- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #31.741
Çok geçmiş olsun canım oncelikle. Bana göre 6 7 yaşındaki çocuk birçok şeyi anlayabilir ona bunu n herkesin başına gelebileceği, sağlam insanların da başlarına gelen kazalar sonucu bu duruma gelebileceklerini , önemli olan onun iyi bir kalp tasimasi olduğunu ona anlatabilirsin. Hatta önce bu konuyla alakali bir hikaye bile anlatabilirsin. Çok güzel bir çocuk varmış... la başlayan..Günaydın kızlar dün gelemedim çok hastaydım bütün eklemlerin et döneceği ile dövülmüş gibi ağrıdı galiba usuttum erkenden yattım sabah bi uyandım belim gitmiş şimdi bide bel ağrısı başladıAllahtan eşim evde bugün ufaklığa ders çalıştırıyorum eşimde evi topluyor adamda isyan edecek artık.... Dün benim ufaklık yine isyanlardaydi okulda kaynaştırma öğrencisi varmış ondan korkmuş evin içinde hiç bir odaya yanlız gidemiyor ağla ağla oldu hastayım bir yandan çocuğun komple yüzü yanıkmis korkmuş ondan Off Off Rabbim beni böyle siniyo niye bu kadar korkak vede hasas bir çocuk dün eşimde çok kızdı biraz sesler yükseldi evde gece yine yanıma geldi korkuyorum diye ilgimi istiyor anlamadım daha ne kadar ilgilenebilirim ki sizler söyleyin şimdi biz bu korkuyu nasıl yenicez ........
Hadi gozun aydin canim.yarin da bi guzel dinlen pazartesi bomba gibi baslarsin insallahVeeeee misafirlerim gitti
Haklısın canım galiba bir pedegogla görüşmemiz gerekiyor az önce yine tuvalete gitmek istemedi ağladı artık bende sabredemiuorum Off Off canım sıkılıyor gerçektenCanim gunaydin oncelikle sana gecmis olsun.yat dinlen bugun is mis yapma.ama kafan bulanik tabi oglandan dolayi.
Bu konularla ilgili hic tecrubem yok ama gecenlerde yasadiginiz durumla ilgili nasil ki ogretmenini dinleyip ise yaradiysa bu konuyla ilgili de ehil birine danisabilirsiniz canim.cocugu bi pedagoga gotururseniz bence en saglikli ve kesin sonucu alirsiniz
Teşekkür ederim canım bu söylediklerini hepsini anlattım yok yinede korkuyor ....birde hikayeyi deneyelim bakalım belki uykuya dalarken bilinç altına güzel şeyleri yerleştiririz ..İnşallah ise yarar ....Çok geçmiş olsun canım oncelikle. Bana göre 6 7 yaşındaki çocuk birçok şeyi anlayabilir ona bunu n herkesin başına gelebileceği, sağlam insanların da başlarına gelen kazalar sonucu bu duruma gelebileceklerini , önemli olan onun iyi bir kalp tasimasi olduğunu ona anlatabilirsin. Hatta önce bu konuyla alakali bir hikaye bile anlatabilirsin. Çok güzel bir çocuk varmış... la başlayan..
Gözün aydın canım artık diyete sarılma zamanı sende istediğin gibi düzenini kurarsınVeeeee misafirlerim gitti
Canım çok konuştum öyle etkilenmiş ki wc giderken yada banyoda o kızın geleceğini sanıyor galiba kızın yüzü çok kötü durumda komple yanıkmis çünkü babasıda bende konuştum inan bugün tansiyonum düştü üzüntüden arkasında oturan arkadaşıda kaynaştırma öğrencisi onunda elinde engel var ona karşı bu tür bir tutumu olmadı aslında çok merhametlidir ama neden bu kadar korkuyor onu çözemedimangelina35 sende güven duyduğu için yanına geliyodur tevafuğa katılıyorum hayatın içinde bu durumlarla çok karşılacak hazırlıklı olması gerektiği için bilgilendirebilirsin bazı kaynaştırma öğrencileri şiddet uygulayabilir ama inan normal denenlerde de bu duruma çok karşılaşıyoruz yüzündeki iz onu ürkütmüş olabilir alışacak tabi benim geçen seneki sınıfımda 2 kaynaştırma öğrencim vardı diğerleri durumu anlayışla karşıladı ilk sene çok zorlandilar ikiside farklı karakter hep beraber üstesinden geldik sen evde telkinlerde bulun öğretmen okulda destekler çözersiniz
Bugün karbon lu olmuş ama hersey den azar azar olmuş yuruyusun çok iyi programda devam ediyorsun daha ne olsun yarın pazar asıl pazara dikkat et canım Afiyet olsun ..Menumu vereyim bugin herzamankinden biraz degisik
Sabah 8.30
1 kucuk kase tarcinli sutlac
Ara 11.30
7 adt findik
1 adt bitter
1 fincan nescafe
Oglen 14.30
Yarim kase ezogelin coebasi
3 yk coban salata
Uzerine el kadar pideye 1 tatli kasigi nutella
Ara 16.30
5 adet kestane
Aksam 18.15
1 adt ispanakli gul boregi
1 adt kiymali sigara boregi (firinda)
2 bardak ayran
Su 2 litre
Yuruyus 1 saatten fazla yapildi
egzersiz programi yapilacak
Kacamakli bi gun oldu
Bi kaşık nutella 1 saat yürüyüş ben yürüyüşe odaklandım tez zamanda benimde spor programı yapmam lazımMenumu vereyim bugin herzamankinden biraz degisik
Sabah 8.30
1 kucuk kase tarcinli sutlac
Ara 11.30
7 adt findik
1 adt bitter
1 fincan nescafe
Oglen 14.30
Yarim kase ezogelin coebasi
3 yk coban salata
Uzerine el kadar pideye 1 tatli kasigi nutella
Ara 16.30
5 adet kestane
Aksam 18.15
1 adt ispanakli gul boregi
1 adt kiymali sigara boregi (firinda)
2 bardak ayran
Su 2 litre
Yuruyus 1 saatten fazla yapildi
egzersiz programi yapilacak
Kacamakli bi gun oldu
Akşam ile dengelenen bi menü olmuş her zamanki menülerinden farklı olduğu için rahatsız olabilirsin sen bunu yarın hafif geçirip toparlarsınMenum
Sabah 2 yumurtadan Kaşarlı omlet
4 zeytin 2 çatal peynir 2 k kayısı
Ara 1 mandalina
Öğle 12.30: yarım Kıymalı pide
Domates salatalık çay
Ara: çok az çekirdek ve soslu mısır
3 cubuk krater, 1 kurabiye (parkta)
Aksam 19.00: 1 tabak ıspanak yemeği yoğurt
Ara: Türk Kahvesi 1 tane k incir
2.5 litre su
Bana bir şeyler oluyor kendimi toplamam lazım
Aslında menün gayet iyi arada sadece kaçamağı var ama aşırı bişey yok canım toparlayın sen sıkma canını afiyet olsun ..Menum
Sabah 2 yumurtadan Kaşarlı omlet
4 zeytin 2 çatal peynir 2 k kayısı
Ara 1 mandalina
Öğle 12.30: yarım Kıymalı pide
Domates salatalık çay
Ara: çok az çekirdek ve soslu mısır
3 cubuk krater, 1 kurabiye (parkta)
Aksam 19.00: 1 tabak ıspanak yemeği yoğurt
Ara: Türk Kahvesi 1 tane k incir
2.5 litre su
Bana bir şeyler oluyor kendimi toplamam lazım
Aynen yüzü korkutmuş olabilir kocaman insanlar bile böyle biriyle karşılaşınca etkileniyor senin yavrun daha hayatın başında haliyle etkilenebilir sen bilinçli annesin çözümün en iyisini bulacaksındırCanım çok konuştum öyle etkilenmiş ki wc giderken yada banyoda o kızın geleceğini sanıyor galiba kızın yüzü çok kötü durumda komple yanıkmis çünkü babasıda bende konuştum inan bugün tansiyonum düştü üzüntüden arkasında oturan arkadaşıda kaynaştırma öğrencisi onunda elinde engel var ona karşı bu tür bir tutumu olmadı aslında çok merhametlidir ama neden bu kadar korkuyor onu çözemedimöğretmeni bu konuyla ilgili bazen bize önemsiz gelen şeylerin onların dünyasında çok önemli olduğundan bahsetmişti olmazsa int pedegoglarin bu konu hakkındaki konuşmalarına bakayım adem güneşi takip ediyordum belki orada bişeyler bulabilirim tavsiyelerin için teşekkürler canım...
Menün iyi ve sağlıklı sen güçlü duracaksın ki yavrunda güçlensin yok öyle uyku kaçırmak yarın çocuklara kim bakacakBende menumu vereyim
Sabah 10 00
İki dilim ekmek
Dört çatal sucuk
Biraz tel peynir
Domates salatalık
Uc zeytin
Şekersiz çay
Ara 14 00
Bir mandalina
Aksam 17 00
bir kepçe çorba
İki kaşık pilav
İki kaşık kavurma
Salata iki Çin biber
Bir yudum salgam
Tansiyonum düştü sinirden midem çok kötüydü bende oğlumdan beterim kafama takıldı bir kere bu korku olayı uykularım falanda gider benim
İnşallah canım allahım yardım etsin bir an önce bulayım çaresini gece üzerine dua okuyayım Rabbim korkusunu alsın inşallah..Aynen yüzü korkutmuş olabilir kocaman insanlar bile böyle biriyle karşılaşınca etkileniyor senin yavrun daha hayatın başında haliyle etkilenebilir sen bilinçli annesin çözümün en iyisini bulacaksındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?