Haydi Yine Yeniden...

Evett çok rahatladı öğretmenimiz çok ilgili eski öğrencileri pervane oluyo etrafında..öğretmenimiz bu okuldan herhangi bir taşın istemeyeceği için dört yıl kendisinin okuyacağını söyledi inş dediğin gibi olur yoksa ben yanarım

Teşekkür ederim canım onların mutlu olması benim için çok önemli üzülmeleri beni çok üzüyor inşallah az olsa çözülmüş durumda ...Allah yardımcın olsun canım bazen ilgisiz çocuklar sırf ilgi görmek için bu tür davranışlar sergiliyor sabrın vede sevginle bu işin üstesinden geleceğine eminim bazen yüksek tonda konuşmak daha etkili oluyor bizler evlerimizde aynı şeyi yapmıyormuyuz empati yapmak gerek öğretmen olmak çok zor ....

Hımm bugün çok vitamini depolamissin akşam bir krep yeter gibi aslında afiyet olsun canım...

Menünün güzel spor harika ohh maydonoz çayı da içilmiş daha ne olsun afiyet olsun

Afiyet olsun canım güzel menü. Mısırı gündüzleri ara öğün olarak tercih edersek daha faydalıdır yeni okudum bende zaten küçükmüş

Maşallah sana canım gerçekten harikulade bir menü ve yine ekmek yok maşallah maşallah....

Bende yazayim menumu
Sabah 9 00
Yarım simit
Tel peynir
Uc dört tane zeytin
Domates salatalık
Şekersiz çay
Öğlen 14 00
Dört çatal patates kızartması
Biraz peynir
Uc zeytin
Şekersiz çay
Ara 15 30
Bir küçük elma
Aksam
Bir kepçe çorba
Üç dilim kavun
Şu iki litre
Spor 6.5 km yürüdüm

Afiyet olsun canım, misafirler gidince düzenin oturacaktır..
Spor şahane menu de küçük poğaçalar var ama o da şahane afiyet olsun.
Kusursuz menu afiyet olsun canım.
Az geldi özellikle de akşam canım. Ama düzenli afiyet olsun.

Maydanoz çayıda eklenmiş sporda Süppperrr gidiyosun
Mısır sever biri olarak menün gayet güzel
Vuvvvv harika harika harika
Akşam ve sporla şahane bi gün olmuş

Merhaba kızlar bende menumu yazayım

Sabah 08.00

Bir salatalık bir domates
Bir haşlanmış yumurta
Bir bardak şekersiz çay

Öğle 12.00

Bir tane Kıymalı Kaşarlı pide
Bir bardak salgam suyu

Akşam 20.00

Bir kase mercimek çorbası
Üç çöp şiş fırında tavuk
Salata
Bir bardak salgam suyu

Su iki litre oldu bugün ama yatana kadar dahada içerim

Kızlar ben menülerinize yorum yapmıyorum nedenide kendi menülerim dört dörtlük olmadığı icin sizinkilere yorum yapıp olmus yada olmamış demek yanlış olur gibi geliyor

Bide spor falan yapamıyorum cunku topugum cok ağrıyor isten geldim yemek yaptım yedik oturmustum şimdi ayaga kalkayim dedim topugumun üzerine
basamadım

Akşamki ara olmasa az olmuş diyecektim ama mısırı gördüm kararında olmuş kuzum.

Canım sen baya az yemeye başladın gibime geliyor ya sütlaç yiyebilirdin bence inanki artı yapmaz.

Canım kahvaltı hariç menün az geldi bana

Bence bugün menün baya iyi olmuş canım ben beğendim. Akşam hiç karbon yok. Ve yorum yapabilirsin kendini hazır hissettiğinde.

gecikmeli menüm (daha yeni işim bitti özürrr)
sabah 8 :30
4 tane dolma köfteyi az tereyağıyla yumurtayla pişirdim
domates salatlık
yarım kk peynir

öğle 14:30
acılı sos
peynir
yuvarlak pidenin yarısı

akşam 17 :30
2 bardak sodalı limonlu ayran
2 et köftesi

Krep aslinda bende severim ama yapmiyorum kac zamandir.yumurta sut ve az bi un var cok masum geliyor bana.ekmek yemektense krep tercihimdir.ben begendim canim menunu

Menu guzel dengeli spor ve cay da var hersey yolunda canim

Cok guzel sade doyurucu menu canim

Aksama dogru hafifletmissin yediklerini.hele aksam cok az canim.bu yuruyuse gore bi tik daha biseyler ekle bence
Canim menunu cok guzel dengelemissin.sabah ve aksam ekmek yemeyip oglen pidede hakkini kullanmissin bu super.su da iyi.
Topuk icin doktora git derim ben ihmal etme.
Yorumlari da istedigin zaman yapabilirsin.bizlerde dort dortluk degiliz ama menulere yorum yaptikca kendimize ceki duzen veriyoruz.

Aksam erken kapanmis ve az olmus fistik keske bi ara ekleseydin ama gun geneli gayet iyi

Gelelim benim spora yine duraktan erken indim ve en az yarim saat yurudum...
Misafirlikten gelince de 25 sn plank 55 sguat yaptim.biraz bacak ve kol hareketleri az bisey de mekik cektim.cok keyif almaya basladim bu isten.keske daha once yapsaymisim.esim biraz dalga gecti guldu ben nefes nefese hareket yaparken o kendi gobuşune baksin.benim sıkılasmam lazim dedim ve devam ettim.sukur hersey yolunda iki gundur.bakalim bir ay sonunda ne kadar fark olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…