- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #31.721
saram değerlim benimbebeğimizi kaybettikten sonra eşim bana karşı anlayışlı olacağına zaten bağımlı olduğu anası ve bacılarına daha bir düşkün oldu ben ne istersem yapmamaya ama aynı şeyi onlar isterse hemen yapıp onları mutlu etmeye başladı neymiş efendim evlendiğimizden beri hep benim dediğimi yapmış ki bu külliyen yalan artık onları mutlu edecekmiş anasıgil hakkında iyi bişeyde söylesem bile hemen altında art niyet arıyor bugün yine kavga ettik bıktım anasındanda bacılarındanda sonunda boşanacaz yazık olacak evliliğimize onlarda iyice çocukluğa koydular kendilerini anası torununu kaybetmişde çok üzgünmüşde bilmem ne ben neyi kaybettim yıllardır özlemle beklediğim o kadar tedaviden sonra kavuştuğumu sandığım evladımı kaybettim ama beyefendi hala anasının ve cadı bacılarının etkisinde bugün sinirimden bir paket gofret yedim bugün menü yazmayacam kızlar çünkü hiç diyet yapacak kafada değilim su bile içmedim
süper olmuş menün çok beğendim afiyet şifa olsun gülümMenumu vereyim
Sabah 06.50: 2 has yum 3 zeytin 2 çatal domates, 1 k kayısı
Ara: 1 galeta sek kahve
Öğle: 1 kase tarhana, 2 kepçe ıspanak yem.
Yoğurt
Ara: türk kahvesi 1 k kayısı, 1 k incir
Aksam 17.30:yarım kase ıspanak
fırında 5 köfte ve küçük patates, büyük bardak ayran
2.5 litre su
Aksam ev görmeye gidecez. Sonra yine gelirim menüler için
menün şahane o 2 tulumba tatlısını kesin erken saatte yemişsindir sen akşam yemeğini de zaten çok erken yiyorsun yani zararı olmaz hiç takılma yola devam :))Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal
Ara
1.5 mandalina
Öğle
1 dilim tahıllı ekmek,3 yemek kaşığı kıymalı domatesli harç,çay
Ara
Türk kahvesi, 3 hünnap, 1 minik bitter
Akşam
2 yemek kaşığı Patates,2 baget tavuk fırında, yoğurt salata
Ara
2 tulumba tatlısı, çay olacak
kızz tomurcuğum senin iştah iyice gitti akşam azcık toparlamışsın şükür yoksa kızacaktım güçten düşeceksin diyeSabah 8
1 kucuk kase tarcinli sutlac
Uzerine 2 ceviz
Ara 12.30
7 adt findik
1 adt bitter ve nescafe
Oglen 14.30
2 yk yulaf ezmesi
4.yk yogurt
Ara 17
3 adet ceviz
Aksam 19
1 kepce mercimek corbasi
3 yk kalderek kavurmasi
2 kk kadar tavuk gogus eti firinda
2 yk yogurt
Su 2.5-3 lt arasi
çok güzel menü salatana azcık kaşar yada beyaz peynir ekle bence madem spor yapıyorsun kalsiyum proteini her yerden arttırmak iyi olur :)aç karna:
maydonoz çayı
Kahvaltı (11 gibi)
1 haşl. yumurta, 2 kk peynir, 4 zeytin, 1 dilim tb ekmeği, azcık reçel
Ara- (komşumda)
Türk kahvesi, 2 kurabiye
Akşam (16:45)
2 kepçe mercimek çorbası, 1 büyük tabak yeşil salata, 1 mini lokmalık poğça
Ara (18:00)
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter, birkaç doritos (kendimi tutamadım regl yakındır.)
yatmadan:
maydonoz çayı
3 lt su
15 dk karışık egzersiz
30 sn plank
60 squat
25 mekik
nazarın olsun incirli kekte :)Selam kızlar ben geldim misafirlikten çocukları ancak uyutuyirum çok yorgunum.
Bu arada güzel menumu 1 dilim İncirli kek ile bozdumHerkese hayırlı geceler
Yediklerin miktar olarak az olsa da sağlıksız yiyecekler canım.3 basamaklılara yeniden çıkmak istemiyorsan toparlamaya bak bir an önceben yine dandik dandik yemeye başladım
sabahın 8 buçuğunda
yaprak sarma
2 çatal da peynir
öğleden sonra komşu da
1 dilim kek yarım haşhaşlı hamur işi
4-5 tane bademli çikolata draje
akşam
köz biber yoğurt bir kaçta sarma yedim yine
veee aralarda derelerde toplam 2 kaseyi geçkin çekirdek çitledim biri beni durdursuuunnnnnnnn
Böyle zorlu bir süreçte insanlar neden anlayışlı olmaz neden kendi acısını seninkinden üstün görürki evet onun torunu olabilir ama senin canın kanın herşeyin esin bir duygu karmaşası içinde bence nerede huzur bulacağını şaşırmış durumda canım onuda anlamak lagzim sen sakinligini koru lütfen onların istediği tamda bu senden soğutmak arkadaşların dediği gibi ters psikoloji uygula öyle iyi davran ki esin hatanın onlarda olduğunu anlar biliyorum çok zor bu dediklerim ama bir dene canım diyetine sakın bırakma sağlığın ve evladına giden yol diyetten geçiyor canım kendine önem veren değer ver lütfen sen kilo verdikçe çevredekilerin bakışı konuşması herşeyi değişecek esin bile farklı bir gözle bakacak sana ...seninle uğraşan müstakbel kayinvalide ve görümce lere de allah ıslah etsin diyorum allah bildiği gibi yapsın vs vs daha ağırdan konuşurdum ya neysebebeğimizi kaybettikten sonra eşim bana karşı anlayışlı olacağına zaten bağımlı olduğu anası ve bacılarına daha bir düşkün oldu ben ne istersem yapmamaya ama aynı şeyi onlar isterse hemen yapıp onları mutlu etmeye başladı neymiş efendim evlendiğimizden beri hep benim dediğimi yapmış ki bu külliyen yalan artık onları mutlu edecekmiş anasıgil hakkında iyi bişeyde söylesem bile hemen altında art niyet arıyor bugün yine kavga ettik bıktım anasındanda bacılarındanda sonunda boşanacaz yazık olacak evliliğimize onlarda iyice çocukluğa koydular kendilerini anası torununu kaybetmişde çok üzgünmüşde bilmem ne ben neyi kaybettim yıllardır özlemle beklediğim o kadar tedaviden sonra kavuştuğumu sandığım evladımı kaybettim ama beyefendi hala anasının ve cadı bacılarının etkisinde bugün sinirimden bir paket gofret yedim bugün menü yazmayacam kızlar çünkü hiç diyet yapacak kafada değilim su bile içmedim
Canim gunaydin oncelikle sana gecmis olsun.yat dinlen bugun is mis yapma.ama kafan bulanik tabi oglandan dolayi.Günaydın kızlar dün gelemedim çok hastaydım bütün eklemlerin et döneceği ile dövülmüş gibi ağrıdı galiba usuttum erkenden yattım sabah bi uyandım belim gitmiş şimdi bide bel ağrısı başladıAllahtan eşim evde bugün ufaklığa ders çalıştırıyorum eşimde evi topluyor adamda isyan edecek artık.... Dün benim ufaklık yine isyanlardaydi okulda kaynaştırma öğrencisi varmış ondan korkmuş evin içinde hiç bir odaya yanlız gidemiyor ağla ağla oldu hastayım bir yandan çocuğun komple yüzü yanıkmis korkmuş ondan Off Off Rabbim beni böyle siniyo niye bu kadar korkak vede hasas bir çocuk dün eşimde çok kızdı biraz sesler yükseldi evde gece yine yanıma geldi korkuyorum diye ilgimi istiyor anlamadım daha ne kadar ilgilenebilirim ki sizler söyleyin şimdi biz bu korkuyu nasıl yenicez ........
Bu sporla o kaçamak yakılır diye düşünüyorum hem akşam çok erken olmuş maydanoz çayının tadı nasıl ne işe yarıyor nasıl yapıyorsun
Telefona 2 tane egzersiz programı indirdim.biri videolu biri hareketli görselli.artık squat ve plankla kalmayıp tüm vücüdu çalıştırmak istiyorum
Benimde 20 saniyeden sonra heryerim titremeye başlıyorCanım bu arada plank bir ayın sonuna doğru 2 dk falan nasıl durcaz30 sn zor yaptım dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?