- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #31.941
Canım esin Dr gidiyormu hiç kalp krizi sadece göğüs ağrısıyla olmuyo görüşten boğaza doğru yanma olur gegirme hissiyatı olur ve boğuluyo mus gibi hisseder korkunu anlıyorum babam gözümün önünde kalp krizi geçirdi ufak oğlum şahit oldu tüm olanlara hasas olması bundanbayadır bıraktım hiç olumlama yaptığım yok
eşimin siniri beni etkiliyor işte stresi çok önceden ayda 1 nöbet olurdu şimdi her hafta hatta bazen 2-3 nöbet birden oluyor bir de sağlık sorunları var geçen gece telden beni arıyor o yatak odasında ben mutfaktayım :)) gittim göğsüm ağrıyor diyor yine illa gel yanım da yat dedi saatlerce huzursuz gergin yattı kalp krizi geçirecek sandım ciddi ciddibazen de arıyor yine gece yarısı sivri sinek varmış uyutmuyormuş çıldırıcam sivriyi bul öldür diyor heheheh (vampir avcısı gibi sivri avcısı ekim)
aslında her sene mevsim dönümleri olan şeyler bu rahatsızlıkları da bu sene biraz daha fazla gibi yaş ilerledikçe normal tabii:)) şu saat oldu daha yeni elimi işten çektim tezgahta boş yer yok desem yeri az dinlenip halledicem sonra da olumlamalarımı yapıp uyuyacam inşallah yarına çok daha iyi olucam
Geçmiş olsun canımKizlar sabahtan kendime ilac yazdiricam ordanda oglani ortopediye goturcez.sag el bileginin ustunde bi sislik var hafif.tesbih tanesi kadar.yag bezesi desem degil kemik desem degil kikirdak gibi bi cikinti.ihmal etmeyelim dedik 11 de randevumuz var.ogleden sonra ise gidermiyim bilemiyorum durumlara bagli.liste persembeye sarkabilir bilginiz olsun
Evet kuzum iştahım da almadı sinirden zaten. 3 bulasik makinesini yıka başa dolduracak kadar elimde bulasik yikadim hirsimi bulasiklardan aldım. Ben zaten ancak kendi kendini yiyen bir insanımaaa sen kv de yememek için sadece yoğurt yedin demiii kızz
ayy valla çok nazlı benim ki aynen ilgiyi seviyor bir de sorsan hiç sıkıntısız lokum gibi adamım der hehehehCanım esin Dr gidiyormu hiç kalp krizi sadece göğüs ağrısıyla olmuyo görüşten boğaza doğru yanma olur gegirme hissiyatı olur ve boğuluyo mus gibi hisseder korkunu anlıyorum babam gözümün önünde kalp krizi geçirdi ufak oğlum şahit oldu tüm olanlara hasas olması bundanmutlaka Dr gitsin kalp çok tehlikeli stres de çok etkiliyor birde kilosu var diyordun ...galiba ilgiyide çok seviyor seninki işin zor kız
aaa bak fazla çıkarım diyordun eksi bile çıkmışsın maşallah haftaya daha fazla olur bu rakam su tutmuş halinin ki
sen bu hafta çok stresliydin buna şükretmelisin bence başka zamanlar yorgunluk stres olduğunda daha fazla artı çıkıyordun hatırla vee sakın moralini bozma gülümKilo bildirimini yapayım
Geçen hafta
68.900
Bu hafta
69.000
Fark +100 gr
çok azalttın be gülüm sonra neyi kesip azaltıcan spordan 2 saat öncesi yada sonrası karbonhidrat almak kasların erimesini engelleyip yağ yaktırıyormuş sen de bi araştır istersen
Düzenli yediğin anda daha çok.gidecek bence canım tebrik ederimgünaydın
geçen hafta 99.7
bu hafta 99.6
100 gram 100 gram ağır ağır gidiyor
Bana göre 100 gr arti sayılmaz canım. 1 bardak su bile 100 gr yapıyor düşün yani. Haftaya daha iyi olur inşKilo bildirimini yapayım
Geçen hafta
68.900
Bu hafta
69.000
Fark +100 gr
Dün 67.1 dim canım o yüzden çok umutsuzdum dünde çok ayakta kaldım ona rağmen olmuş. Ins daha iyi olur haftayaaaa bak fazla çıkarım diyordun eksi bile çıkmışsın maşallah haftaya daha fazla olur bu rakam su tutmuş halinin ki
Misafirlere kacamaklara rağmen Harikasın canım maşallahGeçen hafta 66.0
Bu hafta 65.7
- 300 gr
Iki haftada 1 kilo verdin canım daha ne olsun. Bu kararlılıkla 65 ler de gelir gerisi de gelirGeçen hafta: 67,5
Güncel: 67,2
Fark: -300 gr.
Vücudum resmen direniyor 67'de kalmak için. Her gün az ya da çok illaki sporum var akşamlarım hafif ama yok 67 sınır oldu.. Daha ne yapmam gerekiyor bilmiyorum gerçekten. Şu hastalıktan ve o kadar kısa sürede onca ilaç yüklemesinden sonra vücudum kafayı yedi artıkoysaki çok rahatlıkla 2 kez 65 rakamı görmüştüm hastalıktan önce
Kizlar once oglanin durumunu haber vereyim.bileginde ganglion kisti denen bisey varmis.cok korkulacak bisey degil dedi.ogleden sonra ultrason cekilcek.boyutuna bakacakmis.insallah onemli birsey cikmaz.doktorun kendi kolundada varmis hatta o da gosterdi.bakalim ogleden sonra bakacagiz duruma...
Geçmiş olsun kuzum tekrarKizlar once oglanin durumunu haber vereyim.bileginde ganglion kisti denen bisey varmis.cok korkulacak bisey degil dedi.ogleden sonra ultrason cekilcek.boyutuna bakacakmis.insallah onemli birsey cikmaz.doktorun kendi kolundada varmis hatta o da gosterdi.bakalim ogleden sonra bakacagiz duruma...
Kizlar once oglanin durumunu haber vereyim.bileginde ganglion kisti denen bisey varmis.cok korkulacak bisey degil dedi.ogleden sonra ultrason cekilcek.boyutuna bakacakmis.insallah onemli birsey cikmaz.doktorun kendi kolundada varmis hatta o da gosterdi.bakalim ogleden sonra bakacagiz duruma...
Amann bişey olmasında nazlida olsalar onlarsız hayat çok zor canım....barış muslu yada bi araştırayım bugün öğretmeni ile konuştum rehber öğretmenden yardım alcaz toplu bir şekilde sınıfta konuşma yapacak inş bizde korkudan kurtulacaz...ayy valla çok nazlı benim ki aynen ilgiyi seviyor bir de sorsan hiç sıkıntısız lokum gibi adamım der heheheh
kilosu fazla değil 5 kilo kadar fazlası var ,sağlıkçı kökenli gülüm benim ki tırnaklarım morarmış mı diye bile sordu o gece hem sağlıkçı olarak çalışmış hem de okumuş :)
oğluşunun derdi belliymiş gülüm neden bu kadar hassas olduğu sebebi bulunduktan sonra aslında bu korkulardan kurtulması da iyi bir uzmanın elin de kolay barış muslu nun neoformat yöntemi çok işe yarar diye düşünüyorum bi araştır isersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?