- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #31.641
Kendimi iyi hissediyorum öncelikle.o 30 günlük programı tamamlayınca sonuç ne olacak merak içerisindeyim.Karın bölgemde hafif bi hassasiyet var sanırım planktan dolayı.bacaklarda bi hamlama yok ama şimdilikmotivasyon iyi de enerji biraz az ben de :)))
güneş yeni yüzünü göstermeye başladı enerjim de inşallah gelir günün kalanın da
senin durumun nasıl dün ki hareketlerden sonra
Aa gecmis olsun.neden kustu ki tikandi mi yoksa psikolojik bi etkisi mi varBende enerji falan kalmadı sabah sabah oğlum evin ortasına kustu sabahları çok stresli oluyor şimdi okuldayım bakalım öğretmeni ile konuş cam derdi neymiş öğrenelim bakalım onun stresi bana yansıdı ne yalan söyleyeyim
Isbasi yapmanin stresi vardir canim odem tuttun kesin.olsun bol su ile atarsin onu.ilk gunler zaman gecmez belki pek ama zamanla alisirsin.Uzun bir aradan sonra bugun işe başladım doğum iznim bitti yani evde kalmaya alışmışım zaman geçmedi öğlene kadar havada kapalı yagmur yağacak galiba hic sevmem böyle havaları
Suyu günde ikibuçuk litre içiyorum artık ama elim yüzüm şiş dünden beri niyeki acaba
Hic erteleme hemen bu aksam basla.ben dun oyle yaptim mesela 30 gunluk squat ve plank programina basladim.sen leslie ile de destekleyebilirsin canim.cok iyi gelir spor daha hizli verirsin kilonu ve sarkmalari toparlarEnerjim düşük benim ama evde jimnastik yapayım diyorum da ne zaman başlayacagima karar veremedim
Hayırlı olsun canım başta suyu fazla içtiğinde vücut o suyu atamayabiliyor bende yaşamıştım yeşil çay iç istersen zamanla içtiğin suyu teröre edebilecek vücudun sakın şu içmeyi bırakma tatlım...Uzun bir aradan sonra bugun işe başladım doğum iznim bitti yani evde kalmaya alışmışım zaman geçmedi öğlene kadar havada kapalı yagmur yağacak galiba hic sevmem böyle havaları
Suyu günde ikibuçuk litre içiyorum artık ama elim yüzüm şiş dünden beri niyeki acaba
Yok hasta değil canım başka problemlerinizi var galibaHastami acaba canım yada yediği bişeymi dokundu geçmiş olsun
Sağol tatlım ya sorma sabah kahvaltıyı görünce içim bulanıyor dedi ben beslenmesini hazırlarken evin ortasına kustu kaç gündür gecede uyumuyor öğretmeni ile konuştum özel olarak öğretmeni direk seni korkutan bişeymi var dedi tabletteki oyundan bahsetti ondan korktuğunu söyledi ama haftalardır tablet oynamiyorlar öğretmeni sınıfta yüksek sesle bazen konuştuğundan bahsetti peki bu korkutuyomu seni dedi oda biraz dedi öğretmenler mecbur seslerini yükseltecek bazen çok zor çocuklar oluyor ve onlar sadece bu dilden anlıyor oğluma ben sesimi yukselttigimde sen başka şeylerle ilgilenebilirsin dedi kahvaltı yapmak istemiyorsan az az süt içebilirsin dedi okuldan çıkınca çok rahatladım anne dedi birde sınıf başkanlığı için aday olabilirsin dedi çok hoşuna gitti bu durum oğlumun nadir öğrencilerden olduğunu çok güzel kurallara uyduğunu söyledi çok memnun olduğundan bahsetti bunlar neyse de şu sorunumuz çözülür se çok mutlu olcam gerçekten...Aa gecmis olsun.neden kustu ki tikandi mi yoksa psikolojik bi etkisi mi var
Stresten canım biraz hassas bir çocuk çabuk etkileniyor öğretmeni ile konuştuk oda çok rahatladı inşallah bu gece uyur ve sabah kusmaz .....angelina35 canım çok geçmiş olsun stresten mi yada benim de geçen hafta evlatciklarım olmuştu ya o mu acaba. Ins o değildir canım
oh iyi bari rahatlamış paşa.öğretmeni de ne güzel yaklaşmış sağolsun motive edici birisi sanırım.İnşallah ilköğretimin tamamını tek bir öğretmenden alır.değişince de adaptasyon sorunu çok oluyor çevremdekilerden biliyorum.Sağol tatlım ya sorma sabah kahvaltıyı görünce içim bulanıyor dedi ben beslenmesini hazırlarken evin ortasına kustu kaç gündür gecede uyumuyor öğretmeni ile konuştum özel olarak öğretmeni direk seni korkutan bişeymi var dedi tabletteki oyundan bahsetti ondan korktuğunu söyledi ama haftalardır tablet oynamiyorlar öğretmeni sınıfta yüksek sesle bazen konuştuğundan bahsetti peki bu korkutuyomu seni dedi oda biraz dedi öğretmenler mecbur seslerini yükseltecek bazen çok zor çocuklar oluyor ve onlar sadece bu dilden anlıyor oğluma ben sesimi yukselttigimde sen başka şeylerle ilgilenebilirsin dedi kahvaltı yapmak istemiyorsan az az süt içebilirsin dedi okuldan çıkınca çok rahatladım anne dedi birde sınıf başkanlığı için aday olabilirsin dedi çok hoşuna gitti bu durum oğlumun nadir öğrencilerden olduğunu çok güzel kurallara uyduğunu söyledi çok memnun olduğundan bahsetti bunlar neyse de şu sorunumuz çözülür se çok mutlu olcam gerçekten...
oh iyi bari rahatlamış paşa.öğretmeni de ne güzel yaklaşmış sağolsun motive edici birisi sanırım.İnşallah ilköğretimin tamamını tek bir öğretmenden alır.değişince de adaptasyon sorunu çok oluyor çevremdekilerden biliyorum.
Kendimi iyi hissediyorum öncelikle.o 30 günlük programı tamamlayınca sonuç ne olacak merak içerisindeyim.Karın bölgemde hafif bi hassasiyet var sanırım planktan dolayı.bacaklarda bi hamlama yok ama şimdilik
Menümü vereyim belli nasılsa
Kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, domates salatalık, bi çatal peynir, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal
Ara
Mandalina
Öğle
1 dilim tahıllı ekmek, 3 yemek kaşığı domates biber kavurması, 1 krep üzerine nutella
Ara
Türk kahvesi, 2 mandalina
Aksam
2 krep üzerine kıymalı harç, ayran, salata, yarım kase çorba
Ara
Türk kahvesi olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?