- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #31.681
Menünün ve şu içimin çok güzel tatlım Aa olurmu öyle belki senin de farklı bizim bilmediğimiz ama senin bildiğin şeyler vardır bizler birbirimize destek için yorum yapıyoruz hiç birimiz diyetisyen değiliz yorum yaparak doğru ve yanlışlarımı zi görüyoruz lütfen böyle düşünme ve yorumlarını bekliyorum tatlımMerhaba kızlar bende menumu yazayım
Sabah 08.00
Bir salatalık bir domates
Bir haşlanmış yumurta
Bir bardak şekersiz çay
Öğle 12.00
Bir tane Kıymalı Kaşarlı pide
Bir bardak salgam suyu
Akşam 20.00
Bir kase mercimek çorbası
Üç çöp şiş fırında tavuk
Salata
Bir bardak salgam suyu
Su iki litre oldu bugün ama yatana kadar dahada içerim
Kızlar ben menülerinize yorum yapmıyorum nedenide kendi menülerim dört dörtlük olmadığı icin sizinkilere yorum yapıp olmus yada olmamış demek yanlış olur gibi geliyor
Bide spor falan yapamıyorum cunku topugum cok ağrıyor isten geldim yemek yaptım yedik oturmustum şimdi ayaga kalkayim dedim topugumun üzerine
basamadım
Menünün güzel canım ama pide biraz fazla mı olmuş ne afiyet olsun canım..gecikmeli menüm (daha yeni işim bitti özürrr)
sabah 8 :30
4 tane dolma köfteyi az tereyağıyla yumurtayla pişirdim
domates salatlık
yarım kk peynir
öğle 14:30
acılı sos
peynir
yuvarlak pidenin yarısı
akşam 17 :30
2 bardak sodalı limonlu ayran
2 et köftesi
Ohh süpersin dostum taş gibi Olcan taş...enişte de çok fena var ya mahsus yapıyor sen taş gibi olunca oda kendini beğenmeyip spora başlayacaktır...spor yaptıkça yapasın gelecek canım bir ay sonra daha sıkı olacaksınGelelim benim spora yine duraktan erken indim ve en az yarim saat yurudum...
Misafirlikten gelince de 25 sn plank 55 sguat yaptim.biraz bacak ve kol hareketleri az bisey de mekik cektim.cok keyif almaya basladim bu isten.keske daha once yapsaymisim.esim biraz dalga gecti guldu ben nefes nefese hareket yaparkeno kendi gobuşune baksin.benim sıkılasmam lazim dedim ve devam ettim.sukur hersey yolunda iki gundur.bakalim bir ay sonunda ne kadar fark olacak
Spor etkisini göstermiş gece gece enerji yapmış fıstık...sende bir tanesinHepinizi opuyorumhayirli huzurlu geceler olsun insallah.guzel ruyalar gorun yarina guzel musmutlu enerjik uyanin.bu gunlugun kizlari bi tane bi bi biiii hepimiz incecik olucaz insallah
Ohh süpersin dostum taş gibi Olcan taş...enişte de çok fena var ya mahsus yapıyor sen taş gibi olunca oda kendini beğenmeyip spora başlayacaktır...spor yaptıkça yapasın gelecek canım bir ay sonra daha sıkı olacaksın
Canım seninde cuman mübarek olsun ..Günaydın kızlar herkesin içinden geçen ve hakkında hayırlı olan tüm dilekleri kabul olsun cumanız mübarek olsun
Hayırlı cumalar canım..Günaydın,hayırlı cumalar
Benimki başladı spor yapmam lagzim demelere göbeğim çok mu büyük bana bakıyor sen baya sıkılastin devam devam diyor ...İnşallah hep beraber fit olalım tartida ki sayıdan çok vücudun görünümü çok önemli o nedenle spor şart olmadı yürüyüş şartHiç sanmıyorum onun spor yapacağını canım.kendisiyle fazla barışıktır göbüşüyle gayet mutlu o.İlerde rahatsızlıkları başlarsa belki frenler ama şimdilik hiç niyeti yok.Boyu da uzun olduğu için kilodan ziyade yapılı duruyor zaten...
Ben baya alıştım dediğin gibi yaptıkça yapasım geliyor.inşallah daha sıkı daha fit bir görünüme sahip olacağım
Yok tatlım bu sabah kusmadi öğretmenin konuşması ise yaradı gece bir kez uyandı wc için güzel geçti gecesi sabah çok sakindi keşke daha önce konuşsaydık öğretmenimiz le..angelina35 nasıldı bu sabah paşa,kusma falan var mıydı ?
Ay çok iyi çok sevindim canım.maşallah laf dinlemiş hemen bak bilinç altına yerleşti demekki öğretmeninin dedikleriYok tatlım bu sabah kusmadi öğretmenin konuşması ise yaradı gece bir kez uyandı wc için güzel geçti gecesi sabah çok sakindi keşke daha önce konuşsaydık öğretmenimiz le..
Bende çok mutlu oldum canım...Ay çok iyi çok sevindim canım.maşallah laf dinlemiş hemen bak bilinç altına yerleşti demekki öğretmeninin dedikleri
İyi yaptın canım yaa bak o aklımda yoktu.Aylar öncesi 102-82-102 olarak ölçü almıştım.bu akşam yine alayım ve 1 ay sonra yinetomurcukkk canım maşallah sporuna. ÖlçülerinI aldın mi canım 1 ay önce ve sonrayi kiyaslarsin hatirlatayim dedim
Aksam alma kuzum sabah al. Akşam ki bel ölçün gerçeği yansıtmaz.İyi yaptın canım yaa bak o aklımda yoktu.Aylar öncesi 102-82-102 olarak ölçü almıştım.bu akşam yine alayım ve 1 ay sonra yine
Tamam canım sabah unutmazsam tabiiAksam alma kuzum sabah al. Akşam ki bel ölçün gerçeği yansıtmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?