- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #31.921
Valla senin menü ne ne yorum yapacağımı şaşırıyorum yine süper bi menu afiyet olsun canım..Selam canlar menüm:
aç karna:
maydonoz çayı
Kahvaltı (11:00)
2 incecik krep, 2 kk peynir, 2 zeytin, az kahvaltı sos, çay kaşığı nutella ve reçel, ş.siz sütlü nescafe
Ara (13:00)
1 elma, yeşil çay
Öğle (15:00)
1 kepçe tarhana, 1 tabak kabak yemeği
Ara (16:00)
ş.siz sütlü nescafe, 3 ısırık karam bitter, 2 ceviz
Akşam (18:30)
1 kepçe çorba, 1 kase cacık
yatmadan:
maydonoz çayı
2,5 lt su
45 sn. plank
80 squat
Yürüyüş harika olmuş menü sade tartıda güzel sayılar göreceksin afiyet olsunKahvaltı 09 30
Tost
Yarım domates
İki zeytin
Şekersiz çay
Ara 11 30
Dokuzu çay
Öğlen 14 30
Uc kaşık yeşil fasulye
Uc kaşık pilav
Aksam
Uc kaşık haşlanmış makarnayı yeşil salatanın üzerine kattım yedim
Bir cin biber
Şu iki litre
Spor 13 270 adım toplamda 10 km yürüdüm
Süppperrr afiyet olsunSabah 8
2 yumurta ile tuzsuz menemen
1 kk beyaz peynir
3 adt zeytin
1 kucuk salatalik
Ara 11.30
5 adt findik 3 adt ceviz
Oglen 14.30
3 yk yogurt 2 yk yulaf ezmesi
Aksam 18.45
3 yk taze fasulye
3 yk kiymali mantar
1 adt yaprak sarma
3 catal kavun
Su 3ltreye yakin
Spor: yarim saat yuruyus
50 squat 50 sn plank
Bugun egzersiz programinin istirahat gunuymus bende sadece squat ve plank yaptim
Bi Süppperrr menü daha afiyet olsunSelam canlar menüm:
aç karna:
maydonoz çayı
2 incecik krep, 2 kk peynir, 2 zeytin, az kahvaltı sos, çay kaşığı nutella ve reçel, ş.siz sütlü nescafe
1 elma, yeşil çay
yatmadan:
maydonoz çayı
2,5 lt su
45 sn. plank
80 squat
Yok canım çokta kötü değildi sadece saati yanlıştı diyelim kızlar yavaş yavaş kendi başlarına uyusa yada esin yardımcı olsa bu konuda spor yapınca süper kilo veriyorsun hem eski formuna kavuşursun ve eteklerini giyebilirsin senin arzu ettiğin gibi olur vücudun yarından itibaren başla canım erteledik ce başlayamiyor insanBenim rezalet menü yanında sizinkiler şahane olmuş ufaklığın bakıcısı her gittiğimde bişeyler hazırlamış oluyor misafiri hep var bugün zirve menü yaptım onda yiyince akşam yemeyerek dengelemiş olayım diyorum ne kadar yarar bilemedim spor yapmam lazım biliyorum ama daha yeni oturdum şimdi kızlar uyutmam için beni bekliyor onları uyutucam derken ben çoktan uyuyorum spor hangi ara yapsam bi planlama yapmam şart okul biraz daha düzene girdi Sıra bana geliyor
Çok erken bitmiş canım güzel de olmuş afiyet olsunKahvaltı 07:20
Yarım haslanmis yumurta, kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, domates salatalık, yeşil çay, bi lokma ekmek üzerine tahinli pekmez
Ara 10:15
Elma
Öğle 12:25
2 yemek kaşığı pirinç pilavı, 4 yemek kaşığı etsiz kurufasulye, 1 kase puding ( eşim yapmıştı akşam yemedim öğle ye diye ısrar etti)
Ara, akşam bir arada 15:30
1 kase kısır, 1 dilim kek,1 tahinli kurabiye, yarım dilim ıspanaklı börek, 2 yemek kaşığı aşure ( bakıcı yapmıştı misafirleri vardı el mecbur)
Ara
Turk kahvesi olcak
Dengeli olmuş canım akşam yoğurtta olsaydı daha iyi olurduKahvaltı 09 30
Tost
Yarım domates
İki zeytin
Şekersiz çay
Ara 11 30
Dokuzu çay
Öğlen 14 30
Uc kaşık yeşil fasulye
Uc kaşık pilav
Aksam
Bir cin biber
Şu iki litre
Süper canım eksilwri hak ediyorsunSabah 8
1 kk beyaz peynir
3 adt zeytin
1 kucuk salatalik
Ara 11.30
5 adt findik 3 adt ceviz
Oglen 14.30
Aksam 18.45
3 yk taze fasulye
3 yk kiymali mantar
1 adt yaprak sarma
3 catal kavun
Su 3ltreye yakin
50 squat 50 sn plank
Bugun egzersiz programinin istirahat gunuymus bende sadece squat ve plank yaptim
Afiyet olsun canım harikaSelam canlar menüm:
aç karna:
maydonoz çayı
1 elma, yeşil çay
yatmadan:
maydonoz çayı
2,5 lt su
45 sn. plank
80 squat
bayadır bıraktım hiç olumlama yaptığım yokSen olumlamaları bıraktın mı canım.eski neşen keyfin yok evet.ev işleri hep üst üste geldi.kışlık hazırlıklar falan zamanını aldı.bence sen yeniden toparlayacaksın ve daha pozitif olacaksın enerjin yükselecek canım
ahh ahh işte gelin olmak böyle bir şey sen yaşını alıp kv olsan bile yine de gelinsin hizmet beklenirGitmezsem de oğlunu doldurur alttan adımı çıkarır çağırdım gelmedi diye
kızz allah hayrını versin aşure varken keki kurabiyeyi boş verip aşurenin hepsini yeseydin yaaaa:)) neyse ki erken saatte yarına bişeycik kalmaz yanıp giderKahvaltı 07:20
Yarım haslanmis yumurta, kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, domates salatalık, yeşil çay, bi lokma ekmek üzerine tahinli pekmez
Ara 10:15
Elma
Öğle 12:25
2 yemek kaşığı pirinç pilavı, 4 yemek kaşığı etsiz kurufasulye, 1 kase puding ( eşim yapmıştı akşam yemedim öğle ye diye ısrar etti)
Ara, akşam bir arada 15:30
1 kase kısır, 1 dilim kek,1 tahinli kurabiye, yarım dilim ıspanaklı börek, 2 yemek kaşığı aşure ( bakıcı yapmıştı misafirleri vardı el mecbur)
Ara
Turk kahvesi olcak
menü güzel spor şahane bir de motivasyonum yok diyorsun senden korksun kalan kilocuklar :)Kahvaltı 09 30
Tost
Yarım domates
İki zeytin
Şekersiz çay
Ara 11 30
Dokuzu çay
Öğlen 14 30
Uc kaşık yeşil fasulye
Uc kaşık pilav
Aksam
Bir cin biber
Şu iki litre
sarma 1 taneSabah 8
1 kk beyaz peynir
3 adt zeytin
1 kucuk salatalik
Ara 11.30
5 adt findik 3 adt ceviz
Oglen 14.30
Aksam 18.45
3 yk taze fasulye
3 yk kiymali mantar
1 adt yaprak sarma
3 catal kavun
Su 3ltreye yakin
50 squat 50 sn plank
çok azalttın be gülüm sonra neyi kesip azaltıcan spordan 2 saat öncesi yada sonrası karbonhidrat almak kasların erimesini engelleyip yağ yaktırıyormuş sen de bi araştır istersenSelam canlar menüm:
aç karna:
maydonoz çayı
1 elma, yeşil çay
yatmadan:
maydonoz çayı
2,5 lt su
45 sn. plank
80 squat
baklavayla makarnaya vicdan yapıp akşamı atlamışsın yarın tartıya hazırlık :)))Menüm
Sabah: 2 yumurtalı yeşillikli salata, kk peynir
Ara: 1 elma, 1 dilim baklava
Öğle: 4 kaşık makarna
1 kepçe çorba
Salata yoğurt
Ara: 8 badem Türk Kahvesi
Ara 18.00: 2 mandalina
Aksam: 1 kase yoğurt
2.5 litre su
aaa sen kv de yememek için sadece yoğurt yedin demiii kızzÇok ama çok yorgunum kizlar köyden yeni geldik. Yarın da erkenciyim. Herkese iyi geceler...
Çok geçmiş olsun tatlım. Genel cerrahi gitsen daha iyi aslında bazen yağ bezesi sertlesebiliyor canım inş kötü bişey değildir bizde haber ver canım merak ederiz şimdi..boşver listeyi yaparsın sonra oğlusun iyi olsun önce çok geçmiş olsun canım..Kizlar sabahtan kendime ilac yazdiricam ordanda oglani ortopediye goturcez.sag el bileginin ustunde bi sislik var hafif.tesbih tanesi kadar.yag bezesi desem degil kemik desem degil kikirdak gibi bi cikinti.ihmal etmeyelim dedik 11 de randevumuz var.ogleden sonra ise gidermiyim bilemiyorum durumlara bagli.liste persembeye sarkabilir bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?