Haydi Yine Yeniden...

Haklısın canım valla ne diyeyim.erkek milleti işte herşeyi kendi istedikleri doğrultuda yönetecekler.onu da anlamaya çalışıyorum muhakkak o da sarsıldı ama sana bu şekilde davranmasını gerektirmiyor bu.birlikte el ele verip aşmanız lazım bu süreci.çok kızdım bende annesine ve kardeşlerine.destek olacaklarına köstek olup koparıyorlar hepten.
sen sakinliğini koru.pireye yorgan yakıp evliliğinden olma.mücadeleni sürdür canım.
bugün menü verme ama yarın kaldığın yerden devam et lütfen.boşlarsan alır başını gider yine.senin kilolarını verip sağlığına kavuşman lazım

Ah bu erkekler... Çok kızdım eşine.. En büyük yıkıntıyı yaşayan sensin bunu nasıl göremez.. En çok da kv ne kızdım senin yanında olmak yerine oğlunu da çekip almaya çalışıyor besbelli.. Ama istediklerini onlara verme canım. Sen annesi kardeşleri hakkında konuştukça sana daha çok bilenecek. Buna adım gibi eminim. Sen hep iyi göster kendini tamam mı gıcıklığına iyi davran onlara. Onlar da sana ters davrandığında eşin anlar. Ama şunu asla unutma hiçbir erkek en iyisi bile annesine laf söylenmesine katlanmaz. Rabbim yardımcın olsun. İçine ferahlık versin. Hakkında kötü düşünenlerin başına geçirsin o kötülükleri inşallah...

Çok üzüldüm canım canını sikmamaya çalış. Ins her şey hallolur esin de zamanla seni anlayacaktir

Menumu vereyim
Sabah 06.50: 2 has yum 3 zeytin 2 çatal domates, 1 k kayısı
Ara: 1 galeta sek kahve

Öğle: 1 kase tarhana, 2 kepçe ıspanak yem.
Yoğurt
Ara: türk kahvesi 1 k kayısı, 1 k incir

Aksam 17.30:yarım kase ıspanak
fırında 5 köfte ve küçük patates, büyük bardak ayran
2.5 litre su
Aksam ev görmeye gidecez. Sonra yine gelirim menüler için

Canım benim ne desem bilemedim eşinde bunalımda gözüküyor biliyorum gereksiz yanlış davranıyor belli ki kafası karışık birçok erkek ilk yıllarda anasına bacısına düşkündür sadece yatakta karısını hatırlar zamanla öğrenir arada denge kurması gerektiğini bi tarafı seçmek zorunda olmadığını ikisininde kıymetli olduğunu ana farklı eş farklı niye kıyaslanır niye böyle gereksiz sürtüşmelere girerler ki çok mu zor iki tarafı idare etmek bunların beyinleri dümdüz Allah vermiş en güzelini ama kullanamıyolar sana düşen sabretmek zamana bırakmak oda anlayacak doğruyu yuva desen kurması kolay yürütmesi zor diyeti ben bırakma derim kendine kötülük yapma o yüzden bu sayfada değil miyiz her problemde acısını kendimizden çıkarıyoruz hadi kalk suyunu iç hayat öylede böyle de devam ediyor

Kusursuz olmuş azda spor olsa tadından yenmez

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal
Ara
1.5 mandalina
Öğle
1 dilim tahıllı ekmek,3 yemek kaşığı kıymalı domatesli harç,çay
Ara
Türk kahvesi, 3 hünnap, 1 minik bitter
Akşam
2 yemek kaşığı Patates,2 baget tavuk fırında, yoğurt salata
Ara
2 tulumba tatlısı, çay olacak

Sabah 8
1 kucuk kase tarcinli sutlac
Uzerine 2 ceviz

Ara 12.30
7 adt findik
1 adt bitter ve nescafe

Oglen 14.30
2 yk yulaf ezmesi
4.yk yogurt

Ara 17
3 adet ceviz

Aksam 19
1 kepce mercimek corbasi
3 yk kalderek kavurmasi
2 kk kadar tavuk gogus eti firinda
2 yk yogurt

Su 2.5-3 lt arasi

Valla cok guzel duzenli bi menu olmus canim.tam senlik

Menu gayet iyi canim da tatli 1 tane olaymis iyiymis.neyse sen yakarsin onu

Çok kararlı gidiyorsun maşallah sana yarın bende misafirlerimi yolcu etcem sanırım pazardan itibaren full performans aranızdayım

aç karna:
maydonoz çayı

Kahvaltı (11 gibi)
1 haşl. yumurta, 2 kk peynir, 4 zeytin, 1 dilim tb ekmeği, azcık reçel

Ara- (komşumda)
Türk kahvesi, 2 kurabiye

Akşam (16:45)
2 kepçe mercimek çorbası, 1 büyük tabak yeşil salata, 1 mini lokmalık poğça

Ara (18:00)
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter, birkaç doritos (kendimi tutamadım regl yakındır.)

yatmadan:
maydonoz çayı

3 lt su

15 dk karışık egzersiz
30 sn plank
60 squat
25 mekik

tomurcukkk
tevafuk55 canlarım çok kararlı gidiyorsunuz valla süpersiniz menüleri beğendim. Afiyet bal olsun.
M Melrin canım sen de misafir var dimi hala? Kv yani.. Ona rağmen güzel menü olmuş. Tek kusur tatlının akşamdan sonra olması inş sana artı olarak geri dönmez. Ama sen halledersin eminim düzenine dönünce. Afiyetler olsun..

Regl etkisi ufak kacamaklar yaptiriyor maalesef.olsun sporun iyi yakarsin canim

Bu sporla o kaçamak yakılır diye düşünüyorum hem akşam çok erken olmuş maydanoz çayının tadı nasıl ne işe yarıyor nasıl yapıyorsun

Yetti artık kilo vermek için uğraşırken kaçamak yapmak pazar günü bi gelse bende düzenime dönsem süper olacak bugün aksam tatlı yenecek diyolar yeter zayıfladığınız zorlamayın kendinizi ama benim için yeterli değil bi sürü etek aldım bide küçük beden aldım içine tabi giriyorum ama düşündüğüm gibi güzel durmuyo bu kilolardan kurtulup hem kocamın istediği hem kendimi güzel göreceğim kilo için uğraşacağım içim içime sığmıyor üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…