Haydi Yine Yeniden...

Menünün ve şu içimin çok güzel tatlım Aa olurmu öyle belki senin de farklı bizim bilmediğimiz ama senin bildiğin şeyler vardır bizler birbirimize destek için yorum yapıyoruz hiç birimiz diyetisyen değiliz yorum yaparak doğru ve yanlışlarımı zi görüyoruz lütfen böyle düşünme ve yorumlarını bekliyorum tatlım

Menünün güzel canım ama pide biraz fazla mı olmuş ne afiyet olsun canım..

Ohh süpersin dostum taş gibi Olcan taş...enişte de çok fena var ya mahsus yapıyor sen taş gibi olunca oda kendini beğenmeyip spora başlayacaktır...spor yaptıkça yapasın gelecek canım bir ay sonra daha sıkı olacaksın

Hiç sanmıyorum onun spor yapacağını canım.kendisiyle fazla barışıktır göbüşüyle gayet mutlu o.İlerde rahatsızlıkları başlarsa belki frenler ama şimdilik hiç niyeti yok.Boyu da uzun olduğu için kilodan ziyade yapılı duruyor zaten...
Ben baya alıştım dediğin gibi yaptıkça yapasım geliyor.inşallah daha sıkı daha fit bir görünüme sahip olacağım

Benimki başladı spor yapmam lagzim demelere göbeğim çok mu büyük bana bakıyor sen baya sıkılastin devam devam diyor ...İnşallah hep beraber fit olalım tartida ki sayıdan çok vücudun görünümü çok önemli o nedenle spor şart olmadı yürüyüş şart

Yok tatlım bu sabah kusmadi öğretmenin konuşması ise yaradı gece bir kez uyandı wc için güzel geçti gecesi sabah çok sakindi keşke daha önce konuşsaydık öğretmenimiz le..
Ay çok iyi çok sevindim canım.maşallah laf dinlemiş hemen bak bilinç altına yerleşti demekki öğretmeninin dedikleri

tomurcukkk canım maşallah sporuna. ÖlçülerinI aldın mi canım 1 ay önce ve sonrayi kiyaslarsin hatirlatayim dedim
İyi yaptın canım yaa bak o aklımda yoktu.Aylar öncesi 102-82-102 olarak ölçü almıştım.bu akşam yine alayım ve 1 ay sonra yine

bebeğimizi kaybettikten sonra eşim bana karşı anlayışlı olacağına zaten bağımlı olduğu anası ve bacılarına daha bir düşkün oldu ben ne istersem yapmamaya ama aynı şeyi onlar isterse hemen yapıp onları mutlu etmeye başladı neymiş efendim evlendiğimizden beri hep benim dediğimi yapmış ki bu külliyen yalan artık onları mutlu edecekmiş anasıgil hakkında iyi bişeyde söylesem bile hemen altında art niyet arıyor bugün yine kavga ettik bıktım anasındanda bacılarındanda sonunda boşanacaz yazık olacak evliliğimize onlarda iyice çocukluğa koydular kendilerini anası torununu kaybetmişde çok üzgünmüşde bilmem ne ben neyi kaybettim yıllardır özlemle beklediğim o kadar tedaviden sonra kavuştuğumu sandığım evladımı kaybettim ama beyefendi hala anasının ve cadı bacılarının etkisinde bugün sinirimden bir paket gofret yedim bugün menü yazmayacam kızlar çünkü hiç diyet yapacak kafada değilim su bile içmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…