Haydi Yine Yeniden...

saram değerlim benim
arkadaşlar söylenecekleri söylemiş ben biraz daha farklı birşeyler söyliycem, sen buraya yaşadıklarının bin de onunu yazdın özet olarak biliyorum basit görünen şeyler de bile çok kırılıyorsun kaldıramıyorsun farkındayım
sinirin geçtikten, tam sakinledikten sonra otur rahatça evliliğinin, eşinin artısını eksisini düşün koy teraziye bak bakalım hangi tarafı ağır basacak eğer eksiyse bu defa da cidden ayrıldığını nasıl yaşadığını daha mı iyi daha mı kötü olacağını iyice düşün tart bu arada herşeyi hesaba katmayı unutma (çevrenin sana tavrı, bunca zaman eşinle beraberliğinin verdiği bağımlılık, yalnız olma hissi, tek mi yaşayacaksın ailenle mi onların seni farketmeden bile kırdığı sözlere keşke boşanmasaydım da kendi evimde olsaydım diyecek misin v.s) her şeyi düşün sonun da pişman mı olursun yoksa tekrar kendini mutlu değerli mi hissedersin iyice düşün
baktın terazi de en başta artı ağır basıyor o zaman bir daha boşanmayı aklına bile getirme veee toparlan eşinin seni de mutlu etmesi için değişik yöntemler dene hangisi işe yarasa artık o eş o yuva senin kim olursa olsun huzurunu bozmasına izin verme

süper olmuş menün çok beğendim afiyet şifa olsun gülüm

menün şahane o 2 tulumba tatlısını kesin erken saatte yemişsindir sen akşam yemeğini de zaten çok erken yiyorsun yani zararı olmaz hiç takılma yola devam :))

kızz tomurcuğum senin iştah iyice gitti akşam azcık toparlamışsın şükür yoksa kızacaktım güçten düşeceksin diye

çok güzel menü salatana azcık kaşar yada beyaz peynir ekle bence madem spor yapıyorsun kalsiyum proteini her yerden arttırmak iyi olur :)

ben yine dandik dandik yemeye başladım
sabahın 8 buçuğunda
yaprak sarma
2 çatal da peynir

öğleden sonra komşu da
1 dilim kek yarım haşhaşlı hamur işi
4-5 tane bademli çikolata draje

akşam
köz biber yoğurt bir kaçta sarma yedim yine

veee aralarda derelerde toplam 2 kaseyi geçkin çekirdek çitledim biri beni durdursuuunnnnnnnn

Yediklerin miktar olarak az olsa da sağlıksız yiyecekler canım.3 basamaklılara yeniden çıkmak istemiyorsan toparlamaya bak bir an önce

Böyle zorlu bir süreçte insanlar neden anlayışlı olmaz neden kendi acısını seninkinden üstün görürki evet onun torunu olabilir ama senin canın kanın herşeyin esin bir duygu karmaşası içinde bence nerede huzur bulacağını şaşırmış durumda canım onuda anlamak lagzim sen sakinligini koru lütfen onların istediği tamda bu senden soğutmak arkadaşların dediği gibi ters psikoloji uygula öyle iyi davran ki esin hatanın onlarda olduğunu anlar biliyorum çok zor bu dediklerim ama bir dene canım diyetine sakın bırakma sağlığın ve evladına giden yol diyetten geçiyor canım kendine önem veren değer ver lütfen sen kilo verdikçe çevredekilerin bakışı konuşması herşeyi değişecek esin bile farklı bir gözle bakacak sana ...seninle uğraşan müstakbel kayinvalide ve görümce lere de allah ıslah etsin diyorum allah bildiği gibi yapsın vs vs daha ağırdan konuşurdum ya neyse

Günaydın kızlar dün gelemedim çok hastaydım bütün eklemlerin et döneceği ile dövülmüş gibi ağrıdı galiba usuttum erkenden yattım sabah bi uyandım belim gitmiş şimdi bide bel ağrısı başladı Allahtan eşim evde bugün ufaklığa ders çalıştırıyorum eşimde evi topluyor adamda isyan edecek artık.... Dün benim ufaklık yine isyanlardaydi okulda kaynaştırma öğrencisi varmış ondan korkmuş evin içinde hiç bir odaya yanlız gidemiyor ağla ağla oldu hastayım bir yandan çocuğun komple yüzü yanıkmis korkmuş ondan Off Off Rabbim beni böyle siniyo niye bu kadar korkak vede hasas bir çocuk dün eşimde çok kızdı biraz sesler yükseldi evde gece yine yanıma geldi korkuyorum diye ilgimi istiyor anlamadım daha ne kadar ilgilenebilirim ki sizler söyleyin şimdi biz bu korkuyu nasıl yenicez ........

Canim gunaydin oncelikle sana gecmis olsun.yat dinlen bugun is mis yapma.ama kafan bulanik tabi oglandan dolayi.
Bu konularla ilgili hic tecrubem yok ama gecenlerde yasadiginiz durumla ilgili nasil ki ogretmenini dinleyip ise yaradiysa bu konuyla ilgili de ehil birine danisabilirsiniz canim.cocugu bi pedagoga gotururseniz bence en saglikli ve kesin sonucu alirsiniz

Bu sporla o kaçamak yakılır diye düşünüyorum hem akşam çok erken olmuş maydanoz çayının tadı nasıl ne işe yarıyor nasıl yapıyorsun

Güzel canım ben sade içiyorum. Ben de art arda enfeksiyon olmuştu ya hem idrar yolu hem de bağırsak enf. Onlara iyi geliyormuş. İdrar yollarım yine başladı çünkü. İlaç içmekten de sıkıldım artık. Ben de maydonoz çayı içiyorum hem ilaçlardan sonra olan bi ödem var onu da atarım diye. 2,5 bardak klorsuz suya 8-10 dal maydonoz atıp 2-3 dk kaynatıp kapatıyorum. 1 bardak sabah aç karna diğer 1 bardak yatmadan önce içiyorum. Ama aklında olsun tansiyonu çok düşürüyor. Dün başım dönüyordu benim. Bugün maydonozu daha az koydum o yüzden.

Telefona 2 tane egzersiz programı indirdim.biri videolu biri hareketli görselli.artık squat ve plankla kalmayıp tüm vücüdu çalıştırmak istiyorum

Canım bu arada plank bir ayın sonuna doğru 2 dk falan nasıl durcaz 30 sn zor yaptım dün

Canım bu arada plank bir ayın sonuna doğru 2 dk falan nasıl durcaz 30 sn zor yaptım dün
Benimde 20 saniyeden sonra heryerim titremeye başlıyor dün bide onun tersi var kollar geride duruyor ondan da yaptım aman Allah çok zordu Ama keyifli herşeye rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…