Haydi Yine Yeniden...

Sabah 8.30
1 haslanmis yumurta
2 kk suzme peynir

Ara 11.30
10 adt cig findik
1 adt ceviz

Ara 1 adt bitter madlen
1 fincan nescafe

Oglen 14
3 yk acili menemen
3 yk yogurt

Ara 16.30
5 badem 3 kaju
200 ml sut

Aksam 19.15
1 tabak kiymali kapuska
1 kase yogurt

Su 2.5 lt
Egzersiz prog.

Az karbonlu dengeli guzel menu canim

Gayet guzel canim menun.dengelemissin gunu.ben cekirdege hic bulasmam yoksa kendimi durduramam

Güzel menü akşamki aşureyi de az yersen süpper olur afiyet olsun canım

Acicik karbon olmuş ...arkadaşların gerçek ve sadece çekirdek vaovv diyorum

Offf menüye bak ama bize eleştirecek bişey bırakmamışsın oldumu yaa afiyet olsun canım...

Sabah 9 30
İki dilim ekmek
Tel peynir
Domates biber
Bir çatal kek
Öğlen
Yok
Akşam 17 30
Sekiz köfte
Üç çatal patates
Bir bardak ayran
Şu iki litre
Spor 6700 adım ayağımı düşündüm
Karnım çok şişti uzun zamandır köfte yapmamışiz... eşim yaptı köfteleri güzelde yapmış bu adama yemek yapmayı yasaklıyorum feci güzel yemek yapıyor

Esinin ellerine saglik.bence cok degil 8 kofte.ekmek pilav yok zaten aksam ne guzel protein agirlikli olmus

Kusursuz vallahi harika olmuş afiyet olsun arkadaşım
Günün harika hele enişte bey yapmış daha güzel hemde çok erken bitmiş afiyet olsun arkadaşım

sara_28 gorumceciklerle durumlar nasil?hersey yolunda gibi sanki.insallah oyle de devam eder.topugun da daha iyidir umarim...

Benim oglanin kolundaki ganglion kistiymis.15 -20 gun masaj yapilacak kremle gecmezse operasyonla aliriz dedi doktor ama ben pek taraftar degilim tabii.enjektorle icindeki sivi falan cekiliyormus.olmadi bir iki doktora daha gotururum.bi de bugun bi tanidik para baglayin iner dedi.onu da bi denemek lazim

tevafuk55 canim kosturmacandan konusmaya firsat olmadi naptin o gun koyde mevludde.kv ile durumlar nasildi ?
Valla canım hep ayaktaydim 3 bulasik makinesini dolduracak bulaşıcı elde yıkayldım. kV dört köşe tabi eve 12 ye doğru gelmiştik. Çok yoruldum o gün. KV de eşime diyor ki gelmes3niz olur muydu diyo gelini oğlu var da gelmemiş derlerdi diyo. Bu benim kV nin alttan doldurma şekli. Allah a havale ediyorum, o kaçın Kurası her cümlesi hesaplı çıkıyor ağzından benim tarzım değil maalesef

Ay neyseki tedavisi olan bir şey canım çok şükür. Sen mantıklı dusunmussun arkadaşım birkaç doktor a göstermek en iyisi.
Bizim maalesef beklememiz lazım önceden bahsetmistim oglumda hemanjiom var alnında. Ama bizim cerrahi cozumumuz yok 6 7 yaşları beklenecek. Her gören Ayy düştü mu bu çocuk diyor. Rabbim korusun dusmesinden çok korkuyorum

Ah yavrum kiyamam ona ben.bitkisel birseyler denedin mi hic saracoglundan falan belki iyi gelir canim yaa.

Ah ah ne yapsan yaranamiyorsun goze gorunmuyor ya ona sinir oluyorum.dedigin gibi en iyisi Allaha havale etmek.o en iyisini bilir.sen guzel gonlunle kazanan olacaksin canim

Ay neyseki tedavisi olan bir şey canım çok şükür. Sen mantıklı dusunmussun arkadaşım birkaç doktor a göstermek en iyisi.
Bizim maalesef beklememiz lazım önceden bahsetmistim oglumda hemanjiom var alnında. Ama bizim cerrahi cozumumuz yok 6 7 yaşları beklenecek. Her gören Ayy düştü mu bu çocuk diyor. Rabbim korusun dusmesinden çok korkuyoru
Ah yavrum kiyamam ona ben.bitkisel birseyler denedin mi hic saracoglundan falan belki iyi gelir canim yaa.
Maalesef canım bunun tek çözümü zaman. Ilac varmış ama kalp ritmini etkilediği için doktorlar onermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…