- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #32.021
bir daha olmaz inşallah tırnak batması da kötü oluyor yaaaYok canım gezmeye gitmedim misafirim vardı önceki gün onlardan kalma kayinvalide yapmıştı baklavayı dolapta idi serbetledim ...ayağımı fark etmedim canım öyle canım yanmıyor daha önce ameliyat olmuştum o parmakta n tırnağım batmış ondan kanamış kestim tırnağı geçti bile açık problemi var benim tırnakların
Kötü etkilenmen normal canım.sadece çocuk olduğunda değil hamile haberleri aldığında da çok etkilenecksin.Bende böyleydim.5 kez düşük yaptım.hamile haberi alınca yada bebek görmeye gidince içim burulurdu.hatta bi keresinde komşunun kızıyla aynı anda öğrenmiştik hamile olduğumuzu.benimki düştü onunki doğdu bebek görmeye gidip kucağıma aldığımda ağlamıştım benimki de dursaydı aynı anda doğum yapacaktık çünkü.hala o kız çocuğunu ne zaman görsem içim burulur.ekimin dediği gibi zamanla daha az etkileniyorsun.ama taze acı her zaman aklında .Rabbim yar ve yardımcın olsun Saracım.İnşallah şu hayır mübarek cuma günü tüm duaların ve dualarımız kabul olur ve evladına en ama en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kavuşursun...Canım ben doktora gittim topuk dikeni değilmiş topuktan ayak basparmagina kadar olan bir bağ dokusu varmış o aşınmış bir hafta on gün üzerine çok basmayacam ve bir sürü kremler ve ilaçlar verdi bunlari kullan gecmezse MR cekilecek dedi
Bu yuzen yuruyusleri iptal ettim gecen gun yurudum ertesi gun hiç uzerine basamadım topugumun
Bu aeada bende aşure yapıp dagittim ve isim cok yoğun oldugu icin yiruluyorum eve gelincede yemek misafir derken vuraya çok gelemiyorum kusura bakmayın kızlar hep aklim burda aslında
Angelinacim kardeşine insallah helal süt emmis biri nasip olur
Kizlar bugun kuzenimin çocuğu oldu cok sevindim ama icimde buruldu asla kiskanmak değil yarin arayip tebrik edecem cunku farkli sehirlerdeyiz o yuzden gormeye g8demem şimdilik ama benim bebegimde ayin 13 unde dogdugu icin bugun bu haber beni biraz kötü etkiledi bu normalmidir sizce
Valla benim tırnağı komple çektiler yan tarafını açtılar ordanda parça aldılar baya böyle dikişli falandı tırnağım pansuman olurken bütün hastaneyi ayağa kaldırmıştım çığlık çığlığa ağlamıştım gören halime acımıştı o nedenle çok dikkat ediyorum tırnaklarıma biraz uzun tutmak gerekiyor yoksa tekrar batabiliyorbir daha olmaz inşallah tırnak batması da kötü oluyor yaaa
Eline sağlık tatlım kilo veren herkesi tebrik ediyorum ....bir tek ben uyarılmisimEki Görüntüle 1897536
HAFTANIN BİRİNCİSİ :sara_28 : -0,5 kg
HAFTANIN İKİNCİLERİ : M Melrin @butterfly143tomurcukkk : -0,3 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ :tevafuk55 ekim2009 : -0,1 kg
HAFTANIN UYARILANLARI :angelina35 : +0,1 kg
Eline sağlık canım herkesi emeklerinden dolayi tebrik ederimEki Görüntüle 1897536
HAFTANIN BİRİNCİSİ :sara_28 : -0,5 kg
HAFTANIN İKİNCİLERİ : M Melrin @butterfly143tomurcukkk : -0,3 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ :tevafuk55 ekim2009 : -0,1 kg
HAFTANIN UYARILANLARI :angelina35 : +0,1 kg
Bende fark ettim belki işi vardır diye düşündüm ama bugünde gelmemiş dediğin gibi umarım iyidir ....@butterfly143 gelmedi dün,önemli bir şey yoktur umarım iyidir
Çok iyi gidiyorsun canım maşallah sana karşılığı 60 li kilolar olacak inşallahBugün baya hareketli geçti,sağlıklı da beslendim şükür.Belki yürüyüş yapamayabilirim geç çıkıcam ama egzersizlerimi yaparım kesin.Sağlıklı beslenmek ne güzel bir şey yaa bugün kuş gibi hafif hissediyorum.Bir iki kişiden de iltifat alınca keyfim yerine geldi
İnşallah canım.bende çok istiyorum artık 6 görmekÇok iyi gidiyorsun canım maşallah sana karşılığı 60 li kilolar olacak inşallah
Bende 5 leri istiyorum hemde çok istiyorumİnşallah canım.bende çok istiyorum artık 6 görmek
Arkadaşlar gelecek ve sen sadece çekirdek yiyeceksin harika gidiyorsun maşallah sana arkadaşımMenum
Sabah: 1 has yumurta 1 açma
Ara: Nescafe kuru kayısı
Öğle : bezelyeli tavuk yemeği 1 tabak
3 kaşık patates yumurta haşlama
Yoğurt
Ara: Türk kahvesi, 1 dilim bitter, 4 kaşık aşure
Aksam 18.30: 1 kepçe çorba, 5 kasık tavuklu bezelye yrnegi, 10 adet üzüm(Çekirdeksiz)
Bitki Çayı 2.5 litre su
Arkadaslar gelecek
Ara olarak 1 avuç çekirdek olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?