Haydi Yine Yeniden...

bir daha olmaz inşallah tırnak batması da kötü oluyor yaaa

Kötü etkilenmen normal canım.sadece çocuk olduğunda değil hamile haberleri aldığında da çok etkilenecksin.Bende böyleydim.5 kez düşük yaptım.hamile haberi alınca yada bebek görmeye gidince içim burulurdu.hatta bi keresinde komşunun kızıyla aynı anda öğrenmiştik hamile olduğumuzu.benimki düştü onunki doğdu bebek görmeye gidip kucağıma aldığımda ağlamıştım benimki de dursaydı aynı anda doğum yapacaktık çünkü.hala o kız çocuğunu ne zaman görsem içim burulur.ekimin dediği gibi zamanla daha az etkileniyorsun.ama taze acı her zaman aklında .Rabbim yar ve yardımcın olsun Saracım.İnşallah şu hayır mübarek cuma günü tüm duaların ve dualarımız kabul olur ve evladına en ama en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kavuşursun...

bir daha olmaz inşallah tırnak batması da kötü oluyor yaaa
Valla benim tırnağı komple çektiler yan tarafını açtılar ordanda parça aldılar baya böyle dikişli falandı tırnağım pansuman olurken bütün hastaneyi ayağa kaldırmıştım çığlık çığlığa ağlamıştım gören halime acımıştı o nedenle çok dikkat ediyorum tırnaklarıma biraz uzun tutmak gerekiyor yoksa tekrar batabiliyor

Selam kızlar butterfly mesaj attı şimdi pazartesine kadar gelemeyecekmiş.Bugün evlilik yıldönümleri imiş ve hafta sonu da kuzeninin kınası ve düğünü varmış.Sizlerede söyleyeyim,şükür hasta falan değil herşey yolunda

Bugün baya hareketli geçti,sağlıklı da beslendim şükür.Belki yürüyüş yapamayabilirim geç çıkıcam ama egzersizlerimi yaparım kesin.Sağlıklı beslenmek ne güzel bir şey yaa bugün kuş gibi hafif hissediyorum.Bir iki kişiden de iltifat alınca keyfim yerine geldi

Çok iyi gidiyorsun canım maşallah sana karşılığı 60 li kilolar olacak inşallah

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 3 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği üzerine kaymak bal, yeşil çay
Ara
Az elma, az armut
Öğle
4 yemek kaşığı yoğurt,2 yemek kaşığı yulaf ezmesi, pul biber, 1 salatalık
Ara
4 hünnap
Akşam
4 yemek kaşığı yoğurt üzerine 1.5 yumurta pişirip koydum pul biber serptim ekmeksiz
Ara
Nescafe,aşure olacak

Menum
Sabah: 1 has yumurta 1 açma
Ara: Nescafe kuru kayısı

Öğle : bezelyeli tavuk yemeği 1 tabak
3 kaşık patates yumurta haşlama
Yoğurt
Ara: Türk kahvesi, 1 dilim bitter, 4 kaşık aşure

Aksam 18.30: 1 kepçe çorba, 5 kasık tavuklu bezelye yrnegi, 10 adet üzüm(Çekirdeksiz)
Bitki Çayı 2.5 litre su
Arkadaslar gelecek
Ara olarak 1 avuç çekirdek olur

Arkadaşlar gelecek ve sen sadece çekirdek yiyeceksin harika gidiyorsun maşallah sana arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…