Haydi Yine Yeniden...

Aksamin değişik olmuş mısır yemek için yemek yememiştir afiyet olsun

Afiyet olsun canım menu iyi sporda çok iyi canım

Aşureye hayır denmez be arkadaşım sporla yakarsın günün gerisi dengelemez ama sen toparlarsın bu arada vücudun düzeni değiştiği için tepki vermiştir geçmiş olsun aşure için napcan afiyet olsun arkadaşım
Çok yürüyünce böyle oluyor bende olurdu derdim nefsime söz geçiremedim şimdi ayaklarımdan acısı çıkıyor abdest alırken ne acırdı şimdi hiç o düzenim kalmadı hiç senin gününe bakarsak erken saatte olan baklava yakılmıştır diye düşünüyorum akşam tüm günü toparlamış afiyet olsun arkadaşım

Guzel yeterli dengeli bi gun olmus afiyet olsun canim

Degisik hafif bi aksam yemegiyle gunu guzel atlatmissin canim.afiyet olsun.adim sayisi da super ayrica

Menun dengelenmis canim bu yuruyusle ama kendini cok hirpalayarak yurume bak parmagin kanamis gecmis olsun

Selam kızlar okulda nöbet evde aşure yap dagit çok çok yoruldum. Oğlumun da bugün durmayacagi tuttu şimdi oturdum ama hala aşure tenceresi bazı kapları yikanacak duruyor. Yediklerime de hiç dikkat etmedim. Yaptığım tek iyi şey bol hareket ve su içmek oldu. Beni bugunluk mazur görün hepinizi öpüyorum

gülüm sabah kendine de yumurta pişirsene kızından kalanla olmaz öyle azcık
nasıl çocuklara kızıyoruz sabah kahvaltısı en önemlisi tüm gün dersleri iyi anlamazsın diyoruz sen de tüm gün ders anlatıyorsun tek kaymak balla kurtarmaz:))
akşamı geçistirmişsin resmen neden canın mı istemedi canımcımm

ben menüyü bozdum :))
akşam ki fasulye bir çatal oldu ( ben yaptım ama fasulye kötüymüş)
pilav 3 kaşık salata bir kase kadardı

veeee uyuyup kalktım 15 dk önce 1 dilim etimek tatlısı yedim :))

menün güzel afiyet şifa olsun ...akşamları hafife alıştı miden ondan rahatsız oldun keşke üstüne bal sirke ılık su içseydin hem bal baş ağrısına da iyi gelirdi

Ne demek canim.dinlen sen.Allah kabul etsin mis gibi olmustur.hareketliliginle dikkat etmediklerini yaktin gitti zaten

menün güzel afiyet şifa olsun ...akşamları hafife alıştı miden ondan rahatsız oldun keşke üstüne bal sirke ılık su içseydin hem bal baş ağrısına da iyi gelirdi
Iyiyim canim suan sagol.kv yemek ye diye israr etti ama yemedim.sindirdikce de rahatladim.hem yuruyus iyi geldi hem egzersiz.

canoomm gezmeye mi gittin sarma tatlı ama maşallah artık dozun da tadımlık gibi yiyorsun herkes öyle yapıyor zaten hepinize maşallahh
bacımm hiç mi hissetmedin parmağın kanamış acımadı mı geçmiş olsun

allah kabul etsin gülüm yoruldun ama sevabı bol olur inşallah :)

Canım ben doktora gittim topuk dikeni değilmiş topuktan ayak basparmagina kadar olan bir bağ dokusu varmış o aşınmış bir hafta on gün üzerine çok basmayacam ve bir sürü kremler ve ilaçlar verdi bunlari kullan gecmezse MR cekilecek dedi

Bu yuzen yuruyusleri iptal ettim gecen gun yurudum ertesi gun hiç uzerine basamadım topugumun

Bu aeada bende aşure yapıp dagittim ve isim cok yoğun oldugu icin yiruluyorum eve gelincede yemek misafir derken vuraya çok gelemiyorum kusura bakmayın kızlar hep aklim burda aslında

Angelinacim kardeşine insallah helal süt emmis biri nasip olur

Kizlar bugun kuzenimin çocuğu oldu cok sevindim ama icimde buruldu asla kiskanmak değil yarin arayip tebrik edecem cunku farkli sehirlerdeyiz o yuzden gormeye g8demem şimdilik ama benim bebegimde ayin 13 unde dogdugu icin bugun bu haber beni biraz kötü etkiledi bu normalmidir sizce

canımmm yaa tabi ki normal etkilenmezsen o zaman sorun olurdu hissisleşmişsin duyguların körelmiş demek olurdu zamanla daha az etkileneceksin ama aklına gelecek yine de rabbim gönül ferahlığı versin
çok yorma kendini yapabildiğin yere kadar gerisini bırak kalsın çabuk iyileşmez yoksa ayağın, bacım biz kendimize bakmazsak kimse bizim yerimize bizle ilgilenip ah vahh etmez malesef

Yok canım gezmeye gitmedim misafirim vardı önceki gün onlardan kalma kayinvalide yapmıştı baklavayı dolapta idi serbetledim ...ayağımı fark etmedim canım öyle canım yanmıyor daha önce ameliyat olmuştum o parmakta n tırnağım batmış ondan kanamış kestim tırnağı geçti bile açık problemi var benim tırnakların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…