- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #32.041
Az karbonlu dengeli guzel menu canimKahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 3 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği üzerine kaymak bal, yeşil çay
Ara
Az elma, az armut
Öğle
4 yemek kaşığı yoğurt,2 yemek kaşığı yulaf ezmesi, pul biber, 1 salatalık
Ara
4 hünnap
Akşam
4 yemek kaşığı yoğurt üzerine 1.5 yumurta pişirip koydum pul biber serptim ekmeksiz
Ara
Nescafe,aşure olacak
Gayet guzel canim menun.dengelemissin gunu.ben cekirdege hic bulasmam yoksa kendimi durduramamMenum
Sabah: 1 has yumurta 1 açma
Ara: Nescafe kuru kayısı
Öğle : bezelyeli tavuk yemeği 1 tabak
3 kaşık patates yumurta haşlama
Yoğurt
Ara: Türk kahvesi, 1 dilim bitter, 4 kaşık aşure
Aksam 18.30: 1 kepçe çorba, 5 kasık tavuklu bezelye yrnegi, 10 adet üzüm(Çekirdeksiz)
Bitki Çayı 2.5 litre su
Arkadaslar gelecek
Ara olarak 1 avuç çekirdek olur
Güzel menü akşamki aşureyi de az yersen süpper olur afiyet olsun canımKahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 3 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği üzerine kaymak bal, yeşil çay
Ara
Az elma, az armut
Öğle
4 yemek kaşığı yoğurt,2 yemek kaşığı yulaf ezmesi, pul biber, 1 salatalık
Ara
4 hünnap
Akşam
4 yemek kaşığı yoğurt üzerine 1.5 yumurta pişirip koydum pul biber serptim ekmeksiz
Ara
Nescafe,aşure olacak
Acicik karbon olmuş ...arkadaşların gerçek ve sadece çekirdek vaovv diyorumMenum
Sabah: 1 has yumurta 1 açma
Ara: Nescafe kuru kayısı
Öğle : bezelyeli tavuk yemeği 1 tabak
3 kaşık patates yumurta haşlama
Yoğurt
Ara: Türk kahvesi, 1 dilim bitter, 4 kaşık aşure
Aksam 18.30: 1 kepçe çorba, 5 kasık tavuklu bezelye yrnegi, 10 adet üzüm(Çekirdeksiz)
Bitki Çayı 2.5 litre su
Arkadaslar gelecek
Ara olarak 1 avuç çekirdek olur
Offf menüye bak ama bize eleştirecek bişey bırakmamışsın oldumu yaaSabah 8.30
1 haslanmis yumurta
2 kk suzme peynir
Ara 11.30
10 adt cig findik
1 adt ceviz
Ara 1 adt bitter madlen
1 fincan nescafe
Oglen 14
3 yk acili menemen
3 yk yogurt
Ara 16.30
5 badem 3 kaju
200 ml sut
Aksam 19.15
1 tabak kiymali kapuska
1 kase yogurt
Su 2.5 lt
Egzersiz prog.
Esinin ellerine saglik.bence cok degil 8 kofte.ekmek pilav yok zaten aksam ne guzel protein agirlikli olmusSabah 9 30
İki dilim ekmek
Tel peynir
Domates biber
Bir çatal kek
Öğlen
Yok
Akşam 17 30
Sekiz köfte
Üç çatal patates
Bir bardak ayran
Şu iki litre
Spor 6700 adım ayağımı düşündüm
Karnım çok şiştiuzun zamandır köfte yapmamışiz... eşim yaptı köfteleri güzelde yapmış bu adama yemek yapmayı yasaklıyorum feci güzel yemek yapıyor
Kusursuz vallahi harika olmuş afiyet olsun arkadaşımSabah 8.30
1 haslanmis yumurta
2 kk suzme peynir
Ara 11.30
10 adt cig findik
1 adt ceviz
Ara 1 adt bitter madlen
1 fincan nescafe
Oglen 14
3 yk acili menemen
3 yk yogurt
Ara 16.30
5 badem 3 kaju
200 ml sut
Aksam 19.15
1 tabak kiymali kapuska
1 kase yogurt
Su 2.5 lt
Egzersiz prog.
Günün harika hele enişte bey yapmış daha güzel hemde çok erken bitmiş afiyet olsun arkadaşımSabah 9 30
İki dilim ekmek
Tel peynir
Domates biber
Bir çatal kek
Öğlen
Yok
Akşam 17 30
Sekiz köfte
Üç çatal patates
Bir bardak ayran
Şu iki litre
Spor 6700 adım ayağımı düşündüm
Karnım çok şiştiuzun zamandır köfte yapmamışiz... eşim yaptı köfteleri güzelde yapmış bu adama yemek yapmayı yasaklıyorum feci güzel yemek yapıyor
Valla canım hep ayaktaydim 3 bulasik makinesini dolduracak bulaşıcı elde yıkayldım. kV dört köşe tabi eve 12 ye doğru gelmiştik. Çok yoruldum o gün. KV de eşime diyor ki gelmes3niz olur muydu diyo gelini oğlu var da gelmemiş derlerdi diyo. Bu benim kV nin alttan doldurma şekli. Allah a havale ediyorum, o kaçın Kurası her cümlesi hesaplı çıkıyor ağzından benim tarzım değil maaleseftevafuk55 canim kosturmacandan konusmaya firsat olmadi naptin o gun koyde mevludde.kv ile durumlar nasildi ?
Ay neyseki tedavisi olan bir şey canım çok şükür. Sen mantıklı dusunmussun arkadaşım birkaç doktor a göstermek en iyisi.Benim oglanin kolundaki ganglion kistiymis.15 -20 gun masaj yapilacak kremle gecmezse operasyonla aliriz dedi doktor ama ben pek taraftar degilim tabii.enjektorle icindeki sivi falan cekiliyormus.olmadi bir iki doktora daha gotururum.bi de bugun bi tanidik para baglayin iner dedi.onu da bi denemek lazim
Ah yavrum kiyamam ona ben.bitkisel birseyler denedin mi hic saracoglundan falan belki iyi gelir canim yaa.Ay neyseki tedavisi olan bir şey canım çok şükür. Sen mantıklı dusunmussun arkadaşım birkaç doktor a göstermek en iyisi.
Bizim maalesef beklememiz lazım önceden bahsetmistim oglumda hemanjiom var alnında. Ama bizim cerrahi cozumumuz yok 6 7 yaşları beklenecek. Her gören Ayy düştü mu bu çocuk diyor. Rabbim korusun dusmesinden çok korkuyorum
Ah ah ne yapsan yaranamiyorsun goze gorunmuyor ya ona sinir oluyorum.dedigin gibi en iyisi Allaha havale etmek.o en iyisini bilir.sen guzel gonlunle kazanan olacaksin canimValla canım hep ayaktaydim 3 bulasik makinesini dolduracak bulaşıcı elde yıkayldım. kV dört köşe tabi eve 12 ye doğru gelmiştik. Çok yoruldum o gün. KV de eşime diyor ki gelmes3niz olur muydu diyo gelini oğlu var da gelmemiş derlerdi diyo. Bu benim kV nin alttan doldurma şekli. Allah a havale ediyorum, o kaçın Kurası her cümlesi hesaplı çıkıyor ağzından benim tarzım değil maalesef
Ay neyseki tedavisi olan bir şey canım çok şükür. Sen mantıklı dusunmussun arkadaşım birkaç doktor a göstermek en iyisi.Benim oglanin kolundaki ganglion kistiymis.15 -20 gun masaj yapilacak kremle gecmezse operasyonla aliriz dedi doktor ama ben pek taraftar degilim tabii.enjektorle icindeki sivi falan cekiliyormus.olmadi bir iki doktora daha gotururum.bi de bugun bi tanidik para baglayin iner dedi.onu da bi denemek lazim
Maalesef canım bunun tek çözümü zaman. Ilac varmış ama kalp ritmini etkilediği için doktorlar onermiyor.Ah yavrum kiyamam ona ben.bitkisel birseyler denedin mi hic saracoglundan falan belki iyi gelir canim yaa.
Bende baktim simdi netten ama birsey yok sanki bitkisel.Rabbim sifasini versin canim.ileride gececek oyle degil mi?Ah yavrum kiyamam ona ben.bitkisel birseyler denedin mi hic saracoglundan falan belki iyi gelir canim yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?