- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #31.801
2 gün üst üste olunca zorlanmıştır şimdi emekli olayım der emekli oluncada niye oldum diye kafanı ütüler Ah bu erkekler bizden hassaslar bide güçlüyüz derler biz hem işe gidetiz eve gelir evimizi hallederiz gece kocanın gönlünü görürüz asıl güçlü biziznöbeti vardı cuma c.tesi uykusuz kaldı ve sinirli olunca bedeni tepki veriyor gece uykuda bile kasılıp kasılıp duruyor emekliliği dolduğu gün emekli olacakmış onu diyip duruyor daha 3 yılı var :)))
her halde hasta olsak da yorgun olsak da cidden kızz biz kadınlar süperiz hem işin hem eşin hem veledin sorunların üstesinden geliyoruz allaha şükür :)))
Işte budur harika olmuş alıştın iyiceBu arada yoran ev isi disinda yarim saat kol karin kalca bacak ve extra vucudu calistiran egzersizler yaptim.telefona program indirdim demistim ya 30 gunluk onu uyguluyorum.iflahimi kesiyor ama ne ter ne ter sonrada hemen dus tabii.
Oglumdan kalan 1 lokma canim bideO pişi arkandan ağlar ama nasıl bi lokmada bıraktın valla süpersin ben bırakmazdım gününü güzel değerlendirmişsin afiyet olsun
Sagol canim tavsiyen icin.bakarim ona da tabi kiIşte budur harika olmuş alıştın iyice
Jillian yapsana oda harika 30 günlük bi program yarım saat sürüyor işte o zaman tüm vücudunu hissediyosun
Gayet yerli yerinde bir haftasonu menusu olmus.malum yoruldun da iyi gelmistir balikKahvaltı öğle bir arada 11:45
3 yemek kaşığı soğanlı salçalı yumurta, kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine tereyağı, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal, 1 çay kaşığı tahinli pekmez, domates salatalık, çay
Ara
2 mandalina
Aksam 18:45
Salata, hamsi ( tavada kızartma değil ama )
Ara
Türk kahvesi, avuçiçi fındık
Cok super menun canim.dengeli olmusMenum
Sabah 2 kuru kayısı
Kahvaltı öğle 12.00: 1 has yumurta kk peynir
1 çay kaşığı kuşburnu marmelatı 3 zeytin 1 dilim tahlili ekmek 1 çay kasigi labne
Domates salatalık
Ara: 1 meyve az cekirdek
Ara: Türk Kahvesi 1 er tane kuru incir ve kayısı
Aksam 18.30: 2 kepçe ıspanak y
4 kaşık Ciğerli bulgur pilavı
Birkaç çatal turşu
Bitki çayları
Maden suyu kahve
2.5 litre su
Kahvaltin saglam olunca gunu dengelemissin ama sporuna ba yil dim canim.hele 70 squat super olmusSelamlar menümü yazayım. Kahvaltıda dışardaydık. Bu kahvaltıyla 4.köprü olur heralde
aç karna:
maydonoz çayı
Kahvaltı, öğle (12-1 gibi)
1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim tulum p, 1-2 dilim domates salatalık, 3 dilim sucuk, 2 çatal kavurma, az ezme, 4 zeytin, 2 y.zeytin, çay kaşığı (tahin, reçel, tereyağ), ş.siz çay, 2 dilim kadar ekmek
Ara (16:00)
az şek.Türk kahvesi
kk kadar cheesecake
Akşam (19:00)-reglim çok şişim canım istemedi.
10 çiğ fındık, 3 k kayısı, 1 bardak süt
Ara
1 meyve, bitki çayı
yatmadan:
maydonoz çayı
2,5 lt su
Kahvaltıdan sonra:
45 dk yürüyüş
+40 sn.plank
+70 squat
Kolay degil canim tabi sende taktin kafana uzuldun.insallah cabuk atlatirsiniz ailecek.menun baya az olmus hele aksam cok erken olmus.ufak bi ara daha yap bari miden kotu gerci amaHemen menumu vereyim bende oğlumla zorlu saatler başladı yine
Sabah 9 00
Bir dilim ekmek
Tel peynir
Dört küp kaşar peynir
Domates salatalık
Ceyrek gözleme
Bir çay kaşığı cokokrem
Ara 14 00
bir elma
Aksam 15 00
bir kepçe çorba
Dört kaşık pırasa
bir dilim ekmek
Su iki litre
Bugün çok midem bulanıyor akşam üstü tansiyonum düştü yine çok büyük stres altındayım kendimi çaresiz hissediyorum buda mideme yansıyor
Canim sen dinlenmene bak olur mu oyle sey askolsun.boyle seylerin teklifi yok artik aramizda.kimsenin kusuruna bakacagini sanmiyorum.gecmis olsun dinlen senTomurcuk ve arkadaşlar bugün menü yorumu yapmasam olurmu kendimi iyi hissetmiyorum belki sonra gelirim oğlumu uyuyabilirsen
Ne canım programin adıBu arada yoran ev isi disinda yarim saat kol karin kalca bacak ve extra vucudu calistiran egzersizler yaptim.telefona program indirdim demistim ya 30 gunluk onu uyguluyorum.iflahimi kesiyor ama ne ter ne ter sonrada hemen dus tabii.
Afiyet bal olsun canım harika spor da var SüpersinMenum
Sabah uyaninca 2 adet ceviz
Kahvalti+oglen
2 kk beyaz peynir
3 catal patates kizartmasi
5 adt zeytin
Domates salatalik biber
1 haslanmis yumurta
1 lokma pişi
Ara
3 adt hurma 1 ceviz
Ara
1 kucuk seftali ve 1 kucuk muz
Aksam 18.30
1 kepce mercimek corbasi
4 yk kalderek kavurmasi
3 yk kiymali mantar
1 kase yogurt
Su 2.5 litre olur
Çok güzel canım balık da yenmiş sağlıklı oh missKahvaltı öğle bir arada 11:45
3 yemek kaşığı soğanlı salçalı yumurta, kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine tereyağı, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal, 1 çay kaşığı tahinli pekmez, domates salatalık, çay
Ara
2 mandalina
Ara
Kuzum aslında kahvaltın çok değilmiş akşam hafif bir yemek yiyebilirdin. Ama süt icmissin iyi yapmışsın afiyet olsun spor sahaneSelamlar menümü yazayım. Kahvaltıda dışardaydık. Bu kahvaltıyla 4.köprü olur heralde
aç karna:
maydonoz çayı
1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim tulum p, 1-2 dilim domates salatalık, 3 dilim sucuk, 2 çatal kavurma, az ezme, 4 zeytin, 2 y.zeytin, çay kaşığı (tahin, reçel, tereyağ), ş.siz çay, 2 dilim kadar ekmek
az şek.Türk kahvesi
kk kadar cheesecake
Ara
1 meyve, bitki çayı
yatmadan:
maydonoz çayı
2,5 lt su
Kahvaltıdan sonra:
45 dk yürüyüş
+40 sn.plank
+70 squat
Kuzum akşamın az olmuş ama seni de anlıyorum. Böyle şeylerin kusuru olmaz güzel bir gece ve yarın olur inşallah.Hemen menumu vereyim bende oğlumla zorlu saatler başladı yine
Sabah 9 00
Bir dilim ekmek
Tel peynir
Dört küp kaşar peynir
Domates salatalık
Ceyrek gözleme
Bir çay kaşığı cokokrem
Ara 14 00
bir elma
Aksam 15 00
bir kepçe çorba
Dört kaşık pırasa
bir dilim ekmek
Su iki litre
Bugün çok midem bulanıyor akşam üstü tansiyonum düştü yine çok büyük stres altındayım kendimi çaresiz hissediyorum buda mideme yansıyor
30 gunluk zorlu fitness gorevi...Ne canım programin adı
Yerli yerinde lezzetli bi gün olmuş afiyet olsun arkadaşımMenum
Sabah 2 kuru kayısı
1 çay kaşığı kuşburnu marmelatı 3 zeytin 1 dilim tahlili ekmek 1 çay kasigi labne
Domates salatalık
Birkaç çatal turşu
Bitki çayları
Maden suyu kahve
2.5 litre su
Herşeyden az olan güzel bir menü hele spor bayıldım senden 4. Köprü bilmem ama işini şahane yapan bi insan gözüküyorSelamlar menümü yazayım. Kahvaltıda dışardaydık. Bu kahvaltıyla 4.köprü olur heralde
aç karna:
maydonoz çayı
az şek.Türk kahvesi
kk kadar cheesecake
Ara
1 meyve, bitki çayı
yatmadan:
maydonoz çayı
2,5 lt su
Kahvaltıdan sonra:
45 dk yürüyüş
+40 sn.plank
+70 squat
Akşam çok erken olmuş mide bilirsin stresten en çok etkilenen kısım sen annesin çaresizlikte neymiş ççççç hiç olmaz daha yolun başındasın Rabbim çaresiz dert vermesin sen nelerin üstesinden geldin bunu hayli hayli çözersin iyice dinlen yarın inşallah herşey senin güzel yavrun için daha iyi olacakHemen menumu vereyim bende oğlumla zorlu saatler başladı yine
Sabah 9 00
Bir dilim ekmek
Tel peynir
Dört küp kaşar peynir
Domates salatalık
Ceyrek gözleme
Bir çay kaşığı cokokrem
Ara 14 00
bir elma
Aksam 15 00
bir kepçe çorba
Dört kaşık pırasa
bir dilim ekmek
Su iki litre
Hiç duymadım bi bakayım30 gunluk zorlu fitness gorevi...
Yerli yerinde lezzetli bi gün olmuş afiyet olsun arkadaşım
Herşeyden az olan güzel bir menü hele spor bayıldım senden 4. Köprü bilmem ama işini şahane yapan bi insan gözüküyor
Akşam çok erken olmuş mide bilirsin stresten en çok etkilenen kısım sen annesin çaresizlikte neymiş ççççç hiç olmaz daha yolun başındasın Rabbim çaresiz dert vermesin sen nelerin üstesinden geldin bunu hayli hayli çözersin iyice dinlen yarın inşallah herşey senin güzel yavrun için daha iyi olacak
Menum
Sabah uyaninca 2 adet ceviz
Kahvalti+oglen
2 kk beyaz peynir
3 catal patates kizartmasi
5 adt zeytin
Domates salatalik biber
1 haslanmis yumurta
1 lokma pişi
Ara
3 adt hurma 1 ceviz
Ara
1 kucuk seftali ve 1 kucuk muz
Aksam 18.30
1 kepce mercimek corbasi
4 yk kalderek kavurmasi
3 yk kiymali mantar
1 kase yogurt
Su 2.5 litre olur
Kahvaltı öğle bir arada 11:45
Ara
2 mandalina
Ara
Menum
Sabah 2 kuru kayısı
Domates salatalık
Birkaç çatal turşu
Bitki çayları
Maden suyu kahve
2.5 litre su
Hemen menumu vereyim bende oğlumla zorlu saatler başladı yine
Sabah 9 00
Bir dilim ekmek
Tel peynir
Dört küp kaşar peynir
Domates salatalık
Ceyrek gözleme
Bir çay kaşığı cokokrem
Ara 14 00
bir elma
Aksam 15 00
bir kepçe çorba
Dört kaşık pırasa
bir dilim ekmek
Su iki litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?