- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #31.981
Sinirden olsada ekmek çok fazla kendin için bunu niye yapıyosun unutma en büyük kötülüğü insan başkasına değil yine kendine yapar yedin noldu karşı tarafta değişim yok ama senin 1 gün boşuna gitti yapma artık bunu kendine biz kadınız güçlüyüz gelme böyle oyunlaraBende menümü vereyim
Sabah 08.00
Bir dilim ekmek
Bir bardak çay
Biraz peynir
Öğle 12.00
Bir kase corba
Küçük bir tabak makarna
Akşam 20.00
Uc kaşık fırında bezelye
Bir kase yoğurt
Salata
Uc dilim ekmek
Bu ekmekleri sinirimden yedim aciktigimdan değil bide disim cok ağrıyor
Dunde iki saat yurufum bugun topugumun ustune basamiyorum
Senin ekmekde fazla olmuş bugün senin için ödül günü olmuş bugün telafı edersinİyi akşamlar kızlar misafirim var menü verip kaçacam
Sabah 9.30
İki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalık
Uc tane biber
Bir çay kaşığı cokokrem
Öğlen 14 00
Bir dilim ekmek üzerine peynir Domates biber le yedim
Aksam 17 30
Bir kepçe çorba
İki kaşık bezelye
İki kaşık kavurma
İki kaşık pilav
Bir dilim ekmek
Veeeee bir bardak kola
Şu iki litre
Spor 10 760 adım yürüdüm
Malum misafirim vardı yemekli Off çok oldu akşam
Çok sağlam canım mutlaka vardır nasibi ne bileyim dün gece çok üzüldüm...Yaşı 34 canım..Hakkinda hayirlisi olsun canim.bundada vardir bir hayir.nasibi kismeti yazilmistir onun merak etme sen.Allah iyi insanlarla karsilastirsin.kac yasinda ki sorun oldu bu kadar
Kolay gelsin canım allah kabul etsin inşallah...Günaydın kızlar, herkese kolay gelsin. Okulda nobetciyim evde de aşure yapacam bugün. Sonrası dağıtma vs....
Doğru söylüyorsun canım vardır mutlaka bir nasibi onunda dün öyle canım sıkıldı işte...angelina35 kardeş candır inşallah en hayırlı kısmeti onu bekliyordur belki de gözünüzün önünde siz görmüyosunuz çünkü daha zamanı vardır bilinmez hayırlı dualar et önemli olan evlilik değil hayırlı insanla evlilik
@butterfly143 kuzum senin bacın kaç yaşında napar ne eder bakim
Kolay gelsin canım şimdiden ellerine sağlıkGünaydın kızlar, herkese kolay gelsin. Okulda nobetciyim evde de aşure yapacam bugün. Sonrası dağıtma vs....
Zor ama bereketli gün kolay gelsin arkadaşımGünaydın kızlar, herkese kolay gelsin. Okulda nobetciyim evde de aşure yapacam bugün. Sonrası dağıtma vs....
Maklube ne harika bi yemektir ölçülü olduktan sonra sıkıntı yok menünü beğendim meyve olaydı harika olacaktıbenim akşam leptap elime geçmeyebilir yine şimdiden vereyim menüyü
sabah +öğle
biberli peynirli yumurta
domates salatalık marul
1 t. k kayısı reçeli
1 t.k. labne
2 dilime yakın ekmek
ikindi
1 kase yoğurt salatalık nane karışımı
akşam
4 yemek kaşığı maklube ( etli sebzeli pilav)
2 y.k. zeytin yağlı fasulye
salata
Güzel menü canım Afiyet olsun ..benim akşam leptap elime geçmeyebilir yine şimdiden vereyim menüyü
sabah +öğle
biberli peynirli yumurta
domates salatalık marul
1 t. k kayısı reçeli
1 t.k. labne
2 dilime yakın ekmek
ikindi
1 kase yoğurt salatalık nane karışımı
akşam
4 yemek kaşığı maklube ( etli sebzeli pilav)
2 y.k. zeytin yağlı fasulye
salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?