- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #31.901
olsun hepimizin kaçınılmaz sonu bu.sen dikkat et regl süresince bak nasıl ineceksin aşağılaraGünaydın kızlar
Benim moral yerlerde çünkü regl oldum ve yarın kaçınılmaz sonum arti olacak
Sen olumlamaları bıraktın mı canım.eski neşen keyfin yok evet.ev işleri hep üst üste geldi.kışlık hazırlıklar falan zamanını aldı.bence sen yeniden toparlayacaksın ve daha pozitif olacaksın enerjin yükselecek canımcanoom beni anlatmışsın sanki bende aynıyım ne olucaz biz böyle
Hiç değilse aramızda birinin iyi olması çok güzel canım aslında tartıda ya takılmıyorum ama çok yorgun hissediyorum kendimi enerjim çok düşük sürekli oğlumla uğraşmak yordu beni bugün parkta o çocuğu gördü gidelim dedi gözüyle çocuğu süzdu bende kızdım bak orada çocuklar var korkuyorlarmi dedim biraz zaman geçsin korkmiycam bende dedi eve geldik yine dibimdeBenimde motivem süper bugün,farklı bir enerji var içimde.tartıya 1 gün kaldı evet ama ben takılmıyorum hiç.bu hafta olmaz öbür hafta olur önemli olan devamlılığı bozmamak
Canım çalışıyorsun yorgunsun neden çağırıyorlar bide hizmete.hayret bişey.gitmesen olmaz mıBende fenalardayim bugün. Her şey üst üste geldi öğlen misafir aksama önce kızımın toplantısı sonra da kV mevlit yapacakmis. Köye gidip bir sürü kadına hizmet ve sorularına suzmelerine cevaplarüstüne bir de regl baş ağrısı yaptı bende de. Köye gideceğim için ayrıca da mutsuzum
Canim kaç kere beni kaç kere oğlunu aradı gelin diye. Lafta ise değil mevlide çağırıyor ama o kadar kadına o oturacak kuran okuyacak. Ben ayakta hizmet edecem. Sinır oluyorum offfffffCanım çalışıyorsun yorgunsun neden çağırıyorlar bide hizmete.hayret bişey.gitmesen olmaz mı
hey Allah'ım yaaGitmezsem de oğlunu doldurur alttan adımı çıkarır çağırdım gelmedi diye
A a Aa bunca işin içinde hafta içi akşam vakti ne mevluduymus hey allahım gündüz yapsın mevludunu hem senin görümcen falan yokmu ya onlar yardım etsin amann seninki tam bir iş güzar allah yardımcın olsun bende olsam sinir olurdum hiç sevmem emrivakileriBende fenalardayim bugün. Her şey üst üste geldi öğlen misafir aksama önce kızımın toplantısı sonra da kV mevlit yapacakmis. Köye gidip bir sürü kadına hizmet ve sorularına suzmelerine cevaplarüstüne bir de regl baş ağrısı yaptı bende de. Köye gideceğim için ayrıca da mutsuzum
hey Allah'ım yaamevlüd okutuyor sevap kazanayım diye heralde ama bu taraftan battı günahın içine.arkadan iş çeviriyor resmen
Gorumcem istanbulda eltim şehir merkezinde. O onu öyle düşünmez millete de onlar da gelsin yesin diye çağırdım der. Karar aldım yaptığı hiçbir şeyi yemeyecem kendi kendime protesto ediyorumA a Aa bunca işin içinde hafta içi akşam vakti ne mevluduymus hey allahım gündüz yapsın mevludunu hem senin görümcen falan yokmu ya onlar yardım etsin amann seninki tam bir iş güzar allah yardımcın olsun bende olsam sinir olurdum hiç sevmem emrivakileri
Valla esin yüz vermese bu kadar yapamaz ...olabilir her çağırdığında gideceksin diye kanun mu var insan hasta olur kötü hisseder yorgun olur allahım ya gelinmi kolemi istiyorlar ..canım ya valla işin çok zormuş.....Gitmezsem de oğlunu doldurur alttan adımı çıkarır çağırdım gelmedi diye
Yeme zaten canım yarın tartı günü birde kalori alma boşu boşuna...Gorumcem istanbulda eltim şehir merkezinde. O onu öyle düşünmez millete de onlar da gelsin yesin diye çağırdım der. Karar aldım yaptığı hiçbir şeyi yemeyecem kendi kendime protesto ediyorum
Menünün sabah çok iyi başlamış ama akşam karbon olmuş biraz canım Afiyet olsun ...akşam spor yapar yakarsınKahvaltı 07:20
Yarım haslanmis yumurta, kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, domates salatalık, yeşil çay, bi lokma ekmek üzerine tahinli pekmez
Ara 10:15
Elma
Öğle 12:25
2 yemek kaşığı pirinç pilavı, 4 yemek kaşığı etsiz kurufasulye, 1 kase puding ( eşim yapmıştı akşam yemedim öğle ye diye ısrar etti)
Ara, akşam bir arada 15:30
1 kase kısır, 1 dilim kek,1 tahinli kurabiye, yarım dilim ıspanaklı börek, 2 yemek kaşığı aşure ( bakıcı yapmıştı misafirleri vardı el mecbur)
Ara
Turk kahvesi olcak
Odul gunu gibi olmus ama erken bitmis.yarin artida olmazsin insallah canimKahvaltı 07:20
Yarım haslanmis yumurta, kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, domates salatalık, yeşil çay, bi lokma ekmek üzerine tahinli pekmez
Ara 10:15
Elma
Öğle 12:25
2 yemek kaşığı pirinç pilavı, 4 yemek kaşığı etsiz kurufasulye, 1 kase puding ( eşim yapmıştı akşam yemedim öğle ye diye ısrar etti)
Ara, akşam bir arada 15:30
1 kase kısır, 1 dilim kek,1 tahinli kurabiye, yarım dilim ıspanaklı börek, 2 yemek kaşığı aşure ( bakıcı yapmıştı misafirleri vardı el mecbur)
Ara
Turk kahvesi olcak
Spor mukemmel menu de guzel yarindan hic korkma canimKahvaltı 09 30
Tost
Yarım domates
İki zeytin
Şekersiz çay
Ara 11 30
Dokuzu çay
Öğlen 14 30
Uc kaşık yeşil fasulye
Uc kaşık pilav
Aksam
Uc kaşık haşlanmış makarnayı yeşil salatanın üzerine kattım yedim
Bir cin biber
Şu iki litre
Spor 13 270 adım toplamda 10 km yürüdüm
Menun de sporunda harika canım iyiden iyiye alıştın spora canim afiyet olsun ...Sabah 8
2 yumurta ile tuzsuz menemen
1 kk beyaz peynir
3 adt zeytin
1 kucuk salatalik
Ara 11.30
5 adt findik 3 adt ceviz
Oglen 14.30
3 yk yogurt 2 yk yulaf ezmesi
Aksam 18.45
3 yk taze fasulye
3 yk kiymali mantar
1 adt yaprak sarma
3 catal kavun
Su 3ltreye yakin
Spor: yarim saat yuruyus
50 squat 50 sn plank
Bugun egzersiz programinin istirahat gunuymus bende sadece squat ve plank yaptim
Supersin canim.tarti oncesi iyi bi menu cikarmissinSelam canlar menüm:
aç karna:
maydonoz çayı
Kahvaltı (11:00)
2 incecik krep, 2 kk peynir, 2 zeytin, az kahvaltı sos, çay kaşığı nutella ve reçel, ş.siz sütlü nescafe
Ara (13:00)
1 elma, yeşil çay
Öğle (15:00)
1 kepçe tarhana, 1 tabak kabak yemeği
Ara (16:00)
ş.siz sütlü nescafe, 3 ısırık karam bitter, 2 ceviz
Akşam (18:30)
1 kepçe çorba, 1 kase cacık
yatmadan:
maydonoz çayı
2,5 lt su
45 sn. plank
80 squat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?