapmadan gunum gecmiyor.sporu da ekledim bakalim insallah hedefe adim adim yaklasacagimsen düzenli hatunsun ara öğünlerine bile önceden karar veriyorsun maşallahhh
motivasyon iyi de enerji biraz az ben de :)))Motivasyonlar yerinde miiii ? Enerjiniz nasıl kızlarr
Bende enerji falan kalmadı sabah sabah oğlum evin ortasına kustu sabahları çok stresli oluyor şimdi okuldayım bakalım öğretmeni ile konuş cam derdi neymiş öğrenelim bakalım onun stresi bana yansıdı ne yalan söyleyeyimMotivasyonlar yerinde miiii ? Enerjiniz nasıl kızlarr
Bende enerji falan kalmadı sabah sabah oğlum evin ortasına kustu sabahları çok stresli oluyor şimdi okuldayım bakalım öğretmeni ile konuş cam derdi neymiş öğrenelim bakalım onun stresi bana yansıdı ne yalan söyleyeyim
motivasyon iyi de enerji biraz az ben de :)))
güneş yeni yüzünü göstermeye başladı enerjim de inşallah gelir günün kalanın da
senin durumun nasıl dün ki hareketlerden sonra
Motivasyonlar yerinde miiii ? Enerjiniz nasıl kızlarr
Çok geçiştirmelik olmuş be kuzum iştahın olmasada fındık ceviz eklesen biraz daha toparlar diye düşünüyorummenüm
öğle 12:20
biberli yumurta
1 kk peynir
domates salatalık
el kadar yağlı ekmek (memleketten getirmiştim hamuru yağla yoğrulmuş pide benzeri azcık daha incesi)
aralarda
2 bitki çayı
akşam 18 :30
1 taneye yakın muz
2 kaşık yulaf ezmesi
yoğurt tarçın karışımı
Şahanesin doğru yoldasın gelsin eksilerSabah 8
1 salatalik
5 zeytin
1 yk tuzsuz lor
2 adt biber
Ara 12
5 adt findik
1 adt bitter madlen
1 fincan nescafe
Oglen 13.30
1 kase.ezogelin corbasi
4 yk coban salata
Ara 16.30
2.adt ceviz
Aksam 19
1 kepce mercimek corbasi
3.yk kiymali ispanak
Kivircik salata
Su 2.5 litre
Yarim saat yuruyus
Minicik bunlar zarar etmez beyne doğru msj gönderelimİyi akşamlar kızlar menumu vereyim
Sabah 10 00
İki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalık
Nane
Şekersiz çay
Öğlen 14 00
Dört kaşık makarna
Ara
Bir ceviz
Aksam
Ceyrek simit
Bir çatal kek
Biraz tel peynir
Uc dal nane
Şekersiz çay
Şu iki litre oldu
Spor 11679 adım oldu 300 kalorifer fazla yazmışım sadece sporda evdeki işi saymadım..
Bugün simit yaptım çocuklara kocaman postane usulü yarın simit günümüz evde yapayım dedim bir de kek yaptım ev ahalisi tutturdu yiyelim diye akşam malesef böyle kahvaltı oldu bugün hiç güzel olmadı ..
Eh be o kadar da olsun yaniKızlar bugün annemle babam misafirimdi azcık kaçamaklar oldu :)
Kahvaltı
1 yumurtalı menemen, kk peynir, 2 dilim cheddar, 3 zeytin, 1 dilim tb
Öğle
1 kepçe mercimek çorbası, 1 kase etli kuru fasülye, yarım kase yoğurt, 1 dilim köy ekmeği
Ara
ş.siz nescafe, 2 hoşbeş, 2 minik tuzlu kurabiye, az çekirdek
Akşam
1 tabak çökertme kebabı, salata
Ara
Ş.siz çay
2,5 lt su
Kaçamak seni istememiş daha ne olsunKacamakli menüm
Sabah: 1 has yumurta 3 zeytin
1 dilim ekmek üstüne kaymak bal
Öğle: 1 tabak pırasa yemeği
1 kase corba, yoğurt
Ara:Türk.Kahvesi 2 k kayısı 1 k incir
Akşam 18.15: 5 kaşık taze fasulye
Ortadaki Yoğurtlu biber kozlemeden 2 kaşık
Ara: Şekersiz nescafe ve bir dilim yaspasta
2.5 litre su
Birde kendimde şunu farkettim ne zaman böyle bir şey yesem gecende de olmuştu hatta. Tuvalette kendimi buluyorum direk wc, vücut kabul etmiyor sanırım midemi bozuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?