Haydi Yine Yeniden...

bitter güzelimm sabahın azcık olmuş öğle de zaten hafif aralardan birine ya da akşama yoğurt yada süt eklesen şahane olurmuş afiyet şifa olsun
aklıma gelmişken sabah sabah canın şekerli çekince bitter yerine alternatif bala azcık fındık ezip katıştırıp ondan yesen çok güzel enerji verir

yaa gülüm bu günün değişik olmuş bana azcık simitle kek yemen sorun gelmedi yetersiz beslenmişsin o azcık azcık tel peynirde olmasa menün bomboş olacakmış yarına telaffi edersin artık protein yeeee yımırta candır cann sabaha mutlaka olmalı

Bu sabah uyaninca canim birsey istemedi canim bunlari zorla yedim.aslina bakarsan cok tatli cekmiyor canim yani bitteri tatli cektiginden degil de ara ogunumu degistirmek icin yiyorum.gecen haftalarda hem hurma yedim canim.ara sira sasirtmak lazim
Bu ara bitter nescafe findik ceviz yakinda hurma sute gecicem insallah :)

bana gayet normal geldi ara da sıra da erkenden yenilen minnak miktar da gofretten kurabiyeden zarar gelmez zihin altına diyette değilsin bak herşeyden yiyorum demiş olursun :)
afiyet şifa olsun menün çok güzel bence

bedenin alıştı sağlıklı şeylere hazır gıdayı kabul etmiyor pastada ki krema dokunuyor sana bacım
en iyisi bir daha yeme ev yapımı olmayana şeyleri

Kizlar 20 sn plank 50 squat yapildi.15 adet sumo squat yapildi

Nefes nefeseyim suan.
Plank gercekten zormus
hahaha yeni başladın tabi zor gelir
ben 10 sn ile başlamıştım plank a 1 hafta 10 -15 sn sonra 10 gün 20 sn şimdide 25 sn anca yapıyorum eee bende ki ağırlık fazla olunca anca taşıyor kollar vücudu :))

sen düzenli hatunsun ara öğünlerine bile önceden karar veriyorsun maşallahhh

Motivasyonlar yerinde miiii ? Enerjiniz nasıl kızlarr
Bende enerji falan kalmadı sabah sabah oğlum evin ortasına kustu sabahları çok stresli oluyor şimdi okuldayım bakalım öğretmeni ile konuş cam derdi neymiş öğrenelim bakalım onun stresi bana yansıdı ne yalan söyleyeyim

Uzun bir aradan sonra bugun işe başladım doğum iznim bitti yani evde kalmaya alışmışım zaman geçmedi öğlene kadar havada kapalı yagmur yağacak galiba hic sevmem böyle havaları

Suyu günde ikibuçuk litre içiyorum artık ama elim yüzüm şiş dünden beri niyeki acaba

Hastami acaba canım yada yediği bişeymi dokundu geçmiş olsun

Çok geçiştirmelik olmuş be kuzum iştahın olmasada fındık ceviz eklesen biraz daha toparlar diye düşünüyorum
Şahanesin doğru yoldasın gelsin eksiler
Minicik bunlar zarar etmez beyne doğru msj gönderelim
Eh be o kadar da olsun yani
Kaçamak seni istememiş daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…