Haydi Yine Yeniden...

Canım esin Dr gidiyormu hiç kalp krizi sadece göğüs ağrısıyla olmuyo görüşten boğaza doğru yanma olur gegirme hissiyatı olur ve boğuluyo mus gibi hisseder korkunu anlıyorum babam gözümün önünde kalp krizi geçirdi ufak oğlum şahit oldu tüm olanlara hasas olması bundan mutlaka Dr gitsin kalp çok tehlikeli stres de çok etkiliyor birde kilosu var diyordun ...galiba ilgiyide çok seviyor seninki işin zor kız

Geçmiş olsun canım

aaa sen kv de yememek için sadece yoğurt yedin demiii kızz
Evet kuzum iştahım da almadı sinirden zaten. 3 bulasik makinesini yıka başa dolduracak kadar elimde bulasik yikadim hirsimi bulasiklardan aldım. Ben zaten ancak kendi kendini yiyen bir insanım kimin ruhu duydu hiç kimsenin...

ayy valla çok nazlı benim ki aynen ilgiyi seviyor bir de sorsan hiç sıkıntısız lokum gibi adamım der heheheh
kilosu fazla değil 5 kilo kadar fazlası var ,sağlıkçı kökenli gülüm benim ki tırnaklarım morarmış mı diye bile sordu o gece hem sağlıkçı olarak çalışmış hem de okumuş :)
oğluşunun derdi belliymiş gülüm neden bu kadar hassas olduğu sebebi bulunduktan sonra aslında bu korkulardan kurtulması da iyi bir uzmanın elin de kolay barış muslu nun neoformat yöntemi çok işe yarar diye düşünüyorum bi araştır isersen

çok azalttın be gülüm sonra neyi kesip azaltıcan spordan 2 saat öncesi yada sonrası karbonhidrat almak kasların erimesini engelleyip yağ yaktırıyormuş sen de bi araştır istersen

Yok canım azalttın derken ben hep doyarak kalkıyorum fazlasını yersem kilo yapar zaten. Sporumu da kahvaltıdan sonra yaptım. Kahvaltım da gayet sağlam. Ayrıca tartı öncesi tabiki daha hafif yicem. Artık benim çok fazlam kalmadığı için böyle yemek zorundayım. Çünkü vücudum da direniyor vermemek için. Topu topu 4 kilo vermek istiyorum ama yok gitmiyor. İzinde olduğum süreçte az da yedim çokta yedim denedim bunu ama gitmedi yine de. Hele de o kadar ilaçlardan sonra karbonlu gün geçirsem direk artı oluyorum. Zaten benim öyle bir kaşık iki kaşık da değildir genelde 1 kepçe 2 kepçe 1 tabak şeklindedir menülerim. Diyetisyenlere kalsa 8 kaşık biliyorsun. Ben bünyeme göre hareket ediyorum aç olarak da kalkmıyorum hiç. Ayrıca reglim şişim bu şişliği atmadan karbonhidrata dayanırsam sonuç daha felaket olur.

Geçen hafta: 67,5
Güncel: 67,2
Fark: -300 gr.

Vücudum resmen direniyor 67'de kalmak için. Her gün az ya da çok illaki sporum var akşamlarım hafif ama yok 67 sınır oldu.. Daha ne yapmam gerekiyor bilmiyorum gerçekten. Şu hastalıktan ve o kadar kısa sürede onca ilaç yüklemesinden sonra vücudum kafayı yedi artık oysaki çok rahatlıkla 2 kez 65 rakamı görmüştüm hastalıktan önce

günaydın

geçen hafta 99.7
bu hafta 99.6
100 gram 100 gram ağır ağır gidiyor
Düzenli yediğin anda daha çok.gidecek bence canım tebrik ederim
Kilo bildirimini yapayım
Geçen hafta
68.900
Bu hafta
69.000
Fark +100 gr
Bana göre 100 gr arti sayılmaz canım. 1 bardak su bile 100 gr yapıyor düşün yani. Haftaya daha iyi olur inş
aaa bak fazla çıkarım diyordun eksi bile çıkmışsın maşallah haftaya daha fazla olur bu rakam su tutmuş halinin ki
Dün 67.1 dim canım o yüzden çok umutsuzdum dünde çok ayakta kaldım ona rağmen olmuş. Ins daha iyi olur haftaya
Geçen hafta 66.0
Bu hafta 65.7
- 300 gr
Misafirlere kacamaklara rağmen Harikasın canım maşallah
Iki haftada 1 kilo verdin canım daha ne olsun. Bu kararlılıkla 65 ler de gelir gerisi de gelir

Kizlar once oglanin durumunu haber vereyim.bileginde ganglion kisti denen bisey varmis.cok korkulacak bisey degil dedi.ogleden sonra ultrason cekilcek.boyutuna bakacakmis.insallah onemli birsey cikmaz.doktorun kendi kolundada varmis hatta o da gosterdi.bakalim ogleden sonra bakacagiz duruma...

Çok geçmiş olsun canım benim inşallah önemli bişey yoktur. Bize de mutlaka haber ver olur mu..

Geçmiş olsun kuzum tekrar

geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey olmadan iyileşir

Usg cekildi ama doktor ameliyata gitmis ve donmeyecekmis yarina kaldi sonuclar ama usgyi ceken doktor korkulacak bisey yok.ici sivi dolu kistik bir yapi dedi.masajla patlatilir yada enjektorle cekilir dedi.korkulacak bisey yok cok sukur.hepinize tesekkurler kizlar

Amann bişey olmasında nazlida olsalar onlarsız hayat çok zor canım....barış muslu yada bi araştırayım bugün öğretmeni ile konuştum rehber öğretmenden yardım alcaz toplu bir şekilde sınıfta konuşma yapacak inş bizde korkudan kurtulacaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…