Haydi Yine Yeniden...

Çok sağlam bir kahvaltı olmuş akşam keşke çorba icseydin hunnap dediğin alıc galiba çok severim bende bugün konusu geçti oğlusu anlattım böyle ipe takarlar boynuna asarsin koparıp yersin diye oda pek merak etti pazarda falan görürsem alayımda yesin ...

aç karna:
maydonoz çayı

Kahvaltı ve Öğle birlikte:
2 haşl. yumurta, kk peynir, 2 zeytin, az reçel, 1 dilim içi boş ekmek (içini oğlum yedi :)

Akşam (17:30)
1 kase et sote, salata, 1 dilim tb

Ara (18:30)
Ş.siz sütlü Nescafe, 2 lokum

Ara
Az şek. T. kahvesi

yatmadan önce:
maydonoz çayı

3 lt su

30 sn plank
60 squat
50 mekik

Alıçın değişik türü o kahvaltı sonrası yemek yapasımda yiyesimde gelmedi dünden kalan yemekleri evdekilere ısıttım hala karnım tok belki yatmadan önce tarçınlı süt içerim şuan hiç düşünmüyorum yinede

Sporda varsa harika benim için süpersin sabah ki ekmek zaten sen yememişsin o yüzden onu hiç saymadim

Besleyici bir gün olmuş canım kestane fındık falan ama sabah kahvaltı da yapsaydın keşke. Sütlacı ara olarak yiyebilirsin kuzum. Akşam cısların var karbonlu olmuş ama az yemişsin yürüyüşün çok güzel.

Bana çok dokunmadı o cıslar. Zira ben de bu aralar ıvır zıvır yeme isteğiyle doluyum. Bir regl olsakta iştahımız azalsa..

Canım akşam pilav yememeni öneririm ama saati erken çokta sorun olmaz gibi. Oğluş için ben ne desem bilemedim canım. Malum bende daha o kadar tecrübe yok oğlum küçük ama bu durum devam ederse pedagoga danışmalısın.

Canım akşamın yok mu? Tamam kahvaltı baya sağlam olmuş ama akşam azcık meyve yetersiz bence.

Olur canım arada böyle kaçamaklar üstelik az miktarlar. Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel menu suyun da iyidir umarım
Sadece sağlam kahvaltili bir gün olmuş ama acikmadim demişsin. Süt içersen iyi olur canım afiyet olsun.
Menün harika canım afiyat olsun. Bu arada maydanoz çayı fayda etti mi

Bilemiyorum ki canım kür bittiğinde belli olur heralde. Şu anlık aynı gibi. İdrara ztn çok çıkıyordum malum hem çok su içiyorum hem de enfeksiyon sık çıkarıyordu zaten. O yüzden çok anlayamıyorum şu an. Ama dün çok baş dönmesi yaptı ben de miktarı azalttım yarı yarıya.

Kizlar aksam bi yakinimizin kizinin dogum gunue gittik.acil oldu menulere yorum yapamadim.yapamicamda ozur dilerim simdi girdik eve.hepsini okudum sadece M Melrin cok az geldi menun canim bana o dikkatimi cekti...
Ben misafirlikte sadece cay ictim.
Oglani simdi uyuttum esim var sirada malum cumartesiler uzun geciyor bizde biraz neyse hepinize iyi geceler.simdiden iyi pazarlar fistiklar

angelina35 dün akşam Adem Güneş facebookta canlı yayindaydi. Soruları yanitlarken senin yavrunun durumunu tam 2 kere yazdım sordum ama maalesef sıra gelmedi. çok heyecanlandim çözüm bulacaz diye ama olmadı mailden ulaşmaya çalış canım

angelina35 gülüm dün okudum da yazmaya fırsat olmadı tomurcuğun dediği gibi profesyonel yardım lazım bence size
ufaklığın bu kadar korkması böyle tepkileri normalin üstünde gülüm
M Melrin canoomm gözün aydın kızzz artık rahatça düzenini oturtursun bu hafta

Dün bende biraz bişeyler okudum bu konu hakkında oğluma bak babanda küçükken korkarmis abinde korkardı dedim abisine ben bütün ışıkları yakar wc giderdim dedi gözlerini kocaman açıp sahimi gerçekten mi dedi galiba hoşuna gitti ...okuduğum makalede onun korkusunu küçümsemeyin önemseyin diyordu bu gece hiç uyanmadı sabah 6 30 kalktı az az mutfağa gitmeye başladı önce gündüz mutfağa bile gitmiyordu ....canım benim derdim derdiniz oldu çok sağolun benim için ugrasmis sin mail gönderebilirim iyi aklına geldi yarın eşimle yazalım bakalım nasıl bir cevap alıcam ... şimdi sana yazarken mutfağa gitmek istemedi abisi bileklik takmış koluna bak bu bileklik seni korur dedim hadi ben yirmi ye kadar sayayım sende suyunu iç dedim içti geldi ...allahım sabır versin bana zira artık çok sıkıldım bu durumdan

Şimdilik çözümler bulmaya çalışıyoruz canım inş atlatacak tevafuk un dediği gibi birde mail atayım pedagoga bakalım sonuç ne olacak ....

Merhaba kızlar yorumlarınızı teker teker okufum fikirlerinizi dikkate alacam edimi cok seviyorum yeniden bebeğimiz olsun istiyorum bundan sonra buna konsantre olacam kaynanam istanbula gezmeye gitti gorumcelerim bir ay boyunca bende kalacaklar artık umursamsmaya katar verdim önce ben herşey olduğu kadar olacak ben bebeğim olsun diye sağlıklı yasayacam önce kendimi düşünecem

Herşeyin başı sabır canım anne olmak böyle bişey işte bie pedagogla gorusseniz belki faydası olur

Rica ederim canım ne demek. Çocuk öldu mu bende akan sular durur. Inşallah etkili olur yaptıklarınız. Onemsemek bence de önemli çocukken bende bi kere çok korkmustum taktiği de çok işe yarıyor. Hassas bir çocukluk kucugunki mecburen 3n uygun şekilde davranmalı. Sende öyle yapıyorsun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…