Haydi Yine Yeniden...

motivasyon iyi de enerji biraz az ben de :)))
güneş yeni yüzünü göstermeye başladı enerjim de inşallah gelir günün kalanın da
senin durumun nasıl dün ki hareketlerden sonra
Kendimi iyi hissediyorum öncelikle.o 30 günlük programı tamamlayınca sonuç ne olacak merak içerisindeyim.Karın bölgemde hafif bi hassasiyet var sanırım planktan dolayı.bacaklarda bi hamlama yok ama şimdilik

Aa gecmis olsun.neden kustu ki tikandi mi yoksa psikolojik bi etkisi mi var

Isbasi yapmanin stresi vardir canim odem tuttun kesin.olsun bol su ile atarsin onu.ilk gunler zaman gecmez belki pek ama zamanla alisirsin.

Enerjim düşük benim ama evde jimnastik yapayım diyorum da ne zaman başlayacagima karar veremedim
Hic erteleme hemen bu aksam basla.ben dun oyle yaptim mesela 30 gunluk squat ve plank programina basladim.sen leslie ile de destekleyebilirsin canim.cok iyi gelir spor daha hizli verirsin kilonu ve sarkmalari toparlar

Hayırlı olsun canım başta suyu fazla içtiğinde vücut o suyu atamayabiliyor bende yaşamıştım yeşil çay iç istersen zamanla içtiğin suyu teröre edebilecek vücudun sakın şu içmeyi bırakma tatlım...

Aa gecmis olsun.neden kustu ki tikandi mi yoksa psikolojik bi etkisi mi var
Sağol tatlım ya sorma sabah kahvaltıyı görünce içim bulanıyor dedi ben beslenmesini hazırlarken evin ortasına kustu kaç gündür gecede uyumuyor öğretmeni ile konuştum özel olarak öğretmeni direk seni korkutan bişeymi var dedi tabletteki oyundan bahsetti ondan korktuğunu söyledi ama haftalardır tablet oynamiyorlar öğretmeni sınıfta yüksek sesle bazen konuştuğundan bahsetti peki bu korkutuyomu seni dedi oda biraz dedi öğretmenler mecbur seslerini yükseltecek bazen çok zor çocuklar oluyor ve onlar sadece bu dilden anlıyor oğluma ben sesimi yukselttigimde sen başka şeylerle ilgilenebilirsin dedi kahvaltı yapmak istemiyorsan az az süt içebilirsin dedi okuldan çıkınca çok rahatladım anne dedi birde sınıf başkanlığı için aday olabilirsin dedi çok hoşuna gitti bu durum oğlumun nadir öğrencilerden olduğunu çok güzel kurallara uyduğunu söyledi çok memnun olduğundan bahsetti bunlar neyse de şu sorunumuz çözülür se çok mutlu olcam gerçekten...

angelina35 canım çok geçmiş olsun stresten mi yada benim de geçen hafta evlatciklarım olmuştu ya o mu acaba. Ins o değildir canım
Stresten canım biraz hassas bir çocuk çabuk etkileniyor öğretmeni ile konuştuk oda çok rahatladı inşallah bu gece uyur ve sabah kusmaz .....

oh iyi bari rahatlamış paşa.öğretmeni de ne güzel yaklaşmış sağolsun motive edici birisi sanırım.İnşallah ilköğretimin tamamını tek bir öğretmenden alır.değişince de adaptasyon sorunu çok oluyor çevremdekilerden biliyorum.

Aynen öyle oluyor temel için bu çok önemli benim kızımın 3. Öğretmeni ben öğretmen olmasam kayıp çocuklardan olabilirdi tam huyuna alışıyolar hop yeni öğretmen hepsinin tarzı başka son öğretmeni bambaşka bide bu sene 4. Sınıf Rabbim tüm çocuklara kolaylık versin bu durum öğretmen içinde zor yeni öğrenci yeni veli uyum sürecini tüm sınıfça atlatıyolar

angelina35 stres kaynaklı olmuş ama Allahtan bilinçli annesi var öğretmende işine hakim gözüküyor inşallah çabuk atlatırsınız yüksek sesle konuşmak inan çok zor gece gırtlağın yanıyor ama her çocuk seninki gibi olmuyoki benim şimdi bi öğrencim var bugün 10 sn için bile kalem eline almadı ilk hafta yerde masanın altında oturuyodu bu hafta masanın üstünde aile desen parçalanmış kadın ikinci evlilik yapmış üvey babayla büyüyor sevgi görmemiş ite kaka büyümüş arkadaşlarına sürekli zarar veriyor kitabını karalıyo gözlüğünü alıyor normal ses tonu konuşsan aldırış etmiyor

Anaaaam ne sorunlular tahmin edemezsiniz mutlu evde büyüyen 23 öğrenciden sadece 5 tane var babası ölen 2 öğrencim var biri öldürülmüş biri kanserden ölmüş boşanmış aile çocuğuda çok ya da gariban yokluk içinde dünyaya gelmiş ilgisiz aileler o yüzden işimiz daha da zorlaşıyor hangisine üzüleceğimizi şaşırıyoruz

Menümü vereyim belli nasılsa
Kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, domates salatalık, bi çatal peynir, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal
Ara
Mandalina
Öğle
1 dilim tahıllı ekmek, 3 yemek kaşığı domates biber kavurması, 1 krep üzerine nutella
Ara
Türk kahvesi, 2 mandalina
Aksam
2 krep üzerine kıymalı harç, ayran, salata, yarım kase çorba
Ara
Türk kahvesi olcak

Kendimi iyi hissediyorum öncelikle.o 30 günlük programı tamamlayınca sonuç ne olacak merak içerisindeyim.Karın bölgemde hafif bi hassasiyet var sanırım planktan dolayı.bacaklarda bi hamlama yok ama şimdilik

Ben de başladım canım :) plank ve squat

aç karna:
maydonoz çayı

Kahvaltı ve Öğle birlikte (11-12 gibi)
2 haşl. yumurta, kk peynir, 1 zeytin, 1 salatalık, 3 lokma mini poğça

Ara (15:45)
Ş.siz Nescafe sütlü, 2 lokma mini poğça, 2 d bitter

Akşam (18:00)
1 kepçe mercimek çorbası, 1 tabak çökertme kebabı

Ara
1 mandalina, bitki çayı şeklinde olacak.

yatmadan önce:
maydonoz çayı

2,5 lt su

30 sn. plank
55 squat
100 ip
15 dk kol ve bacak
hareketleri

Hem öğlen hem akşam cidden senin kv krepçiymiş yapacak bişi yok yiyeceksin ama bir tane yemeye özen göster en azından akşam canım. Afiyet olsun.

Menüm
Kahvaltı 1 yumurta 3 zeytin
4 lokma koy ekmeği
Çay kaşığı kaymak
Öğle: 1 tabak taze fasulye
3 kaşık pilav
Domates salatalık
Küçük kase yoğurt
Ara:2 k kayısı 2 k incir kahve

Aksam 17.30:1 kase tarhana 4 kasik yogurt
Ara: 1 küçük haşlama mısır az çekirdek
2.5 litre su

Menumu yazayim ev gormesine geldim yorumlari donunce yaparim kizlar

Sabah 8
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
5 adt zeytin
Yarim domates
1 salatalik
3 biber

Ara 12
7 findik
1 bitter
1 fincan nescafe

Oglen 14.30
1 corba kasesi kasar arnavut cigeri
Biber ve sogan

Ara 17
3.ceviz

Aksam 19
1 kepce mercimek corbasi
Yarim tavuk but firinda
Kivircik salata

Su 2.5 litre

Misafirlikte sadece cay icicem.karnim cok tok.hareletleri eve gidince yaparim.
Kv sutlac yapmis offf yemedim ama yarin sabah 1 kucuk kase yicem kahvalti niyetine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…