Haydi Yine Yeniden...

Valla senin menü ne ne yorum yapacağımı şaşırıyorum yine süper bi menu afiyet olsun canım..

Yürüyüş harika olmuş menü sade tartıda güzel sayılar göreceksin afiyet olsun
Süppperrr afiyet olsun
Bi Süppperrr menü daha afiyet olsun

Benim rezalet menü yanında sizinkiler şahane olmuş ufaklığın bakıcısı her gittiğimde bişeyler hazırlamış oluyor misafiri hep var bugün zirve menü yaptım onda yiyince akşam yemeyerek dengelemiş olayım diyorum ne kadar yarar bilemedim spor yapmam lazım biliyorum ama daha yeni oturdum şimdi kızlar uyutmam için beni bekliyor onları uyutucam derken ben çoktan uyuyorum spor hangi ara yapsam bi planlama yapmam şart okul biraz daha düzene girdi Sıra bana geliyor

Yok canım çokta kötü değildi sadece saati yanlıştı diyelim kızlar yavaş yavaş kendi başlarına uyusa yada esin yardımcı olsa bu konuda spor yapınca süper kilo veriyorsun hem eski formuna kavuşursun ve eteklerini giyebilirsin senin arzu ettiğin gibi olur vücudun yarından itibaren başla canım erteledik ce başlayamiyor insan

Çok erken bitmiş canım güzel de olmuş afiyet olsun
Dengeli olmuş canım akşam yoğurtta olsaydı daha iyi olurdu
Süper canım eksilwri hak ediyorsun
Afiyet olsun canım harika

Kizlar sabahtan kendime ilac yazdiricam ordanda oglani ortopediye goturcez.sag el bileginin ustunde bi sislik var hafif.tesbih tanesi kadar.yag bezesi desem degil kemik desem degil kikirdak gibi bi cikinti.ihmal etmeyelim dedik 11 de randevumuz var.ogleden sonra ise gidermiyim bilemiyorum durumlara bagli.liste persembeye sarkabilir bilginiz olsun

Menüm
Sabah: 2 yumurtalı yeşillikli salata, kk peynir

Ara: 1 elma, 1 dilim baklava
Öğle: 4 kaşık makarna
1 kepçe çorba
Salata yoğurt
Ara: 8 badem Türk Kahvesi
Ara 18.00: 2 mandalina
Aksam: 1 kase yoğurt
2.5 litre su

bayadır bıraktım hiç olumlama yaptığım yok
eşimin siniri beni etkiliyor işte stresi çok önceden ayda 1 nöbet olurdu şimdi her hafta hatta bazen 2-3 nöbet birden oluyor bir de sağlık sorunları var geçen gece telden beni arıyor o yatak odasında ben mutfaktayım :)) gittim göğsüm ağrıyor diyor yine illa gel yanım da yat dedi saatlerce huzursuz gergin yattı kalp krizi geçirecek sandım ciddi ciddi bazen de arıyor yine gece yarısı sivri sinek varmış uyutmuyormuş çıldırıcam sivriyi bul öldür diyor heheheh (vampir avcısı gibi sivri avcısı ekim)
aslında her sene mevsim dönümleri olan şeyler bu rahatsızlıkları da bu sene biraz daha fazla gibi yaş ilerledikçe normal tabii:)) şu saat oldu daha yeni elimi işten çektim tezgahta boş yer yok desem yeri az dinlenip halledicem sonra da olumlamalarımı yapıp uyuyacam inşallah yarına çok daha iyi olucam

Gitmezsem de oğlunu doldurur alttan adımı çıkarır çağırdım gelmedi diye
ahh ahh işte gelin olmak böyle bir şey sen yaşını alıp kv olsan bile yine de gelinsin hizmet beklenir
rabbim can sağlığı versin gülüm allah rızası için yapıyorum diye düşün artık kaçarın yok madem

kızz allah hayrını versin aşure varken keki kurabiyeyi boş verip aşurenin hepsini yeseydin yaaaa:)) neyse ki erken saatte yarına bişeycik kalmaz yanıp gider
benim ki de aşure diye melemeye başladı malzeme yok hafta sonuna kaldı :)

menü güzel spor şahane bir de motivasyonum yok diyorsun senden korksun kalan kilocuklar :)

sarma 1 tane
süper gidiyorsun tomurcuğum maşallah

çok azalttın be gülüm sonra neyi kesip azaltıcan spordan 2 saat öncesi yada sonrası karbonhidrat almak kasların erimesini engelleyip yağ yaktırıyormuş sen de bi araştır istersen

baklavayla makarnaya vicdan yapıp akşamı atlamışsın yarın tartıya hazırlık :)))

benim menü karman çorman oldu saatlere pek bakmadım
sabah 9
haşlanmış yumurta marul maydanoz nane ile salata

öğleden sonra
yarım kase yoğurda salatalık nane
çeyrek muz

bir ara
küçük boy ton balığı

akşam 18 :40
1 kase çorba
3 çatal çubuk makarna
3 çatal salata

saate bakmadım komşuma ve benimkilere tabak hazırlaken
1 çatal muzlu etimek tatlısı
1 tatlı kaşığı kadar patates kavurması (poğaça içi)

bu gün mutfaktan çıkmadım aşcıbaşı olucam bu gidişle
eşim bu gün de niyetliydi yemek yaptım özene özene

1 tepsi patateli 1 tepsi peynirli poğaça yaptım
1 borcam etimek tatlısı
4 büyük yumak mantı
bunlar spordan sayılsaydı keşkeeeeee

Çok geçmiş olsun tatlım. Genel cerrahi gitsen daha iyi aslında bazen yağ bezesi sertlesebiliyor canım inş kötü bişey değildir bizde haber ver canım merak ederiz şimdi..boşver listeyi yaparsın sonra oğlusun iyi olsun önce çok geçmiş olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…