- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #31.701
Haklısın canım valla ne diyeyim.erkek milleti işte herşeyi kendi istedikleri doğrultuda yönetecekler.onu da anlamaya çalışıyorum muhakkak o da sarsıldı ama sana bu şekilde davranmasını gerektirmiyor bu.birlikte el ele verip aşmanız lazım bu süreci.çok kızdım bende annesine ve kardeşlerine.destek olacaklarına köstek olup koparıyorlar hepten.bebeğimizi kaybettikten sonra eşim bana karşı anlayışlı olacağına zaten bağımlı olduğu anası ve bacılarına daha bir düşkün oldu ben ne istersem yapmamaya ama aynı şeyi onlar isterse hemen yapıp onları mutlu etmeye başladı neymiş efendim evlendiğimizden beri hep benim dediğimi yapmış ki bu külliyen yalan artık onları mutlu edecekmiş anasıgil hakkında iyi bişeyde söylesem bile hemen altında art niyet arıyor bugün yine kavga ettik bıktım anasındanda bacılarındanda sonunda boşanacaz yazık olacak evliliğimize onlarda iyice çocukluğa koydular kendilerini anası torununu kaybetmişde çok üzgünmüşde bilmem ne ben neyi kaybettim yıllardır özlemle beklediğim o kadar tedaviden sonra kavuştuğumu sandığım evladımı kaybettim ama beyefendi hala anasının ve cadı bacılarının etkisinde bugün sinirimden bir paket gofret yedim bugün menü yazmayacam kızlar çünkü hiç diyet yapacak kafada değilim su bile içmedim
bebeğimizi kaybettikten sonra eşim bana karşı anlayışlı olacağına zaten bağımlı olduğu anası ve bacılarına daha bir düşkün oldu ben ne istersem yapmamaya ama aynı şeyi onlar isterse hemen yapıp onları mutlu etmeye başladı neymiş efendim evlendiğimizden beri hep benim dediğimi yapmış ki bu külliyen yalan artık onları mutlu edecekmiş anasıgil hakkında iyi bişeyde söylesem bile hemen altında art niyet arıyor bugün yine kavga ettik bıktım anasındanda bacılarındanda sonunda boşanacaz yazık olacak evliliğimize onlarda iyice çocukluğa koydular kendilerini anası torununu kaybetmişde çok üzgünmüşde bilmem ne ben neyi kaybettim yıllardır özlemle beklediğim o kadar tedaviden sonra kavuştuğumu sandığım evladımı kaybettim ama beyefendi hala anasının ve cadı bacılarının etkisinde bugün sinirimden bir paket gofret yedim bugün menü yazmayacam kızlar çünkü hiç diyet yapacak kafada değilim su bile içmedim
Çok üzüldüm canım canını sikmamaya çalış. Ins her şey hallolur esin de zamanla seni anlayacaktirbebeğimizi kaybettikten sonra eşim bana karşı anlayışlı olacağına zaten bağımlı olduğu anası ve bacılarına daha bir düşkün oldu ben ne istersem yapmamaya ama aynı şeyi onlar isterse hemen yapıp onları mutlu etmeye başladı neymiş efendim evlendiğimizden beri hep benim dediğimi yapmış ki bu külliyen yalan artık onları mutlu edecekmiş anasıgil hakkında iyi bişeyde söylesem bile hemen altında art niyet arıyor bugün yine kavga ettik bıktım anasındanda bacılarındanda sonunda boşanacaz yazık olacak evliliğimize onlarda iyice çocukluğa koydular kendilerini anası torununu kaybetmişde çok üzgünmüşde bilmem ne ben neyi kaybettim yıllardır özlemle beklediğim o kadar tedaviden sonra kavuştuğumu sandığım evladımı kaybettim ama beyefendi hala anasının ve cadı bacılarının etkisinde bugün sinirimden bir paket gofret yedim bugün menü yazmayacam kızlar çünkü hiç diyet yapacak kafada değilim su bile içmedim
Canım benim ne desem bilemedim eşinde bunalımda gözüküyor biliyorum gereksiz yanlış davranıyor belli ki kafası karışık birçok erkek ilk yıllarda anasına bacısına düşkündür sadece yatakta karısını hatırlar zamanla öğrenir arada denge kurması gerektiğini bi tarafı seçmek zorunda olmadığını ikisininde kıymetli olduğunu ana farklı eş farklı niye kıyaslanır niye böyle gereksiz sürtüşmelere girerler ki çok mu zor iki tarafı idare etmek bunların beyinleri dümdüz Allah vermiş en güzelini ama kullanamıyolar sana düşen sabretmek zamana bırakmak oda anlayacak doğruyu yuva desen kurması kolay yürütmesi zor diyeti ben bırakma derim kendine kötülük yapma o yüzden bu sayfada değil miyiz her problemde acısını kendimizden çıkarıyoruz hadi kalk suyunu iç hayat öylede böyle de devam ediyorbebeğimizi kaybettikten sonra eşim bana karşı anlayışlı olacağına zaten bağımlı olduğu anası ve bacılarına daha bir düşkün oldu ben ne istersem yapmamaya ama aynı şeyi onlar isterse hemen yapıp onları mutlu etmeye başladı neymiş efendim evlendiğimizden beri hep benim dediğimi yapmış ki bu külliyen yalan artık onları mutlu edecekmiş anasıgil hakkında iyi bişeyde söylesem bile hemen altında art niyet arıyor bugün yine kavga ettik bıktım anasındanda bacılarındanda sonunda boşanacaz yazık olacak evliliğimize onlarda iyice çocukluğa koydular kendilerini anası torununu kaybetmişde çok üzgünmüşde bilmem ne ben neyi kaybettim yıllardır özlemle beklediğim o kadar tedaviden sonra kavuştuğumu sandığım evladımı kaybettim ama beyefendi hala anasının ve cadı bacılarının etkisinde bugün sinirimden bir paket gofret yedim bugün menü yazmayacam kızlar çünkü hiç diyet yapacak kafada değilim su bile içmedim
Kusursuz olmuş azda spor olsa tadından yenmezMenumu vereyim
Sabah 06.50: 2 has yum 3 zeytin 2 çatal domates, 1 k kayısı
Ara: 1 galeta sek kahve
Öğle: 1 kase tarhana, 2 kepçe ıspanak yem.
Yoğurt
Ara: türk kahvesi 1 k kayısı, 1 k incir
Aksam 17.30:yarım kase ıspanak
fırında 5 köfte ve küçük patates, büyük bardak ayran
2.5 litre su
Aksam ev görmeye gidecez. Sonra yine gelirim menüler için
Valla cok guzel duzenli bi menu olmus canim.tam senlikMenumu vereyim
Sabah 06.50: 2 has yum 3 zeytin 2 çatal domates, 1 k kayısı
Ara: 1 galeta sek kahve
Öğle: 1 kase tarhana, 2 kepçe ıspanak yem.
Yoğurt
Ara: türk kahvesi 1 k kayısı, 1 k incir
Aksam 17.30:yarım kase ıspanak
fırında 5 köfte ve küçük patates, büyük bardak ayran
2.5 litre su
Aksam ev görmeye gidecez. Sonra yine gelirim menüler için
Menu gayet iyi canim da tatli 1 tane olaymis iyiymis.neyse sen yakarsin onuKahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal
Ara
1.5 mandalina
Öğle
1 dilim tahıllı ekmek,3 yemek kaşığı kıymalı domatesli harç,çay
Ara
Türk kahvesi, 3 hünnap, 1 minik bitter
Akşam
2 yemek kaşığı Patates,2 baget tavuk fırında, yoğurt salata
Ara
2 tulumba tatlısı, çay olacak
Çok kararlı gidiyorsun maşallah sana yarın bende misafirlerimi yolcu etcem sanırım pazardan itibaren full performans aranızdayımSabah 8
1 kucuk kase tarcinli sutlac
Uzerine 2 ceviz
Ara 12.30
7 adt findik
1 adt bitter ve nescafe
Oglen 14.30
2 yk yulaf ezmesi
4.yk yogurt
Ara 17
3 adet ceviz
Aksam 19
1 kepce mercimek corbasi
3 yk kalderek kavurmasi
2 kk kadar tavuk gogus eti firinda
2 yk yogurt
Su 2.5-3 lt arasi
Insallah canim.seninde duzenin bi tuttu mu cok iyi veriyorsun.Çok kararlı gidiyorsun maşallah sana yarın bende misafirlerimi yolcu etcem sanırım pazardan itibaren full performans aranızdayım
Regl etkisi ufak kacamaklar yaptiriyor maalesef.olsun sporun iyi yakarsin canimaç karna:
maydonoz çayı
Kahvaltı (11 gibi)
1 haşl. yumurta, 2 kk peynir, 4 zeytin, 1 dilim tb ekmeği, azcık reçel
Ara- (komşumda)
Türk kahvesi, 2 kurabiye
Akşam (16:45)
2 kepçe mercimek çorbası, 1 büyük tabak yeşil salata, 1 mini lokmalık poğça
Ara (18:00)
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter, birkaç doritos (kendimi tutamadım regl yakındır.)
yatmadan:
maydonoz çayı
3 lt su
15 dk karışık egzersiz
30 sn plank
60 squat
25 mekik
Bu sporla o kaçamak yakılır diye düşünüyorum hem akşam çok erken olmuş maydanoz çayının tadı nasıl ne işe yarıyor nasıl yapıyorsunaç karna:
maydonoz çayı
Kahvaltı (11 gibi)
1 haşl. yumurta, 2 kk peynir, 4 zeytin, 1 dilim tb ekmeği, azcık reçel
Ara- (komşumda)
Türk kahvesi, 2 kurabiye
Akşam (16:45)
2 kepçe mercimek çorbası, 1 büyük tabak yeşil salata, 1 mini lokmalık poğça
Ara (18:00)
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter, birkaç doritos (kendimi tutamadım regl yakındır.)
yatmadan:
maydonoz çayı
3 lt su
15 dk karışık egzersiz
30 sn plank
60 squat
25 mekik
Harika gidiyorsun spor artık bağımlılık yapacak diyim ben sanaBugun yuruyusumu yapamadim is cikisi pazara gittim ona saydim artik :)
Biraz once de 30 sn plank 60 squat 25 mekik yaptim pil bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?