- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #32.001
Aksamin değişik olmuş mısır yemek için yemek yememiştir afiyet olsunKahvaltı
Çeyrek haşlanmış yumurta ( kızımdan kalma), domates salatalık, kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, 1dilim çavdar ekmeği üzerine kaymak bal, yeşil çay
Ara
Armut
Öğle
Yarım kase tarhana çorbası, 4 yemek kaşığı etsiz kurufasulye, 2 yemek kaşığı pirinç pilavı, yoğurt, Türk kahvesi, 1 dilim bitter
Ara
2 bimin tuzlu bisküvisi, çay
Akşam
1 haşlanmış mısır, meyve tabağı( elma, mandalina, armut,üzüm, muz) bundan 3-4 çatal
Ara
Türk kahvesi olabilir
Gün içinde 13.000 adım atıldı
Afiyet olsun canım menu iyi sporda çok iyi canımHergunkinden degisik menumu vereyim
Sabah 8
Tavada 2 yumurta
1 salatalik
3 biber
Yarim domates
Oglen 14
2 yk kiymali yumurta
2 lokma taze ekmege nutella surdum 2 cay kasigi
Aksam 17
1 buyuk kase asure
Su 2.5 litre
Yuruyus 40 dk yapildi egzersiz yapilacak
Patronumun hanimi asure yollamis.cok cok guzel yapar.hayir diyemedim.ogun niyetine yedim ama cok geldi basim agriyor resmen.alisik degilim boylesine dolu mideye.
Aşureye hayır denmez be arkadaşım sporla yakarsın günün gerisi dengelemez ama sen toparlarsın bu arada vücudun düzeni değiştiği için tepki vermiştir geçmiş olsun aşure için napcan afiyet olsun arkadaşımHergunkinden degisik menumu vereyim
Sabah 8
Tavada 2 yumurta
1 salatalik
3 biber
Yarim domates
Oglen 14
2 yk kiymali yumurta
Aksam 17
1 buyuk kase asure
Su 2.5 litre
Patronumun hanimi asure yollamis.cok cok guzel yapar.hayir diyemedim.ogun niyetine yedim ama cok geldi basim agriyor resmen.alisik degilim boylesine dolu mideye.
Çok yürüyünce böyle oluyor bende olurdu derdim nefsime söz geçiremedim şimdi ayaklarımdan acısı çıkıyor abdest alırken ne acırdı şimdi hiç o düzenim kalmadı hiç senin gününe bakarsak erken saatte olan baklava yakılmıştır diye düşünüyorum akşam tüm günü toparlamış afiyet olsun arkadaşımSabah 9 30
Bir simit
Bir tane üçgen peynir
Domates biber
Şekersiz çay
Öğlen 14 00
Beş altı tane yaprak sarma incecik vede küçük
Uc lokma yağda yumurta
İki dilim baklava ev baklavası ufak kesim
Şekersiz çay
Aksam 18 00
Bir kepçe çorba
Biraz kaşık pilav
Bir kaşık kavurma
Su iki litre
Spor hızlı tempoda 13 800 adım attım ayak başparmagim kanamış
Aynen öyle oldu aslında yemek yapmaya fırsatım yoktu eşim dün gece kaynatmıştı yememiştik onu ısıttık meyvede doğrayınca yemek yerine saydımAksamin değişik olmuş mısır yemek için yemek yememiştir afiyet olsun
Guzel yeterli dengeli bi gun olmus afiyet olsun canimbenim akşam leptap elime geçmeyebilir yine şimdiden vereyim menüyü
sabah +öğle
biberli peynirli yumurta
domates salatalık marul
1 t. k kayısı reçeli
1 t.k. labne
2 dilime yakın ekmek
ikindi
1 kase yoğurt salatalık nane karışımı
akşam
4 yemek kaşığı maklube ( etli sebzeli pilav)
2 y.k. zeytin yağlı fasulye
salata
Degisik hafif bi aksam yemegiyle gunu guzel atlatmissin canim.afiyet olsun.adim sayisi da super ayricaKahvaltı
Çeyrek haşlanmış yumurta ( kızımdan kalma), domates salatalık, kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, 1dilim çavdar ekmeği üzerine kaymak bal, yeşil çay
Ara
Armut
Öğle
Yarım kase tarhana çorbası, 4 yemek kaşığı etsiz kurufasulye, 2 yemek kaşığı pirinç pilavı, yoğurt, Türk kahvesi, 1 dilim bitter
Ara
Akşam
1 haşlanmış mısır, meyve tabağı( elma, mandalina, armut,üzüm, muz) bundan 3-4 çatal
Ara
Türk kahvesi olabilir
Menun dengelenmis canim bu yuruyusle ama kendini cok hirpalayarak yurume bak parmagin kanamis gecmis olsunSabah 9 30
Bir simit
Bir tane üçgen peynir
Domates biber
Şekersiz çay
Öğlen 14 00
Uc lokma yağda yumurta
Şekersiz çay
Aksam 18 00
Bir kepçe çorba
Biraz kaşık pilav
Bir kaşık kavurma
Su iki litre
gülüm sabah kendine de yumurta pişirsene kızından kalanla olmaz öyle azcıkKahvaltı
Ara
Armut
Öğle
Ara
Akşam
Ara
Türk kahvesi olabilir
menün güzel afiyet şifa olsun ...akşamları hafife alıştı miden ondan rahatsız oldun keşke üstüne bal sirke ılık su içseydin hem bal baş ağrısına da iyi gelirdiHergunkinden degisik menumu vereyim
Sabah 8
Tavada 2 yumurta
1 salatalik
3 biber
Yarim domates
Oglen 14
2 yk kiymali yumurta
Aksam 17
1 buyuk kase asure
Su 2.5 litre
Ne demek canim.dinlen sen.Allah kabul etsin mis gibi olmustur.hareketliliginle dikkat etmediklerini yaktin gitti zatenSelam kızlar okulda nöbet evde aşure yap dagit çok çok yoruldum. Oğlumun da bugün durmayacagi tuttuşimdi oturdum ama hala aşure tenceresi bazı kapları yikanacak duruyor. Yediklerime de hiç dikkat etmedim. Yaptığım tek iyi şey bol hareket ve su içmek oldu. Beni bugunluk mazur görün hepinizi öpüyorum
Iyiyim canim suan sagol.kv yemek ye diye israr etti ama yemedim.sindirdikce de rahatladim.hem yuruyus iyi geldi hem egzersiz.menün güzel afiyet şifa olsun ...akşamları hafife alıştı miden ondan rahatsız oldun keşke üstüne bal sirke ılık su içseydin hem bal baş ağrısına da iyi gelirdi
canoomm gezmeye mi gittin sarma tatlıSabah 9 30
Bir simit
Bir tane üçgen peynir
Domates biber
Şekersiz çay
Öğlen 14 00
Uc lokma yağda yumurta
Şekersiz çay
Aksam 18 00
Bir kepçe çorba
Biraz kaşık pilav
Bir kaşık kavurma
Su iki litre
iyi şükür , mübarek güzel de midede şişimese ne güzel olurrrr:))Iyiyim canim suan sagol.kv yemek ye diye israr etti ama yemedim.sindirdikce de rahatladim.hem yuruyus iyi geldi hem egzersiz.
allah kabul etsin gülüm yoruldun ama sevabı bol olur inşallah :)Selam kızlar okulda nöbet evde aşure yap dagit çok çok yoruldum. Oğlumun da bugün durmayacagi tuttuşimdi oturdum ama hala aşure tenceresi bazı kapları yikanacak duruyor. Yediklerime de hiç dikkat etmedim. Yaptığım tek iyi şey bol hareket ve su içmek oldu. Beni bugunluk mazur görün hepinizi öpüyorum
Menun daha doyurucu guzel olmus diger gunlerine gore.sporun zaten sahane canim
Aksamla dengeliyorsun sen isi biliyorsun fistik afiyet olsun
Aksam yemegin gayet saglikli hafif ...gun genelini dengelemis afiyetler olsun canim
Aksam ekmekler fazla kacmis evet.sinirini yiyeceklerden alma canim sudan alspordan al
Topuguna vicks varsa sursene canim benim topuk dikenime iyi gelmisti simdi hatirladim
canımmm yaa tabi ki normal etkilenmezsen o zaman sorun olurdu hissisleşmişsin duyguların körelmiş demek olurdu zamanla daha az etkileneceksin ama aklına gelecek yine de rabbim gönül ferahlığı versinCanım ben doktora gittim topuk dikeni değilmiş topuktan ayak basparmagina kadar olan bir bağ dokusu varmış o aşınmış bir hafta on gün üzerine çok basmayacam ve bir sürü kremler ve ilaçlar verdi bunlari kullan gecmezse MR cekilecek dedi
Bu yuzen yuruyusleri iptal ettim gecen gun yurudum ertesi gun hiç uzerine basamadım topugumun
Bu aeada bende aşure yapıp dagittim ve isim cok yoğun oldugu icin yiruluyorum eve gelincede yemek misafir derken vuraya çok gelemiyorum kusura bakmayın kızlar hep aklim burda aslında
Angelinacim kardeşine insallah helal süt emmis biri nasip olur
Kizlar bugun kuzenimin çocuğu oldu cok sevindim ama icimde buruldu asla kiskanmak değil yarin arayip tebrik edecem cunku farkli sehirlerdeyiz o yuzden gormeye g8demem şimdilik ama benim bebegimde ayin 13 unde dogdugu icin bugun bu haber beni biraz kötü etkiledi bu normalmidir sizce
Yok canım gezmeye gitmedim misafirim vardı önceki gün onlardan kalma kayinvalide yapmıştı baklavayı dolapta idi serbetledim ...ayağımı fark etmedim canım öyle canım yanmıyor daha önce ameliyat olmuştum o parmakta n tırnağım batmış ondan kanamış kestim tırnağı geçti bile açık problemi var benim tırnaklarıncanoomm gezmeye mi gittin sarma tatlıama maşallah artık dozun da tadımlık gibi yiyorsun herkes öyle yapıyor zaten hepinize maşallahh
bacımm hiç mi hissetmedin parmağın kanamış acımadı mı geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?