- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #31.781
Aldığın kararlar için seni takdir ediyorum canım süpersin senin görümce ler ufak mi ki sende kalıyorlar sakın kendini paralama ne varsa onu yesinler kendini yıpratmak yok sen değerlisin vede önemlisin hep bunu söyle kendine hadi bakalım bu bir ay senin için sınav olcak tatlımMerhaba kızlar yorumlarınızı teker teker okufum fikirlerinizi dikkate alacam edimi cok seviyorum yeniden bebeğimiz olsun istiyorum bundan sonra buna konsantre olacam kaynanam istanbula gezmeye gitti gorumcelerim bir ay boyunca bende kalacaklar artık umursamsmaya katar verdim önce ben herşey olduğu kadar olacak ben bebeğim olsun diye sağlıklı yasayacam önce kendimi düşünecem
Haklısın canım sabırlı olmak gerekiyor...Herşeyin başı sabır canım anne olmak böyle bişey işte bie pedagogla gorusseniz belki faydası olur
Aldığın kararlar için seni takdir ediyorum canım süpersin senin görümce ler ufak mi ki sende kalıyorlar sakın kendini paralama ne varsa onu yesinler kendini yıpratmak yok sen değerlisin vede önemlisin hep bunu söyle kendine hadi bakalım bu bir ay senin için sınav olcak tatlımbizler yanındayız
Allah yardimcin olsun canimSağol canım sizlerin desteği çok önemli
Gorumcelerimin hic evlenmemis biri 60 yaşında biri 45 yaşında çok küçükler dimi amaç beni huzursuz etmek ama amaçlarına ulaşıp mutlu olmalarına izin vermeyecem bu ev benim ve evimin hanımı benim önce benim mutluluğum
hah işte böyleee o yuva senin evin hanımı sensin bunu sakın unutma kendine daha fazla güvenin olsun gülümSağol canım sizlerin desteği çok önemli
Gorumcelerimin hic evlenmemis biri 60 yaşında biri 45 yaşında çok küçükler dimi amaç beni huzursuz etmek ama amaçlarına ulaşıp mutlu olmalarına izin vermeyecem bu ev benim ve evimin hanımı benim önce benim mutluluğum
güle güle sağlıkla huzurla kirlensin evinSelam kizlar benim dip kose temizlikte yeni bitti.yazliklari kaldirayim artik ufaktan.durup duruyorlar dolapta.
Selam kizlar benim dip kose temizlikte yeni bitti.yazliklari kaldirayim artik ufaktan.durup duruyorlar dolapta.
Allah yardimcin olsun canim
Senin mutlulugundan mutsuz olan tipler belli ki
Istediklerini sakin onlara verme
Esinle eskisinden iyi olmaya bak sen.
hah işte böyleee o yuva senin evin hanımı sensin bunu sakın unutma kendine daha fazla güvenin olsun gülüm
bu bir ay görümcenlerle sorun çıkmadan geçer gider inşallah
bizim dışarı gitme işi kaldı eşimin pek tadı yoktu şimdi yemek yapıyorum
bir de ütü kaldı onları da hakladım mı benden iyisi yok
Bayağı küçüklermiş tövbe tövbe yaşasaydı babamın yaşında derdim bu ne ya boşver rahat ol hiçte takma önemli olan sen ve Çocuk sahibi olmayı canla başla istediğin eşin sana tavsiyem eşine onları sürekli şikayet etme işveni cilveni yap erkeğin hayır diyemeyeceği en önemli kısım budur hele eşin yanındaysa kendini hiç bozma gülümsemeni artır unutma eşler asık suratlı kadından hoşlanmaz diyetini sakın bırakıp kendine kötülük yapma sen zayıfladıkça eşinin sana tavrı değişecek senin yaşadıklarını 3 aşağı 5 yukarı birçok kadın yaşıyor bunu unutma sabret enişteyi seviyorum diyosun bekle kazanan sen olacaksın tecrübeyle sabittirSağol canım sizlerin desteği çok önemli
Inşallah hasta değildir kocalar hastalanınca çocuktan farkları kalmıyor iş dediğin sana zaten dayanmaz o halde süper kadın tam gaz devambizim dışarı gitme işi kaldı eşimin pek tadı yoktu şimdi yemek yapıyorum
bir de ütü kaldı onları da hakladım mı benden iyisi yok
Kaldiramadim canim zatengüle güle sağlıkla huzurla kirlensin evin
hava arada baya ısınıyor yazlıkları kaldırmaya acele etmesen mi
nöbeti vardı cuma c.tesi uykusuz kaldı ve sinirli olunca bedeni tepki veriyor gece uykuda bile kasılıp kasılıp duruyor emekliliği dolduğu gün emekli olacakmış onu diyip duruyor daha 3 yılı var :)))Inşallah hasta değildir kocalar hastalanınca çocuktan farkları kalmıyor iş dediğin sana zaten dayanmaz o halde süper kadın tam gaz devam
oh ohh maşallah hem ev hem kendini aklayıp paklamışsın ben de ütüyü gece yapıyorum yoksa on kere bırakıp bir şeylerle ilgilenmem gerekiyor gece sakin oluyor bişey isteyen seslenen olmuyor :)Bende bugün bayağı yoruldum ağda işleri, ev temizliği yapıldı ütüyü akşam yemek sonrası halledeceğim çocukları yıkadım mı işler biter
oyna tabii annesi kuzumla zaten tüm gün iş yaptın ilgisiz kaldı oyun ister ilgi ister tabii:)Kaldiramadim canim zatenoglan firsat vermedi oyun oynadik biraz.sonrada yemek hazirladim derken kaldi iste
çok sağlıklı çok güzel olmuş menün afiyet şifa olsunMenum
Sabah uyaninca 2 adet ceviz
Kahvalti+oglen
2 kk beyaz peynir
3 catal patates kizartmasi
5 adt zeytin
Domates salatalik biber
1 haslanmis yumurta
1 lokma pişi
Ara
3 adt hurma 1 ceviz
Ara
1 kucuk seftali ve 1 kucuk muz
Aksam 18.30
1 kepce mercimek corbasi
4 yk kalderek kavurmasi
3 yk kiymali mantar
1 kase yogurt
Su 2.5 litre olur
O pişi arkandan ağlar ama nasıl bi lokmada bıraktın valla süpersin ben bırakmazdım gününü güzel değerlendirmişsin afiyet olsunMenum
Sabah uyaninca 2 adet ceviz
Kahvalti+oglen
2 kk beyaz peynir
3 catal patates kizartmasi
5 adt zeytin
Domates salatalik biber
1 haslanmis yumurta
1 lokma pişi
Ara
3 adt hurma 1 ceviz
Ara
1 kucuk seftali ve 1 kucuk muz
Aksam 18.30
1 kepce mercimek corbasi
4 yk kalderek kavurmasi
3 yk kiymali mantar
1 kase yogurt
Su 2.5 litre olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?