Haydi Yine Yeniden...

Sinirden olsada ekmek çok fazla kendin için bunu niye yapıyosun unutma en büyük kötülüğü insan başkasına değil yine kendine yapar yedin noldu karşı tarafta değişim yok ama senin 1 gün boşuna gitti yapma artık bunu kendine biz kadınız güçlüyüz gelme böyle oyunlara
Senin ekmekde fazla olmuş bugün senin için ödül günü olmuş bugün telafı edersin

angelina35 kardeş candır inşallah en hayırlı kısmeti onu bekliyordur belki de gözünüzün önünde siz görmüyosunuz çünkü daha zamanı vardır bilinmez hayırlı dualar et önemli olan evlilik değil hayırlı insanla evlilik
@butterfly143 kuzum senin bacın kaç yaşında napar ne eder bakim

Doğru söylüyorsun canım vardır mutlaka bir nasibi onunda dün öyle canım sıkıldı işte...

benim akşam leptap elime geçmeyebilir yine şimdiden vereyim menüyü
sabah +öğle
biberli peynirli yumurta
domates salatalık marul
1 t. k kayısı reçeli
1 t.k. labne
2 dilime yakın ekmek

ikindi
1 kase yoğurt salatalık nane karışımı

akşam
4 yemek kaşığı maklube ( etli sebzeli pilav)
2 y.k. zeytin yağlı fasulye
salata

Maklube ne harika bi yemektir ölçülü olduktan sonra sıkıntı yok menünü beğendim meyve olaydı harika olacaktı

Kahvaltı
Çeyrek haşlanmış yumurta ( kızımdan kalma), domates salatalık, kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, 1dilim çavdar ekmeği üzerine kaymak bal, yeşil çay
Ara
Armut
Öğle
Yarım kase tarhana çorbası, 4 yemek kaşığı etsiz kurufasulye, 2 yemek kaşığı pirinç pilavı, yoğurt, Türk kahvesi, 1 dilim bitter
Ara
2 bimin tuzlu bisküvisi, çay
Akşam
1 haşlanmış mısır, meyve tabağı( elma, mandalina, ar

Kahvaltı
Çeyrek haşlanmış yumurta ( kızımdan kalma), domates salatalık, kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, 1dilim çavdar ekmeği üzerine kaymak bal, yeşil çay
Ara
Armut
Öğle
Yarım kase tarhana çorbası, 4 yemek kaşığı etsiz kurufasulye, 2 yemek kaşığı pirinç pilavı, yoğurt, Türk kahvesi, 1 dilim bitter
Ara
2 bimin tuzlu bisküvisi, çay
Akşam
1 haşlanmış mısır, meyve tabağı( elma, mandalina, armut,üzüm, muz) bundan 3-4 çatal
Ara
Türk kahvesi olabilir
Gün içinde 13.000 adım atıldı

Hergunkinden degisik menumu vereyim
Sabah 8
Tavada 2 yumurta
1 salatalik
3 biber
Yarim domates

Oglen 14
2 yk kiymali yumurta
2 lokma taze ekmege nutella surdum 2 cay kasigi

Aksam 17
1 buyuk kase asure

Su 2.5 litre
Yuruyus 40 dk yapildi egzersiz yapilacak

Patronumun hanimi asure yollamis.cok cok guzel yapar.hayir diyemedim.ogun niyetine yedim ama cok geldi basim agriyor resmen.alisik degilim boylesine dolu mideye.

Sabah 9 30
Bir simit
Bir tane üçgen peynir
Domates biber
Şekersiz çay
Öğlen 14 00
Beş altı tane yaprak sarma incecik vede küçük
Uc lokma yağda yumurta
İki dilim baklava ev baklavası ufak kesim
Şekersiz çay
Aksam 18 00
Bir kepçe çorba
Biraz kaşık pilav
Bir kaşık kavurma
Su iki litre
Spor hızlı tempoda 13 800 adım attım ayak başparmagim kanamış

Güzel menü canım Afiyet olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…